Ponedeljak, 28.11.2022.

12:35

Katastrofa odbrane – Srbija primila dva gola za dva minuta VDEO

Fudbaleri Srbije dozvolili su protivniku da postigne dva gola za dva minute i time dođe do izjednačenja.

Izvor: B92

Katastrofa odbrane – Srbija primila dva gola za dva minuta VDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Bilić Senad

pre 1 godinu

Sreća da postoji var pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima za Kamerun...Milenkovic smiješan igrač

sitno

pre 1 godinu

Ко вас је научио да код резултата 3:1 нападате и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класична "сачекуша".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

drvobradi

pre 1 godinu

Ovo nije greška odbrane već Sergeja i Piksija. U oba napada, a i u još jednom između, nonsalantno dodaje loš pas na sredini, kada imamo priliku za gol. Posle tog glupiranja su usledila 3 pasa u dubinu.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Ja ne znam o cemu ovi pojedini pricaju kakvi crni ofsajdi?? Nema vise varanja i gluposti dok je VAR tu. Dva puta nam reditelj vraca snimak da vidimo da nema govora o ofsajdu. VAR je najbolja stvar ikada smisljena

sash

pre 1 godinu

Drugi gol je cisti ofsajd. Pogledajte Argentini kako su u prvom kolu 2 gola ponistili. Iz VAR sobe su gledali cijelo tijelo, a ne kopacke kao danas Srbiji. Argentinac je vrlo malo ramenom bio preko linije i lagano mu je gol ponisten. A danas je ocigledno ramenom bio preko linije i oni iz VAR-a pokazuju kopacke i prave se ludi i uopste ne gledaju ramena iako su ocigledno preko linije.

Heteria

pre 1 godinu

Ovo je Piksijev poraz. Prve izmene vrši u 80 i nekom minutu. I to menja sve defanzivne igrače, umesto da promeni krila, ako nista bar Kostića. Već posle našeg trećeg gola se videlo da Kostić ne može više da trči. Oba gola su po njegovoj strani. A nakon što smo primili dva gola, više ga nije bilo u napadu. Pri tom, to nije njegova krivica, momak je izašao iz povrede i igrao je koliko je mogao, već Piksijeva što ga nije zamenio. I ne znam za sta mu sedi Vlahović na klupi.

Scania V8

pre 1 godinu

Ovde nema puno price...Piksi cim sleti u Bg odmah da da otkaz, jer je pokazao da nema veze sa trenerskim poslom. Dobijenu utakmicu izgubio ..A fudbaleri, svi da odu u svlacionicu, na avion i kuci...bez bilo kakvih izjava jer mene bi bilo sramota da sam na njihovo mesto. I od sledecih kvalifikacija da se promeni ceo sastav....sve do jednog. Toliko...

sinak

pre 1 godinu

Ne trebamo više ni u VAR ni ništa. Da nisu priznali 2. gol iz ofsajda bilo bi sve drugačije. Nisu ni onaj plavi zid pokazali. Neverovatno. Lopovi.

ff

pre 1 godinu

"Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala."

"Ova"? Svaka reprezentacija Srbije/Jugoslavije u poslednjih 40 godina.
Svako prvenstvo, otkad znam za sebe, a to je puno ide ovako: odlazak velika ocekivanja, mi smo majstori, umetnici i slicno. Onda ide utakmica sa nekom boljom ekipom... poraz i krece "ma srescemo se opet u finalu", "nas fudbal ima dusu". Onda sledi poraz od nekih pacera. I poslednja utakmica u grupi ide "nije sve izgubljeno, ako pobedimo 28 razlike a Burundi pobedi Brazil sa 48:2, a Donja Volta igra nereseno 0:0 prolazimo sigurica". I onda izgubimo i tu. I onda selektor ostavka, pa dok se ne zaboravi i eto ga sledece prvenstvo i opet u krug.

Marko

pre 1 godinu

Najveća greška je držanje Mitrovića u igri . Dečko prosto nije spreman, spor, ne otvara se .. Zar je moguće da Jović nije spreman da odigra 30 minuta ....

Nenaks

pre 1 godinu

Prvi gol Kamerun aca čist ofsajd. Vidi se na liniji ruka Kamerunca. Bukvalno im ništa nisu svirali. Režija Infantina, Švajcarca. O tome ne sme da se priča. Isto su nam ovo uradili i na prošlom SP

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Ovo nije jos vidjeno u fudbalu: vodis 2 razlike, sto tera protivnika da se maksimalno otvori, a ti primis dva gola iz kontre!. Za fudbalske udzbenike, kako ne treba igrati!

majko mila

pre 1 godinu

Ne znam sta je losije, nasa odbrana ili ovaj komentator na rts-u koji cak i kad smo vodili sa 3:1 vodi prenos kao da je na sahrani, a o strucnosti nema blage veze...

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Za ovaj remi koji je kao poraz kriv je Mitrović koji je propustio 3 stopostotne šanse i dva puta je bio sebičan kada je umesto da doda
slobodnom saigraču bez potrebe šutirao iz mnogo nepovoljnije pozicije.

momo brko

pre 1 godinu

Ovo ječista nameštaljka drugi gol kameruna čisti opsajd pa linijske sudije nisu. potrebne kad oni iz var odlučuju dovoljno je jedan sudija prava bruka od suđenja

zašto

pre 1 godinu

Ne znam zašto formacija sa 3 iza i 4 u vezi...da je 3-5-2 pa ajde, da je 4-3-3 pa ajde, ali 3-4-3 je baš loša formacija po meni.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var inače bi se sljedećih 100 godina pričalo o belosvetskoj zaveri protiv Srbije. Milenkovic smiješan igrač...

nikola

pre 1 godinu

Ja koji ne pratim fudbal uspeo sam da se iznerviram. Steta sto smo zauzeli mesto u prvenstvu nekoj drugoj zemlji koja bi se zaista trudila da pobedi. Mislio sam da ce nam prvenstvo biti neka svetla tacka u ludilu u kom zivimo, ali izgleda da i njih nije briga.

Pedja J7

pre 1 godinu

Gde su Jović i Vlahović??????
Zašto kapsali Mitrović igra do 90????
On je morao da bude zamenjen na poluvremenu???
Vadi Živkovića ubedljivo najbolji bio?!
Napadamo i srljamo na 2 razlike za nas a 65. je minut???
Pixi kao da je na drogama?
Ništa mi nije jasno...

lemi

pre 1 godinu

Ljudi:Reprezentacija Srbije je u rangu sa Iranom,nemojte da se lutite.jedna utakmica traje 90 min,dok bSrbski fudbaleri su spremni za 30 min igre.

Realan

pre 1 godinu

Rekao sam još posle utakmice sa brazilom, pakuj kofere i ajd kući. Nismo zaslužili da se nađemo na SP. Čestitke kamerunu na borbi, zaslužili su pobedu

istina

pre 1 godinu

Šta reci sad?
PIKSI - trener za srpsku ligu ubio Zivkovica i Kostica zbog njegove taktike morali da trče napred- nazat..
VANJA- Dobar uradio sve sto je do njega (ocena 7)
PAVLOVIĆ- Dobar i borben do kraja(7,5)
ZIVKOVIC- Dobar ubio ga trener (8)
MAKSIMOVIĆ- Solidan osim sto ne izlazi kod ofsajda(7)
VELJKOVIV- Nikad čuli za njega Piksijev drug (5)
MAKSIMOVIĆ- uz Pavkovića jedan od najborbenijih (7,5)
LUKIC- Solidan (7)
KOSTIC- kao i Zivkovic crko ubio ih trener (8)
SERGEJ- Nije igrao nego se igrao na terenu, zbog njegovih igra smo primili 2 i 3 gol (4,5)
DATIC- kretanje bez lopte veliko nula, za loptom još vece, mnogo je spor,umislio sto je kapiten pa da može šta hoće (3)
MITROVIC- Solidan (7)
GRUJIC- Mislim da treba prvo 10x da pipne loptu pre nego sto odigra..
RADONJIC- ništa od njega
S,MITROVIC- smesan
DJURiCIC- nije mogo ništa kasno ušao..
BABIC- trenerov drug
SVE U SVEMU KRIV JE PIKSI

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var, pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima . Milenkovic ...ha,ha,ha,

Neo@

pre 1 godinu

Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala. Zbog čega je tako, neka se zapita stručni štab, kao i FSS.
Zašto nam igrači jedva dišu nakon toga, ne trče, već stoje u mestu. Pa neka i povredjeni koče igru, ima zamena za njih.
Piksi se pogubio, ne pušta Jovića, Vlahovića kontam čuva za Švajcarsku da se oporavi potpuno. Kostić mu hoda po levoj strani od 70 minuta, a menja ga u 90'.
Ma niz gluposti, koje nama laicima su bile toliko vidljive.
I da, u ofsajdu nije Mitrović kasnio, već Milenković gore na desnoj strani.

Predo

pre 1 godinu

Ispade ona reklama " Nemoj da mračiš, popi svetlo" najprorčkija. Da Tadić, Mitrović i ekipa naprave novu reklamu u kojoj se izvinjavaju ljudima. Kakva nonšalancija nakon 3:1, pa to se viđa kad deca igraju na male.

Hadzimarkovic Bjelopoljanski Crni

pre 1 godinu

Piksi je za menadžment prodaju fudbalera, da ako moze sredi Miškoviću da preuzme. Marakanu i da se slika za novine. Trener nula.

I da pozdravio ga Azerbejdžan....

sasa the king

pre 1 godinu

Znate zasto se nama cinilo da su ofsajdo, jer su ovi triputa brzi, pa ostave ove nase bane iz odbrane dva metra iza sebe. Ja ne znam sta je onim kosticu u glavi, on decko nece da trci.

vasavlada

pre 1 godinu

Ako ne izgubimo od Svajcarske, mislim da to uopste nije los rezultat na Svetskom prvenstvu iako ne odemo dalje. Izgubiti od Brazila nije sramota plus ostati neporazen u naredne dve utakmice. Pa i nismo bolji od toga, znaci ok prvenstvo za nas.

dzoni

pre 1 godinu

Nismo mi za velika takmicenja..svetko jednom u 4 godine a oni ne mogu vise od 60 minuta da igraju..vec posle 60tog minuta na obe utakmice se vuku kao da su izasli iz starackog Doma.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Misa

pre 1 godinu

NE moze niko ozbiljno da te shvati ako vodis 3:1 i onda primis dva gola za dva minuta, to je totalno neznanje , vracj se kuci ne bukajte se vise, tragicni zalosno. Ovaj Piksi moze da trenirara trecerazredne klubove po Japanu, ali on nije trener to je smesno.

мерак

pre 1 godinu

два гола из контре на 2 разлике за нас. то не раде ни у трећој лиги, толико се Пикси погубио да је то невероватно. штета :(

свашта

pre 1 godinu

Миленковић 2х није изашао корак из офсајда. Па зар толико нисмо спремни?

Građanin

pre 1 godinu

Ovaj VAR je prevara žešća.
Oba igrača nogama stoje u istoj liniji, naš nagnut prema centru, a Kamerunac nagnut prema našem golu. Bio je ofsajd... pokraše nas.
Ali forsiraju se neki regioni na ovom SP, ok.

ivan

pre 1 godinu

Prvo Stojkovic sto nije na 3 1 zatvorio utakmicu,pojačao vezni i odbranu,drugo totalna opuštenost u igri i neozbiljan pristip,trece Milenkovic koji dva puta spava i ostavlja igrača u igri dva puta zaredom a prvi je čak i mogao da stigne loptu ali ne,on džogira polako pozadi i Mitrovic koji je mogao da postigne 3,4 gola i bio je sebičan inače. Ne vjerujem u teorije zavjere ali onaj gol za 3 2 mi je sumnjiv strasno,iskreno i dalje mislim da je bip ofsajd ali oni nešto nacrtaše posle 10 minuta ali naravno nije to razlog što nismo dobili vec sve ovo što sam naveo u komentaru.

Pera

pre 1 godinu

Neka mi neko objasni zašto Rajković nije vise 1 vi golman Srbije. Izneo cele kvalifikacije i sada Menadzri guraju ovog Vanju, Rajković duplo bolji.

Vlad

pre 1 godinu

Kao što sam juče napisao, mentalitet nikakav, moral nula, izgubljeni selektor, odbrana nula, napad ok, Sergej najbolji, ali sa par super igrača se ne dobija utakmica na SP bez odbrane. Moje pitanje selektoru je kako ne zna da postavi čvrst odbranu, jer je zbog katastrifalne odbrana, iz tri greške, poklonjen korner, i potpuno sam golman kod drugog i trećeg gola, plus sebični Mitrović, Srbija izgubila sve šanse. Amateri bili i ostali, odbrana plus Mitar krivci za ovaj rezultat. Džaba dobar napad kad je promaja u odbrani.

UKBT

pre 1 godinu

Ovo je nase pravo lice.

Solidno na mahove protiv ekipa koje su u nasem rangu. Ali samo na mahove.

Sa ovim boljima smo videli pre neki dan.

Barem ostaje zakljucak da smo bili akteri kod 2 najlepsa gola na ovome prvenstvu. Doduse, oba smo primili.

Shkot

pre 1 godinu

cist ofsajd kod oba gola! pogotovo kod prvog, metar ako ne i vise!?
(mile, 28. novembar 2022 12:43)

Oba puta je Milenković zaspao. Kod drugog gola pitanje je bilo o sentrimetrima, ako ne o sentrimetru. Kod trečeg gola više od dva metra. To se moglo vidjeti u grafičkom prikazu.

Ivan B

pre 1 godinu

Ovo samo mi možemo da napravimo... Strašno i realno ni ne treba da prodajemo dalje jel smo pajseri kakvih nema
Ma sramota bre...

Alex

pre 1 godinu

Ako nemamo bolje igrace u odbrani,staviti katanac i pozdraviti se sa reprezentacijom. Ovo izgleda kao raspusteno stado. Zao mi Piksija sto je bio lakoveran da su ovo momci koji sebe zovu igracima.

dusko

pre 1 godinu

Ovo je Piksijeva izgubljena utakmica, katasrofa da igra zadnju liniju sa tako sporom igracima tako blizu centra. Pogotovo uvodjenje S Mitrovica umesto Pavlovica. Trebali smo da igramo dosta blize nasem boxu posto je njihova sredina uzasna. Covek je izlapeo totalno, katastrofa od trenera.

Матори

pre 1 godinu

Момци, није ово за вас. Хајдете ви кући и пратите то првенство са сплавова

jagodinac

pre 1 godinu

Milenković je precenjen štoper. Loše čita igru. Jedan na jedan ništa posebno. I tako isto i u Fiorentini. Bio bi bolji da pored sebe ima nekog Tijaga Silvu,kanavara ili pametnijeg igrača,ali treba se prilagoditi već postojećem timu

Kikaš

pre 1 godinu

Ovi su umanjili primanja penzionerima,invalidima siročićima i ostalim ljudima koji sastavljaju kraj sa krajem na jedvite jade
Marš bre na svoje jahte i u svoje kuće sramote ni jedne

jojufff

pre 1 godinu

Šokiran sam zbog primljenih golova, eto ja sebi ne mogu objasniti.
Neka probaju igrači??

al bez onih starih fazona lopta je okrugla i nauclili smo iz gresaka!
pa kru mu poljubim smiri igru bar deset minuta kada imas dva razlike.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Mirko

pre 1 godinu

Iskoristio 3 izemen na klupi sede vlahovic i jovic, ne razumem dal cuvamo rezultat i idemo na bod i molimo boga sa svajcarci ne iznenade brazil? Razocaran sam jer je piksi forisrao pricu igramo ma pobedu napadacki fudbal... i onda dodje i pokaze nam ovo?

Razocaran iznova u srb fudbal

No1e

pre 1 godinu

Jednostavno smo losa ekipa, a pogotovo u odbrani. Indivudualno smo takodje vrlo skromni. Kretanje, pozicioniranje, koncentracija, fluidnost u pas igri… Skripi na sve strane. To je to…ali hvala im makar na zanimljivoj utakmici sa protivnikom po meri. Nadam se da barem nece izgubiti.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

necuvisedavasgledamodohdakopambastu

pre 1 godinu

Odbrana nam je sramotno losa! Pa ko jos igra odbranu sa 3 igraca??? Cak i jedan slabasni Kamerun moze da nam uvali 3 komada!? Daleko je bezbolnije kada se NE plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo. Ovo je mucno da se gleda.

VUK

pre 1 godinu

Dva gola iz kontre primi ekipa koja vodi dva razlike na turnirskom takmičenju ??? Ima li Pixi mozga? Na 3:1 se uvodi Gudelj i pojačava srednji red i odbrana i ODBRANI 3 boda. Eto mu lepote! Kući sad !!!

Vukk

pre 1 godinu

Nije odbrana kriva vec Piksi koji napada na 3-1 sa 10 igraca u protivnickoj polovini. Kao da gube 2-0, a ne vode 3-1z. I bez izmjena i bez Vlahovica evo i u 80 i nekom

Sir djavo

pre 1 godinu

Mora čovjek biti mangup pa lobovati onolikog Vanju a prethodno zalomiti odbrambenog, skidam kapu. Da je nekim slucajem Ronaldo ili Mesi ovako pogodio pricali bi sektasi o golu stoljeća, ovako igrac Kameruna pa nema veze, opusteno.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

Sir djavo

pre 1 godinu

Mora čovjek biti mangup pa lobovati onolikog Vanju a prethodno zalomiti odbrambenog, skidam kapu. Da je nekim slucajem Ronaldo ili Mesi ovako pogodio pricali bi sektasi o golu stoljeća, ovako igrac Kameruna pa nema veze, opusteno.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

Vukk

pre 1 godinu

Nije odbrana kriva vec Piksi koji napada na 3-1 sa 10 igraca u protivnickoj polovini. Kao da gube 2-0, a ne vode 3-1z. I bez izmjena i bez Vlahovica evo i u 80 i nekom

No1e

pre 1 godinu

Jednostavno smo losa ekipa, a pogotovo u odbrani. Indivudualno smo takodje vrlo skromni. Kretanje, pozicioniranje, koncentracija, fluidnost u pas igri… Skripi na sve strane. To je to…ali hvala im makar na zanimljivoj utakmici sa protivnikom po meri. Nadam se da barem nece izgubiti.

VUK

pre 1 godinu

Dva gola iz kontre primi ekipa koja vodi dva razlike na turnirskom takmičenju ??? Ima li Pixi mozga? Na 3:1 se uvodi Gudelj i pojačava srednji red i odbrana i ODBRANI 3 boda. Eto mu lepote! Kući sad !!!

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Ovo nije jos vidjeno u fudbalu: vodis 2 razlike, sto tera protivnika da se maksimalno otvori, a ti primis dva gola iz kontre!. Za fudbalske udzbenike, kako ne treba igrati!

Mirko

pre 1 godinu

Iskoristio 3 izemen na klupi sede vlahovic i jovic, ne razumem dal cuvamo rezultat i idemo na bod i molimo boga sa svajcarci ne iznenade brazil? Razocaran sam jer je piksi forisrao pricu igramo ma pobedu napadacki fudbal... i onda dodje i pokaze nam ovo?

Razocaran iznova u srb fudbal

necuvisedavasgledamodohdakopambastu

pre 1 godinu

Odbrana nam je sramotno losa! Pa ko jos igra odbranu sa 3 igraca??? Cak i jedan slabasni Kamerun moze da nam uvali 3 komada!? Daleko je bezbolnije kada se NE plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo. Ovo je mucno da se gleda.

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var inače bi se sljedećih 100 godina pričalo o belosvetskoj zaveri protiv Srbije. Milenkovic smiješan igrač...

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Ja ne znam o cemu ovi pojedini pricaju kakvi crni ofsajdi?? Nema vise varanja i gluposti dok je VAR tu. Dva puta nam reditelj vraca snimak da vidimo da nema govora o ofsajdu. VAR je najbolja stvar ikada smisljena

UKBT

pre 1 godinu

Ovo je nase pravo lice.

Solidno na mahove protiv ekipa koje su u nasem rangu. Ali samo na mahove.

Sa ovim boljima smo videli pre neki dan.

Barem ostaje zakljucak da smo bili akteri kod 2 najlepsa gola na ovome prvenstvu. Doduse, oba smo primili.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

Alex

pre 1 godinu

Ako nemamo bolje igrace u odbrani,staviti katanac i pozdraviti se sa reprezentacijom. Ovo izgleda kao raspusteno stado. Zao mi Piksija sto je bio lakoveran da su ovo momci koji sebe zovu igracima.

Pedja J7

pre 1 godinu

Gde su Jović i Vlahović??????
Zašto kapsali Mitrović igra do 90????
On je morao da bude zamenjen na poluvremenu???
Vadi Živkovića ubedljivo najbolji bio?!
Napadamo i srljamo na 2 razlike za nas a 65. je minut???
Pixi kao da je na drogama?
Ništa mi nije jasno...

ff

pre 1 godinu

"Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala."

"Ova"? Svaka reprezentacija Srbije/Jugoslavije u poslednjih 40 godina.
Svako prvenstvo, otkad znam za sebe, a to je puno ide ovako: odlazak velika ocekivanja, mi smo majstori, umetnici i slicno. Onda ide utakmica sa nekom boljom ekipom... poraz i krece "ma srescemo se opet u finalu", "nas fudbal ima dusu". Onda sledi poraz od nekih pacera. I poslednja utakmica u grupi ide "nije sve izgubljeno, ako pobedimo 28 razlike a Burundi pobedi Brazil sa 48:2, a Donja Volta igra nereseno 0:0 prolazimo sigurica". I onda izgubimo i tu. I onda selektor ostavka, pa dok se ne zaboravi i eto ga sledece prvenstvo i opet u krug.

Shkot

pre 1 godinu

cist ofsajd kod oba gola! pogotovo kod prvog, metar ako ne i vise!?
(mile, 28. novembar 2022 12:43)

Oba puta je Milenković zaspao. Kod drugog gola pitanje je bilo o sentrimetrima, ako ne o sentrimetru. Kod trečeg gola više od dva metra. To se moglo vidjeti u grafičkom prikazu.

Neo@

pre 1 godinu

Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala. Zbog čega je tako, neka se zapita stručni štab, kao i FSS.
Zašto nam igrači jedva dišu nakon toga, ne trče, već stoje u mestu. Pa neka i povredjeni koče igru, ima zamena za njih.
Piksi se pogubio, ne pušta Jovića, Vlahovića kontam čuva za Švajcarsku da se oporavi potpuno. Kostić mu hoda po levoj strani od 70 minuta, a menja ga u 90'.
Ma niz gluposti, koje nama laicima su bile toliko vidljive.
I da, u ofsajdu nije Mitrović kasnio, već Milenković gore na desnoj strani.

мерак

pre 1 godinu

два гола из контре на 2 разлике за нас. то не раде ни у трећој лиги, толико се Пикси погубио да је то невероватно. штета :(

sasa the king

pre 1 godinu

Znate zasto se nama cinilo da su ofsajdo, jer su ovi triputa brzi, pa ostave ove nase bane iz odbrane dva metra iza sebe. Ja ne znam sta je onim kosticu u glavi, on decko nece da trci.

Scania V8

pre 1 godinu

Ovde nema puno price...Piksi cim sleti u Bg odmah da da otkaz, jer je pokazao da nema veze sa trenerskim poslom. Dobijenu utakmicu izgubio ..A fudbaleri, svi da odu u svlacionicu, na avion i kuci...bez bilo kakvih izjava jer mene bi bilo sramota da sam na njihovo mesto. I od sledecih kvalifikacija da se promeni ceo sastav....sve do jednog. Toliko...

Predo

pre 1 godinu

Ispade ona reklama " Nemoj da mračiš, popi svetlo" najprorčkija. Da Tadić, Mitrović i ekipa naprave novu reklamu u kojoj se izvinjavaju ljudima. Kakva nonšalancija nakon 3:1, pa to se viđa kad deca igraju na male.

sitno

pre 1 godinu

Ко вас је научио да код резултата 3:1 нападате и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класична "сачекуша".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

jagodinac

pre 1 godinu

Milenković je precenjen štoper. Loše čita igru. Jedan na jedan ništa posebno. I tako isto i u Fiorentini. Bio bi bolji da pored sebe ima nekog Tijaga Silvu,kanavara ili pametnijeg igrača,ali treba se prilagoditi već postojećem timu

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Misa

pre 1 godinu

NE moze niko ozbiljno da te shvati ako vodis 3:1 i onda primis dva gola za dva minuta, to je totalno neznanje , vracj se kuci ne bukajte se vise, tragicni zalosno. Ovaj Piksi moze da trenirara trecerazredne klubove po Japanu, ali on nije trener to je smesno.

vasavlada

pre 1 godinu

Ako ne izgubimo od Svajcarske, mislim da to uopste nije los rezultat na Svetskom prvenstvu iako ne odemo dalje. Izgubiti od Brazila nije sramota plus ostati neporazen u naredne dve utakmice. Pa i nismo bolji od toga, znaci ok prvenstvo za nas.

свашта

pre 1 godinu

Миленковић 2х није изашао корак из офсајда. Па зар толико нисмо спремни?

momo brko

pre 1 godinu

Ovo ječista nameštaljka drugi gol kameruna čisti opsajd pa linijske sudije nisu. potrebne kad oni iz var odlučuju dovoljno je jedan sudija prava bruka od suđenja

Kikaš

pre 1 godinu

Ovi su umanjili primanja penzionerima,invalidima siročićima i ostalim ljudima koji sastavljaju kraj sa krajem na jedvite jade
Marš bre na svoje jahte i u svoje kuće sramote ni jedne

sash

pre 1 godinu

Drugi gol je cisti ofsajd. Pogledajte Argentini kako su u prvom kolu 2 gola ponistili. Iz VAR sobe su gledali cijelo tijelo, a ne kopacke kao danas Srbiji. Argentinac je vrlo malo ramenom bio preko linije i lagano mu je gol ponisten. A danas je ocigledno ramenom bio preko linije i oni iz VAR-a pokazuju kopacke i prave se ludi i uopste ne gledaju ramena iako su ocigledno preko linije.

sinak

pre 1 godinu

Ne trebamo više ni u VAR ni ništa. Da nisu priznali 2. gol iz ofsajda bilo bi sve drugačije. Nisu ni onaj plavi zid pokazali. Neverovatno. Lopovi.

Građanin

pre 1 godinu

Ovaj VAR je prevara žešća.
Oba igrača nogama stoje u istoj liniji, naš nagnut prema centru, a Kamerunac nagnut prema našem golu. Bio je ofsajd... pokraše nas.
Ali forsiraju se neki regioni na ovom SP, ok.

istina

pre 1 godinu

Šta reci sad?
PIKSI - trener za srpsku ligu ubio Zivkovica i Kostica zbog njegove taktike morali da trče napred- nazat..
VANJA- Dobar uradio sve sto je do njega (ocena 7)
PAVLOVIĆ- Dobar i borben do kraja(7,5)
ZIVKOVIC- Dobar ubio ga trener (8)
MAKSIMOVIĆ- Solidan osim sto ne izlazi kod ofsajda(7)
VELJKOVIV- Nikad čuli za njega Piksijev drug (5)
MAKSIMOVIĆ- uz Pavkovića jedan od najborbenijih (7,5)
LUKIC- Solidan (7)
KOSTIC- kao i Zivkovic crko ubio ih trener (8)
SERGEJ- Nije igrao nego se igrao na terenu, zbog njegovih igra smo primili 2 i 3 gol (4,5)
DATIC- kretanje bez lopte veliko nula, za loptom još vece, mnogo je spor,umislio sto je kapiten pa da može šta hoće (3)
MITROVIC- Solidan (7)
GRUJIC- Mislim da treba prvo 10x da pipne loptu pre nego sto odigra..
RADONJIC- ništa od njega
S,MITROVIC- smesan
DJURiCIC- nije mogo ništa kasno ušao..
BABIC- trenerov drug
SVE U SVEMU KRIV JE PIKSI

nikola

pre 1 godinu

Ja koji ne pratim fudbal uspeo sam da se iznerviram. Steta sto smo zauzeli mesto u prvenstvu nekoj drugoj zemlji koja bi se zaista trudila da pobedi. Mislio sam da ce nam prvenstvo biti neka svetla tacka u ludilu u kom zivimo, ali izgleda da i njih nije briga.

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var, pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima . Milenkovic ...ha,ha,ha,

lemi

pre 1 godinu

Ljudi:Reprezentacija Srbije je u rangu sa Iranom,nemojte da se lutite.jedna utakmica traje 90 min,dok bSrbski fudbaleri su spremni za 30 min igre.

dzoni

pre 1 godinu

Nismo mi za velika takmicenja..svetko jednom u 4 godine a oni ne mogu vise od 60 minuta da igraju..vec posle 60tog minuta na obe utakmice se vuku kao da su izasli iz starackog Doma.

Marko

pre 1 godinu

Najveća greška je držanje Mitrovića u igri . Dečko prosto nije spreman, spor, ne otvara se .. Zar je moguće da Jović nije spreman da odigra 30 minuta ....

Pera

pre 1 godinu

Neka mi neko objasni zašto Rajković nije vise 1 vi golman Srbije. Izneo cele kvalifikacije i sada Menadzri guraju ovog Vanju, Rajković duplo bolji.

Heteria

pre 1 godinu

Ovo je Piksijev poraz. Prve izmene vrši u 80 i nekom minutu. I to menja sve defanzivne igrače, umesto da promeni krila, ako nista bar Kostića. Već posle našeg trećeg gola se videlo da Kostić ne može više da trči. Oba gola su po njegovoj strani. A nakon što smo primili dva gola, više ga nije bilo u napadu. Pri tom, to nije njegova krivica, momak je izašao iz povrede i igrao je koliko je mogao, već Piksijeva što ga nije zamenio. I ne znam za sta mu sedi Vlahović na klupi.

ivan

pre 1 godinu

Prvo Stojkovic sto nije na 3 1 zatvorio utakmicu,pojačao vezni i odbranu,drugo totalna opuštenost u igri i neozbiljan pristip,trece Milenkovic koji dva puta spava i ostavlja igrača u igri dva puta zaredom a prvi je čak i mogao da stigne loptu ali ne,on džogira polako pozadi i Mitrovic koji je mogao da postigne 3,4 gola i bio je sebičan inače. Ne vjerujem u teorije zavjere ali onaj gol za 3 2 mi je sumnjiv strasno,iskreno i dalje mislim da je bip ofsajd ali oni nešto nacrtaše posle 10 minuta ali naravno nije to razlog što nismo dobili vec sve ovo što sam naveo u komentaru.

Realan

pre 1 godinu

Rekao sam još posle utakmice sa brazilom, pakuj kofere i ajd kući. Nismo zaslužili da se nađemo na SP. Čestitke kamerunu na borbi, zaslužili su pobedu

Ivan B

pre 1 godinu

Ovo samo mi možemo da napravimo... Strašno i realno ni ne treba da prodajemo dalje jel smo pajseri kakvih nema
Ma sramota bre...

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Za ovaj remi koji je kao poraz kriv je Mitrović koji je propustio 3 stopostotne šanse i dva puta je bio sebičan kada je umesto da doda
slobodnom saigraču bez potrebe šutirao iz mnogo nepovoljnije pozicije.

Bilić Senad

pre 1 godinu

Sreća da postoji var pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima za Kamerun...Milenkovic smiješan igrač

Матори

pre 1 godinu

Момци, није ово за вас. Хајдете ви кући и пратите то првенство са сплавова

zašto

pre 1 godinu

Ne znam zašto formacija sa 3 iza i 4 u vezi...da je 3-5-2 pa ajde, da je 4-3-3 pa ajde, ali 3-4-3 je baš loša formacija po meni.

majko mila

pre 1 godinu

Ne znam sta je losije, nasa odbrana ili ovaj komentator na rts-u koji cak i kad smo vodili sa 3:1 vodi prenos kao da je na sahrani, a o strucnosti nema blage veze...

jojufff

pre 1 godinu

Šokiran sam zbog primljenih golova, eto ja sebi ne mogu objasniti.
Neka probaju igrači??

al bez onih starih fazona lopta je okrugla i nauclili smo iz gresaka!
pa kru mu poljubim smiri igru bar deset minuta kada imas dva razlike.

drvobradi

pre 1 godinu

Ovo nije greška odbrane već Sergeja i Piksija. U oba napada, a i u još jednom između, nonsalantno dodaje loš pas na sredini, kada imamo priliku za gol. Posle tog glupiranja su usledila 3 pasa u dubinu.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

Vlad

pre 1 godinu

Kao što sam juče napisao, mentalitet nikakav, moral nula, izgubljeni selektor, odbrana nula, napad ok, Sergej najbolji, ali sa par super igrača se ne dobija utakmica na SP bez odbrane. Moje pitanje selektoru je kako ne zna da postavi čvrst odbranu, jer je zbog katastrifalne odbrana, iz tri greške, poklonjen korner, i potpuno sam golman kod drugog i trećeg gola, plus sebični Mitrović, Srbija izgubila sve šanse. Amateri bili i ostali, odbrana plus Mitar krivci za ovaj rezultat. Džaba dobar napad kad je promaja u odbrani.

Hadzimarkovic Bjelopoljanski Crni

pre 1 godinu

Piksi je za menadžment prodaju fudbalera, da ako moze sredi Miškoviću da preuzme. Marakanu i da se slika za novine. Trener nula.

I da pozdravio ga Azerbejdžan....

dusko

pre 1 godinu

Ovo je Piksijeva izgubljena utakmica, katasrofa da igra zadnju liniju sa tako sporom igracima tako blizu centra. Pogotovo uvodjenje S Mitrovica umesto Pavlovica. Trebali smo da igramo dosta blize nasem boxu posto je njihova sredina uzasna. Covek je izlapeo totalno, katastrofa od trenera.

Nenaks

pre 1 godinu

Prvi gol Kamerun aca čist ofsajd. Vidi se na liniji ruka Kamerunca. Bukvalno im ništa nisu svirali. Režija Infantina, Švajcarca. O tome ne sme da se priča. Isto su nam ovo uradili i na prošlom SP

momo brko

pre 1 godinu

Ovo ječista nameštaljka drugi gol kameruna čisti opsajd pa linijske sudije nisu. potrebne kad oni iz var odlučuju dovoljno je jedan sudija prava bruka od suđenja

sinak

pre 1 godinu

Ne trebamo više ni u VAR ni ništa. Da nisu priznali 2. gol iz ofsajda bilo bi sve drugačije. Nisu ni onaj plavi zid pokazali. Neverovatno. Lopovi.

Vukk

pre 1 godinu

Nije odbrana kriva vec Piksi koji napada na 3-1 sa 10 igraca u protivnickoj polovini. Kao da gube 2-0, a ne vode 3-1z. I bez izmjena i bez Vlahovica evo i u 80 i nekom

sash

pre 1 godinu

Drugi gol je cisti ofsajd. Pogledajte Argentini kako su u prvom kolu 2 gola ponistili. Iz VAR sobe su gledali cijelo tijelo, a ne kopacke kao danas Srbiji. Argentinac je vrlo malo ramenom bio preko linije i lagano mu je gol ponisten. A danas je ocigledno ramenom bio preko linije i oni iz VAR-a pokazuju kopacke i prave se ludi i uopste ne gledaju ramena iako su ocigledno preko linije.

Građanin

pre 1 godinu

Ovaj VAR je prevara žešća.
Oba igrača nogama stoje u istoj liniji, naš nagnut prema centru, a Kamerunac nagnut prema našem golu. Bio je ofsajd... pokraše nas.
Ali forsiraju se neki regioni na ovom SP, ok.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

istina

pre 1 godinu

Šta reci sad?
PIKSI - trener za srpsku ligu ubio Zivkovica i Kostica zbog njegove taktike morali da trče napred- nazat..
VANJA- Dobar uradio sve sto je do njega (ocena 7)
PAVLOVIĆ- Dobar i borben do kraja(7,5)
ZIVKOVIC- Dobar ubio ga trener (8)
MAKSIMOVIĆ- Solidan osim sto ne izlazi kod ofsajda(7)
VELJKOVIV- Nikad čuli za njega Piksijev drug (5)
MAKSIMOVIĆ- uz Pavkovića jedan od najborbenijih (7,5)
LUKIC- Solidan (7)
KOSTIC- kao i Zivkovic crko ubio ih trener (8)
SERGEJ- Nije igrao nego se igrao na terenu, zbog njegovih igra smo primili 2 i 3 gol (4,5)
DATIC- kretanje bez lopte veliko nula, za loptom još vece, mnogo je spor,umislio sto je kapiten pa da može šta hoće (3)
MITROVIC- Solidan (7)
GRUJIC- Mislim da treba prvo 10x da pipne loptu pre nego sto odigra..
RADONJIC- ništa od njega
S,MITROVIC- smesan
DJURiCIC- nije mogo ništa kasno ušao..
BABIC- trenerov drug
SVE U SVEMU KRIV JE PIKSI

Sir djavo

pre 1 godinu

Mora čovjek biti mangup pa lobovati onolikog Vanju a prethodno zalomiti odbrambenog, skidam kapu. Da je nekim slucajem Ronaldo ili Mesi ovako pogodio pricali bi sektasi o golu stoljeća, ovako igrac Kameruna pa nema veze, opusteno.

Scania V8

pre 1 godinu

Ovde nema puno price...Piksi cim sleti u Bg odmah da da otkaz, jer je pokazao da nema veze sa trenerskim poslom. Dobijenu utakmicu izgubio ..A fudbaleri, svi da odu u svlacionicu, na avion i kuci...bez bilo kakvih izjava jer mene bi bilo sramota da sam na njihovo mesto. I od sledecih kvalifikacija da se promeni ceo sastav....sve do jednog. Toliko...

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var inače bi se sljedećih 100 godina pričalo o belosvetskoj zaveri protiv Srbije. Milenkovic smiješan igrač...

No1e

pre 1 godinu

Jednostavno smo losa ekipa, a pogotovo u odbrani. Indivudualno smo takodje vrlo skromni. Kretanje, pozicioniranje, koncentracija, fluidnost u pas igri… Skripi na sve strane. To je to…ali hvala im makar na zanimljivoj utakmici sa protivnikom po meri. Nadam se da barem nece izgubiti.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Ja ne znam o cemu ovi pojedini pricaju kakvi crni ofsajdi?? Nema vise varanja i gluposti dok je VAR tu. Dva puta nam reditelj vraca snimak da vidimo da nema govora o ofsajdu. VAR je najbolja stvar ikada smisljena

Nenaks

pre 1 godinu

Prvi gol Kamerun aca čist ofsajd. Vidi se na liniji ruka Kamerunca. Bukvalno im ništa nisu svirali. Režija Infantina, Švajcarca. O tome ne sme da se priča. Isto su nam ovo uradili i na prošlom SP

necuvisedavasgledamodohdakopambastu

pre 1 godinu

Odbrana nam je sramotno losa! Pa ko jos igra odbranu sa 3 igraca??? Cak i jedan slabasni Kamerun moze da nam uvali 3 komada!? Daleko je bezbolnije kada se NE plasiramo na svetsko ili evropsko prvenstvo. Ovo je mucno da se gleda.

VUK

pre 1 godinu

Dva gola iz kontre primi ekipa koja vodi dva razlike na turnirskom takmičenju ??? Ima li Pixi mozga? Na 3:1 se uvodi Gudelj i pojačava srednji red i odbrana i ODBRANI 3 boda. Eto mu lepote! Kući sad !!!

Shkot

pre 1 godinu

cist ofsajd kod oba gola! pogotovo kod prvog, metar ako ne i vise!?
(mile, 28. novembar 2022 12:43)

Oba puta je Milenković zaspao. Kod drugog gola pitanje je bilo o sentrimetrima, ako ne o sentrimetru. Kod trečeg gola više od dva metra. To se moglo vidjeti u grafičkom prikazu.

lzrvc

pre 1 godinu

Pa to je klasicna skola fudbala i mentalitet nas,na 3:1 mi se setkamo ne napadamo,ne trcimo,dodajemo se onako da prodje vreme,posto mi uvek igramo na rezultat,umesto da igramo napadacki,pa da vodimo 4,5:1.Ovako decaci iz dve kontre nas ugase.I cim je bilo 3:3 gle cuda nasi poceli da trce.

Alex

pre 1 godinu

Ako nemamo bolje igrace u odbrani,staviti katanac i pozdraviti se sa reprezentacijom. Ovo izgleda kao raspusteno stado. Zao mi Piksija sto je bio lakoveran da su ovo momci koji sebe zovu igracima.

Mirko

pre 1 godinu

Iskoristio 3 izemen na klupi sede vlahovic i jovic, ne razumem dal cuvamo rezultat i idemo na bod i molimo boga sa svajcarci ne iznenade brazil? Razocaran sam jer je piksi forisrao pricu igramo ma pobedu napadacki fudbal... i onda dodje i pokaze nam ovo?

Razocaran iznova u srb fudbal

lemi

pre 1 godinu

Ljudi:Reprezentacija Srbije je u rangu sa Iranom,nemojte da se lutite.jedna utakmica traje 90 min,dok bSrbski fudbaleri su spremni za 30 min igre.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

sasa the king

pre 1 godinu

Znate zasto se nama cinilo da su ofsajdo, jer su ovi triputa brzi, pa ostave ove nase bane iz odbrane dva metra iza sebe. Ja ne znam sta je onim kosticu u glavi, on decko nece da trci.

UKBT

pre 1 godinu

Ovo je nase pravo lice.

Solidno na mahove protiv ekipa koje su u nasem rangu. Ali samo na mahove.

Sa ovim boljima smo videli pre neki dan.

Barem ostaje zakljucak da smo bili akteri kod 2 najlepsa gola na ovome prvenstvu. Doduse, oba smo primili.

dusko

pre 1 godinu

Ovo je Piksijeva izgubljena utakmica, katasrofa da igra zadnju liniju sa tako sporom igracima tako blizu centra. Pogotovo uvodjenje S Mitrovica umesto Pavlovica. Trebali smo da igramo dosta blize nasem boxu posto je njihova sredina uzasna. Covek je izlapeo totalno, katastrofa od trenera.

Pera

pre 1 godinu

Neka mi neko objasni zašto Rajković nije vise 1 vi golman Srbije. Izneo cele kvalifikacije i sada Menadzri guraju ovog Vanju, Rajković duplo bolji.

jagodinac

pre 1 godinu

Milenković je precenjen štoper. Loše čita igru. Jedan na jedan ništa posebno. I tako isto i u Fiorentini. Bio bi bolji da pored sebe ima nekog Tijaga Silvu,kanavara ili pametnijeg igrača,ali treba se prilagoditi već postojećem timu

Vlad

pre 1 godinu

Kao što sam juče napisao, mentalitet nikakav, moral nula, izgubljeni selektor, odbrana nula, napad ok, Sergej najbolji, ali sa par super igrača se ne dobija utakmica na SP bez odbrane. Moje pitanje selektoru je kako ne zna da postavi čvrst odbranu, jer je zbog katastrifalne odbrana, iz tri greške, poklonjen korner, i potpuno sam golman kod drugog i trećeg gola, plus sebični Mitrović, Srbija izgubila sve šanse. Amateri bili i ostali, odbrana plus Mitar krivci za ovaj rezultat. Džaba dobar napad kad je promaja u odbrani.

zašto

pre 1 godinu

Ne znam zašto formacija sa 3 iza i 4 u vezi...da je 3-5-2 pa ajde, da je 4-3-3 pa ajde, ali 3-4-3 je baš loša formacija po meni.

Pedja J7

pre 1 godinu

Gde su Jović i Vlahović??????
Zašto kapsali Mitrović igra do 90????
On je morao da bude zamenjen na poluvremenu???
Vadi Živkovića ubedljivo najbolji bio?!
Napadamo i srljamo na 2 razlike za nas a 65. je minut???
Pixi kao da je na drogama?
Ništa mi nije jasno...

sitno

pre 1 godinu

Ко вас је научио да код резултата 3:1 нападате и срљате. Ту се чува резултат и игра се на класична "сачекуша".

Уместо да их чекате, ви водите, вас 5-6 испада код њиховог гола без икаквог разлога. Једино ако то намерно не радите и нећете да преузмете одговорност.

Kikaš

pre 1 godinu

Ovi su umanjili primanja penzionerima,invalidima siročićima i ostalim ljudima koji sastavljaju kraj sa krajem na jedvite jade
Marš bre na svoje jahte i u svoje kuće sramote ni jedne

vasavlada

pre 1 godinu

Ako ne izgubimo od Svajcarske, mislim da to uopste nije los rezultat na Svetskom prvenstvu iako ne odemo dalje. Izgubiti od Brazila nije sramota plus ostati neporazen u naredne dve utakmice. Pa i nismo bolji od toga, znaci ok prvenstvo za nas.

ff

pre 1 godinu

"Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala."

"Ova"? Svaka reprezentacija Srbije/Jugoslavije u poslednjih 40 godina.
Svako prvenstvo, otkad znam za sebe, a to je puno ide ovako: odlazak velika ocekivanja, mi smo majstori, umetnici i slicno. Onda ide utakmica sa nekom boljom ekipom... poraz i krece "ma srescemo se opet u finalu", "nas fudbal ima dusu". Onda sledi poraz od nekih pacera. I poslednja utakmica u grupi ide "nije sve izgubljeno, ako pobedimo 28 razlike a Burundi pobedi Brazil sa 48:2, a Donja Volta igra nereseno 0:0 prolazimo sigurica". I onda izgubimo i tu. I onda selektor ostavka, pa dok se ne zaboravi i eto ga sledece prvenstvo i opet u krug.

Realan

pre 1 godinu

Rekao sam još posle utakmice sa brazilom, pakuj kofere i ajd kući. Nismo zaslužili da se nađemo na SP. Čestitke kamerunu na borbi, zaslužili su pobedu

dzoni

pre 1 godinu

Nismo mi za velika takmicenja..svetko jednom u 4 godine a oni ne mogu vise od 60 minuta da igraju..vec posle 60tog minuta na obe utakmice se vuku kao da su izasli iz starackog Doma.

majko mila

pre 1 godinu

Ne znam sta je losije, nasa odbrana ili ovaj komentator na rts-u koji cak i kad smo vodili sa 3:1 vodi prenos kao da je na sahrani, a o strucnosti nema blage veze...

Marko

pre 1 godinu

Najveća greška je držanje Mitrovića u igri . Dečko prosto nije spreman, spor, ne otvara se .. Zar je moguće da Jović nije spreman da odigra 30 minuta ....

jojufff

pre 1 godinu

Šokiran sam zbog primljenih golova, eto ja sebi ne mogu objasniti.
Neka probaju igrači??

al bez onih starih fazona lopta je okrugla i nauclili smo iz gresaka!
pa kru mu poljubim smiri igru bar deset minuta kada imas dva razlike.

Ivan B

pre 1 godinu

Ovo samo mi možemo da napravimo... Strašno i realno ni ne treba da prodajemo dalje jel smo pajseri kakvih nema
Ma sramota bre...

Hadzimarkovic Bjelopoljanski Crni

pre 1 godinu

Piksi je za menadžment prodaju fudbalera, da ako moze sredi Miškoviću da preuzme. Marakanu i da se slika za novine. Trener nula.

I da pozdravio ga Azerbejdžan....

Senad Bilić

pre 1 godinu

Sreća pa postoji var, pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima . Milenkovic ...ha,ha,ha,

drvobradi

pre 1 godinu

Ovo nije greška odbrane već Sergeja i Piksija. U oba napada, a i u još jednom između, nonsalantno dodaje loš pas na sredini, kada imamo priliku za gol. Posle tog glupiranja su usledila 3 pasa u dubinu.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

KAZNA KRU

pre 1 godinu

Za ovaj remi koji je kao poraz kriv je Mitrović koji je propustio 3 stopostotne šanse i dva puta je bio sebičan kada je umesto da doda
slobodnom saigraču bez potrebe šutirao iz mnogo nepovoljnije pozicije.

Bilić Senad

pre 1 godinu

Sreća da postoji var pa se neće sljedećih 100 godina pričati o belosvetskoj zaveri i nedosudjenim ofsajdima za Kamerun...Milenkovic smiješan igrač

Predo

pre 1 godinu

Ispade ona reklama " Nemoj da mračiš, popi svetlo" najprorčkija. Da Tadić, Mitrović i ekipa naprave novu reklamu u kojoj se izvinjavaju ljudima. Kakva nonšalancija nakon 3:1, pa to se viđa kad deca igraju na male.

nikola

pre 1 godinu

Ja koji ne pratim fudbal uspeo sam da se iznerviram. Steta sto smo zauzeli mesto u prvenstvu nekoj drugoj zemlji koja bi se zaista trudila da pobedi. Mislio sam da ce nam prvenstvo biti neka svetla tacka u ludilu u kom zivimo, ali izgleda da i njih nije briga.

Матори

pre 1 godinu

Момци, није ово за вас. Хајдете ви кући и пратите то првенство са сплавова

Heteria

pre 1 godinu

Ovo je Piksijev poraz. Prve izmene vrši u 80 i nekom minutu. I to menja sve defanzivne igrače, umesto da promeni krila, ako nista bar Kostića. Već posle našeg trećeg gola se videlo da Kostić ne može više da trči. Oba gola su po njegovoj strani. A nakon što smo primili dva gola, više ga nije bilo u napadu. Pri tom, to nije njegova krivica, momak je izašao iz povrede i igrao je koliko je mogao, već Piksijeva što ga nije zamenio. I ne znam za sta mu sedi Vlahović na klupi.

ivan

pre 1 godinu

Prvo Stojkovic sto nije na 3 1 zatvorio utakmicu,pojačao vezni i odbranu,drugo totalna opuštenost u igri i neozbiljan pristip,trece Milenkovic koji dva puta spava i ostavlja igrača u igri dva puta zaredom a prvi je čak i mogao da stigne loptu ali ne,on džogira polako pozadi i Mitrovic koji je mogao da postigne 3,4 gola i bio je sebičan inače. Ne vjerujem u teorije zavjere ali onaj gol za 3 2 mi je sumnjiv strasno,iskreno i dalje mislim da je bip ofsajd ali oni nešto nacrtaše posle 10 minuta ali naravno nije to razlog što nismo dobili vec sve ovo što sam naveo u komentaru.

Neo@

pre 1 godinu

Ova ekipa Srbije videlo se to jasno, ima snage za samo 60-65 minuta ozbiljnog fudbala. Zbog čega je tako, neka se zapita stručni štab, kao i FSS.
Zašto nam igrači jedva dišu nakon toga, ne trče, već stoje u mestu. Pa neka i povredjeni koče igru, ima zamena za njih.
Piksi se pogubio, ne pušta Jovića, Vlahovića kontam čuva za Švajcarsku da se oporavi potpuno. Kostić mu hoda po levoj strani od 70 minuta, a menja ga u 90'.
Ma niz gluposti, koje nama laicima su bile toliko vidljive.
I da, u ofsajdu nije Mitrović kasnio, već Milenković gore na desnoj strani.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Poslednjih 35 minuta kao da su igrali igraci Surdulice, a ne reprezentativci Srbije. Odbrana je od mene dobila cistu 1! Izgubljeno, smotano, amaterski. Na kraju Milenkovic dobije zuti onim idiotskim pokusajima odbrane. Prilazi mu kao sivonja i odmah hvata rukama, pa ispliva i onda krlja i eto kartona. Uzasna odbrana. I zasto igramo samo sa Mitrom, covek jeste dao gol, ali je omasio jos 3 najmanje. Trebao nam je jos spic da na 3-1 dodamo gas i povedemo 4-1. To nas deli od epiteta velike reprezentacije.

мерак

pre 1 godinu

два гола из контре на 2 разлике за нас. то не раде ни у трећој лиги, толико се Пикси погубио да је то невероватно. штета :(

Misa

pre 1 godinu

NE moze niko ozbiljno da te shvati ako vodis 3:1 i onda primis dva gola za dva minuta, to je totalno neznanje , vracj se kuci ne bukajte se vise, tragicni zalosno. Ovaj Piksi moze da trenirara trecerazredne klubove po Japanu, ali on nije trener to je smesno.

свашта

pre 1 godinu

Миленковић 2х није изашао корак из офсајда. Па зар толико нисмо спремни?

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Ovo nije jos vidjeno u fudbalu: vodis 2 razlike, sto tera protivnika da se maksimalno otvori, a ti primis dva gola iz kontre!. Za fudbalske udzbenike, kako ne treba igrati!