Nedelja, 27.11.2022.

16:43

Piksi odgovorio kapitenu Brazila: Ne bi tako pričao da je...

Selektor Srbije Dragan Stojković odgovorio je kapitenu Brazila, Tijagu Silvi, koji smatra da Piksi nije dobro skautirao "karioke".

Izvor: MT

Piksi odgovorio kapitenu Brazila: Ne bi tako prièao da je... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Merkurijanac

pre 1 godinu

Tijago Silva nije razumeo Piksijev komentar. Piksi nije hteo da uvredi odbranu Brazila, nego je samo pitao, ako ćete da igrate sa toliko ofanzivnih fudbalera, da li će trener uopšte da stavlja odbrambene igrače, ko će da igra odbranu onda? a ovaj se našao prozvanim bez razloga

Istina

pre 1 godinu

E sad si ga uplasio sa mnogo jakim igracem,hahaha...kskav bre Mitrovic,nije ni do kolena vodecim spicevima.I da je soreman,be bi mogao da mrdne protiv brazilaca.

Dvojnik

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

-------------

Pa ocigledno nas ne poznajes, posle ovakve bruke protiv Brazila treba ce nam bar 2 godine da vratimo ekstazu, kakve crne 2 pobede u grupi

Dvojnik

pre 1 godinu

Pa Mitrovic je 2018 bio potpuno zdrav pa se propisno ispromasivao pored Tiaga, od tad do sad vecinom je bio u drugoj ligi a znamo dobro na kom nivou igra matori Tiago, kako kod nas pisalo pre prvenstva. I sta je Piksi milsio da ce Mitrovic uraditi sad protiv Brazila? I jos ispada da je povredjen, stvarno mi nije jasno, mi smo tako za*eban narod da je to strasno, kontriramo sami sebi, tvrdoglavost proradi..ne mozemo nijedno prvenstvo da odradimo muski. Veljkovic ispao iz igre i 2018, Mitrovic zdrav bio totalno nemocan...i sta je Piksi mislio da ce se desiti?

Aki

pre 1 godinu

Ako Mitrovic i Vlahovic nisu spremni zasto su onda igrali ???? Zasto nije igrao Jovic a Mitrovic i Vlahovic odmarali za Kamerun i Svajcarsku? Kao da mi imamo sanse protiv Brazila i da su nam svi igraci 100%

Policija

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

Vuk

pre 1 godinu

bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...
(GeOs, 27. novembar 2022 20:02)

Poenta je da je selektor jedini koji može da govori na tu temu (ma kakav on bio). Politizacija FSS ne treba nas da zanima već rezultat igre za koju je zadužen selektor i o tome je on sam i pričao, ako si slušao cele inervjue od pre tri dana do danas. Evo, kaži slobodno koga bi u zamenu za njih trojicu stavio a da mogu da izvedu što i oni,a da pri tome uopšte i igraju na tim pozicijama? Računaju se samo igrači koje je poveo, a poveo je one koje je odabrao za TIM i koji su vežbali i trenirali zajedno pre toga i bili zdravi. Sve u svemu, Brazil je i ovako mnogo jak, i rekao sam, možda bismo izgubili i da su svi bili čitavi al sam siguran da se ne bi video gubitak snage.

Radio_Mileva

pre 1 godinu

Cujem da je Tiago Silva kada je cup sta Piksi kaze pao u depresiju i vise nece moci da igra. Daj Piksi ne burali, ostavi se kafanskih prepucavanja, nego radi svoj posao.

toota boogarin

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, ako nam ni Piksi ne valja kao selektor hajde lepo da prestanemo da gledamo fudbal. Neverovatno mi je da mu pamet sole komentatori koji nikad nisu za loptom ni potrčali.

Igraju naspremniji, reče on jednom

pre 1 godinu

Da smo Brazilu otkinuli bod, čovek ne bi tražio opravdanja. Ali... sam kaže velesila su, krem fudbala, itd. Sam je svestan bio i pre meča da će ga verovatno izgubiti... Pa, onda čemu rizikovati sa rovitim Mitrovićem? Da li nam je ta utakmica bila odlučujuća? Da je obnovio povredu, ne bi igrao preostale dve, gde treba da tražimo bodove. Ista stvar sa Vlahovićem... Onda se postavlja pitanje čemu služe rezervni igrači? Da je igrao Luka Jović, bio bi korisniji i od Mitrovića i od Vlahovića... Mitrović se 80min nije video na terenu. Nakon 45min trebao je da ga menja. A, o taktici generalno za tu tekmu, ne vredi trošiti reči. Promašaj veliki. Sviralo na sve strane, vezni red 2 pasa nije mogao spojiti itd. Jednostavno, taktika, postava... veliki promašaj, samo niko nije smeo da ga pita zašto?... Kamo sreće da se poprave stvari preostale 2 utakmice.

Куп је битан

pre 1 godinu

Гледајући већину утакмица поставља се питање каква је нашта фудбалска школа. Због чега немамо брзе играче и зашто не можемо или не знамо да играмо пресинг? Да ли се праве грешке у селекцији играча и не обраћа се довољно пажње на брзину? Да ли се можда у млађима категоријама поклања превише пажње тактици?

konj veselko

pre 1 godinu

Prestanite da uvlačite žene u našu dijagnozu..ne može ova zemlja da ima 7mil selektora kad 3.5mil žena zabole za driblanje na petoparcu. Ima nas realno 3 miliona selektora i dok god nesto ne osvojimo i treba tako da bude jer smo u mogućnosti.

Rob74

pre 1 godinu

Ako je selektor stavio nespremne igrače da igraju, mora preuzeti odgovornost za drugo poluvreme. Poraz je očekivan i to nije problem. Problem je što se Piksi vadi na povređene igrače. Čemu služe ostali igrači? Ne razumem, bolje staviti nespremnog nego spremnog? Ako tako razmišlja, mogao je povesti 9 igrača i 2 golmana i to je to. Da smo igrali od početka sa igračem vise ne bi pobedili,jer je Brazil mnogo bolji a mi bi se opet branili, jer to uvek činimo protiv Top ekipa. Kad je neko bolji onda je bolji, treba to reći a ne tražiti glupa opravdanja. Kada budemo promenili pristup, e onda će možda biti bolje. Mi protiv takvih igramo da ne izgubimo a ne da pobedimo, kad budemo igrali da pobedimo, možda bude nešto nešto. Koliko god ih ne voleli, tako igra Hrvatska i ima rezultate.

GeOs

pre 1 godinu

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...

Fuj bre !

pre 1 godinu

Koliko jadnih komentara od jadnih komentatora,treba da vas je SRAMOTA vi niste navijaci Srbije .Naravno ima i botova u komentarima kako domacih tako i susednih.

.

pre 1 godinu

@Vuk
Imamo bolje, zdrav igrac bolji je od povredjenog.
Snage nisu imali ni oni koji su 100% zdravi i spremni za turnir, dakle, problem je u fizickoj spremi igraca, a za to je odgovoran selektor.
I druge reprezentacije imaju problema sa povredama i tek oporavljenim igracima, pa ne ostaju bez snage.

Nije cak ni to problem, problem je u tome sto se selektor ponasa bezobrazno, prepotentno i nesportski, niko ne daje izjave poput njegove. Umesto da prizna da je Brazil bio bolji i da smo imali srece sto nam nisu uvalili vise golova, on trazi opravdanja i jos vredja Brazilce.
Izgubice i sutra od Kameruna i bice to iskljucivo krivica selektora.

vaksi

pre 1 godinu

94 komentara i svi znaju vise o fudbalu nego Piksi. Nema sta, mi nikad ne treba da brinemo za mesto selektora, ima bar 6 miliona kandidata

GeOs

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.
(Svi su pametniji od Piksija, 27. novembar 2022 18:33)

Nisam jedva docekao, i ako sam trcao za loptom...
Ne znam o cemu pricas, ali svako ko je igrao fudbal, znao je da od demagogije nema nista, da jedna pobeda u 90 minutu protiv jake reprezentacije je samo IZUZETAK... A znas, i,Norveska, Svedska, Slovenija, Luksemburg, Azerbejdzan, Irska... to nam je bilo "uau" sto dobijamo. A Muslin ? Nije li slicne dobijao ?
A ti, ako si ti igrao nekada fudbal, i ne vidis sve ovo, dzabe si trcao... onda i moze da ti drzi neko predavanje ko iz fotelje nije ustao.

Naravno da treba da im damo podrsku, ali NIKAKO ne smemo sebi vise da dozvolimo neutemeljeni optimizam. Znas zasto ? Brzo se izgori. Cak i da hocemo da nam ostane Piksi, ako ne dobije Kamerun suyta, sam ce dati ostavku posle Svajcarske. I sta, gubis jos jedno ime i selektora. A onnece imati drugi izbor, jer deluje i da je sebe lazno ubedio da mozemo daleko da doguramo, pa zbog toga i citamo ova nebulozna pravdanja. Da nije tako, ne bi se on ni pravdao.

sale part2

pre 1 godinu

Problem našeg fudbala lezi od omladinskih skola fudbala, malih klubova gde se forsiraju deca bolje stojećih roditelja zbog same zarade i održavanja tih klubova, roditelji finansiraju sve, od dreseva i kopacki do putovanja i mini liga. Deca finansijski slabijih roditelja i pored talenta nisu u mogucnosti da se istaknu i odustaju od treninga i samog fudbala zbog tih razloga.Neki postaju navijači i huligani. Dalje problem je sama organizacija FSS i ljudi koji vode savez. Problem je sistem uopšte i slično da ne nabrajam..I onda po čemu gradimo godinama optimizam da ćemo nešto napraviti u fudbalu? Sto se tiče Piksija, smešno je izjaviti da nismo imali snage za drugo poluvreme i da je igra u prvom bila dobra. Nikad ne bih zamerio da smo odigrali sa žarom i hrabrošću, napadački pa izgubili i 5:0 nego ovo sto smo gledali. Samokritika slaba nam strana g-dine selektore jel tako?

sasa

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!
(Milos, 27. novembar 2022 18:06

Za reprezentaciju svoje zemlje se navija i kada ne ide . To ne rade samo ljudi koji nisu ljudi nego kao sto bi ti rekao umisljeni pilicari.

.

pre 1 godinu

@sasa
Samo necovek, olos i ljigavac moze da navija za reprezentaciju koja na los nacin predstavlja drzavu i narod. Nema razloga da navijam za prepotentne ljude koji najboljim fudbalerima sveta prete drugoligasima, vredjaju ih i omalovazavaju. Brazil je petostruki sampion planete, mi nikad nista nismo osvojili. Tijago Silva je za Piksija izmislio fudbal, sto pokazuju i titule.

Veliki brat

pre 1 godinu

(hypatija, 27. novembar 2022 18:13)

Nije problem rezultat, bolje da smo izgubili i sa 5:0, što je lako moglo da se desi koliko su brazilci imali šansi, problem je što nismo uspevali ni da dođemo do njihovog gola, što igrači i dalje nemaju snage za drugo poluvreme, itd.

Bitno da su im devojke i žene došle u Katar, o čemu smo mogli da čitamo po nekim portalima, kao i šta su obukle i sl., to je važnije od spremnosti za utakmicu.

Fudbal je postao 90% trčanje, onaj ko nema igrače koji mogu da trče 2 sata nema šta da traži na svetskom prvenstvu.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...
(HeliodoroSofis, 27. novembar 2022 18:59)

Desili smo se mi. To smo mi. Zato nam je potpuno svejedno ko će nam biti selektor. Amaterski mentalitet, lenjost, nepoštenje... Piksiju se dešava isto što i kada je najuren iz Saveza. Lako se ponovo spandjao sa našim načinom razmišljanja, prestao sa profesionalnim i odmerenim izjavama, bila je dovoljna jedna pobeda u Lisabonu da mu poremeti pamet. Da li ćemo ikada doživeti dan da se ovde ceni profesionalizam, odgovornost i prihvatanje realnosti i činjenica?

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

Sremacicar

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.
(Čedo Malin, 27. novembar 2022 18:07)

Tipican primer grobarskog poznavanja fudbala.
Fizicka priprema igraca odmah posle zavrsene polusezone u klubovima?
Inace i po tebi se vidi bogat vokabular grupe kojoj pripadas.
Znas kako vas je Jovan Ducic opisao? Kao najhrabriji narod...
I eto tebe kao predstavnika grupe sa druge strane brda...

sasa the king

pre 1 godinu

Au al su se okomili na Piksija…klasika za nas Srbe, pamcenje nam je losa strana, do juce su ga dizali u nebesa, danas ga opljuvase. Isto kao sa Noletom…niko nema pravo na gresku u glvama ovih neostvarenih dzabolebarosa sto ceo zivot ne vide sumu od drveta.
Piksi, ja ti skidam kapu za igre do SP, sa Bratilom si zeznuo stvar, ali prva je utakmica, imas kos dve da se ispravis/te. Vratis se staroj taktici, napdni pa sta bude.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)
(bear, 27. novembar 2022 18:57)

A zasto bi protiv Svajcarske bila politika? Zbog dva igraca albanske nacionalnosti??? Zaista smesno. Utakmica kao i svaka druga. Ako hoces igraj, a ako neces, idi u litije, siri zastave i brani pravoslavlje.

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

petar

pre 1 godinu

Pa bar možemo naučiti nešto od hrvata,kako oni podrža
vaju svoju reprezentaciju i trenera i kad gubi i dobija,niko nama ne valja nit će valjati,zaista kad pročitam neke komentare muka me uhvati.Piksi se eto ne razume u fudbal a mi se razumemo,svi pametujemo ovde ,bitno je nama samo pljuvati po nekome,zato nam ovako sve i ide,niti poštujemo nečiji profesionalizam niti ništa,najbitnije je nekoga dobro izgrditi i onda smo top.

Docent

pre 1 godinu

@herbert

Sramota je da pišeš za nekog da je pijan tako odokativno i džukelaški bez grama pokrića, samo jer se tebi učinilo...
Trljam oči i ne verujem šta čitam u komentarima. Majke mi ne zaslužujete sa takvim mentalitetom da imamo uopšte fudbalsku reprezentaciju, a kamoli reprezentaciju na svetskom prvenstvu.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Ne sviđaju mi se ove Piksijeve izjave tipa: "Da smo bili sto odsto spremni, druga bi se pesma pevala". To ništa ne dokazuje, to me podseća na onu čuvenu repliku iz fenomenalnih crtaća tipa: "Da je Pera na vreme otišao u policiju svega ovoga ne bi bilo". Budi sportsmen, priznaj poraz, čestitaj BOLJEM protivniku na zasluženoj pobedi, izvuci pouke i teraj dalje, nemoj komplikovati, mudrovati, hipotetisati, besmisleno je sve to. Uostalom protiv Brazila smo toliko nadigrani da nas ni pet super spremnih Mitrovića i Vlahovića ne bi spasli poraza jer je ceo naš tim kao kolektiv, a bez kolektiva nema ozbiljnog rezultata na Svetskim prvenstvima i ostalim velikim turnirskim takmičenjima, dakle ceo naš tim je tu utakmicu protiv Brazila kao kolektiv odigrao užasno loše, maltene amaterski, što su BOLJI i superiorniji Brazilci lagano iskoristili i rutinski nas savladali. To treba Piksi da prizna i da tera dalje.

Sasa

pre 1 godinu

Da li ovaj covek misli da smo mi glupi ili sta? Izjave ovog coveka su sramotne. Od toga da je on poveo neke igrace da ne izbio nemir u zemlji, do toga da su mu igraci bili povredjeni iako oni sami kazu da nisu, do toga da su mu igraci rekli da su u kondiciji, ali sada odjednom ipak nisu kao da se radi o selekciji Urugvaja, a ne onoj koju on trenira.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

A sto si "strucnjace" stavio rekonvalescenta Mitrovica u tim, ako nije spreman (a nije) 100%? Sta tu nije jasno i cemu tvoje nalazenje opravdanja za nikakvu igru i zalaganje, za nikakvu kondiciju i nikakvu ideju, bez ijednog udarca prema golu? Zna se da u vaznim utakmicama mora da igraju samo 110% spremni, a ne imena i zasluge. I pusti nas demagogije, jer smo sve smo videli.

domar Dule

pre 1 godinu

Selektor je izjavio da da nije doveo trojicu povredjenih igraca u zemlji bi bila "revolucija".Pa kome se sada zali?Revolucionarima?

Bane

pre 1 godinu

Mozda Piksi kao covek a i nekada kao igrac ima te drskosti u sebi pa ne respektuje Brazil (sto je u sportu nekad i dobro ako se ne izgubi mera) ali on ne igra vise, a oni sto igraju su se bili us*ali.

Mi moramo da popravimo nasu, kako skolu fudbala, tako i selekciju mladih talenata i da razvijemo igrace koji vrhunski igraju svoju poziciju. Kao Nemacka selekcija pre cca 8 godina.

Izadju na teren, ne znas ni jednog igraca, oni igraju, trce, melju 90 minuta, povredi se jedan umesto njega udje drugi i igra isto kao ovaj prvi....e tako cemo imati neki tim i igru.

A mi vecito patimo za tim nekim igracem "koji jednim potezom moze da resi utakmicu". I kada se on povredi zastave se u Srbiji spustaju na pola koplja. Umesto da se naucimo da igramo fudbal, da radimo na fizickoj spremi, tehnici, dinamici i taktici....

Vuk

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?
(., 27. novembar 2022 18:34)

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.

Nomi

pre 1 godinu

Prica se o Mitrovicu kao da smo mi stvorili 20 sansi a Mitrovic posto je povredjen sutirao pored gola, a mi nijednu sansu nismo stvorili, sramotne izjave Stojkovica

HanSolo

pre 1 godinu

Totalno sam izgubio respekt za ovog čoveka.. Pa jer on sam veruje u njegove floskule?!
Opet čudne izjave, čudne poteze od naših na prvenstvima.. Mi smo propao narod!

sale

pre 1 godinu

Prvo, gdine Pixi ,strategija i taktika užas, drugo izbor igrača užas, trece, igra užas , i četvrto užas sto fudbal nikad neće razveseliti ovaj narod kao drugi sportovi i sportisti. Najveći uspeh u fudbalu da srećno odigramo kvalifikacije i plasman na SP ili EP. To nam je maksimum a sve preko toga utopija i nadanje bez pokrića. Od kada znam za sebe nikad ali nikad nismo ništa postigli u fudbalu osim C.zvezde 90-tih.

Zoran

pre 1 godinu

Da li si napravio gresku u izboru igraca i taktici.
Pokazuje statistika i rezultat

Optimizam bez pokrica.
Prava slika tima i selektora videce se protiv Kameruna.Ne mozes stalo na prodajes seoske fore.

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne bi njih bilo briga,ali ti ljudi što su s njima u avionu imaju svoje kombinacije,račune itd.,zašto on igra a Sergej i Radonjić ne igraju,pa zbog toga je Mislin otišao,Antić pričao da ga Karadžić bušio u razgovoru s igračima a šta misliš šta rade Terzić,Bjeković,Zečević i onaj od gore preko svojih ljudi. Ne znam šta drugo može da se desi da mi preko noći zaboravimo da igramo fudbal i tako decenijama,zato i nisam optimista pred ove dve utakmice.

hypatija

pre 1 godinu

Izgubimo u prvoj utakmici grupe od Brazila sa 2:0 u fudbalu na svetskom prvenstvu na koje smo ponovo došli i to kao prvi u grupi, a na koje nas je doveo ovaj čovek sa ovim momcima. I sada njega i njih pljujete na sve moguće načine. Prosto je neshvatljivo da se o njima uopšte govori na ovaj način. Mi smo prosečna reprezentacija. Šta treba da pričaju Italijani kojih i nema ovde, Nemci posle kiksa sa Japanom, Hrvati, ... Ovo je ipak sport i u njemu ne pobedi uvek najbolji, a mi smo igrali protiv jedne od najboljih svetskih reprezentacija. Bili smo očajni to stoji, ali nije smak sveta. I ja sam se podsvesno nadao pobedi, ali ... budimo realni. Nije valjda da zaista očekujete prvo mesto ? Zašto onda ne uložite već sada po koju hiljadarku evradi na Srbiju, onda bih i razumeo kuknjavu, ovako ... samo ste bedni i neiživljeni luzeri sa malim "patkama".

Sremacicar

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem ljude iz FSS koji biraju selektore. Biraju jednog amatera Stojkovica umesto da dodju na portal b92, sekcija komentari i tu u sirokom dijapazonu prekaljenih profesionalaca, izaberu najbolju opciju za klupu Srbije.

Svi su pametniji od Piksija

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.

Pera

pre 1 godinu

Bravo Piksi...svi smo uz tebe...idemo dalje pa i posle svetskog prvenstva želim da ista ekipa bude na okupu i nastavi. Bice tu jos dobrih rezultata.

Čedo Malin

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.

onako

pre 1 godinu

Mihajlo

Pa da... sada su krivi "ljudi koji putuju sa reprezentacijom"...

Očekujem da bude kriv Terzić i FKCZ jer eto baš remete selektora i igrače.

Alo bre... njihov posao je da igraju a Piksijev da to uklopi... šta njih briga ko je u Kataru?

Burgija

pre 1 godinu

Mister, sve si nas sludio svojom taktikom, i njihove i naše igrače, stručni štab, novinare, navijače, kladionice.
Ako ti je bila taktika da sakriješ da naši znaju da igraju fudbal, uspeo si u tome 100%. Ako treba da uplatim sada tiket na prolaz Srbije u 1/8 daj neki znak, mig.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Da su Vlahovic i Mitrovic bili u top forni džaba sve kada smo tri puta prešli centar.
Svaka cast Piksiju ali se totalno pogubio sa ovim alibi izjavama.

bear

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)

Milos

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!

alex

pre 1 godinu

Nocas smo mogli da vidimo kako zagub od novinara moze da dovede do ovakvih odgovora i konfuzije, a da pritom vidi da Piksi odgovara na nesto sasvim pogresno i ne reaguje, nego ga dovodi u zabludu. Dakle, reakcija Silve nije bila iz cista mira i nadobudna nego je to njegova reakcija na Piksijev odgovor brazilskom novinaru na pitanje pred mec da li ocekuje brazil sa tri ili cetiri spica. Piksi je tada odgovorio ironicno da li ce neko igrati odbranu ako je toliko napadaca. Ocigledno i Silva lose shvatio kao neku provokaciju na racun odbrane. Ali na stranu sve, Piksi kaze da nije citao izjave od meca sa Brazilom pa ni tu izjavu Silve, o novinar mu postavi pitanje da to prokomentarise i pusti ga da odgovara tako kako je shvatio, a to je kao da je potcenjivao odbranu Brazila. Umesto da pojasni selektoru na sta je ovaj odgovorio pusta ga da ulazi i jos vecu polemiku, kad dodje do brazilaca.

.

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?

Ђорђе

pre 1 godinu

Овај Пикси, као да је био пијан на конференцији за новинаре. Или је на неким седативима...

tako nekako

pre 1 godinu

Dragance brate!
Sve iz pocetka pa smireno,promisljeno i pametno…
Samo da moze iz pocetka od nulte tacke ali NE MOZEEEEE!!!!!!
Vec je pocelooooo!!!!!!
Nisu imali snage za drugo poluvreme?!?!?
Maaaa vi se manekenisete u Kataru o narodnom trosku breeee!
MI VAS PLACAMO A VI SE GLUPIRATE!
More treba vas docekati iz Katara pa jajima da vas gadjamo da nauciti vec jednom da narod ceka rezultate!Ako ne moze da trci drugo poluvreme protiv bilo koga taj nije za fudbal!
Nemamo igrace ok,nema sta!Nema da saljemo nigoga da bacano pare!!!!
Sram da vas bude!!!!!

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...

Дарко

pre 1 godinu

Изгледа да се нешто озбиљно десило иза завесе кад је селектор овако "уздрман". Не личи то на Пиксија и не одговара његовој енергији, оптимизму и победничком менталитету. Бојим се да након пораза од Бразила, прљаве руке из сенке поново преузимају конце и диригују ко ће да игра како би се финансијски уградили. Нешто слично смо прошли више пута а поготово 1998. Требале су године да сви битнији детаљи колико толико испливају на површину. Такође, ни 2018. није било боље јер је Муслин буквално отеран док првенство још није ни почело. Било би лепо да ми се само учинило али најмање што бих очекивао је да наш Пикси буде под "седацијом". Време ће свакако показати да ли је селектор пристао на уцене или је остао доследан свом ставу до краја.

Gagolino

pre 1 godinu

Pa stavi Jovica,decko je u solidnoj formi,dao je par golova na poslednjim utakmicama u klubu.
Nego je poenta sto Mitrovic mora da igra da se ne remeti mir u ekipi jer on nas je satro odveo na prvenstvo i hoce da igra protiv Brazila...

op op

pre 1 godinu

@hipatija
Mi smo PROSEČNA EKIPA apsulutno tačno, shodno mogućnostima treba da budu i izjave a ne da se pre mundijala izjavljuje da pucamo na osvajanje, dajte nam brazil da se igramo, da su ponos i dika bla bla a da na terenu izgledaju ko us..ni. Niko, znači niko i nije očekivao da pobede, ali da su statisti bez tačnog dodavanja ko da prvi put vide loptu, a da sada Piksi izjavljuje da su mu igrači povredjeni (a druge zdrave valjda nema) ili da NE ZNA, zašto nemaju snage za dva poluvremena, i vrhunac DA JE MITROVIĆ BIO ZDRAV DRUGAČIJA BI PESMA BILA, ko da je Mitrović uopšte bio u prilici da šutne loptu ali eto zbog povrede nije mogao...Umesto lepo da kaže da je ovo Brazil protutnjao pored nas i da smo mi daleko od njih po kvalitetu, on se dodatno ukopava. I ne, ne mislimo mi da treba Piksi da ode, ali brate gledaj malo šta izjavljuješ..

herbert

pre 1 godinu

Piksi vidno pijan na konferenciji.. Sramota velika pa makar i osvojili. Nije problem izgubiti ako das svoj maksimum, problem je otići tamo i alkoholisati.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Ne razumem, ako nije spreman zasto ga je onda stavljao. Ima Jovica u timu koji nije klasa kao Mitrovic ali sigurno bolji nego Mitrovic sa 50% snage

lala u beogradu

pre 1 godinu

Kada su ozvucene grupe, svako iole realan, racunao je da ce nase mesto u grupi biti potencijalno drugo i da se protov Brazila ne nadamo puno, pa sta bude. sada, nakon Brazila, smak sveta...a realan je rezultat, stim sto smo mi i ali najgoru utakmicu ikad. iskreno, nadam se da ako prodjemo grupu, da niko od pljuvaca nece vise ista napisati od sramote.

sibirski jeti

pre 1 godinu

Pogazio si sve ono sto si pricao tokom kvalifikacija... Nije mi krivo ni da ste 5 : 0 izgubili, ali da ste igrali napadacki a ne kao babe... Sam si pricao da samo najspremniji igraju kod tebe, a igra Mitro koji nema snage za 15 min. Vlahovic koji takodje nema snage, a mali Jovic presedeo na klupi celu utakmicu zdrav... da si stavio Jovica, Brazili bi se pocesao malo po glavi, posto su spremni bili za Mitra i Vlahovica... I zasto mora Sergej da igra kad se zna da decko u oblacima, dobio dete, presao u Juve i zna se da ce cuvati noge... Koliko se secam, Muslin je zbog njega dobio dao otkaz u Rusiji i videlo se da je bio u pravu... razmisli malo mi brzo zaboravljamo uspehe, ali neuspehe nikad, takva smo nacija, plus svi selektori...

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

On mora da odgovara na pitanja. Sta zelite, istinu da kaze, pa to se ne sme izgovoriti. Takticki smo preziveli prvi mec, cekaju nas 2 koje cemo igrati. Nismo ludi da se kidamo protiv Brazila, protiv njih nismo imali ni promil sanse

Operativac

pre 1 godinu

Kakav bre Luka Jovic, decko godinama setka po terenu, umislio da je Ronaldo de Lima. Bolje da je Predrag Rajkovic u spicu od ovakvog bahatog Jovica. Niti ce igrati na tom prvenstvu niti zasluzuje da igra sa svojim pristupom. I ovde uopste ne pricam o golovima nego o pristupu. Covek kad god je usao setao je po terenu i sad treba da igra na svetskom protiv Brazila? A kako igra tako i prolazi u karieri, nisu to moje prazne reci.

Veliki brat

pre 1 godinu

"jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto"

"Protiv Brazila, Mitrović je bio na 50 odsto mogućnosti, imali smo Vlahovića koji je na 30 osato i Kostića koji je kompletno u autu. To za nas predstavlja problem u ofanzivnom smislu. Ne kažem da ne bismo izgubili, ali bismo im sa njima napravili mnogo problema. Mi moramo da se složimo da je to preveliki problem za jednu malu Srbiju, sa 26 do 30 igrača, u tom izboru."


Ne kontam, zašto mi uopšte PLAĆAMO selektora i neke pripreme reprezentacije, i kako to da Srbija sa ovoliko fudbalskih klubova i liga nema 30 igrača od kojih bi 10 (ne računajući golmana) uvek bili 100% spremni?

Treba da se pokrijemo po ušima i ćutimo, jer smo neozbiljan i neodgovorana narod, uz časne izuzetke, jer nama bi i San Marino bio problem i imali bismo neka opravdanja što smo protiv njih odigrali loše.

sipaj

pre 1 godinu

Pa Piksijeva izjava je vise kompliment Brazilu, nego uvreda. Uvek je bila prica da u Brazilu svi pocinju kao napadaci, pa ih kasnije rasporede i na ostale pozicije. Sta ima neko da skautira Brazil, pa svi znaju napamet i igrace i poziciju njihovu i za koje klubove igraju.

Bane

pre 1 godinu

Totalna ludost, kao da ga je namerno stavio povredjenog da bi posle imao alibi... Pa i da je zdrav, i laiku je bilo jasno da Mitrovicu nije mesto u timu protiv Brazila sa taktikom odbrane i kontranapada, jer jednostavno nije taj tip igraca. Veliko razocarenje svime oko nase reprezentacije za sada...

zex

pre 1 godinu

Zasto je onda igrao Mitrovic pored zdravog Jovica? Ako smo vec znali da nemamo nikakve sanse? Zasto Mitrovic mora da igra? Nije on nikakva klasa od Napadača, i da je bio 200% spreman on nije imao situaciju da ugrozi gol, on nije tip igraca koji moze da dribla i da pobegne silvi, nije mi jasno čemu ovakve izjave? Rekao si da ce igrati samo 100% spremni evo ne verujem da je Mitrovic spreman posle dva dana a odigrao je celu utakmicu nespreman.

Hahahhahah

pre 1 godinu

Molim vas da ne palite narod. Kako vi tako i strani novinari. Piksi je odgovorio novinaru koji mu je preneo Silvinu izjavu. Pretpostavljam da je i Silva odgovarao na novinarsko pitanje tako što ga je novinar slagao o Piksijevoj izjavi. Mislim da nije u redu da koristite ljude s manjkom inteligencije (fudbalere) za podizanje tiraza . Pri tom niti Silva ne zna šta je Piksi izjavio niti obrnuto.

Ivan V.

pre 1 godinu

Ovaj ne shvata ili se pravi da ne shvata.Nije sramota izgubiti od bilo koga,ali je sramota nacin na koji smo izgubili,bez borbe,bez zara,bez zelje,bez trcanja,samo bunker i izbijanje lopte sto dalje.To nije ozbiljan tim i strucni stab.Usli sa zeljom samo da naprave destrukciju igre,a ne da pokusaju da pobede.Ja davmo nisam video da jedan tim ne napravi nijednu akciju za celu utakmicu.Pa da su sastavili 11 potpunih stranaca milsim da bi pruzili bolji otpor.A kad smo primili gol tek tad je usledio potpuni potop.Svaka ekipa kad gubi,krene napred,napada.Kao Gana protiv Portugala.Sabila ih u sesnaesterac,nisu mogli da disu.A nasi,kao da su jedva cekali kraj meca a imas jos pola sata da pokusas nesto da uradis...

Mihajlo

pre 1 godinu

Da je Mitrović bio 1000 posto zdrav opet ne bismo ništa uradili jer nismo imali nijedan pravi pas unapred,ni blizu nismo bili da napravimo neku šansu. Ne krivim Piksija za to,mi kao nacija nemamo odgovor na ovakve partije već 25 godina,stalno pravimo iste greške,gomila nefudbalskih ljudi putuje s reprezentacijom na veliko takmičenje,poremete sve što se gradilo tokom kvalifikacija.

saki

pre 1 godinu

Ne razumem, Piksi obožavam te ali kako možeš da kažeš da su Mitro na 50% i Vlahovic na 30 % igrali a nisi uveo Jovića koji je bio u boljoj formi. Što si ga poveo ?

milutin

pre 1 godinu

Ovo su komentari botova plaćeni od strane Terzića da se ruši ime Piksija..

Hoće li redakcija takve komentare da ne odobrava?

Ja kao veliki Grobar kažem za Piksija da je legenda srpskog fudbala i poštujem ga.

Za razliku od vas, za mene je grb države važniji od grba tima.


Srbija!!!

op op

pre 1 godinu

Ja sam mislio ovaj Piksi malo pametniji, čuj ala mu je alibi, povredjen Mitrović, ko da bi prošli drugačije i da smo imali tri zdrava Mitrovića na mesto ovog jednog povredjenog. Uostalom šta će povredjen igrač na terenu, jel to mi nemamo dovoljno igrača pa je morao ovaj povredjen da popuni broj? I niko da mu kaže da mu je ovaj alibi jako smešan, ko dete kad napravi nešto pa onda počne da se vadi..

kolikoimaglupihljudi

pre 1 godinu

e vala piksi i ti preterujes sada. Kome igra povredjen igrac? pa gdje to ima. Ako je istina, ti treba da dobijes otkaz na licu mjesta. Sta ce igrati polupovredjen mitrovic u prvoj postavi? sta je sa vlahovicem? igledao je sasvim zdravo protiv bahraina, i sto onda on nije igrao ako je mitrogol povredjen? sto i jovic nije igrao ako ova dva nisu spremna? ovde si me stvarno razocarao. Uvijek je nas problem sto igramo jednu taktiku i sistem u kvalifikacijama, a posle na prvenstvu neke bunkere. sta ti SMS radi kao neko polukrilo? najboljeg veznjaka pretvoris u beskorisnog igraca. totalno promasena taktika. i ove izjave su stvarno pateticne. Kao da si puko pred prvenstvo. ovo mi je totalno luda izjava. e igrao mu povredjen igrac, a on sastavlja tim. pa bolji i da ti je golman igrao spica ako je zdrav spram povredjenog igraca.

kolikoimaglupihljudi

pre 1 godinu

e vala piksi i ti preterujes sada. Kome igra povredjen igrac? pa gdje to ima. Ako je istina, ti treba da dobijes otkaz na licu mjesta. Sta ce igrati polupovredjen mitrovic u prvoj postavi? sta je sa vlahovicem? igledao je sasvim zdravo protiv bahraina, i sto onda on nije igrao ako je mitrogol povredjen? sto i jovic nije igrao ako ova dva nisu spremna? ovde si me stvarno razocarao. Uvijek je nas problem sto igramo jednu taktiku i sistem u kvalifikacijama, a posle na prvenstvu neke bunkere. sta ti SMS radi kao neko polukrilo? najboljeg veznjaka pretvoris u beskorisnog igraca. totalno promasena taktika. i ove izjave su stvarno pateticne. Kao da si puko pred prvenstvo. ovo mi je totalno luda izjava. e igrao mu povredjen igrac, a on sastavlja tim. pa bolji i da ti je golman igrao spica ako je zdrav spram povredjenog igraca.

herbert

pre 1 godinu

Piksi vidno pijan na konferenciji.. Sramota velika pa makar i osvojili. Nije problem izgubiti ako das svoj maksimum, problem je otići tamo i alkoholisati.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Ne razumem, ako nije spreman zasto ga je onda stavljao. Ima Jovica u timu koji nije klasa kao Mitrovic ali sigurno bolji nego Mitrovic sa 50% snage

sibirski jeti

pre 1 godinu

Pogazio si sve ono sto si pricao tokom kvalifikacija... Nije mi krivo ni da ste 5 : 0 izgubili, ali da ste igrali napadacki a ne kao babe... Sam si pricao da samo najspremniji igraju kod tebe, a igra Mitro koji nema snage za 15 min. Vlahovic koji takodje nema snage, a mali Jovic presedeo na klupi celu utakmicu zdrav... da si stavio Jovica, Brazili bi se pocesao malo po glavi, posto su spremni bili za Mitra i Vlahovica... I zasto mora Sergej da igra kad se zna da decko u oblacima, dobio dete, presao u Juve i zna se da ce cuvati noge... Koliko se secam, Muslin je zbog njega dobio dao otkaz u Rusiji i videlo se da je bio u pravu... razmisli malo mi brzo zaboravljamo uspehe, ali neuspehe nikad, takva smo nacija, plus svi selektori...

Bane

pre 1 godinu

Totalna ludost, kao da ga je namerno stavio povredjenog da bi posle imao alibi... Pa i da je zdrav, i laiku je bilo jasno da Mitrovicu nije mesto u timu protiv Brazila sa taktikom odbrane i kontranapada, jer jednostavno nije taj tip igraca. Veliko razocarenje svime oko nase reprezentacije za sada...

op op

pre 1 godinu

Ja sam mislio ovaj Piksi malo pametniji, čuj ala mu je alibi, povredjen Mitrović, ko da bi prošli drugačije i da smo imali tri zdrava Mitrovića na mesto ovog jednog povredjenog. Uostalom šta će povredjen igrač na terenu, jel to mi nemamo dovoljno igrača pa je morao ovaj povredjen da popuni broj? I niko da mu kaže da mu je ovaj alibi jako smešan, ko dete kad napravi nešto pa onda počne da se vadi..

Ђорђе

pre 1 godinu

Овај Пикси, као да је био пијан на конференцији за новинаре. Или је на неким седативима...

.

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?

op op

pre 1 godinu

@hipatija
Mi smo PROSEČNA EKIPA apsulutno tačno, shodno mogućnostima treba da budu i izjave a ne da se pre mundijala izjavljuje da pucamo na osvajanje, dajte nam brazil da se igramo, da su ponos i dika bla bla a da na terenu izgledaju ko us..ni. Niko, znači niko i nije očekivao da pobede, ali da su statisti bez tačnog dodavanja ko da prvi put vide loptu, a da sada Piksi izjavljuje da su mu igrači povredjeni (a druge zdrave valjda nema) ili da NE ZNA, zašto nemaju snage za dva poluvremena, i vrhunac DA JE MITROVIĆ BIO ZDRAV DRUGAČIJA BI PESMA BILA, ko da je Mitrović uopšte bio u prilici da šutne loptu ali eto zbog povrede nije mogao...Umesto lepo da kaže da je ovo Brazil protutnjao pored nas i da smo mi daleko od njih po kvalitetu, on se dodatno ukopava. I ne, ne mislimo mi da treba Piksi da ode, ali brate gledaj malo šta izjavljuješ..

saki

pre 1 godinu

Ne razumem, Piksi obožavam te ali kako možeš da kažeš da su Mitro na 50% i Vlahovic na 30 % igrali a nisi uveo Jovića koji je bio u boljoj formi. Što si ga poveo ?

Milos

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

zex

pre 1 godinu

Zasto je onda igrao Mitrovic pored zdravog Jovica? Ako smo vec znali da nemamo nikakve sanse? Zasto Mitrovic mora da igra? Nije on nikakva klasa od Napadača, i da je bio 200% spreman on nije imao situaciju da ugrozi gol, on nije tip igraca koji moze da dribla i da pobegne silvi, nije mi jasno čemu ovakve izjave? Rekao si da ce igrati samo 100% spremni evo ne verujem da je Mitrovic spreman posle dva dana a odigrao je celu utakmicu nespreman.

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

Sremacicar

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem ljude iz FSS koji biraju selektore. Biraju jednog amatera Stojkovica umesto da dodju na portal b92, sekcija komentari i tu u sirokom dijapazonu prekaljenih profesionalaca, izaberu najbolju opciju za klupu Srbije.

Mihajlo

pre 1 godinu

Da je Mitrović bio 1000 posto zdrav opet ne bismo ništa uradili jer nismo imali nijedan pravi pas unapred,ni blizu nismo bili da napravimo neku šansu. Ne krivim Piksija za to,mi kao nacija nemamo odgovor na ovakve partije već 25 godina,stalno pravimo iste greške,gomila nefudbalskih ljudi putuje s reprezentacijom na veliko takmičenje,poremete sve što se gradilo tokom kvalifikacija.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...
(HeliodoroSofis, 27. novembar 2022 18:59)

Desili smo se mi. To smo mi. Zato nam je potpuno svejedno ko će nam biti selektor. Amaterski mentalitet, lenjost, nepoštenje... Piksiju se dešava isto što i kada je najuren iz Saveza. Lako se ponovo spandjao sa našim načinom razmišljanja, prestao sa profesionalnim i odmerenim izjavama, bila je dovoljna jedna pobeda u Lisabonu da mu poremeti pamet. Da li ćemo ikada doživeti dan da se ovde ceni profesionalizam, odgovornost i prihvatanje realnosti i činjenica?

lala u beogradu

pre 1 godinu

Kada su ozvucene grupe, svako iole realan, racunao je da ce nase mesto u grupi biti potencijalno drugo i da se protov Brazila ne nadamo puno, pa sta bude. sada, nakon Brazila, smak sveta...a realan je rezultat, stim sto smo mi i ali najgoru utakmicu ikad. iskreno, nadam se da ako prodjemo grupu, da niko od pljuvaca nece vise ista napisati od sramote.

tako nekako

pre 1 godinu

Dragance brate!
Sve iz pocetka pa smireno,promisljeno i pametno…
Samo da moze iz pocetka od nulte tacke ali NE MOZEEEEE!!!!!!
Vec je pocelooooo!!!!!!
Nisu imali snage za drugo poluvreme?!?!?
Maaaa vi se manekenisete u Kataru o narodnom trosku breeee!
MI VAS PLACAMO A VI SE GLUPIRATE!
More treba vas docekati iz Katara pa jajima da vas gadjamo da nauciti vec jednom da narod ceka rezultate!Ako ne moze da trci drugo poluvreme protiv bilo koga taj nije za fudbal!
Nemamo igrace ok,nema sta!Nema da saljemo nigoga da bacano pare!!!!
Sram da vas bude!!!!!

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...

Burgija

pre 1 godinu

Mister, sve si nas sludio svojom taktikom, i njihove i naše igrače, stručni štab, novinare, navijače, kladionice.
Ako ti je bila taktika da sakriješ da naši znaju da igraju fudbal, uspeo si u tome 100%. Ako treba da uplatim sada tiket na prolaz Srbije u 1/8 daj neki znak, mig.

Ivan V.

pre 1 godinu

Ovaj ne shvata ili se pravi da ne shvata.Nije sramota izgubiti od bilo koga,ali je sramota nacin na koji smo izgubili,bez borbe,bez zara,bez zelje,bez trcanja,samo bunker i izbijanje lopte sto dalje.To nije ozbiljan tim i strucni stab.Usli sa zeljom samo da naprave destrukciju igre,a ne da pokusaju da pobede.Ja davmo nisam video da jedan tim ne napravi nijednu akciju za celu utakmicu.Pa da su sastavili 11 potpunih stranaca milsim da bi pruzili bolji otpor.A kad smo primili gol tek tad je usledio potpuni potop.Svaka ekipa kad gubi,krene napred,napada.Kao Gana protiv Portugala.Sabila ih u sesnaesterac,nisu mogli da disu.A nasi,kao da su jedva cekali kraj meca a imas jos pola sata da pokusas nesto da uradis...

Veliki brat

pre 1 godinu

(hypatija, 27. novembar 2022 18:13)

Nije problem rezultat, bolje da smo izgubili i sa 5:0, što je lako moglo da se desi koliko su brazilci imali šansi, problem je što nismo uspevali ni da dođemo do njihovog gola, što igrači i dalje nemaju snage za drugo poluvreme, itd.

Bitno da su im devojke i žene došle u Katar, o čemu smo mogli da čitamo po nekim portalima, kao i šta su obukle i sl., to je važnije od spremnosti za utakmicu.

Fudbal je postao 90% trčanje, onaj ko nema igrače koji mogu da trče 2 sata nema šta da traži na svetskom prvenstvu.

sipaj

pre 1 godinu

Pa Piksijeva izjava je vise kompliment Brazilu, nego uvreda. Uvek je bila prica da u Brazilu svi pocinju kao napadaci, pa ih kasnije rasporede i na ostale pozicije. Sta ima neko da skautira Brazil, pa svi znaju napamet i igrace i poziciju njihovu i za koje klubove igraju.

Čedo Malin

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

On mora da odgovara na pitanja. Sta zelite, istinu da kaze, pa to se ne sme izgovoriti. Takticki smo preziveli prvi mec, cekaju nas 2 koje cemo igrati. Nismo ludi da se kidamo protiv Brazila, protiv njih nismo imali ni promil sanse

Operativac

pre 1 godinu

Kakav bre Luka Jovic, decko godinama setka po terenu, umislio da je Ronaldo de Lima. Bolje da je Predrag Rajkovic u spicu od ovakvog bahatog Jovica. Niti ce igrati na tom prvenstvu niti zasluzuje da igra sa svojim pristupom. I ovde uopste ne pricam o golovima nego o pristupu. Covek kad god je usao setao je po terenu i sad treba da igra na svetskom protiv Brazila? A kako igra tako i prolazi u karieri, nisu to moje prazne reci.

Veliki brat

pre 1 godinu

"jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto"

"Protiv Brazila, Mitrović je bio na 50 odsto mogućnosti, imali smo Vlahovića koji je na 30 osato i Kostića koji je kompletno u autu. To za nas predstavlja problem u ofanzivnom smislu. Ne kažem da ne bismo izgubili, ali bismo im sa njima napravili mnogo problema. Mi moramo da se složimo da je to preveliki problem za jednu malu Srbiju, sa 26 do 30 igrača, u tom izboru."


Ne kontam, zašto mi uopšte PLAĆAMO selektora i neke pripreme reprezentacije, i kako to da Srbija sa ovoliko fudbalskih klubova i liga nema 30 igrača od kojih bi 10 (ne računajući golmana) uvek bili 100% spremni?

Treba da se pokrijemo po ušima i ćutimo, jer smo neozbiljan i neodgovorana narod, uz časne izuzetke, jer nama bi i San Marino bio problem i imali bismo neka opravdanja što smo protiv njih odigrali loše.

Дарко

pre 1 godinu

Изгледа да се нешто озбиљно десило иза завесе кад је селектор овако "уздрман". Не личи то на Пиксија и не одговара његовој енергији, оптимизму и победничком менталитету. Бојим се да након пораза од Бразила, прљаве руке из сенке поново преузимају конце и диригују ко ће да игра како би се финансијски уградили. Нешто слично смо прошли више пута а поготово 1998. Требале су године да сви битнији детаљи колико толико испливају на површину. Такође, ни 2018. није било боље јер је Муслин буквално отеран док првенство још није ни почело. Било би лепо да ми се само учинило али најмање што бих очекивао је да наш Пикси буде под "седацијом". Време ће свакако показати да ли је селектор пристао на уцене или је остао доследан свом ставу до краја.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Ne sviđaju mi se ove Piksijeve izjave tipa: "Da smo bili sto odsto spremni, druga bi se pesma pevala". To ništa ne dokazuje, to me podseća na onu čuvenu repliku iz fenomenalnih crtaća tipa: "Da je Pera na vreme otišao u policiju svega ovoga ne bi bilo". Budi sportsmen, priznaj poraz, čestitaj BOLJEM protivniku na zasluženoj pobedi, izvuci pouke i teraj dalje, nemoj komplikovati, mudrovati, hipotetisati, besmisleno je sve to. Uostalom protiv Brazila smo toliko nadigrani da nas ni pet super spremnih Mitrovića i Vlahovića ne bi spasli poraza jer je ceo naš tim kao kolektiv, a bez kolektiva nema ozbiljnog rezultata na Svetskim prvenstvima i ostalim velikim turnirskim takmičenjima, dakle ceo naš tim je tu utakmicu protiv Brazila kao kolektiv odigrao užasno loše, maltene amaterski, što su BOLJI i superiorniji Brazilci lagano iskoristili i rutinski nas savladali. To treba Piksi da prizna i da tera dalje.

hypatija

pre 1 godinu

Izgubimo u prvoj utakmici grupe od Brazila sa 2:0 u fudbalu na svetskom prvenstvu na koje smo ponovo došli i to kao prvi u grupi, a na koje nas je doveo ovaj čovek sa ovim momcima. I sada njega i njih pljujete na sve moguće načine. Prosto je neshvatljivo da se o njima uopšte govori na ovaj način. Mi smo prosečna reprezentacija. Šta treba da pričaju Italijani kojih i nema ovde, Nemci posle kiksa sa Japanom, Hrvati, ... Ovo je ipak sport i u njemu ne pobedi uvek najbolji, a mi smo igrali protiv jedne od najboljih svetskih reprezentacija. Bili smo očajni to stoji, ali nije smak sveta. I ja sam se podsvesno nadao pobedi, ali ... budimo realni. Nije valjda da zaista očekujete prvo mesto ? Zašto onda ne uložite već sada po koju hiljadarku evradi na Srbiju, onda bih i razumeo kuknjavu, ovako ... samo ste bedni i neiživljeni luzeri sa malim "patkama".

Sasa

pre 1 godinu

Da li ovaj covek misli da smo mi glupi ili sta? Izjave ovog coveka su sramotne. Od toga da je on poveo neke igrace da ne izbio nemir u zemlji, do toga da su mu igraci bili povredjeni iako oni sami kazu da nisu, do toga da su mu igraci rekli da su u kondiciji, ali sada odjednom ipak nisu kao da se radi o selekciji Urugvaja, a ne onoj koju on trenira.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Da su Vlahovic i Mitrovic bili u top forni džaba sve kada smo tri puta prešli centar.
Svaka cast Piksiju ali se totalno pogubio sa ovim alibi izjavama.

Gagolino

pre 1 godinu

Pa stavi Jovica,decko je u solidnoj formi,dao je par golova na poslednjim utakmicama u klubu.
Nego je poenta sto Mitrovic mora da igra da se ne remeti mir u ekipi jer on nas je satro odveo na prvenstvo i hoce da igra protiv Brazila...

Zoran

pre 1 godinu

Da li si napravio gresku u izboru igraca i taktici.
Pokazuje statistika i rezultat

Optimizam bez pokrica.
Prava slika tima i selektora videce se protiv Kameruna.Ne mozes stalo na prodajes seoske fore.

Pera

pre 1 godinu

Bravo Piksi...svi smo uz tebe...idemo dalje pa i posle svetskog prvenstva želim da ista ekipa bude na okupu i nastavi. Bice tu jos dobrih rezultata.

milutin

pre 1 godinu

Ovo su komentari botova plaćeni od strane Terzića da se ruši ime Piksija..

Hoće li redakcija takve komentare da ne odobrava?

Ja kao veliki Grobar kažem za Piksija da je legenda srpskog fudbala i poštujem ga.

Za razliku od vas, za mene je grb države važniji od grba tima.


Srbija!!!

alex

pre 1 godinu

Nocas smo mogli da vidimo kako zagub od novinara moze da dovede do ovakvih odgovora i konfuzije, a da pritom vidi da Piksi odgovara na nesto sasvim pogresno i ne reaguje, nego ga dovodi u zabludu. Dakle, reakcija Silve nije bila iz cista mira i nadobudna nego je to njegova reakcija na Piksijev odgovor brazilskom novinaru na pitanje pred mec da li ocekuje brazil sa tri ili cetiri spica. Piksi je tada odgovorio ironicno da li ce neko igrati odbranu ako je toliko napadaca. Ocigledno i Silva lose shvatio kao neku provokaciju na racun odbrane. Ali na stranu sve, Piksi kaze da nije citao izjave od meca sa Brazilom pa ni tu izjavu Silve, o novinar mu postavi pitanje da to prokomentarise i pusti ga da odgovara tako kako je shvatio, a to je kao da je potcenjivao odbranu Brazila. Umesto da pojasni selektoru na sta je ovaj odgovorio pusta ga da ulazi i jos vecu polemiku, kad dodje do brazilaca.

Docent

pre 1 godinu

@herbert

Sramota je da pišeš za nekog da je pijan tako odokativno i džukelaški bez grama pokrića, samo jer se tebi učinilo...
Trljam oči i ne verujem šta čitam u komentarima. Majke mi ne zaslužujete sa takvim mentalitetom da imamo uopšte fudbalsku reprezentaciju, a kamoli reprezentaciju na svetskom prvenstvu.

Svi su pametniji od Piksija

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne bi njih bilo briga,ali ti ljudi što su s njima u avionu imaju svoje kombinacije,račune itd.,zašto on igra a Sergej i Radonjić ne igraju,pa zbog toga je Mislin otišao,Antić pričao da ga Karadžić bušio u razgovoru s igračima a šta misliš šta rade Terzić,Bjeković,Zečević i onaj od gore preko svojih ljudi. Ne znam šta drugo može da se desi da mi preko noći zaboravimo da igramo fudbal i tako decenijama,zato i nisam optimista pred ove dve utakmice.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)
(bear, 27. novembar 2022 18:57)

A zasto bi protiv Svajcarske bila politika? Zbog dva igraca albanske nacionalnosti??? Zaista smesno. Utakmica kao i svaka druga. Ako hoces igraj, a ako neces, idi u litije, siri zastave i brani pravoslavlje.

Bane

pre 1 godinu

Mozda Piksi kao covek a i nekada kao igrac ima te drskosti u sebi pa ne respektuje Brazil (sto je u sportu nekad i dobro ako se ne izgubi mera) ali on ne igra vise, a oni sto igraju su se bili us*ali.

Mi moramo da popravimo nasu, kako skolu fudbala, tako i selekciju mladih talenata i da razvijemo igrace koji vrhunski igraju svoju poziciju. Kao Nemacka selekcija pre cca 8 godina.

Izadju na teren, ne znas ni jednog igraca, oni igraju, trce, melju 90 minuta, povredi se jedan umesto njega udje drugi i igra isto kao ovaj prvi....e tako cemo imati neki tim i igru.

A mi vecito patimo za tim nekim igracem "koji jednim potezom moze da resi utakmicu". I kada se on povredi zastave se u Srbiji spustaju na pola koplja. Umesto da se naucimo da igramo fudbal, da radimo na fizickoj spremi, tehnici, dinamici i taktici....

onako

pre 1 godinu

Mihajlo

Pa da... sada su krivi "ljudi koji putuju sa reprezentacijom"...

Očekujem da bude kriv Terzić i FKCZ jer eto baš remete selektora i igrače.

Alo bre... njihov posao je da igraju a Piksijev da to uklopi... šta njih briga ko je u Kataru?

Hahahhahah

pre 1 godinu

Molim vas da ne palite narod. Kako vi tako i strani novinari. Piksi je odgovorio novinaru koji mu je preneo Silvinu izjavu. Pretpostavljam da je i Silva odgovarao na novinarsko pitanje tako što ga je novinar slagao o Piksijevoj izjavi. Mislim da nije u redu da koristite ljude s manjkom inteligencije (fudbalere) za podizanje tiraza . Pri tom niti Silva ne zna šta je Piksi izjavio niti obrnuto.

Nomi

pre 1 godinu

Prica se o Mitrovicu kao da smo mi stvorili 20 sansi a Mitrovic posto je povredjen sutirao pored gola, a mi nijednu sansu nismo stvorili, sramotne izjave Stojkovica

HanSolo

pre 1 godinu

Totalno sam izgubio respekt za ovog čoveka.. Pa jer on sam veruje u njegove floskule?!
Opet čudne izjave, čudne poteze od naših na prvenstvima.. Mi smo propao narod!

sale part2

pre 1 godinu

Problem našeg fudbala lezi od omladinskih skola fudbala, malih klubova gde se forsiraju deca bolje stojećih roditelja zbog same zarade i održavanja tih klubova, roditelji finansiraju sve, od dreseva i kopacki do putovanja i mini liga. Deca finansijski slabijih roditelja i pored talenta nisu u mogucnosti da se istaknu i odustaju od treninga i samog fudbala zbog tih razloga.Neki postaju navijači i huligani. Dalje problem je sama organizacija FSS i ljudi koji vode savez. Problem je sistem uopšte i slično da ne nabrajam..I onda po čemu gradimo godinama optimizam da ćemo nešto napraviti u fudbalu? Sto se tiče Piksija, smešno je izjaviti da nismo imali snage za drugo poluvreme i da je igra u prvom bila dobra. Nikad ne bih zamerio da smo odigrali sa žarom i hrabrošću, napadački pa izgubili i 5:0 nego ovo sto smo gledali. Samokritika slaba nam strana g-dine selektore jel tako?

sale

pre 1 godinu

Prvo, gdine Pixi ,strategija i taktika užas, drugo izbor igrača užas, trece, igra užas , i četvrto užas sto fudbal nikad neće razveseliti ovaj narod kao drugi sportovi i sportisti. Najveći uspeh u fudbalu da srećno odigramo kvalifikacije i plasman na SP ili EP. To nam je maksimum a sve preko toga utopija i nadanje bez pokrića. Od kada znam za sebe nikad ali nikad nismo ništa postigli u fudbalu osim C.zvezde 90-tih.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

A sto si "strucnjace" stavio rekonvalescenta Mitrovica u tim, ako nije spreman (a nije) 100%? Sta tu nije jasno i cemu tvoje nalazenje opravdanja za nikakvu igru i zalaganje, za nikakvu kondiciju i nikakvu ideju, bez ijednog udarca prema golu? Zna se da u vaznim utakmicama mora da igraju samo 110% spremni, a ne imena i zasluge. I pusti nas demagogije, jer smo sve smo videli.

sasa the king

pre 1 godinu

Au al su se okomili na Piksija…klasika za nas Srbe, pamcenje nam je losa strana, do juce su ga dizali u nebesa, danas ga opljuvase. Isto kao sa Noletom…niko nema pravo na gresku u glvama ovih neostvarenih dzabolebarosa sto ceo zivot ne vide sumu od drveta.
Piksi, ja ti skidam kapu za igre do SP, sa Bratilom si zeznuo stvar, ali prva je utakmica, imas kos dve da se ispravis/te. Vratis se staroj taktici, napdni pa sta bude.

GeOs

pre 1 godinu

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...

Radio_Mileva

pre 1 godinu

Cujem da je Tiago Silva kada je cup sta Piksi kaze pao u depresiju i vise nece moci da igra. Daj Piksi ne burali, ostavi se kafanskih prepucavanja, nego radi svoj posao.

Vuk

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?
(., 27. novembar 2022 18:34)

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.

domar Dule

pre 1 godinu

Selektor je izjavio da da nije doveo trojicu povredjenih igraca u zemlji bi bila "revolucija".Pa kome se sada zali?Revolucionarima?

Rob74

pre 1 godinu

Ako je selektor stavio nespremne igrače da igraju, mora preuzeti odgovornost za drugo poluvreme. Poraz je očekivan i to nije problem. Problem je što se Piksi vadi na povređene igrače. Čemu služe ostali igrači? Ne razumem, bolje staviti nespremnog nego spremnog? Ako tako razmišlja, mogao je povesti 9 igrača i 2 golmana i to je to. Da smo igrali od početka sa igračem vise ne bi pobedili,jer je Brazil mnogo bolji a mi bi se opet branili, jer to uvek činimo protiv Top ekipa. Kad je neko bolji onda je bolji, treba to reći a ne tražiti glupa opravdanja. Kada budemo promenili pristup, e onda će možda biti bolje. Mi protiv takvih igramo da ne izgubimo a ne da pobedimo, kad budemo igrali da pobedimo, možda bude nešto nešto. Koliko god ih ne voleli, tako igra Hrvatska i ima rezultate.

vaksi

pre 1 godinu

94 komentara i svi znaju vise o fudbalu nego Piksi. Nema sta, mi nikad ne treba da brinemo za mesto selektora, ima bar 6 miliona kandidata

.

pre 1 godinu

@sasa
Samo necovek, olos i ljigavac moze da navija za reprezentaciju koja na los nacin predstavlja drzavu i narod. Nema razloga da navijam za prepotentne ljude koji najboljim fudbalerima sveta prete drugoligasima, vredjaju ih i omalovazavaju. Brazil je petostruki sampion planete, mi nikad nista nismo osvojili. Tijago Silva je za Piksija izmislio fudbal, sto pokazuju i titule.

bear

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)

Куп је битан

pre 1 godinu

Гледајући већину утакмица поставља се питање каква је нашта фудбалска школа. Због чега немамо брзе играче и зашто не можемо или не знамо да играмо пресинг? Да ли се праве грешке у селекцији играча и не обраћа се довољно пажње на брзину? Да ли се можда у млађима категоријама поклања превише пажње тактици?

Policija

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

sasa

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!
(Milos, 27. novembar 2022 18:06

Za reprezentaciju svoje zemlje se navija i kada ne ide . To ne rade samo ljudi koji nisu ljudi nego kao sto bi ti rekao umisljeni pilicari.

GeOs

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.
(Svi su pametniji od Piksija, 27. novembar 2022 18:33)

Nisam jedva docekao, i ako sam trcao za loptom...
Ne znam o cemu pricas, ali svako ko je igrao fudbal, znao je da od demagogije nema nista, da jedna pobeda u 90 minutu protiv jake reprezentacije je samo IZUZETAK... A znas, i,Norveska, Svedska, Slovenija, Luksemburg, Azerbejdzan, Irska... to nam je bilo "uau" sto dobijamo. A Muslin ? Nije li slicne dobijao ?
A ti, ako si ti igrao nekada fudbal, i ne vidis sve ovo, dzabe si trcao... onda i moze da ti drzi neko predavanje ko iz fotelje nije ustao.

Naravno da treba da im damo podrsku, ali NIKAKO ne smemo sebi vise da dozvolimo neutemeljeni optimizam. Znas zasto ? Brzo se izgori. Cak i da hocemo da nam ostane Piksi, ako ne dobije Kamerun suyta, sam ce dati ostavku posle Svajcarske. I sta, gubis jos jedno ime i selektora. A onnece imati drugi izbor, jer deluje i da je sebe lazno ubedio da mozemo daleko da doguramo, pa zbog toga i citamo ova nebulozna pravdanja. Da nije tako, ne bi se on ni pravdao.

Aki

pre 1 godinu

Ako Mitrovic i Vlahovic nisu spremni zasto su onda igrali ???? Zasto nije igrao Jovic a Mitrovic i Vlahovic odmarali za Kamerun i Svajcarsku? Kao da mi imamo sanse protiv Brazila i da su nam svi igraci 100%

Dvojnik

pre 1 godinu

Pa Mitrovic je 2018 bio potpuno zdrav pa se propisno ispromasivao pored Tiaga, od tad do sad vecinom je bio u drugoj ligi a znamo dobro na kom nivou igra matori Tiago, kako kod nas pisalo pre prvenstva. I sta je Piksi milsio da ce Mitrovic uraditi sad protiv Brazila? I jos ispada da je povredjen, stvarno mi nije jasno, mi smo tako za*eban narod da je to strasno, kontriramo sami sebi, tvrdoglavost proradi..ne mozemo nijedno prvenstvo da odradimo muski. Veljkovic ispao iz igre i 2018, Mitrovic zdrav bio totalno nemocan...i sta je Piksi mislio da ce se desiti?

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

.

pre 1 godinu

@Vuk
Imamo bolje, zdrav igrac bolji je od povredjenog.
Snage nisu imali ni oni koji su 100% zdravi i spremni za turnir, dakle, problem je u fizickoj spremi igraca, a za to je odgovoran selektor.
I druge reprezentacije imaju problema sa povredama i tek oporavljenim igracima, pa ne ostaju bez snage.

Nije cak ni to problem, problem je u tome sto se selektor ponasa bezobrazno, prepotentno i nesportski, niko ne daje izjave poput njegove. Umesto da prizna da je Brazil bio bolji i da smo imali srece sto nam nisu uvalili vise golova, on trazi opravdanja i jos vredja Brazilce.
Izgubice i sutra od Kameruna i bice to iskljucivo krivica selektora.

petar

pre 1 godinu

Pa bar možemo naučiti nešto od hrvata,kako oni podrža
vaju svoju reprezentaciju i trenera i kad gubi i dobija,niko nama ne valja nit će valjati,zaista kad pročitam neke komentare muka me uhvati.Piksi se eto ne razume u fudbal a mi se razumemo,svi pametujemo ovde ,bitno je nama samo pljuvati po nekome,zato nam ovako sve i ide,niti poštujemo nečiji profesionalizam niti ništa,najbitnije je nekoga dobro izgrditi i onda smo top.

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

toota boogarin

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, ako nam ni Piksi ne valja kao selektor hajde lepo da prestanemo da gledamo fudbal. Neverovatno mi je da mu pamet sole komentatori koji nikad nisu za loptom ni potrčali.

Sremacicar

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.
(Čedo Malin, 27. novembar 2022 18:07)

Tipican primer grobarskog poznavanja fudbala.
Fizicka priprema igraca odmah posle zavrsene polusezone u klubovima?
Inace i po tebi se vidi bogat vokabular grupe kojoj pripadas.
Znas kako vas je Jovan Ducic opisao? Kao najhrabriji narod...
I eto tebe kao predstavnika grupe sa druge strane brda...

Dvojnik

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

-------------

Pa ocigledno nas ne poznajes, posle ovakve bruke protiv Brazila treba ce nam bar 2 godine da vratimo ekstazu, kakve crne 2 pobede u grupi

konj veselko

pre 1 godinu

Prestanite da uvlačite žene u našu dijagnozu..ne može ova zemlja da ima 7mil selektora kad 3.5mil žena zabole za driblanje na petoparcu. Ima nas realno 3 miliona selektora i dok god nesto ne osvojimo i treba tako da bude jer smo u mogućnosti.

Fuj bre !

pre 1 godinu

Koliko jadnih komentara od jadnih komentatora,treba da vas je SRAMOTA vi niste navijaci Srbije .Naravno ima i botova u komentarima kako domacih tako i susednih.

Igraju naspremniji, reče on jednom

pre 1 godinu

Da smo Brazilu otkinuli bod, čovek ne bi tražio opravdanja. Ali... sam kaže velesila su, krem fudbala, itd. Sam je svestan bio i pre meča da će ga verovatno izgubiti... Pa, onda čemu rizikovati sa rovitim Mitrovićem? Da li nam je ta utakmica bila odlučujuća? Da je obnovio povredu, ne bi igrao preostale dve, gde treba da tražimo bodove. Ista stvar sa Vlahovićem... Onda se postavlja pitanje čemu služe rezervni igrači? Da je igrao Luka Jović, bio bi korisniji i od Mitrovića i od Vlahovića... Mitrović se 80min nije video na terenu. Nakon 45min trebao je da ga menja. A, o taktici generalno za tu tekmu, ne vredi trošiti reči. Promašaj veliki. Sviralo na sve strane, vezni red 2 pasa nije mogao spojiti itd. Jednostavno, taktika, postava... veliki promašaj, samo niko nije smeo da ga pita zašto?... Kamo sreće da se poprave stvari preostale 2 utakmice.

Vuk

pre 1 godinu

bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...
(GeOs, 27. novembar 2022 20:02)

Poenta je da je selektor jedini koji može da govori na tu temu (ma kakav on bio). Politizacija FSS ne treba nas da zanima već rezultat igre za koju je zadužen selektor i o tome je on sam i pričao, ako si slušao cele inervjue od pre tri dana do danas. Evo, kaži slobodno koga bi u zamenu za njih trojicu stavio a da mogu da izvedu što i oni,a da pri tome uopšte i igraju na tim pozicijama? Računaju se samo igrači koje je poveo, a poveo je one koje je odabrao za TIM i koji su vežbali i trenirali zajedno pre toga i bili zdravi. Sve u svemu, Brazil je i ovako mnogo jak, i rekao sam, možda bismo izgubili i da su svi bili čitavi al sam siguran da se ne bi video gubitak snage.

Merkurijanac

pre 1 godinu

Tijago Silva nije razumeo Piksijev komentar. Piksi nije hteo da uvredi odbranu Brazila, nego je samo pitao, ako ćete da igrate sa toliko ofanzivnih fudbalera, da li će trener uopšte da stavlja odbrambene igrače, ko će da igra odbranu onda? a ovaj se našao prozvanim bez razloga

Istina

pre 1 godinu

E sad si ga uplasio sa mnogo jakim igracem,hahaha...kskav bre Mitrovic,nije ni do kolena vodecim spicevima.I da je soreman,be bi mogao da mrdne protiv brazilaca.

herbert

pre 1 godinu

Piksi vidno pijan na konferenciji.. Sramota velika pa makar i osvojili. Nije problem izgubiti ako das svoj maksimum, problem je otići tamo i alkoholisati.

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

sibirski jeti

pre 1 godinu

Pogazio si sve ono sto si pricao tokom kvalifikacija... Nije mi krivo ni da ste 5 : 0 izgubili, ali da ste igrali napadacki a ne kao babe... Sam si pricao da samo najspremniji igraju kod tebe, a igra Mitro koji nema snage za 15 min. Vlahovic koji takodje nema snage, a mali Jovic presedeo na klupi celu utakmicu zdrav... da si stavio Jovica, Brazili bi se pocesao malo po glavi, posto su spremni bili za Mitra i Vlahovica... I zasto mora Sergej da igra kad se zna da decko u oblacima, dobio dete, presao u Juve i zna se da ce cuvati noge... Koliko se secam, Muslin je zbog njega dobio dao otkaz u Rusiji i videlo se da je bio u pravu... razmisli malo mi brzo zaboravljamo uspehe, ali neuspehe nikad, takva smo nacija, plus svi selektori...

kolikoimaglupihljudi

pre 1 godinu

e vala piksi i ti preterujes sada. Kome igra povredjen igrac? pa gdje to ima. Ako je istina, ti treba da dobijes otkaz na licu mjesta. Sta ce igrati polupovredjen mitrovic u prvoj postavi? sta je sa vlahovicem? igledao je sasvim zdravo protiv bahraina, i sto onda on nije igrao ako je mitrogol povredjen? sto i jovic nije igrao ako ova dva nisu spremna? ovde si me stvarno razocarao. Uvijek je nas problem sto igramo jednu taktiku i sistem u kvalifikacijama, a posle na prvenstvu neke bunkere. sta ti SMS radi kao neko polukrilo? najboljeg veznjaka pretvoris u beskorisnog igraca. totalno promasena taktika. i ove izjave su stvarno pateticne. Kao da si puko pred prvenstvo. ovo mi je totalno luda izjava. e igrao mu povredjen igrac, a on sastavlja tim. pa bolji i da ti je golman igrao spica ako je zdrav spram povredjenog igraca.

Svi su pametniji od Piksija

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.

Sremacicar

pre 1 godinu

Ja stvarno ne razumem ljude iz FSS koji biraju selektore. Biraju jednog amatera Stojkovica umesto da dodju na portal b92, sekcija komentari i tu u sirokom dijapazonu prekaljenih profesionalaca, izaberu najbolju opciju za klupu Srbije.

milutin

pre 1 godinu

Ovo su komentari botova plaćeni od strane Terzića da se ruši ime Piksija..

Hoće li redakcija takve komentare da ne odobrava?

Ja kao veliki Grobar kažem za Piksija da je legenda srpskog fudbala i poštujem ga.

Za razliku od vas, za mene je grb države važniji od grba tima.


Srbija!!!

Docent

pre 1 godinu

@herbert

Sramota je da pišeš za nekog da je pijan tako odokativno i džukelaški bez grama pokrića, samo jer se tebi učinilo...
Trljam oči i ne verujem šta čitam u komentarima. Majke mi ne zaslužujete sa takvim mentalitetom da imamo uopšte fudbalsku reprezentaciju, a kamoli reprezentaciju na svetskom prvenstvu.

Čedo Malin

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

On mora da odgovara na pitanja. Sta zelite, istinu da kaze, pa to se ne sme izgovoriti. Takticki smo preziveli prvi mec, cekaju nas 2 koje cemo igrati. Nismo ludi da se kidamo protiv Brazila, protiv njih nismo imali ni promil sanse

Milos

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!

hypatija

pre 1 godinu

Izgubimo u prvoj utakmici grupe od Brazila sa 2:0 u fudbalu na svetskom prvenstvu na koje smo ponovo došli i to kao prvi u grupi, a na koje nas je doveo ovaj čovek sa ovim momcima. I sada njega i njih pljujete na sve moguće načine. Prosto je neshvatljivo da se o njima uopšte govori na ovaj način. Mi smo prosečna reprezentacija. Šta treba da pričaju Italijani kojih i nema ovde, Nemci posle kiksa sa Japanom, Hrvati, ... Ovo je ipak sport i u njemu ne pobedi uvek najbolji, a mi smo igrali protiv jedne od najboljih svetskih reprezentacija. Bili smo očajni to stoji, ali nije smak sveta. I ja sam se podsvesno nadao pobedi, ali ... budimo realni. Nije valjda da zaista očekujete prvo mesto ? Zašto onda ne uložite već sada po koju hiljadarku evradi na Srbiju, onda bih i razumeo kuknjavu, ovako ... samo ste bedni i neiživljeni luzeri sa malim "patkama".

Pera

pre 1 godinu

Bravo Piksi...svi smo uz tebe...idemo dalje pa i posle svetskog prvenstva želim da ista ekipa bude na okupu i nastavi. Bice tu jos dobrih rezultata.

.

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...

Vuk

pre 1 godinu

I opet ta arogancija, bezobrazluk, licemerje, omalovazavanje...
Tijago Silva je jedan od najboljih igraca sveta na svojoj poziciji, covek koji citavog zivota igra u najboljim klubovima sveta.
Srbija je primila 2 gola, uz to su nas spasle stativa i precka, a onda dodje ovaj licemer pijani i kaze kako je Brazil imao srece jer je napadac Fulama navodno bio povredjen.
Zasto je igrao ako je povredjen?
(., 27. novembar 2022 18:34)

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.

Novkovic.personal@gmail.com

pre 1 godinu

Posle ovakvog komentara Piksija treba smeniti. Prihvati odgovornoat kao cover nego da trazis izgovore za ove balvane i tvoju losu analizu.

tako nekako

pre 1 godinu

Dragance brate!
Sve iz pocetka pa smireno,promisljeno i pametno…
Samo da moze iz pocetka od nulte tacke ali NE MOZEEEEE!!!!!!
Vec je pocelooooo!!!!!!
Nisu imali snage za drugo poluvreme?!?!?
Maaaa vi se manekenisete u Kataru o narodnom trosku breeee!
MI VAS PLACAMO A VI SE GLUPIRATE!
More treba vas docekati iz Katara pa jajima da vas gadjamo da nauciti vec jednom da narod ceka rezultate!Ako ne moze da trci drugo poluvreme protiv bilo koga taj nije za fudbal!
Nemamo igrace ok,nema sta!Nema da saljemo nigoga da bacano pare!!!!
Sram da vas bude!!!!!

bear

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)

Gagolino

pre 1 godinu

Pa stavi Jovica,decko je u solidnoj formi,dao je par golova na poslednjim utakmicama u klubu.
Nego je poenta sto Mitrovic mora da igra da se ne remeti mir u ekipi jer on nas je satro odveo na prvenstvo i hoce da igra protiv Brazila...

Bane

pre 1 godinu

Totalna ludost, kao da ga je namerno stavio povredjenog da bi posle imao alibi... Pa i da je zdrav, i laiku je bilo jasno da Mitrovicu nije mesto u timu protiv Brazila sa taktikom odbrane i kontranapada, jer jednostavno nije taj tip igraca. Veliko razocarenje svime oko nase reprezentacije za sada...

op op

pre 1 godinu

Ja sam mislio ovaj Piksi malo pametniji, čuj ala mu je alibi, povredjen Mitrović, ko da bi prošli drugačije i da smo imali tri zdrava Mitrovića na mesto ovog jednog povredjenog. Uostalom šta će povredjen igrač na terenu, jel to mi nemamo dovoljno igrača pa je morao ovaj povredjen da popuni broj? I niko da mu kaže da mu je ovaj alibi jako smešan, ko dete kad napravi nešto pa onda počne da se vadi..

lala u beogradu

pre 1 godinu

Kada su ozvucene grupe, svako iole realan, racunao je da ce nase mesto u grupi biti potencijalno drugo i da se protov Brazila ne nadamo puno, pa sta bude. sada, nakon Brazila, smak sveta...a realan je rezultat, stim sto smo mi i ali najgoru utakmicu ikad. iskreno, nadam se da ako prodjemo grupu, da niko od pljuvaca nece vise ista napisati od sramote.

Fuj bre !

pre 1 godinu

Koliko jadnih komentara od jadnih komentatora,treba da vas je SRAMOTA vi niste navijaci Srbije .Naravno ima i botova u komentarima kako domacih tako i susednih.

sale

pre 1 godinu

Prvo, gdine Pixi ,strategija i taktika užas, drugo izbor igrača užas, trece, igra užas , i četvrto užas sto fudbal nikad neće razveseliti ovaj narod kao drugi sportovi i sportisti. Najveći uspeh u fudbalu da srećno odigramo kvalifikacije i plasman na SP ili EP. To nam je maksimum a sve preko toga utopija i nadanje bez pokrića. Od kada znam za sebe nikad ali nikad nismo ništa postigli u fudbalu osim C.zvezde 90-tih.

Ђорђе

pre 1 godinu

Овај Пикси, као да је био пијан на конференцији за новинаре. Или је на неким седативима...

Balls of Steel

pre 1 godinu

Ne razumem, ako nije spreman zasto ga je onda stavljao. Ima Jovica u timu koji nije klasa kao Mitrovic ali sigurno bolji nego Mitrovic sa 50% snage

Operativac

pre 1 godinu

Kakav bre Luka Jovic, decko godinama setka po terenu, umislio da je Ronaldo de Lima. Bolje da je Predrag Rajkovic u spicu od ovakvog bahatog Jovica. Niti ce igrati na tom prvenstvu niti zasluzuje da igra sa svojim pristupom. I ovde uopste ne pricam o golovima nego o pristupu. Covek kad god je usao setao je po terenu i sad treba da igra na svetskom protiv Brazila? A kako igra tako i prolazi u karieri, nisu to moje prazne reci.

op op

pre 1 godinu

@hipatija
Mi smo PROSEČNA EKIPA apsulutno tačno, shodno mogućnostima treba da budu i izjave a ne da se pre mundijala izjavljuje da pucamo na osvajanje, dajte nam brazil da se igramo, da su ponos i dika bla bla a da na terenu izgledaju ko us..ni. Niko, znači niko i nije očekivao da pobede, ali da su statisti bez tačnog dodavanja ko da prvi put vide loptu, a da sada Piksi izjavljuje da su mu igrači povredjeni (a druge zdrave valjda nema) ili da NE ZNA, zašto nemaju snage za dva poluvremena, i vrhunac DA JE MITROVIĆ BIO ZDRAV DRUGAČIJA BI PESMA BILA, ko da je Mitrović uopšte bio u prilici da šutne loptu ali eto zbog povrede nije mogao...Umesto lepo da kaže da je ovo Brazil protutnjao pored nas i da smo mi daleko od njih po kvalitetu, on se dodatno ukopava. I ne, ne mislimo mi da treba Piksi da ode, ali brate gledaj malo šta izjavljuješ..

sasa

pre 1 godinu

Kad smo postali ovakvi ljudi i sta se sa nama desilo ja ne mogu da shvatim. Ej drugoligaski napadac Mitrovic ce da predstavlja opasnost za Brazil, pa na klupi im sedi stoper Real Madrida, Silva covek medju najboljim stoperima u poslednjih 30 godina, Markinjos isto strasan igrac. Pa ponasate se kao da ste aktuelni sampioni evrope i sveta a ne pilicari obicni koji dve dobre utakmice ne mogu da vezu. Kako covek da navija za vas takve pitam. Izgubite sutra i vracajte se kuci pilicari umisljeni!
(Milos, 27. novembar 2022 18:06

Za reprezentaciju svoje zemlje se navija i kada ne ide . To ne rade samo ljudi koji nisu ljudi nego kao sto bi ti rekao umisljeni pilicari.

.

pre 1 godinu

@sasa
Samo necovek, olos i ljigavac moze da navija za reprezentaciju koja na los nacin predstavlja drzavu i narod. Nema razloga da navijam za prepotentne ljude koji najboljim fudbalerima sveta prete drugoligasima, vredjaju ih i omalovazavaju. Brazil je petostruki sampion planete, mi nikad nista nismo osvojili. Tijago Silva je za Piksija izmislio fudbal, sto pokazuju i titule.

Veliki brat

pre 1 godinu

"jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto"

"Protiv Brazila, Mitrović je bio na 50 odsto mogućnosti, imali smo Vlahovića koji je na 30 osato i Kostića koji je kompletno u autu. To za nas predstavlja problem u ofanzivnom smislu. Ne kažem da ne bismo izgubili, ali bismo im sa njima napravili mnogo problema. Mi moramo da se složimo da je to preveliki problem za jednu malu Srbiju, sa 26 do 30 igrača, u tom izboru."


Ne kontam, zašto mi uopšte PLAĆAMO selektora i neke pripreme reprezentacije, i kako to da Srbija sa ovoliko fudbalskih klubova i liga nema 30 igrača od kojih bi 10 (ne računajući golmana) uvek bili 100% spremni?

Treba da se pokrijemo po ušima i ćutimo, jer smo neozbiljan i neodgovorana narod, uz časne izuzetke, jer nama bi i San Marino bio problem i imali bismo neka opravdanja što smo protiv njih odigrali loše.

Zoran

pre 1 godinu

Da li si napravio gresku u izboru igraca i taktici.
Pokazuje statistika i rezultat

Optimizam bez pokrica.
Prava slika tima i selektora videce se protiv Kameruna.Ne mozes stalo na prodajes seoske fore.

Sremacicar

pre 1 godinu

Dragan bio dobar fudbaler. Kao trener samo ima motiv i ništa više. Vidi se kako su mu fudbaleri fizički nespremni, a u pitanju je SP a ne neka liga nacija. Čovek nema veze i pojma, a tek rečnik mu je jača strana. Zvezdaš.
(Čedo Malin, 27. novembar 2022 18:07)

Tipican primer grobarskog poznavanja fudbala.
Fizicka priprema igraca odmah posle zavrsene polusezone u klubovima?
Inace i po tebi se vidi bogat vokabular grupe kojoj pripadas.
Znas kako vas je Jovan Ducic opisao? Kao najhrabriji narod...
I eto tebe kao predstavnika grupe sa druge strane brda...

vaksi

pre 1 godinu

94 komentara i svi znaju vise o fudbalu nego Piksi. Nema sta, mi nikad ne treba da brinemo za mesto selektora, ima bar 6 miliona kandidata

zex

pre 1 godinu

Zasto je onda igrao Mitrovic pored zdravog Jovica? Ako smo vec znali da nemamo nikakve sanse? Zasto Mitrovic mora da igra? Nije on nikakva klasa od Napadača, i da je bio 200% spreman on nije imao situaciju da ugrozi gol, on nije tip igraca koji moze da dribla i da pobegne silvi, nije mi jasno čemu ovakve izjave? Rekao si da ce igrati samo 100% spremni evo ne verujem da je Mitrovic spreman posle dva dana a odigrao je celu utakmicu nespreman.

Sasa

pre 1 godinu

Da li ovaj covek misli da smo mi glupi ili sta? Izjave ovog coveka su sramotne. Od toga da je on poveo neke igrace da ne izbio nemir u zemlji, do toga da su mu igraci bili povredjeni iako oni sami kazu da nisu, do toga da su mu igraci rekli da su u kondiciji, ali sada odjednom ipak nisu kao da se radi o selekciji Urugvaja, a ne onoj koju on trenira.

sasa the king

pre 1 godinu

Au al su se okomili na Piksija…klasika za nas Srbe, pamcenje nam je losa strana, do juce su ga dizali u nebesa, danas ga opljuvase. Isto kao sa Noletom…niko nema pravo na gresku u glvama ovih neostvarenih dzabolebarosa sto ceo zivot ne vide sumu od drveta.
Piksi, ja ti skidam kapu za igre do SP, sa Bratilom si zeznuo stvar, ali prva je utakmica, imas kos dve da se ispravis/te. Vratis se staroj taktici, napdni pa sta bude.

HanSolo

pre 1 godinu

Totalno sam izgubio respekt za ovog čoveka.. Pa jer on sam veruje u njegove floskule?!
Opet čudne izjave, čudne poteze od naših na prvenstvima.. Mi smo propao narod!

sipaj

pre 1 godinu

Pa Piksijeva izjava je vise kompliment Brazilu, nego uvreda. Uvek je bila prica da u Brazilu svi pocinju kao napadaci, pa ih kasnije rasporede i na ostale pozicije. Sta ima neko da skautira Brazil, pa svi znaju napamet i igrace i poziciju njihovu i za koje klubove igraju.

Mihajlo

pre 1 godinu

Da je Mitrović bio 1000 posto zdrav opet ne bismo ništa uradili jer nismo imali nijedan pravi pas unapred,ni blizu nismo bili da napravimo neku šansu. Ne krivim Piksija za to,mi kao nacija nemamo odgovor na ovakve partije već 25 godina,stalno pravimo iste greške,gomila nefudbalskih ljudi putuje s reprezentacijom na veliko takmičenje,poremete sve što se gradilo tokom kvalifikacija.

Ivan V.

pre 1 godinu

Ovaj ne shvata ili se pravi da ne shvata.Nije sramota izgubiti od bilo koga,ali je sramota nacin na koji smo izgubili,bez borbe,bez zara,bez zelje,bez trcanja,samo bunker i izbijanje lopte sto dalje.To nije ozbiljan tim i strucni stab.Usli sa zeljom samo da naprave destrukciju igre,a ne da pokusaju da pobede.Ja davmo nisam video da jedan tim ne napravi nijednu akciju za celu utakmicu.Pa da su sastavili 11 potpunih stranaca milsim da bi pruzili bolji otpor.A kad smo primili gol tek tad je usledio potpuni potop.Svaka ekipa kad gubi,krene napred,napada.Kao Gana protiv Portugala.Sabila ih u sesnaesterac,nisu mogli da disu.A nasi,kao da su jedva cekali kraj meca a imas jos pola sata da pokusas nesto da uradis...

onako

pre 1 godinu

Mihajlo

Pa da... sada su krivi "ljudi koji putuju sa reprezentacijom"...

Očekujem da bude kriv Terzić i FKCZ jer eto baš remete selektora i igrače.

Alo bre... njihov posao je da igraju a Piksijev da to uklopi... šta njih briga ko je u Kataru?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Opet pijan...koja sramota. Sta mu se desilo u poslednja dva meseca - od onakvog primernog ponasanja do ovoga?!?
Bio je pijan i na konferenciji pre Brazila, sad i ovo...
(HeliodoroSofis, 27. novembar 2022 18:59)

Desili smo se mi. To smo mi. Zato nam je potpuno svejedno ko će nam biti selektor. Amaterski mentalitet, lenjost, nepoštenje... Piksiju se dešava isto što i kada je najuren iz Saveza. Lako se ponovo spandjao sa našim načinom razmišljanja, prestao sa profesionalnim i odmerenim izjavama, bila je dovoljna jedna pobeda u Lisabonu da mu poremeti pamet. Da li ćemo ikada doživeti dan da se ovde ceni profesionalizam, odgovornost i prihvatanje realnosti i činjenica?

toota boogarin

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, ako nam ni Piksi ne valja kao selektor hajde lepo da prestanemo da gledamo fudbal. Neverovatno mi je da mu pamet sole komentatori koji nikad nisu za loptom ni potrčali.

GeOs

pre 1 godinu

Zato što nemamo bolje. Sva trojica koji su povređeni su igrali. Jedan od starta dvojica kroz rezervu. Ne znam šta ljudima nije jasno. Nemamo kao Brazil gomilu igrača koji su isti i izuzetno dobri. To je Stojković i rekao. Da su svi zdravi, istina bilo bi drugačije. Možda bi i opet izgubili ali ne bi se video gubitak snage. Velika promena je bila već kad je Radonjić ušao i trčao po levom boku i probio tri puta bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...

Burgija

pre 1 godinu

Mister, sve si nas sludio svojom taktikom, i njihove i naše igrače, stručni štab, novinare, navijače, kladionice.
Ako ti je bila taktika da sakriješ da naši znaju da igraju fudbal, uspeo si u tome 100%. Ako treba da uplatim sada tiket na prolaz Srbije u 1/8 daj neki znak, mig.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne bi njih bilo briga,ali ti ljudi što su s njima u avionu imaju svoje kombinacije,račune itd.,zašto on igra a Sergej i Radonjić ne igraju,pa zbog toga je Mislin otišao,Antić pričao da ga Karadžić bušio u razgovoru s igračima a šta misliš šta rade Terzić,Bjeković,Zečević i onaj od gore preko svojih ljudi. Ne znam šta drugo može da se desi da mi preko noći zaboravimo da igramo fudbal i tako decenijama,zato i nisam optimista pred ove dve utakmice.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Da su Vlahovic i Mitrovic bili u top forni džaba sve kada smo tri puta prešli centar.
Svaka cast Piksiju ali se totalno pogubio sa ovim alibi izjavama.

Veliki brat

pre 1 godinu

(hypatija, 27. novembar 2022 18:13)

Nije problem rezultat, bolje da smo izgubili i sa 5:0, što je lako moglo da se desi koliko su brazilci imali šansi, problem je što nismo uspevali ni da dođemo do njihovog gola, što igrači i dalje nemaju snage za drugo poluvreme, itd.

Bitno da su im devojke i žene došle u Katar, o čemu smo mogli da čitamo po nekim portalima, kao i šta su obukle i sl., to je važnije od spremnosti za utakmicu.

Fudbal je postao 90% trčanje, onaj ko nema igrače koji mogu da trče 2 sata nema šta da traži na svetskom prvenstvu.

petar

pre 1 godinu

Pa bar možemo naučiti nešto od hrvata,kako oni podrža
vaju svoju reprezentaciju i trenera i kad gubi i dobija,niko nama ne valja nit će valjati,zaista kad pročitam neke komentare muka me uhvati.Piksi se eto ne razume u fudbal a mi se razumemo,svi pametujemo ovde ,bitno je nama samo pljuvati po nekome,zato nam ovako sve i ide,niti poštujemo nečiji profesionalizam niti ništa,najbitnije je nekoga dobro izgrditi i onda smo top.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

A sto si "strucnjace" stavio rekonvalescenta Mitrovica u tim, ako nije spreman (a nije) 100%? Sta tu nije jasno i cemu tvoje nalazenje opravdanja za nikakvu igru i zalaganje, za nikakvu kondiciju i nikakvu ideju, bez ijednog udarca prema golu? Zna se da u vaznim utakmicama mora da igraju samo 110% spremni, a ne imena i zasluge. I pusti nas demagogije, jer smo sve smo videli.

Dvojnik

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

-------------

Pa ocigledno nas ne poznajes, posle ovakve bruke protiv Brazila treba ce nam bar 2 godine da vratimo ekstazu, kakve crne 2 pobede u grupi

Hahahhahah

pre 1 godinu

Molim vas da ne palite narod. Kako vi tako i strani novinari. Piksi je odgovorio novinaru koji mu je preneo Silvinu izjavu. Pretpostavljam da je i Silva odgovarao na novinarsko pitanje tako što ga je novinar slagao o Piksijevoj izjavi. Mislim da nije u redu da koristite ljude s manjkom inteligencije (fudbalere) za podizanje tiraza . Pri tom niti Silva ne zna šta je Piksi izjavio niti obrnuto.

domar Dule

pre 1 godinu

Selektor je izjavio da da nije doveo trojicu povredjenih igraca u zemlji bi bila "revolucija".Pa kome se sada zali?Revolucionarima?

Radio_Mileva

pre 1 godinu

Cujem da je Tiago Silva kada je cup sta Piksi kaze pao u depresiju i vise nece moci da igra. Daj Piksi ne burali, ostavi se kafanskih prepucavanja, nego radi svoj posao.

GeOs

pre 1 godinu

Neverovatno je, koliko se sjati lesinara koji pojma nemaju sa fudbalom, koji ga ne prate niti su ikad potrcali za loptom, da cerece tim i selektora. Sram vas bilo, defetisti i neznalice. Jedva ste docekali.
(Svi su pametniji od Piksija, 27. novembar 2022 18:33)

Nisam jedva docekao, i ako sam trcao za loptom...
Ne znam o cemu pricas, ali svako ko je igrao fudbal, znao je da od demagogije nema nista, da jedna pobeda u 90 minutu protiv jake reprezentacije je samo IZUZETAK... A znas, i,Norveska, Svedska, Slovenija, Luksemburg, Azerbejdzan, Irska... to nam je bilo "uau" sto dobijamo. A Muslin ? Nije li slicne dobijao ?
A ti, ako si ti igrao nekada fudbal, i ne vidis sve ovo, dzabe si trcao... onda i moze da ti drzi neko predavanje ko iz fotelje nije ustao.

Naravno da treba da im damo podrsku, ali NIKAKO ne smemo sebi vise da dozvolimo neutemeljeni optimizam. Znas zasto ? Brzo se izgori. Cak i da hocemo da nam ostane Piksi, ako ne dobije Kamerun suyta, sam ce dati ostavku posle Svajcarske. I sta, gubis jos jedno ime i selektora. A onnece imati drugi izbor, jer deluje i da je sebe lazno ubedio da mozemo daleko da doguramo, pa zbog toga i citamo ova nebulozna pravdanja. Da nije tako, ne bi se on ni pravdao.

.

pre 1 godinu

@Vuk
Imamo bolje, zdrav igrac bolji je od povredjenog.
Snage nisu imali ni oni koji su 100% zdravi i spremni za turnir, dakle, problem je u fizickoj spremi igraca, a za to je odgovoran selektor.
I druge reprezentacije imaju problema sa povredama i tek oporavljenim igracima, pa ne ostaju bez snage.

Nije cak ni to problem, problem je u tome sto se selektor ponasa bezobrazno, prepotentno i nesportski, niko ne daje izjave poput njegove. Umesto da prizna da je Brazil bio bolji i da smo imali srece sto nam nisu uvalili vise golova, on trazi opravdanja i jos vredja Brazilce.
Izgubice i sutra od Kameruna i bice to iskljucivo krivica selektora.

Policija

pre 1 godinu

Piksi, pobjeda protiv Kameruna, prestaje plakanje i pljuvanje. Pobjeda protiv Svajcarske ponovo smo svi u ekstazi, osvajamo.

Takav smo narod.

saki

pre 1 godinu

Ne razumem, Piksi obožavam te ali kako možeš da kažeš da su Mitro na 50% i Vlahovic na 30 % igrali a nisi uveo Jovića koji je bio u boljoj formi. Što si ga poveo ?

Дарко

pre 1 godinu

Изгледа да се нешто озбиљно десило иза завесе кад је селектор овако "уздрман". Не личи то на Пиксија и не одговара његовој енергији, оптимизму и победничком менталитету. Бојим се да након пораза од Бразила, прљаве руке из сенке поново преузимају конце и диригују ко ће да игра како би се финансијски уградили. Нешто слично смо прошли више пута а поготово 1998. Требале су године да сви битнији детаљи колико толико испливају на површину. Такође, ни 2018. није било боље јер је Муслин буквално отеран док првенство још није ни почело. Било би лепо да ми се само учинило али најмање што бих очекивао је да наш Пикси буде под "седацијом". Време ће свакако показати да ли је селектор пристао на уцене или је остао доследан свом ставу до краја.

alex

pre 1 godinu

Nocas smo mogli da vidimo kako zagub od novinara moze da dovede do ovakvih odgovora i konfuzije, a da pritom vidi da Piksi odgovara na nesto sasvim pogresno i ne reaguje, nego ga dovodi u zabludu. Dakle, reakcija Silve nije bila iz cista mira i nadobudna nego je to njegova reakcija na Piksijev odgovor brazilskom novinaru na pitanje pred mec da li ocekuje brazil sa tri ili cetiri spica. Piksi je tada odgovorio ironicno da li ce neko igrati odbranu ako je toliko napadaca. Ocigledno i Silva lose shvatio kao neku provokaciju na racun odbrane. Ali na stranu sve, Piksi kaze da nije citao izjave od meca sa Brazilom pa ni tu izjavu Silve, o novinar mu postavi pitanje da to prokomentarise i pusti ga da odgovara tako kako je shvatio, a to je kao da je potcenjivao odbranu Brazila. Umesto da pojasni selektoru na sta je ovaj odgovorio pusta ga da ulazi i jos vecu polemiku, kad dodje do brazilaca.

Nomi

pre 1 godinu

Prica se o Mitrovicu kao da smo mi stvorili 20 sansi a Mitrovic posto je povredjen sutirao pored gola, a mi nijednu sansu nismo stvorili, sramotne izjave Stojkovica

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

CheDragan

pre 1 godinu

Da je ovo, da je ono...kao sto moj djed jednom rece "da je svuda ko' oko muda, ja ne bih nosio gace". Bez pravdanja,i ovako je ok.

ZooM Indjija

pre 1 godinu

Vecina ljudi ovde izgleda ne shvata da je ceo tim protiv Brazila kreiran i konstruisan zarad primanja sto manje golova i izbegavanja katastrofe, sto je uz dosta srece i postignuto. Pokusano je presingom u prvih 5 min da se mozda postigne gol i zbuni protivnik ako se secate, sto nazalost nije urodilo plodom, sto zbog zutog kartona jako rano sto jer za duze se nema snage, a i mora se igrati suluda odbrana gola 90 min. Verujem da sutra igramo ofanzivnije al cisto sumnjam da dobijamo mec, verovatno nereseno, jer se i dalje plasimo poraza od Kameruna, o Svajcarskoj ne vredi trositi reci, to je manje sport, vise politika :)
(bear, 27. novembar 2022 18:57)

A zasto bi protiv Svajcarske bila politika? Zbog dva igraca albanske nacionalnosti??? Zaista smesno. Utakmica kao i svaka druga. Ako hoces igraj, a ako neces, idi u litije, siri zastave i brani pravoslavlje.

Bane

pre 1 godinu

Mozda Piksi kao covek a i nekada kao igrac ima te drskosti u sebi pa ne respektuje Brazil (sto je u sportu nekad i dobro ako se ne izgubi mera) ali on ne igra vise, a oni sto igraju su se bili us*ali.

Mi moramo da popravimo nasu, kako skolu fudbala, tako i selekciju mladih talenata i da razvijemo igrace koji vrhunski igraju svoju poziciju. Kao Nemacka selekcija pre cca 8 godina.

Izadju na teren, ne znas ni jednog igraca, oni igraju, trce, melju 90 minuta, povredi se jedan umesto njega udje drugi i igra isto kao ovaj prvi....e tako cemo imati neki tim i igru.

A mi vecito patimo za tim nekim igracem "koji jednim potezom moze da resi utakmicu". I kada se on povredi zastave se u Srbiji spustaju na pola koplja. Umesto da se naucimo da igramo fudbal, da radimo na fizickoj spremi, tehnici, dinamici i taktici....

Куп је битан

pre 1 godinu

Гледајући већину утакмица поставља се питање каква је нашта фудбалска школа. Због чега немамо брзе играче и зашто не можемо или не знамо да играмо пресинг? Да ли се праве грешке у селекцији играча и не обраћа се довољно пажње на брзину? Да ли се можда у млађима категоријама поклања превише пажње тактици?

Igraju naspremniji, reče on jednom

pre 1 godinu

Da smo Brazilu otkinuli bod, čovek ne bi tražio opravdanja. Ali... sam kaže velesila su, krem fudbala, itd. Sam je svestan bio i pre meča da će ga verovatno izgubiti... Pa, onda čemu rizikovati sa rovitim Mitrovićem? Da li nam je ta utakmica bila odlučujuća? Da je obnovio povredu, ne bi igrao preostale dve, gde treba da tražimo bodove. Ista stvar sa Vlahovićem... Onda se postavlja pitanje čemu služe rezervni igrači? Da je igrao Luka Jović, bio bi korisniji i od Mitrovića i od Vlahovića... Mitrović se 80min nije video na terenu. Nakon 45min trebao je da ga menja. A, o taktici generalno za tu tekmu, ne vredi trošiti reči. Promašaj veliki. Sviralo na sve strane, vezni red 2 pasa nije mogao spojiti itd. Jednostavno, taktika, postava... veliki promašaj, samo niko nije smeo da ga pita zašto?... Kamo sreće da se poprave stvari preostale 2 utakmice.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Ne sviđaju mi se ove Piksijeve izjave tipa: "Da smo bili sto odsto spremni, druga bi se pesma pevala". To ništa ne dokazuje, to me podseća na onu čuvenu repliku iz fenomenalnih crtaća tipa: "Da je Pera na vreme otišao u policiju svega ovoga ne bi bilo". Budi sportsmen, priznaj poraz, čestitaj BOLJEM protivniku na zasluženoj pobedi, izvuci pouke i teraj dalje, nemoj komplikovati, mudrovati, hipotetisati, besmisleno je sve to. Uostalom protiv Brazila smo toliko nadigrani da nas ni pet super spremnih Mitrovića i Vlahovića ne bi spasli poraza jer je ceo naš tim kao kolektiv, a bez kolektiva nema ozbiljnog rezultata na Svetskim prvenstvima i ostalim velikim turnirskim takmičenjima, dakle ceo naš tim je tu utakmicu protiv Brazila kao kolektiv odigrao užasno loše, maltene amaterski, što su BOLJI i superiorniji Brazilci lagano iskoristili i rutinski nas savladali. To treba Piksi da prizna i da tera dalje.

konj veselko

pre 1 godinu

Prestanite da uvlačite žene u našu dijagnozu..ne može ova zemlja da ima 7mil selektora kad 3.5mil žena zabole za driblanje na petoparcu. Ima nas realno 3 miliona selektora i dok god nesto ne osvojimo i treba tako da bude jer smo u mogućnosti.

Rob74

pre 1 godinu

Ako je selektor stavio nespremne igrače da igraju, mora preuzeti odgovornost za drugo poluvreme. Poraz je očekivan i to nije problem. Problem je što se Piksi vadi na povređene igrače. Čemu služe ostali igrači? Ne razumem, bolje staviti nespremnog nego spremnog? Ako tako razmišlja, mogao je povesti 9 igrača i 2 golmana i to je to. Da smo igrali od početka sa igračem vise ne bi pobedili,jer je Brazil mnogo bolji a mi bi se opet branili, jer to uvek činimo protiv Top ekipa. Kad je neko bolji onda je bolji, treba to reći a ne tražiti glupa opravdanja. Kada budemo promenili pristup, e onda će možda biti bolje. Mi protiv takvih igramo da ne izgubimo a ne da pobedimo, kad budemo igrali da pobedimo, možda bude nešto nešto. Koliko god ih ne voleli, tako igra Hrvatska i ima rezultate.

Dvojnik

pre 1 godinu

Pa Mitrovic je 2018 bio potpuno zdrav pa se propisno ispromasivao pored Tiaga, od tad do sad vecinom je bio u drugoj ligi a znamo dobro na kom nivou igra matori Tiago, kako kod nas pisalo pre prvenstva. I sta je Piksi milsio da ce Mitrovic uraditi sad protiv Brazila? I jos ispada da je povredjen, stvarno mi nije jasno, mi smo tako za*eban narod da je to strasno, kontriramo sami sebi, tvrdoglavost proradi..ne mozemo nijedno prvenstvo da odradimo muski. Veljkovic ispao iz igre i 2018, Mitrovic zdrav bio totalno nemocan...i sta je Piksi mislio da ce se desiti?

Istina

pre 1 godinu

E sad si ga uplasio sa mnogo jakim igracem,hahaha...kskav bre Mitrovic,nije ni do kolena vodecim spicevima.I da je soreman,be bi mogao da mrdne protiv brazilaca.

Vuk

pre 1 godinu

bez problema. Svi selektori ovde. Što reče Bjela, kod nas je stoji legenda da imamo 7 miliona mudraca, a Grci samo 7.
(Vuk, 27. novembar 2022 19:16)

Nemamo bolje ? Prijatelju, svaki igrac 100% spreman je bolji od igraca koji nije spreman . Da baba ima m.... bila bi deda jel da ? Pecate se svi na demagoga... a svi zaboravili kako je bio predsednik fss, pa najuren, pa omalovazavan, bacena mu bomba u dvoristu kuce... Piksi odlazi, i ne zeli vise sa "sljamom".... a onda posle 10 godina se vraca... pazi sad, u firmi gde je bio direktor, da bude radnik... i to kod istih onih koji su ga i najurili...
Kako vas pali i lozi... skola "vodje"...
(GeOs, 27. novembar 2022 20:02)

Poenta je da je selektor jedini koji može da govori na tu temu (ma kakav on bio). Politizacija FSS ne treba nas da zanima već rezultat igre za koju je zadužen selektor i o tome je on sam i pričao, ako si slušao cele inervjue od pre tri dana do danas. Evo, kaži slobodno koga bi u zamenu za njih trojicu stavio a da mogu da izvedu što i oni,a da pri tome uopšte i igraju na tim pozicijama? Računaju se samo igrači koje je poveo, a poveo je one koje je odabrao za TIM i koji su vežbali i trenirali zajedno pre toga i bili zdravi. Sve u svemu, Brazil je i ovako mnogo jak, i rekao sam, možda bismo izgubili i da su svi bili čitavi al sam siguran da se ne bi video gubitak snage.

sale part2

pre 1 godinu

Problem našeg fudbala lezi od omladinskih skola fudbala, malih klubova gde se forsiraju deca bolje stojećih roditelja zbog same zarade i održavanja tih klubova, roditelji finansiraju sve, od dreseva i kopacki do putovanja i mini liga. Deca finansijski slabijih roditelja i pored talenta nisu u mogucnosti da se istaknu i odustaju od treninga i samog fudbala zbog tih razloga.Neki postaju navijači i huligani. Dalje problem je sama organizacija FSS i ljudi koji vode savez. Problem je sistem uopšte i slično da ne nabrajam..I onda po čemu gradimo godinama optimizam da ćemo nešto napraviti u fudbalu? Sto se tiče Piksija, smešno je izjaviti da nismo imali snage za drugo poluvreme i da je igra u prvom bila dobra. Nikad ne bih zamerio da smo odigrali sa žarom i hrabrošću, napadački pa izgubili i 5:0 nego ovo sto smo gledali. Samokritika slaba nam strana g-dine selektore jel tako?

Merkurijanac

pre 1 godinu

Tijago Silva nije razumeo Piksijev komentar. Piksi nije hteo da uvredi odbranu Brazila, nego je samo pitao, ako ćete da igrate sa toliko ofanzivnih fudbalera, da li će trener uopšte da stavlja odbrambene igrače, ko će da igra odbranu onda? a ovaj se našao prozvanim bez razloga

Aki

pre 1 godinu

Ako Mitrovic i Vlahovic nisu spremni zasto su onda igrali ???? Zasto nije igrao Jovic a Mitrovic i Vlahovic odmarali za Kamerun i Svajcarsku? Kao da mi imamo sanse protiv Brazila i da su nam svi igraci 100%