Nedelja, 27.11.2022.

16:15

Stojković o timu za Kamerun i zašto je citirao Aleksandru Prijović

Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, govorio je na konferenciji za medije.

Izvor: B92

Stojkoviæ o timu za Kamerun i zašto je citirao Aleksandru Prijoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.
(Salex, 27. novembar 2022 19:45)

Nije to baš tako jednostavno, druže moj. Ljudi ovde, koliko god nerealni i emotivni bili, jako dobro znaju da je fudbal u Srbiji najgori deo ovog društva, nepošten, ljigav, retrogradan i otužan. Zato i imaju velike emocije kada čovek kao Piksi, neukaljan i istinska fudbalska zvezda, preuzme tim. Medjutim, čim vide stare fore, a to su izgovori za amaterski pristup, ljigave izjave posle meča i lažni patriotizam, odmah krenu da pljuju jer im je dosta te priče.

miško

pre 1 godinu

Jedino nas Pavlović može izvaditi, rekoše neki njegovi saigrači da nikada ne znaju šta će uraditi kada dobije loptu, ne zna ni on sam a ne mogu znati ni Kamerunci, logično. Nadam se da će ovo doći i do Piksija.

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Selektore pravo da kažem: nešto sam skeptičan po pitanju sutrašnje utakmice protiv Kamerunaca i povoljnog rezultata za Srbiju! Iskreno - pošteno. Ne ulivate poverenje, ne igrate dopadljiv fudbal,....
A kad neki tim na SP to demonstrira zna se: 3 obavezne utakmice u grupnoj fazi a onda razlaz! Mnogo bi voleo da grešim no.......

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Ispao prvo KAtar,pa KAnada, pa ako bog da KAmerun
(goran1973, 27. novembar 2022 20:31)

Pošto nas sutra Kamerun sigurno dobija, (ali apsolutno, bez ikakve dileme i uzbudjenja), mislim da će sledeća reprezentacija koja pakuje kofere nažalost da bude: SrpsKA.

Slobodan

pre 1 godinu

Ja sam već pisao, Piksi je protiv Brazila u prvom poluvremenu odbranu dobro postavio, samo je bio napad problem, kako kažu napad drži nulu, a odbrana šta učini. Nisu se sastavili sa loptom. U drugom poluvremenu pošto napad nije bio u stanju da rastereti odbranu, desilo se što se desilo. Nijedna odbrana ovog svijeta nije u stanju da brani gol 90 minuta, što je kod nas slučaj bio. Nažalost kako sa rekao pošto se napad nije vidio odbrana je trpela sve veći pritisak,dok se nisu raspali. Nadam se da će Srbija naći svoju igru kao u kvalifikacijama i Kamerun pobediti.

voja

pre 1 godinu

E, samo bre lajete. Izgubili smo-ok. Idemo dalje. 20 godina duvamo u prste, vratite Krstajica, pa uzivajte. Jbt, gomila vas, sve znate, vecina ne zna loptu da sutne, al ste svi pametni kad treba da se pljuje. Nama ne trebaju neprijatelji. Bolestan smo narod.

trkač preko prepona

pre 1 godinu

Za početak su mogli da igračima obezbede šortseve sa širim nogavicama.
(zavrnuti, 27. novembar 2022 19:37)

Tačno, polovina naših fudbalera je na treningu podigla nogavice do prepona.

Gile šampion izraziti favorit.

pre 1 godinu

Da li je Dragan pijan na ovoj konferenciji ili se meni samo čini?
(Ja ne volim rečima već srcem, 27. novembar 2022 19:44)


Isto sam pomislio.

Antidervis

pre 1 godinu

skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

Povredjen nije igrao ni Pele i to kad je bio u naponu snage, kad je bio Bog licno. Jednostavno ga je izostavio sa spiska - Savez mu je, naravno, platio sve troskove, putovao je na SP, gledao sve utakmice - ali povredjen nije bio na spisku.
Samo tezak maloumnik na jedno superzahtevno takmicenje, koje inace pada usred sezone, vodi povredjene igrace.

Tadija

pre 1 godinu

Idemo dalje

"...da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike..."

Ala si bistar... Jel si ti gledao utakmicu uopste?? Nas su samo puka sreca (citaj, precke i stative) i nadahnuti golman spasli da ne primimo, ne pet, nego sedam/osam golova. A igrali smo zatvoreno. Daj Boze da smo igrali otvorenije, mozda bismo i neki gol dali, izvukli nereseno.
Od Brazila nisu izgubili samo oni koji su ga napadali.
Oni koji su izabrali taktiku kao mi, sami su sebe osudili na punu mrezu golova.
A to sto smo mi primili samo dva gola, ponavljam, plod je samo lude srece.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Kažu atmosfera je odlicna, gde je bre odlicna uporedite konferencije za medije pre utakmice sa Brazilom i posle.
Piksi ne lici na sebe, skroz se pogubio ne zna čovek šta prica.

Salex

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.

Ohladi!

pre 1 godinu

Stojkovicu, ohladi! Mislili smo da ces nesto promeniti u srpskom fudbalu - pogresili smo! Ona pobeda u Portugalu vise je bila plod inidividualnih akcija (i slucaja) nego tvoje taktike - pre nego sto si ti dosao za selektora imali smo jednu jos bolju utakmicu, u Norveskoj! Kukavicki postavljas igru, za mene si Bata Piksi - jos jedan iz pacije skole Bata Djore! Kvalitet i znalce imamo, ali igramo alibi-fudbal, pusto dodavanje prvom do sebe! I plivanje u nasoj polovini kad protivnik napada! Pisi propalo!
Nego, Japanci, zanimljiv slucaj. Imali su i srece u igri sa Nemcima, Kostarika ih je tukla. Problem? Japanci idu ostro, na prvu loptu, cak im i svaka dodana lopta ostra, nema tu mekanog ubacivanja za gol-sanse. Beskonacno dodaju jedan drugom - bez pokusaja udarca? Apsolutno besplodna igra! Nije vazno ko ce imati cesce loptu u nogama - nego sta ce sa njom uraditi! Japanci trce, udaraju loptu - ali slaba tehnika i strah da udju u sesnaesterac. Ako daju gol - to je obicno iz kontra-napada, i obicno u sudaru sa boljima od sebe, kad igraju inferiornu ulogu. Protiv Kostarike su mislili da oni mogu diktirati - rezultat njihove nadmoci je nula! Sta taj selektor uopste radi kad to ne vidi! A sta Stojkovic radi? Pa, slika se sa klinackom kapom na glavi, i prica kako je za nas sampionat poceo tek sad, u drugom mecu?! A zavrsice se u trecem, a, Bata Piksi?!

chica

pre 1 godinu

@dzoker
Па што онда води Јовића ако је длабији од ових повређених.
И немојте више ји Пиксија ни било ког нашег тренера звати мистер. Грозно звучи. Можете господин, тренер, шеф…све, само не мистер.

Milos

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.
(boba, 27. novembar 2022 18:18)

Kakav je on strucnjak, srece ti? Gde je radio kao trener i sta je postigao? Nadmen je kao da karijeru Ancelotija ima, a ne da se batrgao po Japanu.

Strucno misljenje

pre 1 godinu

нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!
(мерак, 27. novembar 2022 18:03)


Ama nije to problem, pretrcali su vise od Brazila.
Ali trce ko muve bez glave. Jednostavno nemaju taj kvalitet, ne znaju sta treba da rade.

обс

pre 1 godinu

Пикси је све урадио што је до њега и требало је, ипак, да обзнани нацији да му је половина првог тима дошла повређена на СП. Тиме би део играча из другог дела тима био више мотивисан, играли би само здрави и очекивања нације била би реалнија. Коначно, Пикси ништа није погрешио, тестирао је тим, нажалост, баш против Бразила. Тако се наместило. Уосталом, свако ко прати спортске вести могао је да зна о повредама главних играча уназад месец дана тако да, у суштини, Пикси не мора и нема коме да се правда. Србија има одличне играче и када су без повреда могу са свима да играју равноправно. Многи замерају да се играчи нису залагали? Здрав може да се залаже, повређен би хтео али је то немогуће. Сутра с Камеруном треба одиграти тактички писмено, стрпљиво и победити. У то не сумњам.

idemo dalje

pre 1 godinu

Vecina ovde pojma nema.Takticki odigrano koliko se moglo radi gol razlike i to je uz malo srece uspesno odradjeno.Da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike ovako sada moze da napada da igra ofanzivno.Svajcarce i kamerunce takodje ceka Brazil pa budimo strpljivi.
Napred Piksi i Srbija !

Milos

pre 1 godinu

00

Пикси се поједе. Како год било хвала ти што постојиш!
(Београђанин, 27. novembar 2022 19:04

Pojede se za milion evrica po sezoni sto nema pojma o svom poslu, a ti motaj kablove.

Trula Visnja

pre 1 godinu

Hehe Ilija Petkovic je pozvao sina pa nama jadnima profesionalcima poremetio toliko atmosferu da smo odjednom zaboravili da igramo , posvadjali se i svi nas nakantali..a onda je Krstajic okrenuo ledja i seo umesto Muslina i opet se posvadjali ( a cuj jos smo pobedili prvu utakmicu i u drugu usli sa 3 boda maksimalnih i vodili prvo poluvreme...i do tad smo satra izgledali fantasticno )...a onda sada Piksi vodi povredjene igrace i opet se rusi atmosfera i opet naprasno ne znamo da igramo fudbal...e Srbijo medj sljvama..ume li neko ovde da obuje kopacke izadje na teren i igra taj prokleti fudbal a da ne kuka ! ?

Milos

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.
(Rocky1, 27. novembar 2022 18:54)

Desio se problem, jeste. Parao je nebo oblacima, nadmeno i arogantno kao i vecina igraca, umisljajuci neke velicine, nesvesni svoje limitiranosti. Kad su videli koliko su smesni onda su krenuli izgovori, kmecanje, tuzne face itd. Do nekog novog lozenja.

chica

pre 1 godinu

@Aragorn
Ако живиш у Србији, што живиш? Иди брате где ти је боље. Али ти изгледа ниси ни за где и ни за шта.

Zabrinut

pre 1 godinu

Cemu mi da se nadamo ako 7-8 igraca nije bilo u trenaznom procesu od dolaska u Katar? Videli smo kako je to ocajno izgledalo sa Brazilom. Sta to moze revolucionarno da se preokrene za 3-4 dana? Moze htenje, moze motivacija, i sve to vezano za mentalno stanje. Ali fizicka sprema, tesko. Ako npr nisi igrao mesec dana, kao Mitar, tebi treba mesec dana minimum nakon oporavka da budes na onom nivou kao pre povrede. Tako da te informacije o zalecenim povredama nisu bas neko veliko ohrabrenje.

Milan Che

pre 1 godinu

"Od dolaska u Katar imali smo jedno 7-8 igrača koji nisu bili u trenažnom procesu! Nisam to mogao javno da govorim jer bi ceo svet znao"

Bolje da si i sad za to šuteo!

H2H

pre 1 godinu

Nikada od našeg selektora i igrača, nećemo doživeti neku transparentnost na ovim konferencija za štampu, samo poznate floskule i demagogija. I nisu nama samo problem povređeni igrači, nego očajna forma SMS-a i Tadića. Ako oni sutra ne proigraju, možemo polako pakovati kofere.

Samo jako

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija

мерак

pre 1 godinu

ауууи, тотално отрежњење сам доживео. ова прича је за децу до 5 основне . каква су ово оправдања. зашто не играју најспремнији! шта раде они, ту су да попуне места. зашто кад одемо на неко првенство играмо као почетници.
никад није проблем пораз, проблем је однос кога није било!
нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da subpod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnpsti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac kohi nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

boba

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.

Rocky1

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.

Dokholiday

pre 1 godinu

Sve je okej Piksi samo mi nije jasno ako si video da Mitar nije spreman zasto ga u poluvremenu nisi zamenio.

I kako je moguce da za 3 dana od 50 % 30% i potpunog auta sva trojica budu sutra spremni , to je prosto nemoguce.

GM

pre 1 godinu

Transfer blama...

Da se izreka - nije kome je namenjeno vec kome je sudjeno,

pripisuje pevaljki i samo izmenjenom reci - nije kome je receno nego kome sudjeno je.

Moze se iz sela, ali ne selo iz... moze i tako da se kaze.

Srbi, cuvajte se Srba

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija
(Samo jako, 27. novembar 2022 18:05)

Autosovinisti, isfrustrirani bolesnici…

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Svi se u zivotu rukovodimo iskustvom...
Mi smo i ranije, ponekad, dobro igrali kvalifikacije. Isto tako, kad dodjemo na takmicenje, obicno delujemo pogubljeno.
Za sad se nista nije promenilo u tom pogledu, nadam se da Piksi razume kako ljudima sve ovo deluje.
Kao ponavljanje istorije.

Na igracima je da to promene ako mogu.

Dođi juče

pre 1 godinu

Mnogo priče za moj ukus. Ispade da smo izgubili od Brazila jer nije bilo Kostića u ekipi, a oni nas odlučili od fudbala, nismo mogli da zadržimo loptu u nogama duže od tri sekunde. Tako i sad, vratio mu se osmeh na lice jer smo zapravo već pobedili Kamerun. Zašto se jednostavno ne zauzme pristup: Izgubili smo jer je protivnik bio bolji, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pobedimo. Kratko i jasno. A ne opravdavanje zbog poraza i opet neko najavljivanje budućih pobeda između redova.

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da su pod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnosti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac koji nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

Sića

pre 1 godinu

Sramotna izjava Piksija, reprezentaciju Srbije, onom pravom čine samo Mitrović, Vlahović i Kostić. Zašto si vodio ostale igrače? Neka igraju samo njih trojica protiv Kameruna. Jović znači neće nikada zaigrati, kada su ova prva dvojica bili na 30 i 50 posto, a ti ne pustaš Jovića u napadu.
Inače, za sve stručnjake, naša trojka u odbrani, gledao sam malo, pa nema utakmice od poslednjih 5, 6 u svojim timovima da nisu primili po gol, dva, a često i više. Verujem da bi se Eraković mnogo bolje snašao od sve trojice, ali kod Piksija očigledno proradio strah i srpski mentalitet.
Realno Brazil nam je u drugom poluvremenu mogao, iz malo sreće dati 5, 6 komada. A mi realno, ne bi sa onim timom dali gol još 180 minuta, ne 90. Sredina terena nam je takođe bila i slaba trkački, ali i taktički.
Kamerun nisam gledao, ali sam čuo da su bili bolji od Švajcarske. Znači, mora pamet u glavu, spustiti se na zemlju, dati zadnji atom snage i bez ličnih frustracija i strahova, ako je trenutno Eraković bolji ima da igra, ako je Jović zdraviji i sposobniji ima da igra, a su ovi drugi bolji na treningu i uklapaju se u igru protiv Kameruna, ima da igraju. Moramo biti mnogo bolji od Kameruna da bi ih dobili.
I nemojte više biti oni klasični fudbaleri, koji se žene operisanim lepoticama i pevaju Dajte Brazil da se igramo. Neka to drugi rade, a vi srce na teren, pamet u glavu i sutra donesite radost Srbiji.

Krajišnik

pre 1 godinu

"Mister" je od 2010. kada su Antića tako zvali.
Potom je Stanković trazio da njega u Zvezdi zovu "Mister".
Inače je zvati nekoga tako potpuno bezveze.

Ivan kg

pre 1 godinu

Zasto smo ovoliki hejteri i defetisti posle jednog poraza, i to zamislite, od Brazila. Koliko smo se radovali posle Portugala i Norveske, sada oah krecu sumnje, razdori i ostalo. Naravno da je u pravu za Mitrovica, Vlahovica i Kostica, pa nemamo mi fond od 20 igraca, pa je svejedno ko ti igra. Sutra napadacki pa sta nam Bog da. Napred Srbija bre!

Cicero

pre 1 godinu

Odustvo realnosti i bilo kakve ozbiljne analize. Neverovatno šta sve priča. Igrači ti nisu trčali, bili su pogubljeni, i na to sve ti kažeš da te je iznenadila njihiva slaba fizička sprema. Ovo je kapetan broda koji lagano tone sa sve Aleksandrom Prijović.

dzoker

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.

Filip

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.
(misko, 27. novembar 2022 16:46)


A ko ce onda da dadne gol Kamerunu, da neće možda Jović ?? Joviću je Sofija Milošević realno zapecatila fudbalsku karijeru. Shvatite da mi nemamo prave zamjene za Mitrovica i Vlahovica, i njih dvojica u kakvom god da su stanju, jednostavno moraju da igraju. Vi se u komentarima ponašate kao da imamo 5 vrhunskih napadača, a stvarnost je imamo samo Mitrovica i Vlahovica. To što su se njih dvojica povredili u nevreme, to nije Piksi kriv.

oo

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

A Mitrovic je bas bio koristan pa covek se vuko ko glista zato je upravo trebao da da priliku Jovicu a bezkorisnog Mitrovica na klupu i eventualno 20 minuta pre kraja dok se ne vrati bar na 75 % snage.

pančo, sančo

pre 1 godinu

Dobro je de Pixi. Srećom ti samo njemu pokaži taj papir. On će tebi na rezultat, I onda ste kvit. A Sergej, Sergej će ode po pečat, šta još se nije vratio aaa....

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Hahaha sta se bre ovo sa nama desava kad odemo na ta SP.Jel nam neko nesto sipa u supu ili ih truju kroz klima uredjaj u hotelu? Koja je ovo prica "Mister"?

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kasno je, Piksi, kasno je.

Jedina smo ekipa na prvenstvu koja nije ušla u protivnički šesnaesterac.

Nismo dali gol, nismo šutnuli ka istom, polovinu terena smo jedva prešli par puta... Užas!

abraksas

pre 1 godinu

Očigledno je da je atmosfera u timu ocaj.. Pravi srpski mentalitet. 10 psihologa da smo poveli ne bi nam pomoglo... Sutra uvece pakuju kofere.. Švajcarska će izvući bod od Brazila.

Vrg

pre 1 godinu

Brazil je bio ocekivani poraz i to sa sasvim OK gol razlikom. Rekao bih da je prvi mec zavrsen i uspesno. Mitrovic i Vlahovic polako usli u meceve, Kostic odmorio.
Sada je obaveza da se dobije Kamerun i ako to uspemo, odlucivace mec sa Svajcarskom, kao sto je i bilo projektovano.
Jedino ne bih toliko pricao o povredama i trazio opravdanja za poraz jer je bio od BRAZILA. Kazes lepo trudili smo se, ali oni su bili bolji, nisu dzabe najuspesnija nacija na svetu i to je to. Pa ako bude srece, dodjes ponovo do njih i probas opet.

Obrad

pre 1 godinu

Dobar je Pixi. Da je Mitro zdrav video bi Silva svoga Boga. Kao prvo, ne bi, jer je on jedan fudbaler koji zavisi od drugih, ne dribla i ne pretčava igrače od sredine terena. Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?

de

pre 1 godinu

Ovo mi se uopšte sa Pixijem ne svidja, govor tela, odgovori, način na koji pokušava nešto izmedju redova da kaže..odraz takve slike se uostalom i video na terenu protiv Brazila.

Marko

pre 1 godinu

Mister jasno kaže da je Mitrovic protiv Brazila bio na 50%, Vlahovic na 30%, Kostić nije ni igrao.. možete vi udarati po Piksiju koliko hoćete, al je činjenica da su nam 3 glavna ofanzivna igrača bila potpuno nespremna ili nisu ni igrali protiv Brazila. Što se tiče Jovica, taj da je i na 200%, ja bi ponovo krenuo da Mitrovicem i Vlahovicem i da su na 20%. Da su nam 3 glavna ofanzivna igrača na 100%, ja nebi nimalo strahovao pred Kamerun, ali pošto je ovako kako jeste, nek bude kako bude.

zoran

pre 1 godinu

Srpski narode, nemoj da se nerealan u ocekivanjima. Lepo je hrabriti se pred utakmice, treba hrabro uci u mec, ali sam iskreno iznenadjen razoracaranjem ljudi posle utakmice sa Brazilom. Ljudi su stvarno mislili da cemo mi njih pobediti? Osim ovih iz Juvea (koji takodje nije rang 1 u LŠ), nasi igraci igraju u klubovima ranga lige Evrope (Torino, Verder, Fiorentina, Almerija, Lacio, Hetafe, Fulam, Salzburg, Verona…). Nije to neka specijalno klasa. Brazilski igraci igraju u Realu, Barsi, PSG, Mancesteru.. Otprilike je tako izgledao i taj duel, Real protiv nekog recimo Salzburga. Sreca da i nismo primili vise golova. Nasa realnost su Kamerun i Svica. Ocekivano je da prodjemo grupu, sve ispod toga ce biti razocaranje. Ako nekim cudom prodjemo posle toga recimo Portugal, vec smo u 8 ekipa na svetu, sto je ekstra uspeh. Ne smem ni da kazem da u cetvrtfinalu moze da se pojavi neki Japan, Maroko, Hrvatska..sa kojima moze da se igra i mozemo da udjemo u polufinale.. Nista to nije nemoguce, treba malo samo da se poklopi raspored, ali ocekivati da ova ekipa moze da se ravnopravno nosi sa Brazilom, Spanijom ili recimo Francuskom…daleko je to od tog kvaliteta. Hrvati su proslo prvenstvo za polufinale prosli Dansku i Rusiju, obe utakmice na penale. Kad je dosla Francuska, pokazala je koliko su klasa ispod njih. 4-5 ekipa su jednostavno dosta jace, sa svima ostalima moze da se igra. Ajmo malo realnosti, da pruzimo nasima sansu, pa kritika ako se ne prodje grupa.

Ivo

pre 1 godinu

Pitam se samo ako sutra bude nepovoljan rezultat, šta će onda biti izgovor i da li će pošteno čestitati Kamerunu, kad već to nije uradio Brazilu.

misko

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.

est

pre 1 godinu

Piksi je car.Potpuno ga razumem sto se smorio jer je imao pola igraca povređenih.
Treba da budemo ponovo svi uz njih.
Nista nije izgubljeno..sledece svetsko je za 4 godine i pitanje da li cemo igrati.
Srbija ?

jeremija

pre 1 godinu

Stojkovicu imam jedno pitanje.Zasto nisi uzeo kondicionog trenera A.M. a covek je najbolji strucnjak.Em je Dr. em profesor trebali jos nesto da kazem.

Batigol

pre 1 godinu

Piksi kao da je druga osoba u odnosu na onog pre početka prvenstva. Stalno neki izgovori,opravdanja,šbbkbb priče,itd.

Igrajte bre fudbal! Samo to,ništa više.
Napred Srbija!

RedMetox

pre 1 godinu

Znaci njemu je taj Mitrovic koji je povredjen bolji takav od izmene koju imamo. Samo se kanali jos vise , sve vreme se pravda na konferenciji i izgovara istu recenicu . U toj situaciji treba da igraju igraci koji su spremni i koji ce trcati 90+ min pa makar to bio neko treci !

Aragorn

pre 1 godinu

Nema filozofije, bili Brazilci bolji.
Isto tako sutra novi dan, nova šansa.
Ako izađemo naoštreni kao Marokanci maločas, kao Saudijci, sve
ekipe koje pokazuju da im je stalo, sa žarom, onda dobijamo.
Ako kidamo svih devedeset minuta dobijamo. Ne sumnjam.
To smo uradili Portugalcima, znači ostarivo je, ostvareno je.

Svetsko pokazuje da svi imaju šansu, znači i mi. Iskoristimo je tako što ćemo da igramo tu igru, a ne da gledamo kako je drugi igraju.
Idemo momci Brazil je završena priča idemo po šansu da ostanemo i dalje u Kataru.

Batigol

pre 1 godinu

Piksi kao da je druga osoba u odnosu na onog pre početka prvenstva. Stalno neki izgovori,opravdanja,šbbkbb priče,itd.

Igrajte bre fudbal! Samo to,ništa više.
Napred Srbija!

de

pre 1 godinu

Ovo mi se uopšte sa Pixijem ne svidja, govor tela, odgovori, način na koji pokušava nešto izmedju redova da kaže..odraz takve slike se uostalom i video na terenu protiv Brazila.

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Hahaha sta se bre ovo sa nama desava kad odemo na ta SP.Jel nam neko nesto sipa u supu ili ih truju kroz klima uredjaj u hotelu? Koja je ovo prica "Mister"?

Obrad

pre 1 godinu

Dobar je Pixi. Da je Mitro zdrav video bi Silva svoga Boga. Kao prvo, ne bi, jer je on jedan fudbaler koji zavisi od drugih, ne dribla i ne pretčava igrače od sredine terena. Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?

Aragorn

pre 1 godinu

Nema filozofije, bili Brazilci bolji.
Isto tako sutra novi dan, nova šansa.
Ako izađemo naoštreni kao Marokanci maločas, kao Saudijci, sve
ekipe koje pokazuju da im je stalo, sa žarom, onda dobijamo.
Ako kidamo svih devedeset minuta dobijamo. Ne sumnjam.
To smo uradili Portugalcima, znači ostarivo je, ostvareno je.

Svetsko pokazuje da svi imaju šansu, znači i mi. Iskoristimo je tako što ćemo da igramo tu igru, a ne da gledamo kako je drugi igraju.
Idemo momci Brazil je završena priča idemo po šansu da ostanemo i dalje u Kataru.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kasno je, Piksi, kasno je.

Jedina smo ekipa na prvenstvu koja nije ušla u protivnički šesnaesterac.

Nismo dali gol, nismo šutnuli ka istom, polovinu terena smo jedva prešli par puta... Užas!

Krajišnik

pre 1 godinu

"Mister" je od 2010. kada su Antića tako zvali.
Potom je Stanković trazio da njega u Zvezdi zovu "Mister".
Inače je zvati nekoga tako potpuno bezveze.

GM

pre 1 godinu

Transfer blama...

Da se izreka - nije kome je namenjeno vec kome je sudjeno,

pripisuje pevaljki i samo izmenjenom reci - nije kome je receno nego kome sudjeno je.

Moze se iz sela, ali ne selo iz... moze i tako da se kaze.

Cicero

pre 1 godinu

Odustvo realnosti i bilo kakve ozbiljne analize. Neverovatno šta sve priča. Igrači ti nisu trčali, bili su pogubljeni, i na to sve ti kažeš da te je iznenadila njihiva slaba fizička sprema. Ovo je kapetan broda koji lagano tone sa sve Aleksandrom Prijović.

Dokholiday

pre 1 godinu

Sve je okej Piksi samo mi nije jasno ako si video da Mitar nije spreman zasto ga u poluvremenu nisi zamenio.

I kako je moguce da za 3 dana od 50 % 30% i potpunog auta sva trojica budu sutra spremni , to je prosto nemoguce.

zoran

pre 1 godinu

Srpski narode, nemoj da se nerealan u ocekivanjima. Lepo je hrabriti se pred utakmice, treba hrabro uci u mec, ali sam iskreno iznenadjen razoracaranjem ljudi posle utakmice sa Brazilom. Ljudi su stvarno mislili da cemo mi njih pobediti? Osim ovih iz Juvea (koji takodje nije rang 1 u LŠ), nasi igraci igraju u klubovima ranga lige Evrope (Torino, Verder, Fiorentina, Almerija, Lacio, Hetafe, Fulam, Salzburg, Verona…). Nije to neka specijalno klasa. Brazilski igraci igraju u Realu, Barsi, PSG, Mancesteru.. Otprilike je tako izgledao i taj duel, Real protiv nekog recimo Salzburga. Sreca da i nismo primili vise golova. Nasa realnost su Kamerun i Svica. Ocekivano je da prodjemo grupu, sve ispod toga ce biti razocaranje. Ako nekim cudom prodjemo posle toga recimo Portugal, vec smo u 8 ekipa na svetu, sto je ekstra uspeh. Ne smem ni da kazem da u cetvrtfinalu moze da se pojavi neki Japan, Maroko, Hrvatska..sa kojima moze da se igra i mozemo da udjemo u polufinale.. Nista to nije nemoguce, treba malo samo da se poklopi raspored, ali ocekivati da ova ekipa moze da se ravnopravno nosi sa Brazilom, Spanijom ili recimo Francuskom…daleko je to od tog kvaliteta. Hrvati su proslo prvenstvo za polufinale prosli Dansku i Rusiju, obe utakmice na penale. Kad je dosla Francuska, pokazala je koliko su klasa ispod njih. 4-5 ekipa su jednostavno dosta jace, sa svima ostalima moze da se igra. Ajmo malo realnosti, da pruzimo nasima sansu, pa kritika ako se ne prodje grupa.

H2H

pre 1 godinu

Nikada od našeg selektora i igrača, nećemo doživeti neku transparentnost na ovim konferencija za štampu, samo poznate floskule i demagogija. I nisu nama samo problem povređeni igrači, nego očajna forma SMS-a i Tadića. Ako oni sutra ne proigraju, možemo polako pakovati kofere.

Milan Che

pre 1 godinu

"Od dolaska u Katar imali smo jedno 7-8 igrača koji nisu bili u trenažnom procesu! Nisam to mogao javno da govorim jer bi ceo svet znao"

Bolje da si i sad za to šuteo!

Vrg

pre 1 godinu

Brazil je bio ocekivani poraz i to sa sasvim OK gol razlikom. Rekao bih da je prvi mec zavrsen i uspesno. Mitrovic i Vlahovic polako usli u meceve, Kostic odmorio.
Sada je obaveza da se dobije Kamerun i ako to uspemo, odlucivace mec sa Svajcarskom, kao sto je i bilo projektovano.
Jedino ne bih toliko pricao o povredama i trazio opravdanja za poraz jer je bio od BRAZILA. Kazes lepo trudili smo se, ali oni su bili bolji, nisu dzabe najuspesnija nacija na svetu i to je to. Pa ako bude srece, dodjes ponovo do njih i probas opet.

RedMetox

pre 1 godinu

Znaci njemu je taj Mitrovic koji je povredjen bolji takav od izmene koju imamo. Samo se kanali jos vise , sve vreme se pravda na konferenciji i izgovara istu recenicu . U toj situaciji treba da igraju igraci koji su spremni i koji ce trcati 90+ min pa makar to bio neko treci !

Dođi juče

pre 1 godinu

Mnogo priče za moj ukus. Ispade da smo izgubili od Brazila jer nije bilo Kostića u ekipi, a oni nas odlučili od fudbala, nismo mogli da zadržimo loptu u nogama duže od tri sekunde. Tako i sad, vratio mu se osmeh na lice jer smo zapravo već pobedili Kamerun. Zašto se jednostavno ne zauzme pristup: Izgubili smo jer je protivnik bio bolji, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pobedimo. Kratko i jasno. A ne opravdavanje zbog poraza i opet neko najavljivanje budućih pobeda između redova.

chica

pre 1 godinu

@dzoker
Па што онда води Јовића ако је длабији од ових повређених.
И немојте више ји Пиксија ни било ког нашег тренера звати мистер. Грозно звучи. Можете господин, тренер, шеф…све, само не мистер.

pančo, sančo

pre 1 godinu

Dobro je de Pixi. Srećom ti samo njemu pokaži taj papir. On će tebi na rezultat, I onda ste kvit. A Sergej, Sergej će ode po pečat, šta još se nije vratio aaa....

Trula Visnja

pre 1 godinu

Hehe Ilija Petkovic je pozvao sina pa nama jadnima profesionalcima poremetio toliko atmosferu da smo odjednom zaboravili da igramo , posvadjali se i svi nas nakantali..a onda je Krstajic okrenuo ledja i seo umesto Muslina i opet se posvadjali ( a cuj jos smo pobedili prvu utakmicu i u drugu usli sa 3 boda maksimalnih i vodili prvo poluvreme...i do tad smo satra izgledali fantasticno )...a onda sada Piksi vodi povredjene igrace i opet se rusi atmosfera i opet naprasno ne znamo da igramo fudbal...e Srbijo medj sljvama..ume li neko ovde da obuje kopacke izadje na teren i igra taj prokleti fudbal a da ne kuka ! ?

Ivo

pre 1 godinu

Pitam se samo ako sutra bude nepovoljan rezultat, šta će onda biti izgovor i da li će pošteno čestitati Kamerunu, kad već to nije uradio Brazilu.

abraksas

pre 1 godinu

Očigledno je da je atmosfera u timu ocaj.. Pravi srpski mentalitet. 10 psihologa da smo poveli ne bi nam pomoglo... Sutra uvece pakuju kofere.. Švajcarska će izvući bod od Brazila.

мерак

pre 1 godinu

ауууи, тотално отрежњење сам доживео. ова прича је за децу до 5 основне . каква су ово оправдања. зашто не играју најспремнији! шта раде они, ту су да попуне места. зашто кад одемо на неко првенство играмо као почетници.
никад није проблем пораз, проблем је однос кога није било!
нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!

Ivan kg

pre 1 godinu

Zasto smo ovoliki hejteri i defetisti posle jednog poraza, i to zamislite, od Brazila. Koliko smo se radovali posle Portugala i Norveske, sada oah krecu sumnje, razdori i ostalo. Naravno da je u pravu za Mitrovica, Vlahovica i Kostica, pa nemamo mi fond od 20 igraca, pa je svejedno ko ti igra. Sutra napadacki pa sta nam Bog da. Napred Srbija bre!

Samo jako

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Svi se u zivotu rukovodimo iskustvom...
Mi smo i ranije, ponekad, dobro igrali kvalifikacije. Isto tako, kad dodjemo na takmicenje, obicno delujemo pogubljeno.
Za sad se nista nije promenilo u tom pogledu, nadam se da Piksi razume kako ljudima sve ovo deluje.
Kao ponavljanje istorije.

Na igracima je da to promene ako mogu.

Sića

pre 1 godinu

Sramotna izjava Piksija, reprezentaciju Srbije, onom pravom čine samo Mitrović, Vlahović i Kostić. Zašto si vodio ostale igrače? Neka igraju samo njih trojica protiv Kameruna. Jović znači neće nikada zaigrati, kada su ova prva dvojica bili na 30 i 50 posto, a ti ne pustaš Jovića u napadu.
Inače, za sve stručnjake, naša trojka u odbrani, gledao sam malo, pa nema utakmice od poslednjih 5, 6 u svojim timovima da nisu primili po gol, dva, a često i više. Verujem da bi se Eraković mnogo bolje snašao od sve trojice, ali kod Piksija očigledno proradio strah i srpski mentalitet.
Realno Brazil nam je u drugom poluvremenu mogao, iz malo sreće dati 5, 6 komada. A mi realno, ne bi sa onim timom dali gol još 180 minuta, ne 90. Sredina terena nam je takođe bila i slaba trkački, ali i taktički.
Kamerun nisam gledao, ali sam čuo da su bili bolji od Švajcarske. Znači, mora pamet u glavu, spustiti se na zemlju, dati zadnji atom snage i bez ličnih frustracija i strahova, ako je trenutno Eraković bolji ima da igra, ako je Jović zdraviji i sposobniji ima da igra, a su ovi drugi bolji na treningu i uklapaju se u igru protiv Kameruna, ima da igraju. Moramo biti mnogo bolji od Kameruna da bi ih dobili.
I nemojte više biti oni klasični fudbaleri, koji se žene operisanim lepoticama i pevaju Dajte Brazil da se igramo. Neka to drugi rade, a vi srce na teren, pamet u glavu i sutra donesite radost Srbiji.

Milos

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.
(Rocky1, 27. novembar 2022 18:54)

Desio se problem, jeste. Parao je nebo oblacima, nadmeno i arogantno kao i vecina igraca, umisljajuci neke velicine, nesvesni svoje limitiranosti. Kad su videli koliko su smesni onda su krenuli izgovori, kmecanje, tuzne face itd. Do nekog novog lozenja.

boba

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Kažu atmosfera je odlicna, gde je bre odlicna uporedite konferencije za medije pre utakmice sa Brazilom i posle.
Piksi ne lici na sebe, skroz se pogubio ne zna čovek šta prica.

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da su pod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnosti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac koji nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

Strucno misljenje

pre 1 godinu

нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!
(мерак, 27. novembar 2022 18:03)


Ama nije to problem, pretrcali su vise od Brazila.
Ali trce ko muve bez glave. Jednostavno nemaju taj kvalitet, ne znaju sta treba da rade.

Gile šampion izraziti favorit.

pre 1 godinu

Da li je Dragan pijan na ovoj konferenciji ili se meni samo čini?
(Ja ne volim rečima već srcem, 27. novembar 2022 19:44)


Isto sam pomislio.

Milos

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.
(boba, 27. novembar 2022 18:18)

Kakav je on strucnjak, srece ti? Gde je radio kao trener i sta je postigao? Nadmen je kao da karijeru Ancelotija ima, a ne da se batrgao po Japanu.

Srbi, cuvajte se Srba

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija
(Samo jako, 27. novembar 2022 18:05)

Autosovinisti, isfrustrirani bolesnici…

oo

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

A Mitrovic je bas bio koristan pa covek se vuko ko glista zato je upravo trebao da da priliku Jovicu a bezkorisnog Mitrovica na klupu i eventualno 20 minuta pre kraja dok se ne vrati bar na 75 % snage.

Tadija

pre 1 godinu

Idemo dalje

"...da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike..."

Ala si bistar... Jel si ti gledao utakmicu uopste?? Nas su samo puka sreca (citaj, precke i stative) i nadahnuti golman spasli da ne primimo, ne pet, nego sedam/osam golova. A igrali smo zatvoreno. Daj Boze da smo igrali otvorenije, mozda bismo i neki gol dali, izvukli nereseno.
Od Brazila nisu izgubili samo oni koji su ga napadali.
Oni koji su izabrali taktiku kao mi, sami su sebe osudili na punu mrezu golova.
A to sto smo mi primili samo dva gola, ponavljam, plod je samo lude srece.

Milos

pre 1 godinu

00

Пикси се поједе. Како год било хвала ти што постојиш!
(Београђанин, 27. novembar 2022 19:04

Pojede se za milion evrica po sezoni sto nema pojma o svom poslu, a ti motaj kablove.

Zabrinut

pre 1 godinu

Cemu mi da se nadamo ako 7-8 igraca nije bilo u trenaznom procesu od dolaska u Katar? Videli smo kako je to ocajno izgledalo sa Brazilom. Sta to moze revolucionarno da se preokrene za 3-4 dana? Moze htenje, moze motivacija, i sve to vezano za mentalno stanje. Ali fizicka sprema, tesko. Ako npr nisi igrao mesec dana, kao Mitar, tebi treba mesec dana minimum nakon oporavka da budes na onom nivou kao pre povrede. Tako da te informacije o zalecenim povredama nisu bas neko veliko ohrabrenje.

dzoker

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.

Rocky1

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.

trkač preko prepona

pre 1 godinu

Za početak su mogli da igračima obezbede šortseve sa širim nogavicama.
(zavrnuti, 27. novembar 2022 19:37)

Tačno, polovina naših fudbalera je na treningu podigla nogavice do prepona.

Filip

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.
(misko, 27. novembar 2022 16:46)


A ko ce onda da dadne gol Kamerunu, da neće možda Jović ?? Joviću je Sofija Milošević realno zapecatila fudbalsku karijeru. Shvatite da mi nemamo prave zamjene za Mitrovica i Vlahovica, i njih dvojica u kakvom god da su stanju, jednostavno moraju da igraju. Vi se u komentarima ponašate kao da imamo 5 vrhunskih napadača, a stvarnost je imamo samo Mitrovica i Vlahovica. To što su se njih dvojica povredili u nevreme, to nije Piksi kriv.

Salex

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.

voja

pre 1 godinu

E, samo bre lajete. Izgubili smo-ok. Idemo dalje. 20 godina duvamo u prste, vratite Krstajica, pa uzivajte. Jbt, gomila vas, sve znate, vecina ne zna loptu da sutne, al ste svi pametni kad treba da se pljuje. Nama ne trebaju neprijatelji. Bolestan smo narod.

обс

pre 1 godinu

Пикси је све урадио што је до њега и требало је, ипак, да обзнани нацији да му је половина првог тима дошла повређена на СП. Тиме би део играча из другог дела тима био више мотивисан, играли би само здрави и очекивања нације била би реалнија. Коначно, Пикси ништа није погрешио, тестирао је тим, нажалост, баш против Бразила. Тако се наместило. Уосталом, свако ко прати спортске вести могао је да зна о повредама главних играча уназад месец дана тако да, у суштини, Пикси не мора и нема коме да се правда. Србија има одличне играче и када су без повреда могу са свима да играју равноправно. Многи замерају да се играчи нису залагали? Здрав може да се залаже, повређен би хтео али је то немогуће. Сутра с Камеруном треба одиграти тактички писмено, стрпљиво и победити. У то не сумњам.

jeremija

pre 1 godinu

Stojkovicu imam jedno pitanje.Zasto nisi uzeo kondicionog trenera A.M. a covek je najbolji strucnjak.Em je Dr. em profesor trebali jos nesto da kazem.

misko

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.

est

pre 1 godinu

Piksi je car.Potpuno ga razumem sto se smorio jer je imao pola igraca povređenih.
Treba da budemo ponovo svi uz njih.
Nista nije izgubljeno..sledece svetsko je za 4 godine i pitanje da li cemo igrati.
Srbija ?

Slobodan

pre 1 godinu

Ja sam već pisao, Piksi je protiv Brazila u prvom poluvremenu odbranu dobro postavio, samo je bio napad problem, kako kažu napad drži nulu, a odbrana šta učini. Nisu se sastavili sa loptom. U drugom poluvremenu pošto napad nije bio u stanju da rastereti odbranu, desilo se što se desilo. Nijedna odbrana ovog svijeta nije u stanju da brani gol 90 minuta, što je kod nas slučaj bio. Nažalost kako sa rekao pošto se napad nije vidio odbrana je trpela sve veći pritisak,dok se nisu raspali. Nadam se da će Srbija naći svoju igru kao u kvalifikacijama i Kamerun pobediti.

chica

pre 1 godinu

@Aragorn
Ако живиш у Србији, што живиш? Иди брате где ти је боље. Али ти изгледа ниси ни за где и ни за шта.

Ohladi!

pre 1 godinu

Stojkovicu, ohladi! Mislili smo da ces nesto promeniti u srpskom fudbalu - pogresili smo! Ona pobeda u Portugalu vise je bila plod inidividualnih akcija (i slucaja) nego tvoje taktike - pre nego sto si ti dosao za selektora imali smo jednu jos bolju utakmicu, u Norveskoj! Kukavicki postavljas igru, za mene si Bata Piksi - jos jedan iz pacije skole Bata Djore! Kvalitet i znalce imamo, ali igramo alibi-fudbal, pusto dodavanje prvom do sebe! I plivanje u nasoj polovini kad protivnik napada! Pisi propalo!
Nego, Japanci, zanimljiv slucaj. Imali su i srece u igri sa Nemcima, Kostarika ih je tukla. Problem? Japanci idu ostro, na prvu loptu, cak im i svaka dodana lopta ostra, nema tu mekanog ubacivanja za gol-sanse. Beskonacno dodaju jedan drugom - bez pokusaja udarca? Apsolutno besplodna igra! Nije vazno ko ce imati cesce loptu u nogama - nego sta ce sa njom uraditi! Japanci trce, udaraju loptu - ali slaba tehnika i strah da udju u sesnaesterac. Ako daju gol - to je obicno iz kontra-napada, i obicno u sudaru sa boljima od sebe, kad igraju inferiornu ulogu. Protiv Kostarike su mislili da oni mogu diktirati - rezultat njihove nadmoci je nula! Sta taj selektor uopste radi kad to ne vidi! A sta Stojkovic radi? Pa, slika se sa klinackom kapom na glavi, i prica kako je za nas sampionat poceo tek sad, u drugom mecu?! A zavrsice se u trecem, a, Bata Piksi?!

Antidervis

pre 1 godinu

skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

Povredjen nije igrao ni Pele i to kad je bio u naponu snage, kad je bio Bog licno. Jednostavno ga je izostavio sa spiska - Savez mu je, naravno, platio sve troskove, putovao je na SP, gledao sve utakmice - ali povredjen nije bio na spisku.
Samo tezak maloumnik na jedno superzahtevno takmicenje, koje inace pada usred sezone, vodi povredjene igrace.

Marko

pre 1 godinu

Mister jasno kaže da je Mitrovic protiv Brazila bio na 50%, Vlahovic na 30%, Kostić nije ni igrao.. možete vi udarati po Piksiju koliko hoćete, al je činjenica da su nam 3 glavna ofanzivna igrača bila potpuno nespremna ili nisu ni igrali protiv Brazila. Što se tiče Jovica, taj da je i na 200%, ja bi ponovo krenuo da Mitrovicem i Vlahovicem i da su na 20%. Da su nam 3 glavna ofanzivna igrača na 100%, ja nebi nimalo strahovao pred Kamerun, ali pošto je ovako kako jeste, nek bude kako bude.

idemo dalje

pre 1 godinu

Vecina ovde pojma nema.Takticki odigrano koliko se moglo radi gol razlike i to je uz malo srece uspesno odradjeno.Da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike ovako sada moze da napada da igra ofanzivno.Svajcarce i kamerunce takodje ceka Brazil pa budimo strpljivi.
Napred Piksi i Srbija !

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da subpod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnpsti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac kohi nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Ispao prvo KAtar,pa KAnada, pa ako bog da KAmerun
(goran1973, 27. novembar 2022 20:31)

Pošto nas sutra Kamerun sigurno dobija, (ali apsolutno, bez ikakve dileme i uzbudjenja), mislim da će sledeća reprezentacija koja pakuje kofere nažalost da bude: SrpsKA.

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Selektore pravo da kažem: nešto sam skeptičan po pitanju sutrašnje utakmice protiv Kamerunaca i povoljnog rezultata za Srbiju! Iskreno - pošteno. Ne ulivate poverenje, ne igrate dopadljiv fudbal,....
A kad neki tim na SP to demonstrira zna se: 3 obavezne utakmice u grupnoj fazi a onda razlaz! Mnogo bi voleo da grešim no.......

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.
(Salex, 27. novembar 2022 19:45)

Nije to baš tako jednostavno, druže moj. Ljudi ovde, koliko god nerealni i emotivni bili, jako dobro znaju da je fudbal u Srbiji najgori deo ovog društva, nepošten, ljigav, retrogradan i otužan. Zato i imaju velike emocije kada čovek kao Piksi, neukaljan i istinska fudbalska zvezda, preuzme tim. Medjutim, čim vide stare fore, a to su izgovori za amaterski pristup, ljigave izjave posle meča i lažni patriotizam, odmah krenu da pljuju jer im je dosta te priče.

miško

pre 1 godinu

Jedino nas Pavlović može izvaditi, rekoše neki njegovi saigrači da nikada ne znaju šta će uraditi kada dobije loptu, ne zna ni on sam a ne mogu znati ni Kamerunci, logično. Nadam se da će ovo doći i do Piksija.

Marko

pre 1 godinu

Mister jasno kaže da je Mitrovic protiv Brazila bio na 50%, Vlahovic na 30%, Kostić nije ni igrao.. možete vi udarati po Piksiju koliko hoćete, al je činjenica da su nam 3 glavna ofanzivna igrača bila potpuno nespremna ili nisu ni igrali protiv Brazila. Što se tiče Jovica, taj da je i na 200%, ja bi ponovo krenuo da Mitrovicem i Vlahovicem i da su na 20%. Da su nam 3 glavna ofanzivna igrača na 100%, ja nebi nimalo strahovao pred Kamerun, ali pošto je ovako kako jeste, nek bude kako bude.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kasno je, Piksi, kasno je.

Jedina smo ekipa na prvenstvu koja nije ušla u protivnički šesnaesterac.

Nismo dali gol, nismo šutnuli ka istom, polovinu terena smo jedva prešli par puta... Užas!

Filip

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.
(misko, 27. novembar 2022 16:46)


A ko ce onda da dadne gol Kamerunu, da neće možda Jović ?? Joviću je Sofija Milošević realno zapecatila fudbalsku karijeru. Shvatite da mi nemamo prave zamjene za Mitrovica i Vlahovica, i njih dvojica u kakvom god da su stanju, jednostavno moraju da igraju. Vi se u komentarima ponašate kao da imamo 5 vrhunskih napadača, a stvarnost je imamo samo Mitrovica i Vlahovica. To što su se njih dvojica povredili u nevreme, to nije Piksi kriv.

Samo jako

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija

jeremija

pre 1 godinu

Stojkovicu imam jedno pitanje.Zasto nisi uzeo kondicionog trenera A.M. a covek je najbolji strucnjak.Em je Dr. em profesor trebali jos nesto da kazem.

Ohladi!

pre 1 godinu

Stojkovicu, ohladi! Mislili smo da ces nesto promeniti u srpskom fudbalu - pogresili smo! Ona pobeda u Portugalu vise je bila plod inidividualnih akcija (i slucaja) nego tvoje taktike - pre nego sto si ti dosao za selektora imali smo jednu jos bolju utakmicu, u Norveskoj! Kukavicki postavljas igru, za mene si Bata Piksi - jos jedan iz pacije skole Bata Djore! Kvalitet i znalce imamo, ali igramo alibi-fudbal, pusto dodavanje prvom do sebe! I plivanje u nasoj polovini kad protivnik napada! Pisi propalo!
Nego, Japanci, zanimljiv slucaj. Imali su i srece u igri sa Nemcima, Kostarika ih je tukla. Problem? Japanci idu ostro, na prvu loptu, cak im i svaka dodana lopta ostra, nema tu mekanog ubacivanja za gol-sanse. Beskonacno dodaju jedan drugom - bez pokusaja udarca? Apsolutno besplodna igra! Nije vazno ko ce imati cesce loptu u nogama - nego sta ce sa njom uraditi! Japanci trce, udaraju loptu - ali slaba tehnika i strah da udju u sesnaesterac. Ako daju gol - to je obicno iz kontra-napada, i obicno u sudaru sa boljima od sebe, kad igraju inferiornu ulogu. Protiv Kostarike su mislili da oni mogu diktirati - rezultat njihove nadmoci je nula! Sta taj selektor uopste radi kad to ne vidi! A sta Stojkovic radi? Pa, slika se sa klinackom kapom na glavi, i prica kako je za nas sampionat poceo tek sad, u drugom mecu?! A zavrsice se u trecem, a, Bata Piksi?!

est

pre 1 godinu

Piksi je car.Potpuno ga razumem sto se smorio jer je imao pola igraca povređenih.
Treba da budemo ponovo svi uz njih.
Nista nije izgubljeno..sledece svetsko je za 4 godine i pitanje da li cemo igrati.
Srbija ?

zoran

pre 1 godinu

Srpski narode, nemoj da se nerealan u ocekivanjima. Lepo je hrabriti se pred utakmice, treba hrabro uci u mec, ali sam iskreno iznenadjen razoracaranjem ljudi posle utakmice sa Brazilom. Ljudi su stvarno mislili da cemo mi njih pobediti? Osim ovih iz Juvea (koji takodje nije rang 1 u LŠ), nasi igraci igraju u klubovima ranga lige Evrope (Torino, Verder, Fiorentina, Almerija, Lacio, Hetafe, Fulam, Salzburg, Verona…). Nije to neka specijalno klasa. Brazilski igraci igraju u Realu, Barsi, PSG, Mancesteru.. Otprilike je tako izgledao i taj duel, Real protiv nekog recimo Salzburga. Sreca da i nismo primili vise golova. Nasa realnost su Kamerun i Svica. Ocekivano je da prodjemo grupu, sve ispod toga ce biti razocaranje. Ako nekim cudom prodjemo posle toga recimo Portugal, vec smo u 8 ekipa na svetu, sto je ekstra uspeh. Ne smem ni da kazem da u cetvrtfinalu moze da se pojavi neki Japan, Maroko, Hrvatska..sa kojima moze da se igra i mozemo da udjemo u polufinale.. Nista to nije nemoguce, treba malo samo da se poklopi raspored, ali ocekivati da ova ekipa moze da se ravnopravno nosi sa Brazilom, Spanijom ili recimo Francuskom…daleko je to od tog kvaliteta. Hrvati su proslo prvenstvo za polufinale prosli Dansku i Rusiju, obe utakmice na penale. Kad je dosla Francuska, pokazala je koliko su klasa ispod njih. 4-5 ekipa su jednostavno dosta jace, sa svima ostalima moze da se igra. Ajmo malo realnosti, da pruzimo nasima sansu, pa kritika ako se ne prodje grupa.

Srbi, cuvajte se Srba

pre 1 godinu

Sve bagra u komentarima ! pljuvanje zbog poraza a sutra ce polizete svu pljuvacinu i biti manji od mahovog zrna !


Verujem u selektora i ekipu.
Napred Srbija
(Samo jako, 27. novembar 2022 18:05)

Autosovinisti, isfrustrirani bolesnici…

dzoker

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.

Milos

pre 1 godinu

00

Пикси се поједе. Како год било хвала ти што постојиш!
(Београђанин, 27. novembar 2022 19:04

Pojede se za milion evrica po sezoni sto nema pojma o svom poslu, a ti motaj kablove.

Cicero

pre 1 godinu

Odustvo realnosti i bilo kakve ozbiljne analize. Neverovatno šta sve priča. Igrači ti nisu trčali, bili su pogubljeni, i na to sve ti kažeš da te je iznenadila njihiva slaba fizička sprema. Ovo je kapetan broda koji lagano tone sa sve Aleksandrom Prijović.

Ivan kg

pre 1 godinu

Zasto smo ovoliki hejteri i defetisti posle jednog poraza, i to zamislite, od Brazila. Koliko smo se radovali posle Portugala i Norveske, sada oah krecu sumnje, razdori i ostalo. Naravno da je u pravu za Mitrovica, Vlahovica i Kostica, pa nemamo mi fond od 20 igraca, pa je svejedno ko ti igra. Sutra napadacki pa sta nam Bog da. Napred Srbija bre!

abraksas

pre 1 godinu

Očigledno je da je atmosfera u timu ocaj.. Pravi srpski mentalitet. 10 psihologa da smo poveli ne bi nam pomoglo... Sutra uvece pakuju kofere.. Švajcarska će izvući bod od Brazila.

Milos

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.
(boba, 27. novembar 2022 18:18)

Kakav je on strucnjak, srece ti? Gde je radio kao trener i sta je postigao? Nadmen je kao da karijeru Ancelotija ima, a ne da se batrgao po Japanu.

Salex

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.

Ivo

pre 1 godinu

Pitam se samo ako sutra bude nepovoljan rezultat, šta će onda biti izgovor i da li će pošteno čestitati Kamerunu, kad već to nije uradio Brazilu.

Sića

pre 1 godinu

Sramotna izjava Piksija, reprezentaciju Srbije, onom pravom čine samo Mitrović, Vlahović i Kostić. Zašto si vodio ostale igrače? Neka igraju samo njih trojica protiv Kameruna. Jović znači neće nikada zaigrati, kada su ova prva dvojica bili na 30 i 50 posto, a ti ne pustaš Jovića u napadu.
Inače, za sve stručnjake, naša trojka u odbrani, gledao sam malo, pa nema utakmice od poslednjih 5, 6 u svojim timovima da nisu primili po gol, dva, a često i više. Verujem da bi se Eraković mnogo bolje snašao od sve trojice, ali kod Piksija očigledno proradio strah i srpski mentalitet.
Realno Brazil nam je u drugom poluvremenu mogao, iz malo sreće dati 5, 6 komada. A mi realno, ne bi sa onim timom dali gol još 180 minuta, ne 90. Sredina terena nam je takođe bila i slaba trkački, ali i taktički.
Kamerun nisam gledao, ali sam čuo da su bili bolji od Švajcarske. Znači, mora pamet u glavu, spustiti se na zemlju, dati zadnji atom snage i bez ličnih frustracija i strahova, ako je trenutno Eraković bolji ima da igra, ako je Jović zdraviji i sposobniji ima da igra, a su ovi drugi bolji na treningu i uklapaju se u igru protiv Kameruna, ima da igraju. Moramo biti mnogo bolji od Kameruna da bi ih dobili.
I nemojte više biti oni klasični fudbaleri, koji se žene operisanim lepoticama i pevaju Dajte Brazil da se igramo. Neka to drugi rade, a vi srce na teren, pamet u glavu i sutra donesite radost Srbiji.

idemo dalje

pre 1 godinu

Vecina ovde pojma nema.Takticki odigrano koliko se moglo radi gol razlike i to je uz malo srece uspesno odradjeno.Da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike ovako sada moze da napada da igra ofanzivno.Svajcarce i kamerunce takodje ceka Brazil pa budimo strpljivi.
Napred Piksi i Srbija !

oo

pre 1 godinu

Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?
(Obrad, 27. novembar 2022 17:00)

A skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

A Mitrovic je bas bio koristan pa covek se vuko ko glista zato je upravo trebao da da priliku Jovicu a bezkorisnog Mitrovica na klupu i eventualno 20 minuta pre kraja dok se ne vrati bar na 75 % snage.

Krajišnik

pre 1 godinu

"Mister" je od 2010. kada su Antića tako zvali.
Potom je Stanković trazio da njega u Zvezdi zovu "Mister".
Inače je zvati nekoga tako potpuno bezveze.

Milos

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.
(Rocky1, 27. novembar 2022 18:54)

Desio se problem, jeste. Parao je nebo oblacima, nadmeno i arogantno kao i vecina igraca, umisljajuci neke velicine, nesvesni svoje limitiranosti. Kad su videli koliko su smesni onda su krenuli izgovori, kmecanje, tuzne face itd. Do nekog novog lozenja.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Ispao prvo KAtar,pa KAnada, pa ako bog da KAmerun
(goran1973, 27. novembar 2022 20:31)

Pošto nas sutra Kamerun sigurno dobija, (ali apsolutno, bez ikakve dileme i uzbudjenja), mislim da će sledeća reprezentacija koja pakuje kofere nažalost da bude: SrpsKA.

Obrad

pre 1 godinu

Dobar je Pixi. Da je Mitro zdrav video bi Silva svoga Boga. Kao prvo, ne bi, jer je on jedan fudbaler koji zavisi od drugih, ne dribla i ne pretčava igrače od sredine terena. Kao drugo, je li nekakav trend u svetu počinjati utakmicu sa povređenim igračem ili smo prvi u tome?

мерак

pre 1 godinu

ауууи, тотално отрежњење сам доживео. ова прича је за децу до 5 основне . каква су ово оправдања. зашто не играју најспремнији! шта раде они, ту су да попуне места. зашто кад одемо на неко првенство играмо као почетници.
никад није проблем пораз, проблем је однос кога није било!
нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!

Batigol

pre 1 godinu

Piksi kao da je druga osoba u odnosu na onog pre početka prvenstva. Stalno neki izgovori,opravdanja,šbbkbb priče,itd.

Igrajte bre fudbal! Samo to,ništa više.
Napred Srbija!

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da subpod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnpsti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac kohi nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

GM

pre 1 godinu

Transfer blama...

Da se izreka - nije kome je namenjeno vec kome je sudjeno,

pripisuje pevaljki i samo izmenjenom reci - nije kome je receno nego kome sudjeno je.

Moze se iz sela, ali ne selo iz... moze i tako da se kaze.

обс

pre 1 godinu

Пикси је све урадио што је до њега и требало је, ипак, да обзнани нацији да му је половина првог тима дошла повређена на СП. Тиме би део играча из другог дела тима био више мотивисан, играли би само здрави и очекивања нације била би реалнија. Коначно, Пикси ништа није погрешио, тестирао је тим, нажалост, баш против Бразила. Тако се наместило. Уосталом, свако ко прати спортске вести могао је да зна о повредама главних играча уназад месец дана тако да, у суштини, Пикси не мора и нема коме да се правда. Србија има одличне играче и када су без повреда могу са свима да играју равноправно. Многи замерају да се играчи нису залагали? Здрав може да се залаже, повређен би хтео али је то немогуће. Сутра с Камеруном треба одиграти тактички писмено, стрпљиво и победити. У то не сумњам.

Antidervis

pre 1 godinu

skim da počne, sa potpuno beskorisnim Jovićem ?? Jel mi mozda na klupi imamo adekvatne zamene za Mitrovica, Vlahovica i Koštica ? Shvatite da mi nemamo bolje od tog što imamo. Sudbina ili sta vec je htela da nam se 3 bitna igrača povrede bas pred Mundijal.
(dzoker, 27. novembar 2022 17:14)

Povredjen nije igrao ni Pele i to kad je bio u naponu snage, kad je bio Bog licno. Jednostavno ga je izostavio sa spiska - Savez mu je, naravno, platio sve troskove, putovao je na SP, gledao sve utakmice - ali povredjen nije bio na spisku.
Samo tezak maloumnik na jedno superzahtevno takmicenje, koje inace pada usred sezone, vodi povredjene igrace.

voja

pre 1 godinu

E, samo bre lajete. Izgubili smo-ok. Idemo dalje. 20 godina duvamo u prste, vratite Krstajica, pa uzivajte. Jbt, gomila vas, sve znate, vecina ne zna loptu da sutne, al ste svi pametni kad treba da se pljuje. Nama ne trebaju neprijatelji. Bolestan smo narod.

Aragorn

pre 1 godinu

Nema filozofije, bili Brazilci bolji.
Isto tako sutra novi dan, nova šansa.
Ako izađemo naoštreni kao Marokanci maločas, kao Saudijci, sve
ekipe koje pokazuju da im je stalo, sa žarom, onda dobijamo.
Ako kidamo svih devedeset minuta dobijamo. Ne sumnjam.
To smo uradili Portugalcima, znači ostarivo je, ostvareno je.

Svetsko pokazuje da svi imaju šansu, znači i mi. Iskoristimo je tako što ćemo da igramo tu igru, a ne da gledamo kako je drugi igraju.
Idemo momci Brazil je završena priča idemo po šansu da ostanemo i dalje u Kataru.

pančo, sančo

pre 1 godinu

Dobro je de Pixi. Srećom ti samo njemu pokaži taj papir. On će tebi na rezultat, I onda ste kvit. A Sergej, Sergej će ode po pečat, šta još se nije vratio aaa....

Vrg

pre 1 godinu

Brazil je bio ocekivani poraz i to sa sasvim OK gol razlikom. Rekao bih da je prvi mec zavrsen i uspesno. Mitrovic i Vlahovic polako usli u meceve, Kostic odmorio.
Sada je obaveza da se dobije Kamerun i ako to uspemo, odlucivace mec sa Svajcarskom, kao sto je i bilo projektovano.
Jedino ne bih toliko pricao o povredama i trazio opravdanja za poraz jer je bio od BRAZILA. Kazes lepo trudili smo se, ali oni su bili bolji, nisu dzabe najuspesnija nacija na svetu i to je to. Pa ako bude srece, dodjes ponovo do njih i probas opet.

Milan Che

pre 1 godinu

"Od dolaska u Katar imali smo jedno 7-8 igrača koji nisu bili u trenažnom procesu! Nisam to mogao javno da govorim jer bi ceo svet znao"

Bolje da si i sad za to šuteo!

Rocky1

pre 1 godinu

Pixi uopste ne licina na onog Pixija od pre pet dana koji je zracio optimizmom samopouzdanjem autoritetom … Mislim da se desio neki ozbiljan problem posle ove utakmice sa Brazilom koju bi verovatno izgubili i da smo mnogo bolje igrali. Ne razumem zasto smo mi Srbi takav narod sa mozda najgorim mentalitetom volimo mnogo da se .urcimo a brzo se predajemo. Neverovatno da je citav trud rad nadanje volja entuzijazam nestao posle samo jedne utakmice za koju smo pretpostavljali da cemo izgubiti i pre nego sto je pocela. Dakle upropastili smo jos jedno prvenstvo i sve ono postignuto u prethodnom periodu samo zbog naseg loseg karaktera koji nosimo u genima nazalost.

de

pre 1 godinu

Ovo mi se uopšte sa Pixijem ne svidja, govor tela, odgovori, način na koji pokušava nešto izmedju redova da kaže..odraz takve slike se uostalom i video na terenu protiv Brazila.

Pokondirena Tikvica

pre 1 godinu

Hahaha sta se bre ovo sa nama desava kad odemo na ta SP.Jel nam neko nesto sipa u supu ili ih truju kroz klima uredjaj u hotelu? Koja je ovo prica "Mister"?

boba

pre 1 godinu

Pa jel ceo napad srbije u 3 igraca? Mislim da malo preteruje.
Zasto Jovic nije igrao umesto Mitrovica ako je spreman 100%? Ili Vlahovic?
Pa Vlahovic je u autu vec dva meseca,nece ni sutra biti bolje. Moze ubaciti i druge igrace,napraviti formaciju i taktiku po igracima kojima su na 100%.
Prosto ne mogu da verujem da takav strucnjak ulazi u utakmica sa Brazilom sa igracima koji nisu 100% spremni,znajuci to i raditi nesto sto znas da je pogresno. Mislim da to nije opravdanje za selektora i njegove poteze jer je sve to dobro znao. Veliki strucnjaci ne prave greske namerno.

Gile šampion izraziti favorit.

pre 1 godinu

Da li je Dragan pijan na ovoj konferenciji ili se meni samo čini?
(Ja ne volim rečima već srcem, 27. novembar 2022 19:44)


Isto sam pomislio.

RedMetox

pre 1 godinu

Znaci njemu je taj Mitrovic koji je povredjen bolji takav od izmene koju imamo. Samo se kanali jos vise , sve vreme se pravda na konferenciji i izgovara istu recenicu . U toj situaciji treba da igraju igraci koji su spremni i koji ce trcati 90+ min pa makar to bio neko treci !

H2H

pre 1 godinu

Nikada od našeg selektora i igrača, nećemo doživeti neku transparentnost na ovim konferencija za štampu, samo poznate floskule i demagogija. I nisu nama samo problem povređeni igrači, nego očajna forma SMS-a i Tadića. Ako oni sutra ne proigraju, možemo polako pakovati kofere.

Dođi juče

pre 1 godinu

Mnogo priče za moj ukus. Ispade da smo izgubili od Brazila jer nije bilo Kostića u ekipi, a oni nas odlučili od fudbala, nismo mogli da zadržimo loptu u nogama duže od tri sekunde. Tako i sad, vratio mu se osmeh na lice jer smo zapravo već pobedili Kamerun. Zašto se jednostavno ne zauzme pristup: Izgubili smo jer je protivnik bio bolji, daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama pobedimo. Kratko i jasno. A ne opravdavanje zbog poraza i opet neko najavljivanje budućih pobeda između redova.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Kažu atmosfera je odlicna, gde je bre odlicna uporedite konferencije za medije pre utakmice sa Brazilom i posle.
Piksi ne lici na sebe, skroz se pogubio ne zna čovek šta prica.

Tadija

pre 1 godinu

Idemo dalje

"...da smo igrali otvorenije napunili bi nas 5 gola razlike..."

Ala si bistar... Jel si ti gledao utakmicu uopste?? Nas su samo puka sreca (citaj, precke i stative) i nadahnuti golman spasli da ne primimo, ne pet, nego sedam/osam golova. A igrali smo zatvoreno. Daj Boze da smo igrali otvorenije, mozda bismo i neki gol dali, izvukli nereseno.
Od Brazila nisu izgubili samo oni koji su ga napadali.
Oni koji su izabrali taktiku kao mi, sami su sebe osudili na punu mrezu golova.
A to sto smo mi primili samo dva gola, ponavljam, plod je samo lude srece.

Dokholiday

pre 1 godinu

Sve je okej Piksi samo mi nije jasno ako si video da Mitar nije spreman zasto ga u poluvremenu nisi zamenio.

I kako je moguce da za 3 dana od 50 % 30% i potpunog auta sva trojica budu sutra spremni , to je prosto nemoguce.

Strucno misljenje

pre 1 godinu

нисам оптимиста али се надам да ћете сутра променити ОДНОС према дресу који носите. живела Србија!
(мерак, 27. novembar 2022 18:03)


Ama nije to problem, pretrcali su vise od Brazila.
Ali trce ko muve bez glave. Jednostavno nemaju taj kvalitet, ne znaju sta treba da rade.

chica

pre 1 godinu

@Aragorn
Ако живиш у Србији, што живиш? Иди брате где ти је боље. Али ти изгледа ниси ни за где и ни за шта.

misko

pre 1 godinu

Na sledecoj utakmici trebaju igrati samo 100% spremni igraci. Svaka cast Mitrovicu, najvecu ulogu je imao u kvalifikacijama ali ako nije 100% spreman nema mesta u ekipi. Bolje da odigraju mladji a on mozda bude i spreman za Svajcarsku ili dace bog za nastavak takmicenja.

Kuki

pre 1 godinu

Normalno je da je Piksi malo rrzervisaniji posle poraza od Brazila i ipak nase nemoci u drugom poluvremenu.Prva utakmica ne mora nista da znaci i jos uvek je sve u nasim rukama.
Ono sto mene brine je Piksijeva faca. Kao da ni on ne veruje u prolaz. Cini mi se da su nasi igraci izgubili samopouzdanje posle poraza od Brazila. Takodje mislim da su pod precelikim pritiskom zbog ocekicanja javnosti koji ne mogu da izdrze. A sto se povreda tice, povredjeni igrac koji nisu bili spremni za Brazil, a neki su vukli povrede i duzi period, tesko mogu da se oporave za tri dana

chica

pre 1 godinu

@dzoker
Па што онда води Јовића ако је длабији од ових повређених.
И немојте више ји Пиксија ни било ког нашег тренера звати мистер. Грозно звучи. Можете господин, тренер, шеф…све, само не мистер.

Trula Visnja

pre 1 godinu

Hehe Ilija Petkovic je pozvao sina pa nama jadnima profesionalcima poremetio toliko atmosferu da smo odjednom zaboravili da igramo , posvadjali se i svi nas nakantali..a onda je Krstajic okrenuo ledja i seo umesto Muslina i opet se posvadjali ( a cuj jos smo pobedili prvu utakmicu i u drugu usli sa 3 boda maksimalnih i vodili prvo poluvreme...i do tad smo satra izgledali fantasticno )...a onda sada Piksi vodi povredjene igrace i opet se rusi atmosfera i opet naprasno ne znamo da igramo fudbal...e Srbijo medj sljvama..ume li neko ovde da obuje kopacke izadje na teren i igra taj prokleti fudbal a da ne kuka ! ?

ramiz karaeski

pre 1 godinu

Selektore pravo da kažem: nešto sam skeptičan po pitanju sutrašnje utakmice protiv Kamerunaca i povoljnog rezultata za Srbiju! Iskreno - pošteno. Ne ulivate poverenje, ne igrate dopadljiv fudbal,....
A kad neki tim na SP to demonstrira zna se: 3 obavezne utakmice u grupnoj fazi a onda razlaz! Mnogo bi voleo da grešim no.......

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Svi se u zivotu rukovodimo iskustvom...
Mi smo i ranije, ponekad, dobro igrali kvalifikacije. Isto tako, kad dodjemo na takmicenje, obicno delujemo pogubljeno.
Za sad se nista nije promenilo u tom pogledu, nadam se da Piksi razume kako ljudima sve ovo deluje.
Kao ponavljanje istorije.

Na igracima je da to promene ako mogu.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ja samo mogu da kažem gledajući sve komentare da mi ne zaslužujemo da imamo ni reprezentaciju a kamoli da učestvujemo na nekom takmičenju ovoliko mržnje i pljuvanja zbog poraza od jednog Brazila, prvog favorita SP, neverovatno.
(Salex, 27. novembar 2022 19:45)

Nije to baš tako jednostavno, druže moj. Ljudi ovde, koliko god nerealni i emotivni bili, jako dobro znaju da je fudbal u Srbiji najgori deo ovog društva, nepošten, ljigav, retrogradan i otužan. Zato i imaju velike emocije kada čovek kao Piksi, neukaljan i istinska fudbalska zvezda, preuzme tim. Medjutim, čim vide stare fore, a to su izgovori za amaterski pristup, ljigave izjave posle meča i lažni patriotizam, odmah krenu da pljuju jer im je dosta te priče.

Zabrinut

pre 1 godinu

Cemu mi da se nadamo ako 7-8 igraca nije bilo u trenaznom procesu od dolaska u Katar? Videli smo kako je to ocajno izgledalo sa Brazilom. Sta to moze revolucionarno da se preokrene za 3-4 dana? Moze htenje, moze motivacija, i sve to vezano za mentalno stanje. Ali fizicka sprema, tesko. Ako npr nisi igrao mesec dana, kao Mitar, tebi treba mesec dana minimum nakon oporavka da budes na onom nivou kao pre povrede. Tako da te informacije o zalecenim povredama nisu bas neko veliko ohrabrenje.

trkač preko prepona

pre 1 godinu

Za početak su mogli da igračima obezbede šortseve sa širim nogavicama.
(zavrnuti, 27. novembar 2022 19:37)

Tačno, polovina naših fudbalera je na treningu podigla nogavice do prepona.

Slobodan

pre 1 godinu

Ja sam već pisao, Piksi je protiv Brazila u prvom poluvremenu odbranu dobro postavio, samo je bio napad problem, kako kažu napad drži nulu, a odbrana šta učini. Nisu se sastavili sa loptom. U drugom poluvremenu pošto napad nije bio u stanju da rastereti odbranu, desilo se što se desilo. Nijedna odbrana ovog svijeta nije u stanju da brani gol 90 minuta, što je kod nas slučaj bio. Nažalost kako sa rekao pošto se napad nije vidio odbrana je trpela sve veći pritisak,dok se nisu raspali. Nadam se da će Srbija naći svoju igru kao u kvalifikacijama i Kamerun pobediti.

miško

pre 1 godinu

Jedino nas Pavlović može izvaditi, rekoše neki njegovi saigrači da nikada ne znaju šta će uraditi kada dobije loptu, ne zna ni on sam a ne mogu znati ni Kamerunci, logično. Nadam se da će ovo doći i do Piksija.