Četvrtak, 24.11.2022.

23:10

"Srbija je došla da bude svetski prvak – poražavajuće"

Bivši trener Dinama i stručni konsultant HRT-a, Nenad Bjelica, prokomentarisao je meč između Srbije i Brazila.

Izvor: MT

"Srbija je došla da bude svetski prvak – poražavajuæe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Loki

pre 1 godinu

Dragane, covek ti je odgovorio za kosarku, a sto se tice vaterpola, mi imamo aktuelnog finalistu Lige sampiona, a tenis i evropske i svetske titule i medalje u poslednje vreme u "manje popularnim sportovima" i ne spominjes. Ante, pa upravo to potvrdjuje da je covek izmislio. CheCro, okej je to, ali, k'o sto neko rece, ovde su pisali da ce rezervni tim Hrvatske da ih dobije, a opet, ja nigde nisam ni procitao ni cuo da je iko rekao da smo jaci od vas.

Veliki brat

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.
(Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni..., 24. novembar 2022 23:20)

Pa i rezultat bi bio ko zna kakav da se brazilci nisu malo ispromašivali, a malo naš golman dobro branio.
A Brazil i nije morao da deluje moćno, naši su tako bili ukočeni i usporeni, posebno u drugom poluvremenu, da nisu mogli da pređu na polovinu Brazila, a u odbrani k'o postavljeni čunjevi, niko da pokuša da oduzme luptu brazilcima pre nego što stignu do našeg šesnaesterca.

Fudbal je postao 95% trčanje, a 5% tehnika, jer samo trčanjem možeš stići do protivničkog gola, bilo da imaš jednog brzog igrača kome uputiš preciznu dugu loptu ili 5 brzih igrača koji naprave organizovanu brzu kontru.
Ako nemaš igrače koji trče, nema ništa od rezultata, može da bude eventualno 0:0 ili da se na neku sreću pobedi protivnik sa jednom jedinom šansom koja se iskoristi, ali na svetskom prvenstvu nema takvih protivnika, tako da na našu žalost mi možemo samo da se provučemo kroz grupnu fazu, kao i uvek u zadnjih 20 godina šta god da smo igrali.

Još kad vidim po našim portalima članke o nekim devojkama i suprugama naših fudbalera koje su stigle u Katar "da navijaju za našu reprezentaciju", vidim da tu od fudbala nema ništa, našima je preče da se šepure po Kataru nego da 100% budu sve vreme usmereni na pripremu sledeće utakmice.

Veliki brat

pre 1 godinu

Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše...
(Mister B, 25. novembar 2022 03:11)

Pa usporili su maksimalno, eto u drugom poluvremenu niko nije hteo da trči pa su nam brazilci na sredini terena presecali svaki pokušaj dodavanja, a u odbrani celu utakmicu smo igrali od Piksija najavljenu čuvenu "zonsku odbranu" koja je izgleda u drugom poluvremenu podrazumevala da se naši igrači rasporede i stoje kao kipovi dok brazilci sa loptom šetaju između njih bez da bar jedan naš igrač pokuša da im je oduzme.

@dude

pre 1 godinu

Maroko je nivo Kameruna. Da li bi vise vole da izgubis od Brazila i da tek treba da igras sa Kamerunom ili da igras nereseno sa Kamerunom i da tek treba da igras sa Brazilom?

Lepo srpsko ime Dragan

pre 1 godinu

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.
(Dragan, 25. novembar 2022 11:28)


Ko je najavljivao? Navijači jedino. Isto kao i vasi ;)
Najavljivali su i vasi da će natrpati Maroko pa šta bi?
Najavljivali ste i da ćete osvojiti EP u fudbalu i šta bi?

potok

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.
(dude, 25. novembar 2022 09:04)

Ne radi se o vrednosti boda, vec vrednosti protivnika u odnosu na bod.

Ja*

pre 1 godinu

Dragomi je sto vidim da se Hrvati ne interesuju samo za nase naucnike vec i zanas fudbal i da daju sebi za pravo da komentariau nasu repku a da oni igraju nesreseno protiv nekih cipiripi ekipa… inace gledajte i nas basket sada imamo dva pretstavnika ove godine!

Dragan

pre 1 godinu

Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina
(Retko, 25. novembar 2022 06:30)

Dobro si mu odgovorio.
Nogomet nije za Srbiju, ženska odbojka već je.

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.

Pero

pre 1 godinu

Svetski prvaci?
Potpuna glupost.
Pa na koliko SP smo bili i kada prosli grupu?
Svako zna da je prolaz grupe veliki uspeh.
Protiv Brazila se ocekivala bolja igra ali ne rezultat.
Nada za bod je postojala ali vise kao zelja navijanja.

Pan dammm

pre 1 godinu

Mnogo komentara samim plasmanom na SP mnogo smo se visoko digli i porasli apetiti a zaboravili da je BRAZIL ipak BRAZIL pa kako neko ovde napisa našu igru protiv Portugala kada malo bolje sevratiš unazad videćeš da nas je bog tada pogledao da je ostalo nerešeno ekipa nebi bila gde je danas treba gledati ostale utakmice što dolaze

Mornar

pre 1 godinu

Lopta je okrugla. Pobeđuje onaj koji da go više. Zašto vi koji ste nezadovoljani igrom ne odete na Svetsko prvenstvo i pokažete sve što znate.

Ante

pre 1 godinu

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.
(Jole, 25. novembar 2022 09:15) # Link komentara

Mislim da to i jeste vaš problem.
Kod nas Hrvata je obrnuto. Mi da dođemo s juniorima, očekivat čemo da imamo šanse barem za finale.
To što će se netko smijati na to, uopče nas ne dira.. Ako sam sebe ne cijeniš, neče te ni drugi.
A zašto ne bi bili prvaci? Što, oni imaju tri noge, a mi, eto, samo dvije?
E pa, znamo i mi igrati nogomet, malo sreče, malo znanja, malo truda, i napraviš rezultat.
Što, izgubio si? Pa svi izgube na kraju, osim jednog, a i taj jedan je gubio.
Sramota je doči, i reči, nema šanse da pobijedimo ovog, ili onog, a ne da je sramota misliti da možeš biti prvak.

Stojan

pre 1 godinu

Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.

CheCro

pre 1 godinu

Bumerang@ Nismo mi izvukli bod protiv Maroka nego je Maroko izvuka bod protiv nas sta se uostalom vidilo pri kraju utakmice kad pola stadiona di se nalaze njihovi navijaci pivaju i slave. Nisu nam stvorili ozbiljnu priliku a njih je u jednoj prilici spasija golman Bono. Naravno nismo odigrali dobro ali Maroko je itekako kvalitetna momcad s par vrhunskih igraca uz mnostvo dobrih igraca. Dovoljno je reci da vride vise ka momcad od Svicarske. Vi ste se lozili posli Portugala, konstantno pricate da ste bolji od nas. Cak ste mene prevarili jer sam mislija da cete igrat s Brazilom. No jucer je igra samo Brazil a vi niste postojali, niste apsolutno nista napravili niti pokazali. Brazil je vrh momcad ali se moze igrat s njima, s svakom ekipom se moze igrat. Kamerun i Svicarska ce odigrat bolje s njima nego vi. Mozda ce izgubit s vise golova razlike ali ce igrat s njima a ne da gledam viktoriju ka na jucerasnjoj utakmici

Wb/m²

pre 1 godinu

Covek je apsolutno u pravu, svako ko je iole realan će se složiti, meč sa Brazilom u Rusiji na sp je bolje izgledao nego sinoc, više smo napadali , i imali šanse, iako smo izgubili takodje 2:0 ali mnogo bolje je to tad bilo s njima nego sinoc za čudo .
Falila je agresivnost, Falila su krila, od početka meča se išlo na bod to se videlo, čak i kad je bilo šanse da se lopte proslede na krila i tako da se ugroze Brazilci nasi su vraćali nazad, naša je igra bila do sredine terena i posle se nije znalo šta će... mislim da smo prikazali najgoru igru od svih reprezentacija do sad, izuzev Katara, mora to agresivnije, mangupski, opušteno, pa sta ako je Brazil... Arabija i Japan su klasični primeri mangupske pobede, nisu se predali išli na sve ili ništa smekerski. Nama je bas to falilo. Na pobedu protiv Kameruna i Swiss kako se zna i ume. Imamo šanse i dalje. Brazil gura do finala jedini protivnik njima za sad je Francuska mozda Španija i Argentina koja je ušla stegnuto, ali vratiće se oni, u suprotnom osvajaju Brazilci ovo sp. Sportski pozdrav svima

zzbz

pre 1 godinu

Za mene je porazavajuce da jedan Mladenovic, fudbaler kojeg smo terali iz Zvezde i slavili dan kad je otisao, igra u prvih 11 na SP, i ne samo on, kojim kvalitetom je Gudelj zasluzio prvi tim? Porazavajuce je to sto su se u**ali kao grlice. Sramno je i to sto smo igrali kukavicki sve dok nam nisu zabili dva komada, e onda se selektor setio da ima Radonjica i Lazovica, jedina dva fudbalera u ovom trenutku koji mogu da poguraju kontru. Sramna je i izjava selektora da su odigrali odlicno prvo poluvreme, sto jednostavno nije tacno, i svaki laik koji je gledao utakmicu bi to potvrdio, istina je jedna da su imali vise srece nego pameti sto tri gola nisu primili vec u prvom, da nije bilo jedine svetle tacke utakmice, Vanje.

mvy

pre 1 godinu

Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.
(Pustite komentar, 25. novembar 2022 07:44)

Čuj ovog penalđije, a ta yugo Zvezda i ti omladinci su osvojili titule na penale. ahahaaa

Slepac

pre 1 godinu

Dobro, ovo za svetskog prvaka je karikiranje. Niko to nije naglas spominjao, ali mnogi u svojim glavama imaju tu ideju. Rekao je i Pesic na tu temu, kako se puvamo i pravimo vazni. Ima tu istine.
Ostatak komemtara mu je na mestu. Rezultat je i dobar sta smo prikazali. Piksi je pricao o izjednacenom prvom poluvremenu.. A razlog nije nasa dobra igra, nego je Brazil bio los. Mozda los nije pravi izraz, pre oprezan, rezervisan. Kad su videli da su puno kvalitetniji brzo su zavrsili pricu, i bukvalno nas razbili u drugom poluvremenu.
Igra nam je bila jalova, bez i jedne poluprilike. To najvise brine.
Videcemo kako ce biti dalje..

ekonomista

pre 1 godinu

Polako ljudi zasto pljujete ove momke? Zar je sramota od Brazila izgubiti? Od ekipe u kojoj su Fabinjo, Fred, Rodgrigo izmjene..?! Budite realni. Puna podrska momcima!

aaaaa

pre 1 godinu

@ Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.
(Stojan, 25. novembar 2022 09:12

Ma jok,trbaju nam golovi u nasij mrezi

ja

pre 1 godinu

A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...
(budiboksnama, 25. novembar 2022 08:19)

navedi bar jednu izjavu igraca ili selektora, bilo koga da cemo biti svetski prvaci.

Filip

pre 1 godinu

Mozemo i moramo biti zadovoljni da smo izgubili "Samo" sa dva Gola Razlike.
Sa ovakvom Igrom ka sinoc ce mo biti poslednji u nasoj Grupi.Posto svi znamo,da mozemo bolje igrati Nada jos postoji.

dude

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.

gaga

pre 1 godinu

Mi se vise bavimo koliko ko kosta nego kako igra.Vec pet godina citam da SMS kosta 100 miliona pa 80 pa sada 120.Posle ove utakmice ce biti 50 miliona a ako odigra malo bolje onda opet 100 miliona i tako u nedogled.Time se bavimo samo mi.Kod nas je najbitnije koliko ko zaradjuje.Bravo za komentar Bjelice.Sve je rekao sto je tacno.Imam utisak da vec ispoljavamo nas karakter i da pucamo po šavovima. Nesto mi sinoc i Pixi vise lici na Zeljka Obradovica posle evropskog u Beogradu nego na Pixija iz proslih dana.

hrvat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubit od Brazila. Ali je sramota da nijednom (???) niste šutnuli prema okviru gola. Dodatna sramota je da u protivničkoj polovini terena niste povezali više od 5 dodavanja (?). Ne kažem da ne bi i HRV izgubila od Brazila, ali bi ih puno više namučila.

Jole

pre 1 godinu

Došli da budemo svetski prvaci? Čista laž. Normalno je imati samopouzdanje, ko ne misli da može da pobedi ne treba ni da igra fudbal.

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.

Marken

pre 1 godinu

Niko ne spori da je Brazil jača ekipa od nas, ali da ne uputiš jedan kršten šut, da ne istrčiš jednu kontru. Jer ako smo se nadigravali sa Portugalom a nije Brazil toliko jači.Ja sam ovde video neverovatan strah kod predaje lopte, statičnost,bilo je samo lopto što dalje od mene. Jednostavno mnogo smo podbacili ali to je nešto što nas krasi decenijama na ovim velikim takmičenjima. Formacija je bila takva da smo prepustili Brazilu da nas napada ceo meč. Prvo poluvreme odlično defanzivno a onda u drugom totalni raspad.

Danko

pre 1 godinu

Slijedeća utakmica će pokazati da li je Brazil stvarno druga dimennzija ili je u pitanju ipak nešto drugo. 5 zamjena je moguće uvesti a ako nemaš snage trčati 90 minuta ne možeš dalje od skupine.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Porazavajuce?
Srbija dosla u Katar da bude svetski prvak?
Pa, ljudi, da vam kazem: Ima nas dosta ovde koji pratimo fudbal i koji govore vec mesecima da mi necemo ni grupnu fazu da prodjemo. Za Brazil smo znali da je nemoguca misija, ali nadamo se protiv Svajcarske i Kameruna. Ipak, kad vidim kako oni igraju a kako smo mi odigrali sinoc, mislim da ostajem kod moje prognoze (jos od zreba za Katar) da ne prolazimo grupnu fazu. Sama cinejnica da smo se kvalifikovali je odlican uspeh za zemlju koja ima igrace ali nema igru, a mozda ni tim.
Toliko od mene.

jasno

pre 1 godinu

Samo na neku ludu srecu se moze desiti remi ili pobjeda protiv Brazilaca. Brzina brazilskih fudbalera je nevjerovatna, lagani su. Srbija je krupna repka, ista stvar je i sa Hrvatskom. Svi igraci su dobri, ali kada se uklapaju u ekipe koje posjeduju drugacije igrace.
Ne treba negativa, u drugim tekmama je realna prilika

Španija-hrvatska 6:0

pre 1 godinu

Covek profesionalno dao analizu meca, svaka na mestu.
(Batman, 25. novembar 2022 08:14)

Osim sto je izmislio da smo rekli da cemo biti svetski prvaci. Ne znam zasto mora da se laze uvek.

Analiza

pre 1 godinu

Brazil je inace bolji realno. Brazil je i sinoc bio bolji realno. Sudija je besramno navlacio na Brazil realno (bez ikakve potrebe, realno). Srbija sa povredjenim Mitrovicem, Vlahovicem i Kosticem nije Srbija koja uzima meru bilo kome bilo kad. Realno. Samo jedan od povredjene trojice da sa vrati u full cetvrtfinale je minimum. Realno.

džajić

pre 1 godinu

da ! istina je . i još nešto - srbija je naivno i nesvjesno izgradila optimizam na dobar plasman na sp na pobjedi protiv portugala i na uvjerenju da ako je hrvatska mogla igrati u finalu zašto nebi i srbija koja je bolja od tih hrvata "za koje mi jedini dobro znamo ko su i koliko vrede" :)

Мики

pre 1 godinu

Naš najveći problem je što se mi hvalimo i uzdižemo pre vremena. Mi nemamo kvalitet ni da prođemo grupu a kamoli da osvojimo prvenstvo. Ni ostale dve utakmice neće biti ništa bolje. Mi igramo davno prevaziđeni fudbal iz 60-ih god. Kreću se kao babe po terenu.

Svasta

pre 1 godinu

A sta je porazavajuce??
Jos uvek imamo sansu da postanemo svetski prvaci.
Znamo na cemu smo.
Potrebne su dve pobede iz dve utakmice, a posle u nokaut fazi nikom ne bih bio u kozi ko se nameri na Srbiju.
Trojica od pet kljucnih igraca su nam povredjeni ili rekonvalescenti.
Kljucni igraci Srbije su: Tadic, Sergej, Kostic, Mitar i Vlahovic.
Da smo sve njih imali 100% spremne, danas bismo slavili pobedu nad Brazilom.
Evo sta biste vi npr bez Vlasica, Kramarica i Perisica ful spremnih??
Pa vi biste od Maroka izgubili, tvrdim vam.

budiboksnama

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!
(Švrć Brajtner, 25. novembar 2022 07:44) Upravo tako. Sve do 20 dana pred Mundijal, u javnosti je preovladavao realizam, uz blagi optimizam. Znalo se od izvlačenja - Brazil je Brazil, naša šansa je protiv Kameruna i Švajcarske. A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...

kole

pre 1 godinu

Neverovatno je da i posle ove globalne sramote ima onih koji trucaju o solidnoj igri Srbije, ali eto Brazil je prejak. Manja bi sramota bila da je rezultat 4-0 a da smo igrali hrabro i napadacki, nego ovako kao da igramo ragbi gde lopta uvek mora da se dodaje u nazad. Znam samo da sam zavrsio sa gledanjem nase reprezentacije jer necu da se nerviram.

Bumbar

pre 1 godinu

Šokantno je jedino to da je bilo ko uopšte pomišljao ozbiljno na nekakav visok plasman na ovom prvenstvu. Sramota je i pominjati titulu. Alo! Čime? Pa u svakom kontaktu, brazilski fudbaler je izlazio kao pobednik. Kakva kondicija, kakvi bakrači, star špil i mrzi nas sudija!? Srbija nema fudbalere, nema ligu, nema fudbal. Jaka reprezentacija, jak fudbal je jaka liga, a naša liga je lakrdija.
Nema to veze sa Stojkovićem, ni Bog sa ovakvim fudbalerima ne bi prošao bolje. SREĆOM je ovo bio prvi meč pa je medijska presija doprinela da Brazilci uđu oprezno i stegnuto. Ali čim su videli s kim imaju posla, krenuli su da pune i suva sreća je da nije bilo 5:0 za JEDNO POLUVREME!
To je to. To je realno stanje srpskog fudbala. Uspeh je sam plasman i ne treba očekivati ništa više jer ovi fudbaleri NE MOGU više od toga. Ne krivim ni fudbalere ni selektora. Prosto, to je to i tu smo gde smo. Moglo bi i puno bolje, ali nije. Kao i u svemu drugom.

Deda Milutin

pre 1 godinu

Mislim da je ovo dovoljno što učestvujemo, budimo realni ni kvalifikacije nisu lake.Stalno učešće na Evropskom i svetskom sa tim sam prezadovoljan.

Непристрасни навијач

pre 1 godinu

Приказаном игром немамо шта да тражимо на првенству, Швајцарци трљају руке, јер виде да ће комотно проћи у дргу фазу. Наставак ће бити тек распад игре у парам парчад и загарантовано 4. место у групи без бодова!!!

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Plašim se da će Švajcarska da nam pokaže kao se igra protiv Brazila. Ne kažem da će ih pobediti, ali će igrati fudbal.

Roki

pre 1 godinu

Bitno je da snimao reklame, orao, ponos, ovo ono. Brazilci se smorili sto su na izvukli, Svajcarci se plase da ih ne posaljemo u penziju kao Rodzera. Onda vi novinari pisete naslove tipa skandalozno, sokantno jer nas u nekoj emisiji neki engleski analiticar nije spomenuo kao favorite. I onda dodje utakmica, a mi sutnemo 3 puta na gol za 90 minuta, I to van okvira. Rezultat fantasticanl jer trebalo da Bude 5-0 u prvom poluvremenu.

beli

pre 1 godinu

Ako cemo pravo mi smo Portugal izbacili zahvaljujuci sudijama koje nisu priznale cist gol Ronalda.Tada nam sudija nije smetao sinoc na sudiju drvlje i kamenje.Da je dao brazilcu karton sve bi bilo drugacije ali eto!Zalosno je koliko smo lose igrali.Nemam ja nista protiv toga sto su izgubili desava se ali da se prenemazu i setaju po terenu kao babe e to mi smeta!

gulag

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom?

Bolje bod nego nista.

Pulski boks

pre 1 godinu

Sve je covijek rekao tacno bez namjere da "pljuje" i jaaako vas je hvalio prije početka tekme, a da su srpski portali pisali u uvredljivom tonu kad je Srbija proglasena autsajderom za titulu i to je istina, i tada se pricalo o tome da se cak pretendira na titulu i odavdje je izvučen taj podatak. Pretpostavljam da narod vidi stvari realnije od novinara.. Na kraju nije sramota izgubiti vec kako izgubiš, jer realno rez je dobar s obzirom na igru.
Sretno dalje Srbiji!!!

Švrć Brajtner

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!

Tito i Tarantula

pre 1 godinu

realno, igrali ste protiv do sada jednog od najjačeg Brazila a pri tome niste imali snage za više od 35 min. rezultat nije ogledalo kvalitete već će to biti protiv Kameruna i Švicarske...

Pustite komentar

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)


Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.

Објављен коментар

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)

Па јес' вала, само што смо ми светски прваци са младима а и клупски прваци Европе а и света, баш ћемо плакати.

ništa gore od srbske mitomanije

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...
(Kompleksi najniže vrednosti, 24. novembar 2022 23:59)

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.

Отворено

pre 1 godinu

Дали су момци највише што су могли, било је и лијепих додавања. Није ово толико лоше.
Мислим да је довољно за побједу против Камеруна и Швајцарске.
Срећно!

Тата

pre 1 godinu

то је била само тактика. видећете већ на наредној утакмици. чекамо Бразил у финалу.....

Retko

pre 1 godinu

Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)


Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina

ironicni

pre 1 godinu

Ljudi ajde da se ne lazemo-nasa igra je bila da primimo sto manje golova od brazila i sad cemo kao da se vadimo protiv svajcaraca i kameruna..i dovoljan je jedan kiks i idemo kuci i tako ce i da bude..preveliki respekt prema jacoj reprezentaciji i uvek prodjemo isto..zalutamo na svako svetsko prvenstvo nikako da ukapiraju da se tamo ide da se igra a ne da se brani i ucestvuje..veciti gubitnici

Miloš Milosavljević

pre 1 godinu

I dalje vlada optimizam na forumu. Lepo je to ali nerealno. Švajcarci su bolji, Kamerun jednako dobar. 1 poen je realan domet.

Srx

pre 1 godinu

Realno je trebalo da bude batem 5 0 za Brazil. Na kraju samo 2 0 zahvaljujući golmanu koji je bio naš najbolji igrač. Videćemo kako će proći Švajcarska i Kamerun protiv njih.
Sledi popravni protiv Kameruna. Tu naši moraju da pokažu zašto su ovde. Ali biće i protiv njih teško, po meni mnogo teže nego protiv bankara. Ako pobedimo Kamerun ube?en sam da prolazimo grupu.

djole

pre 1 godinu

Treba biti realan i spustiti se na zemlju, truditi se i trčati, bez očekivanja da će i slabiji timovi pred nama odmah samo položiti oružje. Proći grupu, kao jedini i glavni tim, dakle u preostale dve utakmice ući motivisano, sa punim srcem koje moramo ostaviti na terenu. Uz takav stav ni sreća nam neće okrenuti leđa. A onda nastaviti sa istim odnosom prema svakoj utakmici i protivniku pa koliko doguramo.

vrg

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom? takodje, nama sad slede laksi protivnici iz grupe i ukoliko dobijemo obe gotovo garantovano smo prosli grupu. trenutna gol razlika je ok. brazil nas nije napunio, a svajcarci minimalcem dobili kamerun. vrlo lako moze da se desi da u mec sa svajcarskom udjemo tako da nam remi osigurava prolaz.

Volim i ja vas

pre 1 godinu

Ne znam ko je ozbiljan mogao da izjavi da cemo biti svetski prvaci?!
Inače sve ostalo stoji.
Ne napraviti nijednu zglavnu akciju (ne šansu) za 90+ minuta, pa da igras i protiv vanzemaljaca, je jako loše.

Zoran

pre 1 godinu

Nikada više ne omalovažavati protivnika pevanjem dajte Brazil da se igramo. Igrali su se oni s nama ovakvo poniženje su dobili samo Iran protiv Eng i Kostarika protiv Španije.

tkt nuk

pre 1 godinu

Piksi omašio taktiku, neutralisali smo naše najače oružje(napad) zarad neke sigurnosti u sredini a nemamo tu ekipu da čuvamo bilo šta protiv brazila, pri tom smo ogirali i loše i kao p, stigla i trema i pritisak, brazil je jao kao zemlja ali nije ono ni blizu šta možemo, naša bolja igra za 30% bi u isto vreme značilo i njihovu slabiju i to je već egal gde možeš da se nadaš nečemu, šteta što bar nismo hrabrije odigrrsli, sad treba da pokažu da su pravi, da se podignu uzmu ove dve tekme i naprave rezultat, posle šta nam bog da, ima prilike za prikazati bolju Srbiju svakako, i nemojte mazati odma, nije sramota izgubiti od brazila, možemo i dalje da napravilo lep rezultat

Kole

pre 1 godinu

Loše smo igrali, zbunjeno, uplašeno, bez ideje. Naravno da je Brazil bolji u startu, ali mi nismo imali čak ni taktiku. Kao da niko u timu nije uradio čak ni analizu toga kako Brazil igra, i šta bi mogla da bude fora da se što bolje nosimo s tim. Prvo poluvreme smo se sve vreme branili pritisnuti sa svih strana, bilo je samo pitanje minuta kad će nas Brazil načeti. Nijednu loptu nismo uputili na gol Brazila u prvom poluvremenu, njihov golman nije se ni oznojio.

I onda, posle takvog užasnog prvog poluvremena, u drugom na teren izlazi potpuno isti tim, i počinje sa istom igrom? Pa normalno da nismo izdržali ni 10 minuta. Taj ko je pomislio da smo u prvom igrali kako treba, i da ćemo izdržati tako i drugo, grdno je pogrešio. Naša greška podsetila na taktičke greške u onoj kobnoj tekmi sa Švajcarskom, kad nas Džaka i Krasnići urnisaše. Daj bože da se ovako više nikad neće igrati. Brazil je dobar, ali mi smo bili nepripremljeni, ono je bilo mučno gledati.

Mister B

pre 1 godinu

Da je sa Brazilom bila poslednja a ne prva utakmica u grupi, i da je bilo biti ili ne biti, drugačije bi se igralo. Da li bi rezultat bio bolji, ne mora da znači, ali bi naš pristup bio drugačiji. Moramo biti realni, za 3 dana nam sledi prva od dve odlučujuće utakmice, i to protiv ekipe koja je fizički jaka i dosta trči... Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše, a ako im se ukaže šansa OK, ako ne, bar da se ne potroše previše i time umanje šanse za prolaskom dalje.

Tomas ue

pre 1 godinu

Ne vredi..nismo za ovo..ponekad bljesnemo..al nismo za fudbal..i to je to..da ne sutnusmo ni jednom na go..ni jedna krstena akcija..sve razumem..al ovo..mislim stvarno..ne vredi..veliki je uspeh..sto smo se i plasirali..nasi su..pa kako god..ne vredi..

Milovan

pre 1 godinu

Dali je neko pametan ocekivao da pobedimo Brazil u prvoj utakmici ali je racno da smo mi ovaj skoro isti Brazil pobedili u juniorima kad smo osvojili prvenstvo sveta,mozda nisu svi Brazilci isti ali skoro.I nije racno da prvo poluvreme nismo bili ravnopravni protivnik ja sam isto gledao ono sto i vi ostali ,ali drugo mesto se dogodilo ,sto ,sta ,zbog čega neZnam??

Aki

pre 1 godinu

Prva ozbiljnija , fizički i taktički spremna reprezentacija ima da otrese ovaj Brazil dok si reko keks...Videćete
(Mićko, 24. novembar 2022 23:55)

Ko? Maroko?

Moki

pre 1 godinu

Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
(Nebitan, 25. novembar 2022 00:01)

Ovaj Brazil ima strava odbranu. Ovi nasi nisu uspeli ni jednom da sutnu na gol, njihov golman je mogao da prespava utakmicu. A imamo poprilicno dobar napad. Izgubiti od ovog Brazila nije nista strasno. Izgubiti od Kameruna i Svajcarske e to bi vec bila druga pesma sto kaze sel.Piksi.

Konstatacija

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)

Jesi li ti gledao Maroko,jesi video koje igrace oni imaju i za koje klubove pojedinci igraju? Mi takve nemamo i u takvim klubovima.Nisu bauk ali daleko od toga da su totalni autsajderi.S pravom konkurisu za prolaz u narednu rundu.

Nebitan

pre 1 godinu

Sve u pravu covek. Najjace je sto ovde neki odmah daju titulu Brazilu posle ove utakmice, a nisu svesni da danas Brazil nije imao protivnika na terenu.
Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
Ali valjda je lakse izdrzati poraz i tesiti se kako ce Brazil da uzme titulu vec nakon prvog meca.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Zasto se svi pretvaraju kao da smo igrali protiv Bugarske, a ne protiv ekipe koja je u kvalifikacijama za svetsko imala gol razliku 40:5 i NI JEDAN poraz ?!

Kompleksi najniže vrednosti

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...

.

pre 1 godinu

@I to vam je tako
Ne pravi se ti pametan, kao da su kvalifikacije merilo? Ni mi nismo imali poraz u kvalifikacijama, sta sad, jesmo li favoriti za titulu?
Ovo je turnir, ovde se igra pravi fudbal, kvalifikacije nisu pokazatelj, narocito ne one Juznoamericke.
Ovo je Brazil, tim koji nije osvojio titulu 20 godina, koji je bio jos veci favorit nego sada kada je rasturen od Nemacke u sred Brazila 7-1, tim koji je pre 4 godine ispao od Belgije, i to rutinski.
Ali, eto, tebi je on svemocan, jer je bio dominantan protiv Ekvadora i Venecuele u kvalifikacijama.

Najrealnije

pre 1 godinu

Nisam citao tekst,osim naslova ali samo su zaludjenici mogli stvarno da veruju i izjavljuju da ce Srbija biti svetski prvak ili doci bar do polufinala.Nas maksimum je prolazak grupe i verujem da cemo ga ostvariti a nakon toga ispadanje.Tako i nasi klubovi u Evropi.Ako ostvare prolaz u grupi,sledi odmah ispadanje i to je realnost.Nemamo vrhunskog igraca a samo dvojica igraju u vrhunski klub,mada je i taj klub suvi prosek ove sezone,mislim na Juventus.Ostali igraju u prosecne i ispodprosecne klubove lige petice ili u drugim ligama jer su i oni takvi igraci.Da vrede,igrali bi u top klubovima i to je to.

Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni...

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.

Moje Ime

pre 1 godinu

Nemoj da mracis,bese tako ide ona reklama?
Analiza je sasvim korektna i najbolje opisuje sta se desavalo na terenu.
Postojao je samo jedan TIM.
Nas najbolji igrac je GOLMAN,ne zato sto je to hteo nego sto su ga saigraci prepustili na milost i nemilost protivnicima.
Sutirali su NESMETANO iz svih mogucih pozicija.
Toliko o napadackom stilu nase reperezentacije.

Piksi priznaje da je Brazil bio bolji samo drugo poluvreme.
To je kao kad bih ja rekao da mi je omiljena knjiga Rat i mir - prvi deo.

Ne mislim nista lose,samo zelim da vidim zelju i volju.
Video sam NISTA.

Jos nije gotovo,ali me plasi ona narodna umotvorina po jutru se dan poznaje...

Milan

pre 1 godinu

Sve tačno rečeno, jako inferiorna igra, verovatno najsporija startna postava koju smo mogli da izvedemo. Bukvalno nismo imali igrača koji je mogao da uspešno istrči kontru. Izvedena je postava da izvuče nerešeno bez golova i to je jedina istina. Nekada i nekome to i upali, ali nikada nama.
Svo to loženje javnosti je ipak nabilo nepotreban pritisak igračima i selektoru.
Piksi je legenda i to će i ostati šta god uradili ovde, ali mu zaista ne trebaju ovi detinjasti izgovori posle tekme.

Aragorn

pre 1 godinu

Nikog nisam čuo da to govori od naših u ekipi.
Klasični spin, ne znam čime je izazvan.
Neka se sad svi smeju na naš račun, izgubiti od Brazila, još da se ne obrukaš, nije nikakava sramota.
A oni zavidni i provokatori, neka ih, psi laju vozovi prolaze.

Hannes

pre 1 godinu

Srbija je dobra ali nije izbalansirana. Vidi se trud i rad. U Rusiji pred finale u sudiju na TV voditelj je pitao Murinja na koga bi se kladio. On je rekao na HR kad bi mogao zamjenit zadnjeg ljevog(Strinic).
Tako Srbija ima par tih "zadnjih levih" npr Gudelj,obrana nezrela itd.
Sto se tice komentara Bjelice,da on je za mnoge sto sanjaju bolan,ali ljekovit

Blizanac72

pre 1 godinu

Moram na žalost da priznam da je čovek potpuno u pravu. Sa tom ocenom se ne bih složio da je naša igra bila napadačka, ambicioznija a ne onakva kakva je bila, bojažljiva i sa previše respekta i straha.

Dux

pre 1 godinu

Nenade, mislim da si pobrkao loncice. Hrvatska ekipa je izjavila da je dosla da budu prvaci a od onoga sto su pokazali sa Marokom, daleko su od toga. Za nas se ne sekiraj-mi cemo proci prvo kola, pa cemo onda videti sta dalje.

Oliver

pre 1 godinu

Ma koje igrace imamo,nijedan ne igra u vrhunskom klubu,posto ni Juventus to vise nije. Nemamo nijednog u Bayernu,Realu,Barsi,Sitiju. Pa zasto Mitrovic igra u Fulamu,sto ga ne uzme neko jaci? Ajde da se više ne lazemo. Dobri smo,solidni,ali to nije vrhunski,to nije top nivo. Nikad nije ni bio.

Bumerang

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.

milan

pre 1 godinu

Covek je sve u pravu. Nismo odigrali jedan dupli pas ni napad posteno organizovali, da neko stane primi loptu, odigra na drugu stranu, pa krilni igrac vrati u sredinu, ali nijedan, katastrofalna igra u napadu.

NijeBitno

pre 1 godinu

Sve tačno apsolutno,to ćemo našem Misteru da zahvalimo,to sto je ovako jadno i bedno postavio utakmicu i hteo da brani jedno veliko ništa….nije problem sto su izgubili,već sto nisu pali pokušavajući i ginući bez lopte.

navijac

pre 1 godinu

Nije tacno da smo dosli da budemo svetski prvaci, ali ovo ostalo je potpuno u pravu. Mi nismo trkacka ekipa, nemamo te igrace osim Kostica, koji nije ograo...

Mirkosoft

pre 1 godinu

Onda me ljudi pitaju zašto ne gledam sp. u fudbalu. Gubljenje vremena, naši igraju traljavo uvek kada treba da se igra na vrhuncu. Komentar da srbija nema trkače je više nego sramotan. Ukoliko ne mogu momci da trče za reprezentaciju, zašto onda u klubu grizu i kidaju?
I za kraj, i naj slabije ekipe koje trče mogu da pariraju kvalitetnim timovima.

Krmpota

pre 1 godinu

Ovi igraci Srbije niti imaju kvalutet,niti srce,a ovo sta je Piksi napravio sa njima je podvig.Kada Srbija jednom napravi fudbalsku akademiju i daju klincima iz srpskih favela(ne nisu u pitanju romi),tad ce biti realno pitanje da li moze Srbija da osvoji Mundijal.

navijac

pre 1 godinu

Nije tacno da smo dosli da budemo svetski prvaci, ali ovo ostalo je potpuno u pravu. Mi nismo trkacka ekipa, nemamo te igrace osim Kostica, koji nije ograo...

Oliver

pre 1 godinu

Ma koje igrace imamo,nijedan ne igra u vrhunskom klubu,posto ni Juventus to vise nije. Nemamo nijednog u Bayernu,Realu,Barsi,Sitiju. Pa zasto Mitrovic igra u Fulamu,sto ga ne uzme neko jaci? Ajde da se više ne lazemo. Dobri smo,solidni,ali to nije vrhunski,to nije top nivo. Nikad nije ni bio.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Zasto se svi pretvaraju kao da smo igrali protiv Bugarske, a ne protiv ekipe koja je u kvalifikacijama za svetsko imala gol razliku 40:5 i NI JEDAN poraz ?!

milan

pre 1 godinu

Covek je sve u pravu. Nismo odigrali jedan dupli pas ni napad posteno organizovali, da neko stane primi loptu, odigra na drugu stranu, pa krilni igrac vrati u sredinu, ali nijedan, katastrofalna igra u napadu.

Nebitan

pre 1 godinu

Sve u pravu covek. Najjace je sto ovde neki odmah daju titulu Brazilu posle ove utakmice, a nisu svesni da danas Brazil nije imao protivnika na terenu.
Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
Ali valjda je lakse izdrzati poraz i tesiti se kako ce Brazil da uzme titulu vec nakon prvog meca.

Moje Ime

pre 1 godinu

Nemoj da mracis,bese tako ide ona reklama?
Analiza je sasvim korektna i najbolje opisuje sta se desavalo na terenu.
Postojao je samo jedan TIM.
Nas najbolji igrac je GOLMAN,ne zato sto je to hteo nego sto su ga saigraci prepustili na milost i nemilost protivnicima.
Sutirali su NESMETANO iz svih mogucih pozicija.
Toliko o napadackom stilu nase reperezentacije.

Piksi priznaje da je Brazil bio bolji samo drugo poluvreme.
To je kao kad bih ja rekao da mi je omiljena knjiga Rat i mir - prvi deo.

Ne mislim nista lose,samo zelim da vidim zelju i volju.
Video sam NISTA.

Jos nije gotovo,ali me plasi ona narodna umotvorina po jutru se dan poznaje...

Milan

pre 1 godinu

Sve tačno rečeno, jako inferiorna igra, verovatno najsporija startna postava koju smo mogli da izvedemo. Bukvalno nismo imali igrača koji je mogao da uspešno istrči kontru. Izvedena je postava da izvuče nerešeno bez golova i to je jedina istina. Nekada i nekome to i upali, ali nikada nama.
Svo to loženje javnosti je ipak nabilo nepotreban pritisak igračima i selektoru.
Piksi je legenda i to će i ostati šta god uradili ovde, ali mu zaista ne trebaju ovi detinjasti izgovori posle tekme.

Mirkosoft

pre 1 godinu

Onda me ljudi pitaju zašto ne gledam sp. u fudbalu. Gubljenje vremena, naši igraju traljavo uvek kada treba da se igra na vrhuncu. Komentar da srbija nema trkače je više nego sramotan. Ukoliko ne mogu momci da trče za reprezentaciju, zašto onda u klubu grizu i kidaju?
I za kraj, i naj slabije ekipe koje trče mogu da pariraju kvalitetnim timovima.

Krmpota

pre 1 godinu

Ovi igraci Srbije niti imaju kvalutet,niti srce,a ovo sta je Piksi napravio sa njima je podvig.Kada Srbija jednom napravi fudbalsku akademiju i daju klincima iz srpskih favela(ne nisu u pitanju romi),tad ce biti realno pitanje da li moze Srbija da osvoji Mundijal.

Blizanac72

pre 1 godinu

Moram na žalost da priznam da je čovek potpuno u pravu. Sa tom ocenom se ne bih složio da je naša igra bila napadačka, ambicioznija a ne onakva kakva je bila, bojažljiva i sa previše respekta i straha.

Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni...

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.

NijeBitno

pre 1 godinu

Sve tačno apsolutno,to ćemo našem Misteru da zahvalimo,to sto je ovako jadno i bedno postavio utakmicu i hteo da brani jedno veliko ništa….nije problem sto su izgubili,već sto nisu pali pokušavajući i ginući bez lopte.

Najrealnije

pre 1 godinu

Nisam citao tekst,osim naslova ali samo su zaludjenici mogli stvarno da veruju i izjavljuju da ce Srbija biti svetski prvak ili doci bar do polufinala.Nas maksimum je prolazak grupe i verujem da cemo ga ostvariti a nakon toga ispadanje.Tako i nasi klubovi u Evropi.Ako ostvare prolaz u grupi,sledi odmah ispadanje i to je realnost.Nemamo vrhunskog igraca a samo dvojica igraju u vrhunski klub,mada je i taj klub suvi prosek ove sezone,mislim na Juventus.Ostali igraju u prosecne i ispodprosecne klubove lige petice ili u drugim ligama jer su i oni takvi igraci.Da vrede,igrali bi u top klubovima i to je to.

Hannes

pre 1 godinu

Srbija je dobra ali nije izbalansirana. Vidi se trud i rad. U Rusiji pred finale u sudiju na TV voditelj je pitao Murinja na koga bi se kladio. On je rekao na HR kad bi mogao zamjenit zadnjeg ljevog(Strinic).
Tako Srbija ima par tih "zadnjih levih" npr Gudelj,obrana nezrela itd.
Sto se tice komentara Bjelice,da on je za mnoge sto sanjaju bolan,ali ljekovit

.

pre 1 godinu

@I to vam je tako
Ne pravi se ti pametan, kao da su kvalifikacije merilo? Ni mi nismo imali poraz u kvalifikacijama, sta sad, jesmo li favoriti za titulu?
Ovo je turnir, ovde se igra pravi fudbal, kvalifikacije nisu pokazatelj, narocito ne one Juznoamericke.
Ovo je Brazil, tim koji nije osvojio titulu 20 godina, koji je bio jos veci favorit nego sada kada je rasturen od Nemacke u sred Brazila 7-1, tim koji je pre 4 godine ispao od Belgije, i to rutinski.
Ali, eto, tebi je on svemocan, jer je bio dominantan protiv Ekvadora i Venecuele u kvalifikacijama.

ništa gore od srbske mitomanije

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...
(Kompleksi najniže vrednosti, 24. novembar 2022 23:59)

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.

ironicni

pre 1 godinu

Ljudi ajde da se ne lazemo-nasa igra je bila da primimo sto manje golova od brazila i sad cemo kao da se vadimo protiv svajcaraca i kameruna..i dovoljan je jedan kiks i idemo kuci i tako ce i da bude..preveliki respekt prema jacoj reprezentaciji i uvek prodjemo isto..zalutamo na svako svetsko prvenstvo nikako da ukapiraju da se tamo ide da se igra a ne da se brani i ucestvuje..veciti gubitnici

Kole

pre 1 godinu

Loše smo igrali, zbunjeno, uplašeno, bez ideje. Naravno da je Brazil bolji u startu, ali mi nismo imali čak ni taktiku. Kao da niko u timu nije uradio čak ni analizu toga kako Brazil igra, i šta bi mogla da bude fora da se što bolje nosimo s tim. Prvo poluvreme smo se sve vreme branili pritisnuti sa svih strana, bilo je samo pitanje minuta kad će nas Brazil načeti. Nijednu loptu nismo uputili na gol Brazila u prvom poluvremenu, njihov golman nije se ni oznojio.

I onda, posle takvog užasnog prvog poluvremena, u drugom na teren izlazi potpuno isti tim, i počinje sa istom igrom? Pa normalno da nismo izdržali ni 10 minuta. Taj ko je pomislio da smo u prvom igrali kako treba, i da ćemo izdržati tako i drugo, grdno je pogrešio. Naša greška podsetila na taktičke greške u onoj kobnoj tekmi sa Švajcarskom, kad nas Džaka i Krasnići urnisaše. Daj bože da se ovako više nikad neće igrati. Brazil je dobar, ali mi smo bili nepripremljeni, ono je bilo mučno gledati.

Tomas ue

pre 1 godinu

Ne vredi..nismo za ovo..ponekad bljesnemo..al nismo za fudbal..i to je to..da ne sutnusmo ni jednom na go..ni jedna krstena akcija..sve razumem..al ovo..mislim stvarno..ne vredi..veliki je uspeh..sto smo se i plasirali..nasi su..pa kako god..ne vredi..

Zoran

pre 1 godinu

Nikada više ne omalovažavati protivnika pevanjem dajte Brazil da se igramo. Igrali su se oni s nama ovakvo poniženje su dobili samo Iran protiv Eng i Kostarika protiv Španije.

Kompleksi najniže vrednosti

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...

Retko

pre 1 godinu

Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)


Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina

Bumerang

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.

Konstatacija

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)

Jesi li ti gledao Maroko,jesi video koje igrace oni imaju i za koje klubove pojedinci igraju? Mi takve nemamo i u takvim klubovima.Nisu bauk ali daleko od toga da su totalni autsajderi.S pravom konkurisu za prolaz u narednu rundu.

hrvat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubit od Brazila. Ali je sramota da nijednom (???) niste šutnuli prema okviru gola. Dodatna sramota je da u protivničkoj polovini terena niste povezali više od 5 dodavanja (?). Ne kažem da ne bi i HRV izgubila od Brazila, ali bi ih puno više namučila.

Pulski boks

pre 1 godinu

Sve je covijek rekao tacno bez namjere da "pljuje" i jaaako vas je hvalio prije početka tekme, a da su srpski portali pisali u uvredljivom tonu kad je Srbija proglasena autsajderom za titulu i to je istina, i tada se pricalo o tome da se cak pretendira na titulu i odavdje je izvučen taj podatak. Pretpostavljam da narod vidi stvari realnije od novinara.. Na kraju nije sramota izgubiti vec kako izgubiš, jer realno rez je dobar s obzirom na igru.
Sretno dalje Srbiji!!!

kole

pre 1 godinu

Neverovatno je da i posle ove globalne sramote ima onih koji trucaju o solidnoj igri Srbije, ali eto Brazil je prejak. Manja bi sramota bila da je rezultat 4-0 a da smo igrali hrabro i napadacki, nego ovako kao da igramo ragbi gde lopta uvek mora da se dodaje u nazad. Znam samo da sam zavrsio sa gledanjem nase reprezentacije jer necu da se nerviram.

budiboksnama

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!
(Švrć Brajtner, 25. novembar 2022 07:44) Upravo tako. Sve do 20 dana pred Mundijal, u javnosti je preovladavao realizam, uz blagi optimizam. Znalo se od izvlačenja - Brazil je Brazil, naša šansa je protiv Kameruna i Švajcarske. A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...

Volim i ja vas

pre 1 godinu

Ne znam ko je ozbiljan mogao da izjavi da cemo biti svetski prvaci?!
Inače sve ostalo stoji.
Ne napraviti nijednu zglavnu akciju (ne šansu) za 90+ minuta, pa da igras i protiv vanzemaljaca, je jako loše.

Srx

pre 1 godinu

Realno je trebalo da bude batem 5 0 za Brazil. Na kraju samo 2 0 zahvaljujući golmanu koji je bio naš najbolji igrač. Videćemo kako će proći Švajcarska i Kamerun protiv njih.
Sledi popravni protiv Kameruna. Tu naši moraju da pokažu zašto su ovde. Ali biće i protiv njih teško, po meni mnogo teže nego protiv bankara. Ako pobedimo Kamerun ube?en sam da prolazimo grupu.

tkt nuk

pre 1 godinu

Piksi omašio taktiku, neutralisali smo naše najače oružje(napad) zarad neke sigurnosti u sredini a nemamo tu ekipu da čuvamo bilo šta protiv brazila, pri tom smo ogirali i loše i kao p, stigla i trema i pritisak, brazil je jao kao zemlja ali nije ono ni blizu šta možemo, naša bolja igra za 30% bi u isto vreme značilo i njihovu slabiju i to je već egal gde možeš da se nadaš nečemu, šteta što bar nismo hrabrije odigrrsli, sad treba da pokažu da su pravi, da se podignu uzmu ove dve tekme i naprave rezultat, posle šta nam bog da, ima prilike za prikazati bolju Srbiju svakako, i nemojte mazati odma, nije sramota izgubiti od brazila, možemo i dalje da napravilo lep rezultat

Tito i Tarantula

pre 1 godinu

realno, igrali ste protiv do sada jednog od najjačeg Brazila a pri tome niste imali snage za više od 35 min. rezultat nije ogledalo kvalitete već će to biti protiv Kameruna i Švicarske...

Bumbar

pre 1 godinu

Šokantno je jedino to da je bilo ko uopšte pomišljao ozbiljno na nekakav visok plasman na ovom prvenstvu. Sramota je i pominjati titulu. Alo! Čime? Pa u svakom kontaktu, brazilski fudbaler je izlazio kao pobednik. Kakva kondicija, kakvi bakrači, star špil i mrzi nas sudija!? Srbija nema fudbalere, nema ligu, nema fudbal. Jaka reprezentacija, jak fudbal je jaka liga, a naša liga je lakrdija.
Nema to veze sa Stojkovićem, ni Bog sa ovakvim fudbalerima ne bi prošao bolje. SREĆOM je ovo bio prvi meč pa je medijska presija doprinela da Brazilci uđu oprezno i stegnuto. Ali čim su videli s kim imaju posla, krenuli su da pune i suva sreća je da nije bilo 5:0 za JEDNO POLUVREME!
To je to. To je realno stanje srpskog fudbala. Uspeh je sam plasman i ne treba očekivati ništa više jer ovi fudbaleri NE MOGU više od toga. Ne krivim ni fudbalere ni selektora. Prosto, to je to i tu smo gde smo. Moglo bi i puno bolje, ali nije. Kao i u svemu drugom.

Miloš Milosavljević

pre 1 godinu

I dalje vlada optimizam na forumu. Lepo je to ali nerealno. Švajcarci su bolji, Kamerun jednako dobar. 1 poen je realan domet.

Мики

pre 1 godinu

Naš najveći problem je što se mi hvalimo i uzdižemo pre vremena. Mi nemamo kvalitet ni da prođemo grupu a kamoli da osvojimo prvenstvo. Ni ostale dve utakmice neće biti ništa bolje. Mi igramo davno prevaziđeni fudbal iz 60-ih god. Kreću se kao babe po terenu.

zzbz

pre 1 godinu

Za mene je porazavajuce da jedan Mladenovic, fudbaler kojeg smo terali iz Zvezde i slavili dan kad je otisao, igra u prvih 11 na SP, i ne samo on, kojim kvalitetom je Gudelj zasluzio prvi tim? Porazavajuce je to sto su se u**ali kao grlice. Sramno je i to sto smo igrali kukavicki sve dok nam nisu zabili dva komada, e onda se selektor setio da ima Radonjica i Lazovica, jedina dva fudbalera u ovom trenutku koji mogu da poguraju kontru. Sramna je i izjava selektora da su odigrali odlicno prvo poluvreme, sto jednostavno nije tacno, i svaki laik koji je gledao utakmicu bi to potvrdio, istina je jedna da su imali vise srece nego pameti sto tri gola nisu primili vec u prvom, da nije bilo jedine svetle tacke utakmice, Vanje.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Porazavajuce?
Srbija dosla u Katar da bude svetski prvak?
Pa, ljudi, da vam kazem: Ima nas dosta ovde koji pratimo fudbal i koji govore vec mesecima da mi necemo ni grupnu fazu da prodjemo. Za Brazil smo znali da je nemoguca misija, ali nadamo se protiv Svajcarske i Kameruna. Ipak, kad vidim kako oni igraju a kako smo mi odigrali sinoc, mislim da ostajem kod moje prognoze (jos od zreba za Katar) da ne prolazimo grupnu fazu. Sama cinejnica da smo se kvalifikovali je odlican uspeh za zemlju koja ima igrace ali nema igru, a mozda ni tim.
Toliko od mene.

džajić

pre 1 godinu

da ! istina je . i još nešto - srbija je naivno i nesvjesno izgradila optimizam na dobar plasman na sp na pobjedi protiv portugala i na uvjerenju da ako je hrvatska mogla igrati u finalu zašto nebi i srbija koja je bolja od tih hrvata "za koje mi jedini dobro znamo ko su i koliko vrede" :)

Marken

pre 1 godinu

Niko ne spori da je Brazil jača ekipa od nas, ali da ne uputiš jedan kršten šut, da ne istrčiš jednu kontru. Jer ako smo se nadigravali sa Portugalom a nije Brazil toliko jači.Ja sam ovde video neverovatan strah kod predaje lopte, statičnost,bilo je samo lopto što dalje od mene. Jednostavno mnogo smo podbacili ali to je nešto što nas krasi decenijama na ovim velikim takmičenjima. Formacija je bila takva da smo prepustili Brazilu da nas napada ceo meč. Prvo poluvreme odlično defanzivno a onda u drugom totalni raspad.

Dux

pre 1 godinu

Nenade, mislim da si pobrkao loncice. Hrvatska ekipa je izjavila da je dosla da budu prvaci a od onoga sto su pokazali sa Marokom, daleko su od toga. Za nas se ne sekiraj-mi cemo proci prvo kola, pa cemo onda videti sta dalje.

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Plašim se da će Švajcarska da nam pokaže kao se igra protiv Brazila. Ne kažem da će ih pobediti, ali će igrati fudbal.

gaga

pre 1 godinu

Mi se vise bavimo koliko ko kosta nego kako igra.Vec pet godina citam da SMS kosta 100 miliona pa 80 pa sada 120.Posle ove utakmice ce biti 50 miliona a ako odigra malo bolje onda opet 100 miliona i tako u nedogled.Time se bavimo samo mi.Kod nas je najbitnije koliko ko zaradjuje.Bravo za komentar Bjelice.Sve je rekao sto je tacno.Imam utisak da vec ispoljavamo nas karakter i da pucamo po šavovima. Nesto mi sinoc i Pixi vise lici na Zeljka Obradovica posle evropskog u Beogradu nego na Pixija iz proslih dana.

CheCro

pre 1 godinu

Bumerang@ Nismo mi izvukli bod protiv Maroka nego je Maroko izvuka bod protiv nas sta se uostalom vidilo pri kraju utakmice kad pola stadiona di se nalaze njihovi navijaci pivaju i slave. Nisu nam stvorili ozbiljnu priliku a njih je u jednoj prilici spasija golman Bono. Naravno nismo odigrali dobro ali Maroko je itekako kvalitetna momcad s par vrhunskih igraca uz mnostvo dobrih igraca. Dovoljno je reci da vride vise ka momcad od Svicarske. Vi ste se lozili posli Portugala, konstantno pricate da ste bolji od nas. Cak ste mene prevarili jer sam mislija da cete igrat s Brazilom. No jucer je igra samo Brazil a vi niste postojali, niste apsolutno nista napravili niti pokazali. Brazil je vrh momcad ali se moze igrat s njima, s svakom ekipom se moze igrat. Kamerun i Svicarska ce odigrat bolje s njima nego vi. Mozda ce izgubit s vise golova razlike ali ce igrat s njima a ne da gledam viktoriju ka na jucerasnjoj utakmici

beli

pre 1 godinu

Ako cemo pravo mi smo Portugal izbacili zahvaljujuci sudijama koje nisu priznale cist gol Ronalda.Tada nam sudija nije smetao sinoc na sudiju drvlje i kamenje.Da je dao brazilcu karton sve bi bilo drugacije ali eto!Zalosno je koliko smo lose igrali.Nemam ja nista protiv toga sto su izgubili desava se ali da se prenemazu i setaju po terenu kao babe e to mi smeta!

Aragorn

pre 1 godinu

Nikog nisam čuo da to govori od naših u ekipi.
Klasični spin, ne znam čime je izazvan.
Neka se sad svi smeju na naš račun, izgubiti od Brazila, još da se ne obrukaš, nije nikakava sramota.
A oni zavidni i provokatori, neka ih, psi laju vozovi prolaze.

Danko

pre 1 godinu

Slijedeća utakmica će pokazati da li je Brazil stvarno druga dimennzija ili je u pitanju ipak nešto drugo. 5 zamjena je moguće uvesti a ako nemaš snage trčati 90 minuta ne možeš dalje od skupine.

djole

pre 1 godinu

Treba biti realan i spustiti se na zemlju, truditi se i trčati, bez očekivanja da će i slabiji timovi pred nama odmah samo položiti oružje. Proći grupu, kao jedini i glavni tim, dakle u preostale dve utakmice ući motivisano, sa punim srcem koje moramo ostaviti na terenu. Uz takav stav ni sreća nam neće okrenuti leđa. A onda nastaviti sa istim odnosom prema svakoj utakmici i protivniku pa koliko doguramo.

Roki

pre 1 godinu

Bitno je da snimao reklame, orao, ponos, ovo ono. Brazilci se smorili sto su na izvukli, Svajcarci se plase da ih ne posaljemo u penziju kao Rodzera. Onda vi novinari pisete naslove tipa skandalozno, sokantno jer nas u nekoj emisiji neki engleski analiticar nije spomenuo kao favorite. I onda dodje utakmica, a mi sutnemo 3 puta na gol za 90 minuta, I to van okvira. Rezultat fantasticanl jer trebalo da Bude 5-0 u prvom poluvremenu.

dude

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.

Švrć Brajtner

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!

Непристрасни навијач

pre 1 godinu

Приказаном игром немамо шта да тражимо на првенству, Швајцарци трљају руке, јер виде да ће комотно проћи у дргу фазу. Наставак ће бити тек распад игре у парам парчад и загарантовано 4. место у групи без бодова!!!

Španija-hrvatska 6:0

pre 1 godinu

Covek profesionalno dao analizu meca, svaka na mestu.
(Batman, 25. novembar 2022 08:14)

Osim sto je izmislio da smo rekli da cemo biti svetski prvaci. Ne znam zasto mora da se laze uvek.

Moki

pre 1 godinu

Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
(Nebitan, 25. novembar 2022 00:01)

Ovaj Brazil ima strava odbranu. Ovi nasi nisu uspeli ni jednom da sutnu na gol, njihov golman je mogao da prespava utakmicu. A imamo poprilicno dobar napad. Izgubiti od ovog Brazila nije nista strasno. Izgubiti od Kameruna i Svajcarske e to bi vec bila druga pesma sto kaze sel.Piksi.

Pustite komentar

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)


Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.

Deda Milutin

pre 1 godinu

Mislim da je ovo dovoljno što učestvujemo, budimo realni ni kvalifikacije nisu lake.Stalno učešće na Evropskom i svetskom sa tim sam prezadovoljan.

Тата

pre 1 godinu

то је била само тактика. видећете већ на наредној утакмици. чекамо Бразил у финалу.....

Aki

pre 1 godinu

Prva ozbiljnija , fizički i taktički spremna reprezentacija ima da otrese ovaj Brazil dok si reko keks...Videćete
(Mićko, 24. novembar 2022 23:55)

Ko? Maroko?

mvy

pre 1 godinu

Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.
(Pustite komentar, 25. novembar 2022 07:44)

Čuj ovog penalđije, a ta yugo Zvezda i ti omladinci su osvojili titule na penale. ahahaaa

Ante

pre 1 godinu

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.
(Jole, 25. novembar 2022 09:15) # Link komentara

Mislim da to i jeste vaš problem.
Kod nas Hrvata je obrnuto. Mi da dođemo s juniorima, očekivat čemo da imamo šanse barem za finale.
To što će se netko smijati na to, uopče nas ne dira.. Ako sam sebe ne cijeniš, neče te ni drugi.
A zašto ne bi bili prvaci? Što, oni imaju tri noge, a mi, eto, samo dvije?
E pa, znamo i mi igrati nogomet, malo sreče, malo znanja, malo truda, i napraviš rezultat.
Što, izgubio si? Pa svi izgube na kraju, osim jednog, a i taj jedan je gubio.
Sramota je doči, i reči, nema šanse da pobijedimo ovog, ili onog, a ne da je sramota misliti da možeš biti prvak.

Jole

pre 1 godinu

Došli da budemo svetski prvaci? Čista laž. Normalno je imati samopouzdanje, ko ne misli da može da pobedi ne treba ni da igra fudbal.

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.

ekonomista

pre 1 godinu

Polako ljudi zasto pljujete ove momke? Zar je sramota od Brazila izgubiti? Od ekipe u kojoj su Fabinjo, Fred, Rodgrigo izmjene..?! Budite realni. Puna podrska momcima!

Отворено

pre 1 godinu

Дали су момци највише што су могли, било је и лијепих додавања. Није ово толико лоше.
Мислим да је довољно за побједу против Камеруна и Швајцарске.
Срећно!

Pero

pre 1 godinu

Svetski prvaci?
Potpuna glupost.
Pa na koliko SP smo bili i kada prosli grupu?
Svako zna da je prolaz grupe veliki uspeh.
Protiv Brazila se ocekivala bolja igra ali ne rezultat.
Nada za bod je postojala ali vise kao zelja navijanja.

Pan dammm

pre 1 godinu

Mnogo komentara samim plasmanom na SP mnogo smo se visoko digli i porasli apetiti a zaboravili da je BRAZIL ipak BRAZIL pa kako neko ovde napisa našu igru protiv Portugala kada malo bolje sevratiš unazad videćeš da nas je bog tada pogledao da je ostalo nerešeno ekipa nebi bila gde je danas treba gledati ostale utakmice što dolaze

aaaaa

pre 1 godinu

@ Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.
(Stojan, 25. novembar 2022 09:12

Ma jok,trbaju nam golovi u nasij mrezi

Wb/m²

pre 1 godinu

Covek je apsolutno u pravu, svako ko je iole realan će se složiti, meč sa Brazilom u Rusiji na sp je bolje izgledao nego sinoc, više smo napadali , i imali šanse, iako smo izgubili takodje 2:0 ali mnogo bolje je to tad bilo s njima nego sinoc za čudo .
Falila je agresivnost, Falila su krila, od početka meča se išlo na bod to se videlo, čak i kad je bilo šanse da se lopte proslede na krila i tako da se ugroze Brazilci nasi su vraćali nazad, naša je igra bila do sredine terena i posle se nije znalo šta će... mislim da smo prikazali najgoru igru od svih reprezentacija do sad, izuzev Katara, mora to agresivnije, mangupski, opušteno, pa sta ako je Brazil... Arabija i Japan su klasični primeri mangupske pobede, nisu se predali išli na sve ili ništa smekerski. Nama je bas to falilo. Na pobedu protiv Kameruna i Swiss kako se zna i ume. Imamo šanse i dalje. Brazil gura do finala jedini protivnik njima za sad je Francuska mozda Španija i Argentina koja je ušla stegnuto, ali vratiće se oni, u suprotnom osvajaju Brazilci ovo sp. Sportski pozdrav svima

Filip

pre 1 godinu

Mozemo i moramo biti zadovoljni da smo izgubili "Samo" sa dva Gola Razlike.
Sa ovakvom Igrom ka sinoc ce mo biti poslednji u nasoj Grupi.Posto svi znamo,da mozemo bolje igrati Nada jos postoji.

jasno

pre 1 godinu

Samo na neku ludu srecu se moze desiti remi ili pobjeda protiv Brazilaca. Brzina brazilskih fudbalera je nevjerovatna, lagani su. Srbija je krupna repka, ista stvar je i sa Hrvatskom. Svi igraci su dobri, ali kada se uklapaju u ekipe koje posjeduju drugacije igrace.
Ne treba negativa, u drugim tekmama je realna prilika

ja

pre 1 godinu

A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...
(budiboksnama, 25. novembar 2022 08:19)

navedi bar jednu izjavu igraca ili selektora, bilo koga da cemo biti svetski prvaci.

Објављен коментар

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)

Па јес' вала, само што смо ми светски прваци са младима а и клупски прваци Европе а и света, баш ћемо плакати.

vrg

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom? takodje, nama sad slede laksi protivnici iz grupe i ukoliko dobijemo obe gotovo garantovano smo prosli grupu. trenutna gol razlika je ok. brazil nas nije napunio, a svajcarci minimalcem dobili kamerun. vrlo lako moze da se desi da u mec sa svajcarskom udjemo tako da nam remi osigurava prolaz.

Mister B

pre 1 godinu

Da je sa Brazilom bila poslednja a ne prva utakmica u grupi, i da je bilo biti ili ne biti, drugačije bi se igralo. Da li bi rezultat bio bolji, ne mora da znači, ali bi naš pristup bio drugačiji. Moramo biti realni, za 3 dana nam sledi prva od dve odlučujuće utakmice, i to protiv ekipe koja je fizički jaka i dosta trči... Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše, a ako im se ukaže šansa OK, ako ne, bar da se ne potroše previše i time umanje šanse za prolaskom dalje.

Slepac

pre 1 godinu

Dobro, ovo za svetskog prvaka je karikiranje. Niko to nije naglas spominjao, ali mnogi u svojim glavama imaju tu ideju. Rekao je i Pesic na tu temu, kako se puvamo i pravimo vazni. Ima tu istine.
Ostatak komemtara mu je na mestu. Rezultat je i dobar sta smo prikazali. Piksi je pricao o izjednacenom prvom poluvremenu.. A razlog nije nasa dobra igra, nego je Brazil bio los. Mozda los nije pravi izraz, pre oprezan, rezervisan. Kad su videli da su puno kvalitetniji brzo su zavrsili pricu, i bukvalno nas razbili u drugom poluvremenu.
Igra nam je bila jalova, bez i jedne poluprilike. To najvise brine.
Videcemo kako ce biti dalje..

gulag

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom?

Bolje bod nego nista.

Stojan

pre 1 godinu

Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.

Dragan

pre 1 godinu

Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina
(Retko, 25. novembar 2022 06:30)

Dobro si mu odgovorio.
Nogomet nije za Srbiju, ženska odbojka već je.

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.

Mornar

pre 1 godinu

Lopta je okrugla. Pobeđuje onaj koji da go više. Zašto vi koji ste nezadovoljani igrom ne odete na Svetsko prvenstvo i pokažete sve što znate.

Analiza

pre 1 godinu

Brazil je inace bolji realno. Brazil je i sinoc bio bolji realno. Sudija je besramno navlacio na Brazil realno (bez ikakve potrebe, realno). Srbija sa povredjenim Mitrovicem, Vlahovicem i Kosticem nije Srbija koja uzima meru bilo kome bilo kad. Realno. Samo jedan od povredjene trojice da sa vrati u full cetvrtfinale je minimum. Realno.

Milovan

pre 1 godinu

Dali je neko pametan ocekivao da pobedimo Brazil u prvoj utakmici ali je racno da smo mi ovaj skoro isti Brazil pobedili u juniorima kad smo osvojili prvenstvo sveta,mozda nisu svi Brazilci isti ali skoro.I nije racno da prvo poluvreme nismo bili ravnopravni protivnik ja sam isto gledao ono sto i vi ostali ,ali drugo mesto se dogodilo ,sto ,sta ,zbog čega neZnam??

Ja*

pre 1 godinu

Dragomi je sto vidim da se Hrvati ne interesuju samo za nase naucnike vec i zanas fudbal i da daju sebi za pravo da komentariau nasu repku a da oni igraju nesreseno protiv nekih cipiripi ekipa… inace gledajte i nas basket sada imamo dva pretstavnika ove godine!

potok

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.
(dude, 25. novembar 2022 09:04)

Ne radi se o vrednosti boda, vec vrednosti protivnika u odnosu na bod.

Svasta

pre 1 godinu

A sta je porazavajuce??
Jos uvek imamo sansu da postanemo svetski prvaci.
Znamo na cemu smo.
Potrebne su dve pobede iz dve utakmice, a posle u nokaut fazi nikom ne bih bio u kozi ko se nameri na Srbiju.
Trojica od pet kljucnih igraca su nam povredjeni ili rekonvalescenti.
Kljucni igraci Srbije su: Tadic, Sergej, Kostic, Mitar i Vlahovic.
Da smo sve njih imali 100% spremne, danas bismo slavili pobedu nad Brazilom.
Evo sta biste vi npr bez Vlasica, Kramarica i Perisica ful spremnih??
Pa vi biste od Maroka izgubili, tvrdim vam.

@dude

pre 1 godinu

Maroko je nivo Kameruna. Da li bi vise vole da izgubis od Brazila i da tek treba da igras sa Kamerunom ili da igras nereseno sa Kamerunom i da tek treba da igras sa Brazilom?

Lepo srpsko ime Dragan

pre 1 godinu

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.
(Dragan, 25. novembar 2022 11:28)


Ko je najavljivao? Navijači jedino. Isto kao i vasi ;)
Najavljivali su i vasi da će natrpati Maroko pa šta bi?
Najavljivali ste i da ćete osvojiti EP u fudbalu i šta bi?

Veliki brat

pre 1 godinu

Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše...
(Mister B, 25. novembar 2022 03:11)

Pa usporili su maksimalno, eto u drugom poluvremenu niko nije hteo da trči pa su nam brazilci na sredini terena presecali svaki pokušaj dodavanja, a u odbrani celu utakmicu smo igrali od Piksija najavljenu čuvenu "zonsku odbranu" koja je izgleda u drugom poluvremenu podrazumevala da se naši igrači rasporede i stoje kao kipovi dok brazilci sa loptom šetaju između njih bez da bar jedan naš igrač pokuša da im je oduzme.

Loki

pre 1 godinu

Dragane, covek ti je odgovorio za kosarku, a sto se tice vaterpola, mi imamo aktuelnog finalistu Lige sampiona, a tenis i evropske i svetske titule i medalje u poslednje vreme u "manje popularnim sportovima" i ne spominjes. Ante, pa upravo to potvrdjuje da je covek izmislio. CheCro, okej je to, ali, k'o sto neko rece, ovde su pisali da ce rezervni tim Hrvatske da ih dobije, a opet, ja nigde nisam ni procitao ni cuo da je iko rekao da smo jaci od vas.

Veliki brat

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.
(Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni..., 24. novembar 2022 23:20)

Pa i rezultat bi bio ko zna kakav da se brazilci nisu malo ispromašivali, a malo naš golman dobro branio.
A Brazil i nije morao da deluje moćno, naši su tako bili ukočeni i usporeni, posebno u drugom poluvremenu, da nisu mogli da pređu na polovinu Brazila, a u odbrani k'o postavljeni čunjevi, niko da pokuša da oduzme luptu brazilcima pre nego što stignu do našeg šesnaesterca.

Fudbal je postao 95% trčanje, a 5% tehnika, jer samo trčanjem možeš stići do protivničkog gola, bilo da imaš jednog brzog igrača kome uputiš preciznu dugu loptu ili 5 brzih igrača koji naprave organizovanu brzu kontru.
Ako nemaš igrače koji trče, nema ništa od rezultata, može da bude eventualno 0:0 ili da se na neku sreću pobedi protivnik sa jednom jedinom šansom koja se iskoristi, ali na svetskom prvenstvu nema takvih protivnika, tako da na našu žalost mi možemo samo da se provučemo kroz grupnu fazu, kao i uvek u zadnjih 20 godina šta god da smo igrali.

Još kad vidim po našim portalima članke o nekim devojkama i suprugama naših fudbalera koje su stigle u Katar "da navijaju za našu reprezentaciju", vidim da tu od fudbala nema ništa, našima je preče da se šepure po Kataru nego da 100% budu sve vreme usmereni na pripremu sledeće utakmice.

Kompleksi najniže vrednosti

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...

Bumerang

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.

Dux

pre 1 godinu

Nenade, mislim da si pobrkao loncice. Hrvatska ekipa je izjavila da je dosla da budu prvaci a od onoga sto su pokazali sa Marokom, daleko su od toga. Za nas se ne sekiraj-mi cemo proci prvo kola, pa cemo onda videti sta dalje.

Aragorn

pre 1 godinu

Nikog nisam čuo da to govori od naših u ekipi.
Klasični spin, ne znam čime je izazvan.
Neka se sad svi smeju na naš račun, izgubiti od Brazila, još da se ne obrukaš, nije nikakava sramota.
A oni zavidni i provokatori, neka ih, psi laju vozovi prolaze.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Zasto se svi pretvaraju kao da smo igrali protiv Bugarske, a ne protiv ekipe koja je u kvalifikacijama za svetsko imala gol razliku 40:5 i NI JEDAN poraz ?!

Pustite komentar

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)


Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.

vrg

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom? takodje, nama sad slede laksi protivnici iz grupe i ukoliko dobijemo obe gotovo garantovano smo prosli grupu. trenutna gol razlika je ok. brazil nas nije napunio, a svajcarci minimalcem dobili kamerun. vrlo lako moze da se desi da u mec sa svajcarskom udjemo tako da nam remi osigurava prolaz.

Mister B

pre 1 godinu

Da je sa Brazilom bila poslednja a ne prva utakmica u grupi, i da je bilo biti ili ne biti, drugačije bi se igralo. Da li bi rezultat bio bolji, ne mora da znači, ali bi naš pristup bio drugačiji. Moramo biti realni, za 3 dana nam sledi prva od dve odlučujuće utakmice, i to protiv ekipe koja je fizički jaka i dosta trči... Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše, a ako im se ukaže šansa OK, ako ne, bar da se ne potroše previše i time umanje šanse za prolaskom dalje.

Krmpota

pre 1 godinu

Ovi igraci Srbije niti imaju kvalutet,niti srce,a ovo sta je Piksi napravio sa njima je podvig.Kada Srbija jednom napravi fudbalsku akademiju i daju klincima iz srpskih favela(ne nisu u pitanju romi),tad ce biti realno pitanje da li moze Srbija da osvoji Mundijal.

ništa gore od srbske mitomanije

pre 1 godinu

Ma tako je. Pa nije Srbija Hrvatska da igra sa velesilom fudbala kakav je Marokom, nego sa tamo nekim, kako li se zove - Barzil? Bruzil? Nikad čuo... Da od njih izgubi Srbija? Sramota prosto...
(Kompleksi najniže vrednosti, 24. novembar 2022 23:59)

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.

Oliver

pre 1 godinu

Ma koje igrace imamo,nijedan ne igra u vrhunskom klubu,posto ni Juventus to vise nije. Nemamo nijednog u Bayernu,Realu,Barsi,Sitiju. Pa zasto Mitrovic igra u Fulamu,sto ga ne uzme neko jaci? Ajde da se više ne lazemo. Dobri smo,solidni,ali to nije vrhunski,to nije top nivo. Nikad nije ni bio.

Retko

pre 1 godinu

Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)


Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina

Отворено

pre 1 godinu

Дали су момци највише што су могли, било је и лијепих додавања. Није ово толико лоше.
Мислим да је довољно за побједу против Камеруна и Швајцарске.
Срећно!

Svasta

pre 1 godinu

A sta je porazavajuce??
Jos uvek imamo sansu da postanemo svetski prvaci.
Znamo na cemu smo.
Potrebne su dve pobede iz dve utakmice, a posle u nokaut fazi nikom ne bih bio u kozi ko se nameri na Srbiju.
Trojica od pet kljucnih igraca su nam povredjeni ili rekonvalescenti.
Kljucni igraci Srbije su: Tadic, Sergej, Kostic, Mitar i Vlahovic.
Da smo sve njih imali 100% spremne, danas bismo slavili pobedu nad Brazilom.
Evo sta biste vi npr bez Vlasica, Kramarica i Perisica ful spremnih??
Pa vi biste od Maroka izgubili, tvrdim vam.

Објављен коментар

pre 1 godinu

Ne lupetaj kad ti nije nužda.
Ni ti ni tvoji praunuci, nećete doživeti ono što je Hrvastka uspela, da igraju u finalu svetskog prvenstva u fudbalu.
Za nas će to zauvek ostati samo nedosanjani san.
A sad idi plači i nadaj se revanšu u finalu, samo pazi da ti ne pregori Plejstejšn.
(ništa gore od srbske mitomanije, 25. novembar 2022 07:12)

Па јес' вала, само што смо ми светски прваци са младима а и клупски прваци Европе а и света, баш ћемо плакати.

Тата

pre 1 godinu

то је била само тактика. видећете већ на наредној утакмици. чекамо Бразил у финалу.....

Nebitan

pre 1 godinu

Sve u pravu covek. Najjace je sto ovde neki odmah daju titulu Brazilu posle ove utakmice, a nisu svesni da danas Brazil nije imao protivnika na terenu.
Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
Ali valjda je lakse izdrzati poraz i tesiti se kako ce Brazil da uzme titulu vec nakon prvog meca.

Španija-hrvatska 6:0

pre 1 godinu

Covek profesionalno dao analizu meca, svaka na mestu.
(Batman, 25. novembar 2022 08:14)

Osim sto je izmislio da smo rekli da cemo biti svetski prvaci. Ne znam zasto mora da se laze uvek.

Milovan

pre 1 godinu

Dali je neko pametan ocekivao da pobedimo Brazil u prvoj utakmici ali je racno da smo mi ovaj skoro isti Brazil pobedili u juniorima kad smo osvojili prvenstvo sveta,mozda nisu svi Brazilci isti ali skoro.I nije racno da prvo poluvreme nismo bili ravnopravni protivnik ja sam isto gledao ono sto i vi ostali ,ali drugo mesto se dogodilo ,sto ,sta ,zbog čega neZnam??

navijac

pre 1 godinu

Nije tacno da smo dosli da budemo svetski prvaci, ali ovo ostalo je potpuno u pravu. Mi nismo trkacka ekipa, nemamo te igrace osim Kostica, koji nije ograo...

Aki

pre 1 godinu

Prva ozbiljnija , fizički i taktički spremna reprezentacija ima da otrese ovaj Brazil dok si reko keks...Videćete
(Mićko, 24. novembar 2022 23:55)

Ko? Maroko?

.

pre 1 godinu

@I to vam je tako
Ne pravi se ti pametan, kao da su kvalifikacije merilo? Ni mi nismo imali poraz u kvalifikacijama, sta sad, jesmo li favoriti za titulu?
Ovo je turnir, ovde se igra pravi fudbal, kvalifikacije nisu pokazatelj, narocito ne one Juznoamericke.
Ovo je Brazil, tim koji nije osvojio titulu 20 godina, koji je bio jos veci favorit nego sada kada je rasturen od Nemacke u sred Brazila 7-1, tim koji je pre 4 godine ispao od Belgije, i to rutinski.
Ali, eto, tebi je on svemocan, jer je bio dominantan protiv Ekvadora i Venecuele u kvalifikacijama.

NijeBitno

pre 1 godinu

Sve tačno apsolutno,to ćemo našem Misteru da zahvalimo,to sto je ovako jadno i bedno postavio utakmicu i hteo da brani jedno veliko ništa….nije problem sto su izgubili,već sto nisu pali pokušavajući i ginući bez lopte.

Mirkosoft

pre 1 godinu

Onda me ljudi pitaju zašto ne gledam sp. u fudbalu. Gubljenje vremena, naši igraju traljavo uvek kada treba da se igra na vrhuncu. Komentar da srbija nema trkače je više nego sramotan. Ukoliko ne mogu momci da trče za reprezentaciju, zašto onda u klubu grizu i kidaju?
I za kraj, i naj slabije ekipe koje trče mogu da pariraju kvalitetnim timovima.

Ja*

pre 1 godinu

Dragomi je sto vidim da se Hrvati ne interesuju samo za nase naucnike vec i zanas fudbal i da daju sebi za pravo da komentariau nasu repku a da oni igraju nesreseno protiv nekih cipiripi ekipa… inace gledajte i nas basket sada imamo dva pretstavnika ove godine!

Analiza

pre 1 godinu

Brazil je inace bolji realno. Brazil je i sinoc bio bolji realno. Sudija je besramno navlacio na Brazil realno (bez ikakve potrebe, realno). Srbija sa povredjenim Mitrovicem, Vlahovicem i Kosticem nije Srbija koja uzima meru bilo kome bilo kad. Realno. Samo jedan od povredjene trojice da sa vrati u full cetvrtfinale je minimum. Realno.

gulag

pre 1 godinu

sve ok osim sto nikada ni jedna javna licnost nije ni rekla ni pomislila da idemo da osvojimo svetsko.
takodje, onako cu dodati da je 0:2 protiv brazila manji neuspeh od remija sa kim ono uopste bese. marokom?

Bolje bod nego nista.

Непристрасни навијач

pre 1 godinu

Приказаном игром немамо шта да тражимо на првенству, Швајцарци трљају руке, јер виде да ће комотно проћи у дргу фазу. Наставак ће бити тек распад игре у парам парчад и загарантовано 4. место у групи без бодова!!!

Miloš Milosavljević

pre 1 godinu

I dalje vlada optimizam na forumu. Lepo je to ali nerealno. Švajcarci su bolji, Kamerun jednako dobar. 1 poen je realan domet.

ja

pre 1 godinu

A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...
(budiboksnama, 25. novembar 2022 08:19)

navedi bar jednu izjavu igraca ili selektora, bilo koga da cemo biti svetski prvaci.

Švrć Brajtner

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!

milan

pre 1 godinu

Covek je sve u pravu. Nismo odigrali jedan dupli pas ni napad posteno organizovali, da neko stane primi loptu, odigra na drugu stranu, pa krilni igrac vrati u sredinu, ali nijedan, katastrofalna igra u napadu.

Moje Ime

pre 1 godinu

Nemoj da mracis,bese tako ide ona reklama?
Analiza je sasvim korektna i najbolje opisuje sta se desavalo na terenu.
Postojao je samo jedan TIM.
Nas najbolji igrac je GOLMAN,ne zato sto je to hteo nego sto su ga saigraci prepustili na milost i nemilost protivnicima.
Sutirali su NESMETANO iz svih mogucih pozicija.
Toliko o napadackom stilu nase reperezentacije.

Piksi priznaje da je Brazil bio bolji samo drugo poluvreme.
To je kao kad bih ja rekao da mi je omiljena knjiga Rat i mir - prvi deo.

Ne mislim nista lose,samo zelim da vidim zelju i volju.
Video sam NISTA.

Jos nije gotovo,ali me plasi ona narodna umotvorina po jutru se dan poznaje...

Najrealnije

pre 1 godinu

Nisam citao tekst,osim naslova ali samo su zaludjenici mogli stvarno da veruju i izjavljuju da ce Srbija biti svetski prvak ili doci bar do polufinala.Nas maksimum je prolazak grupe i verujem da cemo ga ostvariti a nakon toga ispadanje.Tako i nasi klubovi u Evropi.Ako ostvare prolaz u grupi,sledi odmah ispadanje i to je realnost.Nemamo vrhunskog igraca a samo dvojica igraju u vrhunski klub,mada je i taj klub suvi prosek ove sezone,mislim na Juventus.Ostali igraju u prosecne i ispodprosecne klubove lige petice ili u drugim ligama jer su i oni takvi igraci.Da vrede,igrali bi u top klubovima i to je to.

mvy

pre 1 godinu

Ni tvoji prauuci nece doziveti da vam omladinci osvoje SP a recimo Dinamo LŠ. Penaldžije jedne.
(Pustite komentar, 25. novembar 2022 07:44)

Čuj ovog penalđije, a ta yugo Zvezda i ti omladinci su osvojili titule na penale. ahahaaa

Milan

pre 1 godinu

Sve tačno rečeno, jako inferiorna igra, verovatno najsporija startna postava koju smo mogli da izvedemo. Bukvalno nismo imali igrača koji je mogao da uspešno istrči kontru. Izvedena je postava da izvuče nerešeno bez golova i to je jedina istina. Nekada i nekome to i upali, ali nikada nama.
Svo to loženje javnosti je ipak nabilo nepotreban pritisak igračima i selektoru.
Piksi je legenda i to će i ostati šta god uradili ovde, ali mu zaista ne trebaju ovi detinjasti izgovori posle tekme.

Jole

pre 1 godinu

Došli da budemo svetski prvaci? Čista laž. Normalno je imati samopouzdanje, ko ne misli da može da pobedi ne treba ni da igra fudbal.

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.

Moki

pre 1 godinu

Mislim da ovaj Brazil nece biti sampion, imaju jako dobar napad ali ostalo ne toliko dobro koliko se ovde prica. Videcemo cim nalete na ozbiljniju Evropsku reprezentaciju.
(Nebitan, 25. novembar 2022 00:01)

Ovaj Brazil ima strava odbranu. Ovi nasi nisu uspeli ni jednom da sutnu na gol, njihov golman je mogao da prespava utakmicu. A imamo poprilicno dobar napad. Izgubiti od ovog Brazila nije nista strasno. Izgubiti od Kameruna i Svajcarske e to bi vec bila druga pesma sto kaze sel.Piksi.

CheCro

pre 1 godinu

Bumerang@ Nismo mi izvukli bod protiv Maroka nego je Maroko izvuka bod protiv nas sta se uostalom vidilo pri kraju utakmice kad pola stadiona di se nalaze njihovi navijaci pivaju i slave. Nisu nam stvorili ozbiljnu priliku a njih je u jednoj prilici spasija golman Bono. Naravno nismo odigrali dobro ali Maroko je itekako kvalitetna momcad s par vrhunskih igraca uz mnostvo dobrih igraca. Dovoljno je reci da vride vise ka momcad od Svicarske. Vi ste se lozili posli Portugala, konstantno pricate da ste bolji od nas. Cak ste mene prevarili jer sam mislija da cete igrat s Brazilom. No jucer je igra samo Brazil a vi niste postojali, niste apsolutno nista napravili niti pokazali. Brazil je vrh momcad ali se moze igrat s njima, s svakom ekipom se moze igrat. Kamerun i Svicarska ce odigrat bolje s njima nego vi. Mozda ce izgubit s vise golova razlike ali ce igrat s njima a ne da gledam viktoriju ka na jucerasnjoj utakmici

kole

pre 1 godinu

Neverovatno je da i posle ove globalne sramote ima onih koji trucaju o solidnoj igri Srbije, ali eto Brazil je prejak. Manja bi sramota bila da je rezultat 4-0 a da smo igrali hrabro i napadacki, nego ovako kao da igramo ragbi gde lopta uvek mora da se dodaje u nazad. Znam samo da sam zavrsio sa gledanjem nase reprezentacije jer necu da se nerviram.

Srx

pre 1 godinu

Realno je trebalo da bude batem 5 0 za Brazil. Na kraju samo 2 0 zahvaljujući golmanu koji je bio naš najbolji igrač. Videćemo kako će proći Švajcarska i Kamerun protiv njih.
Sledi popravni protiv Kameruna. Tu naši moraju da pokažu zašto su ovde. Ali biće i protiv njih teško, po meni mnogo teže nego protiv bankara. Ako pobedimo Kamerun ube?en sam da prolazimo grupu.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Porazavajuce?
Srbija dosla u Katar da bude svetski prvak?
Pa, ljudi, da vam kazem: Ima nas dosta ovde koji pratimo fudbal i koji govore vec mesecima da mi necemo ni grupnu fazu da prodjemo. Za Brazil smo znali da je nemoguca misija, ali nadamo se protiv Svajcarske i Kameruna. Ipak, kad vidim kako oni igraju a kako smo mi odigrali sinoc, mislim da ostajem kod moje prognoze (jos od zreba za Katar) da ne prolazimo grupnu fazu. Sama cinejnica da smo se kvalifikovali je odlican uspeh za zemlju koja ima igrace ali nema igru, a mozda ni tim.
Toliko od mene.

Dragan

pre 1 godinu

Prvaci sveta, evrope...italija, njih nema na ovom SP-u, prvaci sveta i evrope spanjolci, izgubili protiv hrvatske na EP 2016.i bili drugi u grupi...dakle, nitko ne valja...pa cete nam vi koji 25 godina niste bili na EP malo da docirate o nogometu lolcina
(Retko, 25. novembar 2022 06:30)

Dobro si mu odgovorio.
Nogomet nije za Srbiju, ženska odbojka već je.

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.

Zoran

pre 1 godinu

Nikada više ne omalovažavati protivnika pevanjem dajte Brazil da se igramo. Igrali su se oni s nama ovakvo poniženje su dobili samo Iran protiv Eng i Kostarika protiv Španije.

djole

pre 1 godinu

Treba biti realan i spustiti se na zemlju, truditi se i trčati, bez očekivanja da će i slabiji timovi pred nama odmah samo položiti oružje. Proći grupu, kao jedini i glavni tim, dakle u preostale dve utakmice ući motivisano, sa punim srcem koje moramo ostaviti na terenu. Uz takav stav ni sreća nam neće okrenuti leđa. A onda nastaviti sa istim odnosom prema svakoj utakmici i protivniku pa koliko doguramo.

budiboksnama

pre 1 godinu

Srbija je dosla da bude svetski prvak?
Niko to nije rekao, mislim na selektora Piksija i kompetentne ljude, preterizam ovog gospodina.
Iskreno nisam ocekivao pobedu ovde, remi neki evntualno u mislima.
Prave i odlucujuce utakmice tek predstoje, protiv Kameruna i Svajcarske!
(Švrć Brajtner, 25. novembar 2022 07:44) Upravo tako. Sve do 20 dana pred Mundijal, u javnosti je preovladavao realizam, uz blagi optimizam. Znalo se od izvlačenja - Brazil je Brazil, naša šansa je protiv Kameruna i Švajcarske. A onda kreće...Iz dana u dan, odjednom jurišamo na titulu, stvara se nerealno očekivanje, čak i neki igrači padaju na tu atmosferu i obećavaju titulu...Mi jednostavno ne želimo da budemo umereni i reralni, volimo da maštamo i onda se ljutimo kad nas stvarnost demantuje. Ovo sinoć je realan pokazatelj, mi jednostavno nismo ta prva liga, iako smo dobri, ali gde Srbin da prihvati da nije najbolji...

ekonomista

pre 1 godinu

Polako ljudi zasto pljujete ove momke? Zar je sramota od Brazila izgubiti? Od ekipe u kojoj su Fabinjo, Fred, Rodgrigo izmjene..?! Budite realni. Puna podrska momcima!

potok

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.
(dude, 25. novembar 2022 09:04)

Ne radi se o vrednosti boda, vec vrednosti protivnika u odnosu na bod.

Konstatacija

pre 1 godinu

Kakav bezobrazluk.Ko je ikada rekao da smo dosli da budemo prvaci sveta.Pa vi ste zadnji koji bi trebali nas da komentarisete.Vicešampioni sveta jedva ste bod izvukli protiv totalnog autsajdera Maroka.
(Bumerang, 24. novembar 2022 23:52)

Jesi li ti gledao Maroko,jesi video koje igrace oni imaju i za koje klubove pojedinci igraju? Mi takve nemamo i u takvim klubovima.Nisu bauk ali daleko od toga da su totalni autsajderi.S pravom konkurisu za prolaz u narednu rundu.

tkt nuk

pre 1 godinu

Piksi omašio taktiku, neutralisali smo naše najače oružje(napad) zarad neke sigurnosti u sredini a nemamo tu ekipu da čuvamo bilo šta protiv brazila, pri tom smo ogirali i loše i kao p, stigla i trema i pritisak, brazil je jao kao zemlja ali nije ono ni blizu šta možemo, naša bolja igra za 30% bi u isto vreme značilo i njihovu slabiju i to je već egal gde možeš da se nadaš nečemu, šteta što bar nismo hrabrije odigrrsli, sad treba da pokažu da su pravi, da se podignu uzmu ove dve tekme i naprave rezultat, posle šta nam bog da, ima prilike za prikazati bolju Srbiju svakako, i nemojte mazati odma, nije sramota izgubiti od brazila, možemo i dalje da napravilo lep rezultat

džajić

pre 1 godinu

da ! istina je . i još nešto - srbija je naivno i nesvjesno izgradila optimizam na dobar plasman na sp na pobjedi protiv portugala i na uvjerenju da ako je hrvatska mogla igrati u finalu zašto nebi i srbija koja je bolja od tih hrvata "za koje mi jedini dobro znamo ko su i koliko vrede" :)

Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni...

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.

Blizanac72

pre 1 godinu

Moram na žalost da priznam da je čovek potpuno u pravu. Sa tom ocenom se ne bih složio da je naša igra bila napadačka, ambicioznija a ne onakva kakva je bila, bojažljiva i sa previše respekta i straha.

beli

pre 1 godinu

Ako cemo pravo mi smo Portugal izbacili zahvaljujuci sudijama koje nisu priznale cist gol Ronalda.Tada nam sudija nije smetao sinoc na sudiju drvlje i kamenje.Da je dao brazilcu karton sve bi bilo drugacije ali eto!Zalosno je koliko smo lose igrali.Nemam ja nista protiv toga sto su izgubili desava se ali da se prenemazu i setaju po terenu kao babe e to mi smeta!

Pulski boks

pre 1 godinu

Sve je covijek rekao tacno bez namjere da "pljuje" i jaaako vas je hvalio prije početka tekme, a da su srpski portali pisali u uvredljivom tonu kad je Srbija proglasena autsajderom za titulu i to je istina, i tada se pricalo o tome da se cak pretendira na titulu i odavdje je izvučen taj podatak. Pretpostavljam da narod vidi stvari realnije od novinara.. Na kraju nije sramota izgubiti vec kako izgubiš, jer realno rez je dobar s obzirom na igru.
Sretno dalje Srbiji!!!

Bumbar

pre 1 godinu

Šokantno je jedino to da je bilo ko uopšte pomišljao ozbiljno na nekakav visok plasman na ovom prvenstvu. Sramota je i pominjati titulu. Alo! Čime? Pa u svakom kontaktu, brazilski fudbaler je izlazio kao pobednik. Kakva kondicija, kakvi bakrači, star špil i mrzi nas sudija!? Srbija nema fudbalere, nema ligu, nema fudbal. Jaka reprezentacija, jak fudbal je jaka liga, a naša liga je lakrdija.
Nema to veze sa Stojkovićem, ni Bog sa ovakvim fudbalerima ne bi prošao bolje. SREĆOM je ovo bio prvi meč pa je medijska presija doprinela da Brazilci uđu oprezno i stegnuto. Ali čim su videli s kim imaju posla, krenuli su da pune i suva sreća je da nije bilo 5:0 za JEDNO POLUVREME!
To je to. To je realno stanje srpskog fudbala. Uspeh je sam plasman i ne treba očekivati ništa više jer ovi fudbaleri NE MOGU više od toga. Ne krivim ni fudbalere ni selektora. Prosto, to je to i tu smo gde smo. Moglo bi i puno bolje, ali nije. Kao i u svemu drugom.

Mornar

pre 1 godinu

Lopta je okrugla. Pobeđuje onaj koji da go više. Zašto vi koji ste nezadovoljani igrom ne odete na Svetsko prvenstvo i pokažete sve što znate.

Ante

pre 1 godinu

Ali tvrditi da smo kao nacija "mislili" da možemo da dobijemo svetsko prvenstvo je totalna izmišljotina. Ja ne znam NIKOGA ko je i pomislio da Srbija može da bude svetski prvak niti sam dobio takav utisak iz medija.
(Jole, 25. novembar 2022 09:15) # Link komentara

Mislim da to i jeste vaš problem.
Kod nas Hrvata je obrnuto. Mi da dođemo s juniorima, očekivat čemo da imamo šanse barem za finale.
To što će se netko smijati na to, uopče nas ne dira.. Ako sam sebe ne cijeniš, neče te ni drugi.
A zašto ne bi bili prvaci? Što, oni imaju tri noge, a mi, eto, samo dvije?
E pa, znamo i mi igrati nogomet, malo sreče, malo znanja, malo truda, i napraviš rezultat.
Što, izgubio si? Pa svi izgube na kraju, osim jednog, a i taj jedan je gubio.
Sramota je doči, i reči, nema šanse da pobijedimo ovog, ili onog, a ne da je sramota misliti da možeš biti prvak.

Tito i Tarantula

pre 1 godinu

realno, igrali ste protiv do sada jednog od najjačeg Brazila a pri tome niste imali snage za više od 35 min. rezultat nije ogledalo kvalitete već će to biti protiv Kameruna i Švicarske...

Stojan

pre 1 godinu

Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.

Hannes

pre 1 godinu

Srbija je dobra ali nije izbalansirana. Vidi se trud i rad. U Rusiji pred finale u sudiju na TV voditelj je pitao Murinja na koga bi se kladio. On je rekao na HR kad bi mogao zamjenit zadnjeg ljevog(Strinic).
Tako Srbija ima par tih "zadnjih levih" npr Gudelj,obrana nezrela itd.
Sto se tice komentara Bjelice,da on je za mnoge sto sanjaju bolan,ali ljekovit

Tomas ue

pre 1 godinu

Ne vredi..nismo za ovo..ponekad bljesnemo..al nismo za fudbal..i to je to..da ne sutnusmo ni jednom na go..ni jedna krstena akcija..sve razumem..al ovo..mislim stvarno..ne vredi..veliki je uspeh..sto smo se i plasirali..nasi su..pa kako god..ne vredi..

Deda Milutin

pre 1 godinu

Mislim da je ovo dovoljno što učestvujemo, budimo realni ni kvalifikacije nisu lake.Stalno učešće na Evropskom i svetskom sa tim sam prezadovoljan.

Roki

pre 1 godinu

Bitno je da snimao reklame, orao, ponos, ovo ono. Brazilci se smorili sto su na izvukli, Svajcarci se plase da ih ne posaljemo u penziju kao Rodzera. Onda vi novinari pisete naslove tipa skandalozno, sokantno jer nas u nekoj emisiji neki engleski analiticar nije spomenuo kao favorite. I onda dodje utakmica, a mi sutnemo 3 puta na gol za 90 minuta, I to van okvira. Rezultat fantasticanl jer trebalo da Bude 5-0 u prvom poluvremenu.

dude

pre 1 godinu

Izgubiti 2:0 protiv ovog Brazila je bolji rezultat nego igrati 0:0 sa marokom.
(Djoka, 25. novembar 2022 08:36)

naravno. nula bodova vredi više od jednog.

ironicni

pre 1 godinu

Ljudi ajde da se ne lazemo-nasa igra je bila da primimo sto manje golova od brazila i sad cemo kao da se vadimo protiv svajcaraca i kameruna..i dovoljan je jedan kiks i idemo kuci i tako ce i da bude..preveliki respekt prema jacoj reprezentaciji i uvek prodjemo isto..zalutamo na svako svetsko prvenstvo nikako da ukapiraju da se tamo ide da se igra a ne da se brani i ucestvuje..veciti gubitnici

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Plašim se da će Švajcarska da nam pokaže kao se igra protiv Brazila. Ne kažem da će ih pobediti, ali će igrati fudbal.

Мики

pre 1 godinu

Naš najveći problem je što se mi hvalimo i uzdižemo pre vremena. Mi nemamo kvalitet ni da prođemo grupu a kamoli da osvojimo prvenstvo. Ni ostale dve utakmice neće biti ništa bolje. Mi igramo davno prevaziđeni fudbal iz 60-ih god. Kreću se kao babe po terenu.

zzbz

pre 1 godinu

Za mene je porazavajuce da jedan Mladenovic, fudbaler kojeg smo terali iz Zvezde i slavili dan kad je otisao, igra u prvih 11 na SP, i ne samo on, kojim kvalitetom je Gudelj zasluzio prvi tim? Porazavajuce je to sto su se u**ali kao grlice. Sramno je i to sto smo igrali kukavicki sve dok nam nisu zabili dva komada, e onda se selektor setio da ima Radonjica i Lazovica, jedina dva fudbalera u ovom trenutku koji mogu da poguraju kontru. Sramna je i izjava selektora da su odigrali odlicno prvo poluvreme, sto jednostavno nije tacno, i svaki laik koji je gledao utakmicu bi to potvrdio, istina je jedna da su imali vise srece nego pameti sto tri gola nisu primili vec u prvom, da nije bilo jedine svetle tacke utakmice, Vanje.

gaga

pre 1 godinu

Mi se vise bavimo koliko ko kosta nego kako igra.Vec pet godina citam da SMS kosta 100 miliona pa 80 pa sada 120.Posle ove utakmice ce biti 50 miliona a ako odigra malo bolje onda opet 100 miliona i tako u nedogled.Time se bavimo samo mi.Kod nas je najbitnije koliko ko zaradjuje.Bravo za komentar Bjelice.Sve je rekao sto je tacno.Imam utisak da vec ispoljavamo nas karakter i da pucamo po šavovima. Nesto mi sinoc i Pixi vise lici na Zeljka Obradovica posle evropskog u Beogradu nego na Pixija iz proslih dana.

Kole

pre 1 godinu

Loše smo igrali, zbunjeno, uplašeno, bez ideje. Naravno da je Brazil bolji u startu, ali mi nismo imali čak ni taktiku. Kao da niko u timu nije uradio čak ni analizu toga kako Brazil igra, i šta bi mogla da bude fora da se što bolje nosimo s tim. Prvo poluvreme smo se sve vreme branili pritisnuti sa svih strana, bilo je samo pitanje minuta kad će nas Brazil načeti. Nijednu loptu nismo uputili na gol Brazila u prvom poluvremenu, njihov golman nije se ni oznojio.

I onda, posle takvog užasnog prvog poluvremena, u drugom na teren izlazi potpuno isti tim, i počinje sa istom igrom? Pa normalno da nismo izdržali ni 10 minuta. Taj ko je pomislio da smo u prvom igrali kako treba, i da ćemo izdržati tako i drugo, grdno je pogrešio. Naša greška podsetila na taktičke greške u onoj kobnoj tekmi sa Švajcarskom, kad nas Džaka i Krasnići urnisaše. Daj bože da se ovako više nikad neće igrati. Brazil je dobar, ali mi smo bili nepripremljeni, ono je bilo mučno gledati.

Filip

pre 1 godinu

Mozemo i moramo biti zadovoljni da smo izgubili "Samo" sa dva Gola Razlike.
Sa ovakvom Igrom ka sinoc ce mo biti poslednji u nasoj Grupi.Posto svi znamo,da mozemo bolje igrati Nada jos postoji.

Marken

pre 1 godinu

Niko ne spori da je Brazil jača ekipa od nas, ali da ne uputiš jedan kršten šut, da ne istrčiš jednu kontru. Jer ako smo se nadigravali sa Portugalom a nije Brazil toliko jači.Ja sam ovde video neverovatan strah kod predaje lopte, statičnost,bilo je samo lopto što dalje od mene. Jednostavno mnogo smo podbacili ali to je nešto što nas krasi decenijama na ovim velikim takmičenjima. Formacija je bila takva da smo prepustili Brazilu da nas napada ceo meč. Prvo poluvreme odlično defanzivno a onda u drugom totalni raspad.

Volim i ja vas

pre 1 godinu

Ne znam ko je ozbiljan mogao da izjavi da cemo biti svetski prvaci?!
Inače sve ostalo stoji.
Ne napraviti nijednu zglavnu akciju (ne šansu) za 90+ minuta, pa da igras i protiv vanzemaljaca, je jako loše.

hrvat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubit od Brazila. Ali je sramota da nijednom (???) niste šutnuli prema okviru gola. Dodatna sramota je da u protivničkoj polovini terena niste povezali više od 5 dodavanja (?). Ne kažem da ne bi i HRV izgubila od Brazila, ali bi ih puno više namučila.

Danko

pre 1 godinu

Slijedeća utakmica će pokazati da li je Brazil stvarno druga dimennzija ili je u pitanju ipak nešto drugo. 5 zamjena je moguće uvesti a ako nemaš snage trčati 90 minuta ne možeš dalje od skupine.

Pan dammm

pre 1 godinu

Mnogo komentara samim plasmanom na SP mnogo smo se visoko digli i porasli apetiti a zaboravili da je BRAZIL ipak BRAZIL pa kako neko ovde napisa našu igru protiv Portugala kada malo bolje sevratiš unazad videćeš da nas je bog tada pogledao da je ostalo nerešeno ekipa nebi bila gde je danas treba gledati ostale utakmice što dolaze

jasno

pre 1 godinu

Samo na neku ludu srecu se moze desiti remi ili pobjeda protiv Brazilaca. Brzina brazilskih fudbalera je nevjerovatna, lagani su. Srbija je krupna repka, ista stvar je i sa Hrvatskom. Svi igraci su dobri, ali kada se uklapaju u ekipe koje posjeduju drugacije igrace.
Ne treba negativa, u drugim tekmama je realna prilika

Slepac

pre 1 godinu

Dobro, ovo za svetskog prvaka je karikiranje. Niko to nije naglas spominjao, ali mnogi u svojim glavama imaju tu ideju. Rekao je i Pesic na tu temu, kako se puvamo i pravimo vazni. Ima tu istine.
Ostatak komemtara mu je na mestu. Rezultat je i dobar sta smo prikazali. Piksi je pricao o izjednacenom prvom poluvremenu.. A razlog nije nasa dobra igra, nego je Brazil bio los. Mozda los nije pravi izraz, pre oprezan, rezervisan. Kad su videli da su puno kvalitetniji brzo su zavrsili pricu, i bukvalno nas razbili u drugom poluvremenu.
Igra nam je bila jalova, bez i jedne poluprilike. To najvise brine.
Videcemo kako ce biti dalje..

Wb/m²

pre 1 godinu

Covek je apsolutno u pravu, svako ko je iole realan će se složiti, meč sa Brazilom u Rusiji na sp je bolje izgledao nego sinoc, više smo napadali , i imali šanse, iako smo izgubili takodje 2:0 ali mnogo bolje je to tad bilo s njima nego sinoc za čudo .
Falila je agresivnost, Falila su krila, od početka meča se išlo na bod to se videlo, čak i kad je bilo šanse da se lopte proslede na krila i tako da se ugroze Brazilci nasi su vraćali nazad, naša je igra bila do sredine terena i posle se nije znalo šta će... mislim da smo prikazali najgoru igru od svih reprezentacija do sad, izuzev Katara, mora to agresivnije, mangupski, opušteno, pa sta ako je Brazil... Arabija i Japan su klasični primeri mangupske pobede, nisu se predali išli na sve ili ništa smekerski. Nama je bas to falilo. Na pobedu protiv Kameruna i Swiss kako se zna i ume. Imamo šanse i dalje. Brazil gura do finala jedini protivnik njima za sad je Francuska mozda Španija i Argentina koja je ušla stegnuto, ali vratiće se oni, u suprotnom osvajaju Brazilci ovo sp. Sportski pozdrav svima

aaaaa

pre 1 godinu

@ Nije još sve izgubljeno. Idemo dalje pa šta bude da bude. Trebaju nam golovi u protivničkoj mreži. Sad je pravi trenutak da se popravi slab početak. Sretno dalje.
(Stojan, 25. novembar 2022 09:12

Ma jok,trbaju nam golovi u nasij mrezi

Pero

pre 1 godinu

Svetski prvaci?
Potpuna glupost.
Pa na koliko SP smo bili i kada prosli grupu?
Svako zna da je prolaz grupe veliki uspeh.
Protiv Brazila se ocekivala bolja igra ali ne rezultat.
Nada za bod je postojala ali vise kao zelja navijanja.

@dude

pre 1 godinu

Maroko je nivo Kameruna. Da li bi vise vole da izgubis od Brazila i da tek treba da igras sa Kamerunom ili da igras nereseno sa Kamerunom i da tek treba da igras sa Brazilom?

Veliki brat

pre 1 godinu

U sustini, nije covek nista pogresio. Nismo mogli da dodjemo do lopte, a kada bi dosli nismo mogli da je zadrzimo. Ovaj Brazil je delovao stvarno mocno.
(Da je sramota biti go ljudi bi se radjali obuceni..., 24. novembar 2022 23:20)

Pa i rezultat bi bio ko zna kakav da se brazilci nisu malo ispromašivali, a malo naš golman dobro branio.
A Brazil i nije morao da deluje moćno, naši su tako bili ukočeni i usporeni, posebno u drugom poluvremenu, da nisu mogli da pređu na polovinu Brazila, a u odbrani k'o postavljeni čunjevi, niko da pokuša da oduzme luptu brazilcima pre nego što stignu do našeg šesnaesterca.

Fudbal je postao 95% trčanje, a 5% tehnika, jer samo trčanjem možeš stići do protivničkog gola, bilo da imaš jednog brzog igrača kome uputiš preciznu dugu loptu ili 5 brzih igrača koji naprave organizovanu brzu kontru.
Ako nemaš igrače koji trče, nema ništa od rezultata, može da bude eventualno 0:0 ili da se na neku sreću pobedi protivnik sa jednom jedinom šansom koja se iskoristi, ali na svetskom prvenstvu nema takvih protivnika, tako da na našu žalost mi možemo samo da se provučemo kroz grupnu fazu, kao i uvek u zadnjih 20 godina šta god da smo igrali.

Još kad vidim po našim portalima članke o nekim devojkama i suprugama naših fudbalera koje su stigle u Katar "da navijaju za našu reprezentaciju", vidim da tu od fudbala nema ništa, našima je preče da se šepure po Kataru nego da 100% budu sve vreme usmereni na pripremu sledeće utakmice.

Veliki brat

pre 1 godinu

Morali su naši da kalkulišu protiv Brazila. Da pokušaju da uspore ritam, da se što manje potroše...
(Mister B, 25. novembar 2022 03:11)

Pa usporili su maksimalno, eto u drugom poluvremenu niko nije hteo da trči pa su nam brazilci na sredini terena presecali svaki pokušaj dodavanja, a u odbrani celu utakmicu smo igrali od Piksija najavljenu čuvenu "zonsku odbranu" koja je izgleda u drugom poluvremenu podrazumevala da se naši igrači rasporede i stoje kao kipovi dok brazilci sa loptom šetaju između njih bez da bar jedan naš igrač pokuša da im je oduzme.

Loki

pre 1 godinu

Dragane, covek ti je odgovorio za kosarku, a sto se tice vaterpola, mi imamo aktuelnog finalistu Lige sampiona, a tenis i evropske i svetske titule i medalje u poslednje vreme u "manje popularnim sportovima" i ne spominjes. Ante, pa upravo to potvrdjuje da je covek izmislio. CheCro, okej je to, ali, k'o sto neko rece, ovde su pisali da ce rezervni tim Hrvatske da ih dobije, a opet, ja nigde nisam ni procitao ni cuo da je iko rekao da smo jaci od vas.

Lepo srpsko ime Dragan

pre 1 godinu

Uvjek isto, najavljuju da ću igrat Finale, I o da ispadaju nakon prve igre. Tako u košarci, tako u nogometu, tako u vaterpolo, tako svugdje.
(Dragan, 25. novembar 2022 11:28)


Ko je najavljivao? Navijači jedino. Isto kao i vasi ;)
Najavljivali su i vasi da će natrpati Maroko pa šta bi?
Najavljivali ste i da ćete osvojiti EP u fudbalu i šta bi?