Četvrtak, 24.11.2022.

10:00

Mundijal, dan V: Minimalac Švajcarske, kiks Urugvaja, Portugal se izvukao

Petog dana Svetskog prvenstva pobede su ostvarili Švajcarska i Portugal, dok je kiksnuo Urugvaj.

Izvor: B92

Mundijal, dan V: Minimalac Švajcarske, kiks Urugvaja, Portugal se izvukao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

319 Komentari

Sortiraj po:

wiener

pre 1 godinu

Nak9n jednog pokušaja na gol je Ronaldo stajao u offside poziciji. I umesto da trči ili bar hoda natad on se muva oko svog mesta. Glupo. A ne mrzim ga.

PimPong

pre 1 godinu

Mozda ima gresaka u sudjenju, ali samo da kazem da su does velike ekipe, Argentina i Nemacka, vec izgubile. Ovo je bila odlicna utakmica i krivo mi je sto Gana nije izjednacila. Kakav fenomenalan potez napadaca Gane na kraju, ali se okliznuo...

Marko

pre 1 godinu

@Dikan

Gine, trci, asistira????
Sta gledas ti sine, Ronaldo NE radi NISTA od toga, samo stoji u petercu i ceka da mu neko namesti loptu na tacni, i on uglabno PROMASI!
Znaci covek je OCAJAN koliko lose igra...

Mekenzi

pre 1 godinu

Nije završeno ni prvo kolo, a već viđene velike pljačke u korist "velikih". Sta ce biti u nastavku turnira, ne smijem ni da zamislim. Što se tiče VAR-a, mogu ga komotno isključiti, stvarno ne vidim svrhu postojanja VAR-a.

djedmedjed

pre 1 godinu

Dobra je stvar taj VAR, jer se sad bar vidi kad te stvarno žele pokrasti. Recimo, kao večeras Ganu. Dakle, ako nekome pokloniš penal, onda se vAR ne provjerava...

Mihajlo

pre 1 godinu

Sramota,svetsko prvenstvo a toliko očigledne kradje sudija da ih možeš videti iz svemirskog broda i nije sramota ni sudiju a ni Kristijana da se raduje.

Dikan

pre 1 godinu

Kristijano penal Ronaldo
(Boza, 24. novembar 2022 18:39)

On bar pogodi penal :) Gine čovek, trči, asistira, daje golove, gladan uspeha sa 37 godina.

Walter

pre 1 godinu

Cist penal tek se videlo lepo na usporen snimak, ronaldo prvo pomerio loptu i posle kontakt po nogama samo ko ne vidi ce reci suprotno ili namerno. Skolski penal za koji ne moze da se kaze nista steta drzala se gana lepo branila

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ovo penal a ono sinoc za Kanadu nije.
Džaba VAR kada se opet gleda koja reprezentacija ili igrac je u pitanju.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 18:24)

Naravno. Dobio sam gomilu minusa i uvreda kada sam napisao da će uz VAR biti još lakše velikima da kradu male. Vrlo prosto, jači timovi su ti koji opasnije napadaju i situacije kad ih samo pipneš biće mnogo češće nego obrnuto. Ruka takodje. Dovoljan je mali kontakt i to je to. Ono je bruka šta su Kanadi uradili.

Walter

pre 1 godinu

Ovej trener Portugala nije normalan ekipa ne moz probije on ubacuje defanzivca, Steta sto ce takva generacija napadacka da propadne zbog trenera

fliper

pre 1 godinu

Ako je bio faul kada su poništili gol Portugalu u prvom poluvremenu onda je i ovo faul. Ako ono nije bio onda nije ni ovo.
Iste situacije.

Aske

pre 1 godinu

Gledajuci imena, Portugal po meni ima najjacu ekipu posle francuza. Top tim, kompletan na svim pozicijama. Tu cak i nema Renata Sanceza i Moutinja. Najjaci Portugal ikad, bolii i od onog kad su igrali Figo, Rui costa i Pauleta, ali bolji i od onog iz 2016 kad su osvojili onaj euro( verovatno ni sami ne znaju kako). Medjutim igra im i nije nesto vec neko vreme. Nesto ocigledno ne stima. Jos pre prvenstva sam rekao da prvaka treba traziti izmedju Engleske, Brazila i Spanije i ostajem pri tome. Imaju kontiuitet dobrih igara vec neki period, dosta talentivanih mladih i potentnih igraca, ali i sa par iskusnijih zvezda koji su zeljni dodatne slave. Mnogi nisu odbranili titulu, pa nece ni francuzi verujem.

Paja moler

pre 1 godinu

Evo gaaaaa. Bravo Gana. A Ronaldo samo na sebe misli. Da bude čovek sa najviše reprezentativnih nastupa, da bude igrač sa najviše datih golova na SP. Jednostavno samoživ. Zato ga i oterali iz MU

Kinez

pre 1 godinu

Pa tek sad skontas koliko smo mi ustvari pokradeni na prošlom Svetskom. Da nas nisu pokrali, igrali bi sa Švedskom u osmini finala. Za očekivati je da se nastave kradje i na ovom Svetskom u korist "velikih". To je jednostavno tako, tu ni VAR ne pomaže. Pa jeste li samo vidili onu kradju od sinoć, pa ovo sad, nastaviće se očigledno..

нс бој

pre 1 godinu

Ја кад сам написао после другог дана да је фудбал очајан,да је ово корак у назад за фудбал,ај што су ми налупали минусе,већ почели да ми објашњавају како је то добро,игра се на резултат,тактика.Ко да немачки клубови,енглески,француски, италијански не играју на резултат и немају тактику.Па јел Наполи,Бајерн газе све пред собом без тактике.Само је квалитет фудбала на СП на нивоу белгијске лиге.Шта ће бити тек кад прошире број учесника,почети гледати од четврт финала.

JPR24

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.
(realno, 24. novembar 2022 17:50)

Ja pričam generalno, ne sporim njegov kvalitet, niti fizičku spremnost, ali toliki je ego, pogotovo sad kako je stariji da mi deluje da bi Portugal igrao bolje da je CR na klupi i da ulazi tek kasnije, sa iskustvom i znanjem bi doprineo možda i više.

To bi bilo to

pre 1 godinu

Za sad samo Francuska i Španija.Videćemo večeras šta mogu Srbija i Brazil kao dva najveća favorita za titulu.Mislim da će to biti finale pre finala.

realno

pre 1 godinu

Leao mora da igra prvu postavu. Ovaj Portugal je ekipa koja protiv najjacih ekipa moze da igra na kontru, jer ima tim za to. Mala nepaznja I evo vec 3 Gola protiv Gane.

Bond007

pre 1 godinu

Najveci je problem sto kada je Ronaldo u sesnestercu,protivnicki defanzivci bukvalno ne smiju da ga taknu,on je odma spreman da padne.....Evo cak ni Var ne pomaze....Ne mogu da shvatim kako ovo sudije dopustaju.

Марко

pre 1 godinu

Јуче Белгији опроштена два пенала, а данас Португалу досуђен непостојећи пенал.

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Previše mrzite Ronalda da bi ste bili objektivni. Prvi je stigao Ronaldo do lopte, zatim bilo je kontakta sa igračem Gane samo je pitanje koliko kontakta je stvarno bilo. Inače igrač Gane nije bio ni blizu lopte.

Još realnije

pre 1 godinu

@ realno. Ok,po imenima si u pravu a sad pogledaj ovaj jadni fudbal koji igra Portugal i seti se onih aždaja od Francuske i Španije.Ovo je toliko bezidejno i samo iz prekida Portugal može dati gol.A čekam kontru da sevne i da im Gana uvali gol.

Simba

pre 1 godinu

Africke reprezentacije jedino mogu da se dobiju takticki,tehnicki....Ko se sa njima upusti u fizicku borbu,to je nemoguce dobiti,jer su fizicki prave zvijeri i mogu da trce do ujutru.

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Nije bilo mnogo velikih sansi, ali ovo je solidan fudbal. Portugal jaci, ali oprezno napada, dok se Gana brani uz pokusaje kontranapada. Ovo su dva jaka tima pribliznog kvaliteta

realno

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.

DM32

pre 1 godinu

Premalo golova danas, nadam se da se prosek nece popravljati na nama veceras, kao što su Španci Kostariku oterali. Neka bude 4-4 ako mora da bude golova

Obrad

pre 1 godinu

Kao što je Ronaldo bio uteg Utdu, sada je uteg i Portugalu, nešto slično kao Suarez Urugvaju. Trebali su okončati karijere pre 300 godina. I Mesi sa njima.

JPR24

pre 1 godinu

Ovi Portugalci nemaju lošiji tim od Brazila, Francuza I Španaca. Njima jedan Leao sjedi na klupi. Odbrana I bekovi top isto.
(realno, 24. novembar 2022 17:02)

Još bolje bi bilo da im Ronaldo sedi na klupi… Prosto im davi igru samo on pa on pa on…

JPR24

pre 1 godinu

Moraće Bukari da udje u drugom poluvremenu i reši ovo.
(Filip, 24. novembar 2022 17:29)

Pa prvo da dodju do protivničkog gola, to bi bio uspeh…

Marko

pre 1 godinu

Za 0:0 treba izvođenje penala, i ko je bolji 1 bod. Time više ne bi postojale fudbalske utakmice bez golova.
(zare, 24. novembar 2022 16:54)

Ako finale svetskog bude nerešeno biće produžeci i penali. Zaista, zašto ne bi svaka utakmica tako?

fliper

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.

Simba

pre 1 godinu

Gledam sastav Portugala,pa oni imaju kvalitetniji sastav od Argentine....Tako da taj pritisak koji su nametnuli Messiju da mora osvojiti tutulu je stvarno nepravedan.

fliper

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri
(Luke Babbitt gravedigger, 24. novembar 2022 15:45)


Pa baš zato što se igra malo utakmica svi su oprezni, jer nemaš mnogo prilika za vađenje.
Kada imaš mnogo utakmica onda imaš i dosta prilika da se vadiš.
Sasvim je logično.

Ivar

pre 1 godinu

Da se primetiti da, za sada, na ovom prvenstvu nema bas dosta golova, malo ih ima. Da, im par utakmica koje vade prosek.
(Onion, 24. novembar 2022 16:12)
Uvijek je tako u prvim utakmicama, jer ako izgubis prvu moras loviti vec na samom startu i to je dodatan pritisak. 1 bod ili 0 razlika je dan i noc, nikome se ne isplati previse riskirati, osim ako nisi puno jaci kao npr Fra - Aus, Spa - Costarica i slicno

SIGURAN SAM

pre 1 godinu

Bili oni Svajcarci ili ne oni igraju do poslednjeg minute,Npr Saciri igrao 110 Utakmic za Svajce Dzaka 108 Utakmice,Da nisu zasluzili nebi ni Zvali u Reprezentaciju Svajcarske.

Аспера

pre 1 godinu

Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.
(fliper, 24. novembar 2022 16:26)

Ocuh, ne otac i majka. Ocuh mu je rod koliko i Svajcarska domovina.

sgdp

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je sa 6-7 godina došao sa majkom u Švajcarsku i tu živeo do svoje dvadesete godine, kada ga je fudbal odveo dalje. Dakle, odrastao je u švajcarskom školstvu, po švajcarskom sistemu. Takođe, očuh mu je Švajcarac. Ima švajcarsko državljanstvo skoro 10 godina. Iz kog tačno razloga ne bi trebalo da igra za tu zemlju?

Ludak

pre 1 godinu

Urugvaj istrajala matora generacija. Ako prodju u osminu da pevaju al tu ce im biti kraj, eventualno ako bi im Srbija naisla verovatno bi se sa njima nosili bez problema jer smo mladji i brzi.

Black Sabath

pre 1 godinu

@ Boka

Veljković,Mikenković,Živković,Kostić ,Tadić,Mitrović,Vlahović,Jović....sve majmun do majmuna... + još 7 miliona u Srbiji i 5 miliona kod mrskih zapadnjaka....Balkanska stoka...Srbija ne treba da igra Evropska takmičenja jer Evropi nipočemu ne pripada....sa Rusijom Belorusijom Kinom, Iranom, Sjevernom Korejom, Abhazijom, Donbasom, Južnom Osetijom da naprave svoje takmičenje....

Luke Babbitt gravedigger

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri

Ivan V.

pre 1 godinu

Ali Krivokapic na kraju utakmice:"bila je borbena utakmica,oba tima su zelela da daju gol"??? O cemu lik prica?Naravno da svaki tim ulazi u utakmicu sa zeljom da da gol,ali zato moras i da napadas i sutiras ka golu,sto u ovoj utakmici apsolutno nije bio slucaj.Zali Boze bacena 2 sata zivota!

Nikola Kovačević

pre 1 godinu

izvinite ali....Naslov članka predpostavlja da je moja reprezentacija slabija.....
NE
naša reprezentacija je ona od koje treba da se boje ...želim sve najlepše Brazilcima...neka ih Bog čuva

Kinez

pre 1 godinu

Suarez i Djokovic isto godište, Suarez izgleda kao da ima 45 godina, a Djokovic ko da mu je 27, 28. Isplati se taj spartanski nacin zivota.

medju svojima medju bliznjima, tesko je majko zivjet medj' njima

pre 1 godinu

Svica postoji vec 174g zahvaljujuci cinjenici da oni ne broje krvna zrnca jedni drugim ali to Balkanac ne moze da shvati pa sad broje krvna zrnca
Svajcarcima i ostalim jer je ostao bez svoje drzave ali mu brojanje u krvi. Demografi mudroseri-moralna sirotinja.

ninepi

pre 1 godinu

Prvo je onaj prethodni skoro celu utakmicu Kasteleta iz Nanta zvao Kosteleto, pa mu je valjda neko dojavio kako treba. Sad ovaj Oliveru iz Napolija zove Oliveira. Smejurija ziva sa ovim komentatorima sa Javnog servisa.

sgdp

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.

Аспера

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.
(sgdp, 24. novembar 2022 14:22)

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.

igor

pre 1 godinu

@ Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

Svi su Svajcarci. Svajcarska ne daje drzavljanstvo ljudima da bi sutirali loptu za njih. To su ljudi kojima su porodice tamo i stvarno im je to drzava.
Imaju mnogo nacionalnosti, ali su sve to Svajcarci.
nisu nam oni krivi sto smo mi kao ekonomski tigar privlacni samo Bosancima da se dosele.

sprars

pre 1 godinu

Sad sam uvjeren, Srbija nazalost nece proci skupinu. Euro 2024 je vase vrijeme kad cete napraviti rezultat.
(GrofModerneHrvatske, 24. novembar 2022 12:31)

Na osnovu cega si uveren? Da si bar ostavio komentar posle nase utakmice a ne ti zakljucio po ovom jadu od igre? Svajcarci nista posebni, Kamerun veze s vezom nema. Onaj papan ulece u klizeci u zaustavnom vremenu i salje loptu u korner umesto da je pustio golmana da izbije loptu i tako gube vazne minute, a napad ne znaju da zavrse, dodju do 16 i pogube se. Mi samo da odigramo presing na prvi red i Svajcaraca i Kamerunaca izgresice sto posto! Napadace imamo koji mogu dati gol.

Clairvoyant

pre 1 godinu

Vec mi se javlja sta ce dalje biti:

- Brazil dobija Srbiju
- Brazil i Svajcarska igraju prijateljsku nereseno
- Srbija na jedvite jade dobija Kamerun
- Brazil dobija Kamerun ubedljivo
- Srbija i Svajcarska igraju nereseno

Tabela:

1. Brazil 2 1 0 7
2. Svajcarska 1 2 0 5
3. Srbija 1 1 1 4
4. Kamerun 0 0 3 0

Zapamtite ovaj komentar!

Nik

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Moze, ionako ide vikend.

Kalkulator

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.
(Marko, 24. novembar 2022 12:57)

Ako Brazil bude imao 6 bodova a Švajcarska ima pare, Brazil ostaje prvi zbog najbolje gol razlike. Da mi uzmemo 6 bodova pa dalje kako bude.

Xman

pre 1 godinu

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.
(sprars, 24. novembar 2022 13:12)
Kralju, pricamo za Srbiju a ne za svet.

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj Kamerun treba da napunimo sa bar 4 razlike, pojma nemaju!
(etotako, 24. novembar 2022 12:48)

Dosta bi bilo i 1:0, a ni to nije sigurno.

Kg

pre 1 godinu

Dobar rezultat za nas. Pod uslovom da Brazil nakanta sve, a hoce, dovoljno se samo da pobedimo Svicu sto ne bi trebalo da bude problem. Bar je motivacija tu. A videli smo kroz ovih ameba sacirija i dzake (koji znaju istoriju i tablicu mnozenja vrlo priblizno) da je ipak to presudno.

Black Sabath

pre 1 godinu

Uvjek navijam da crnci,Arapi ili žuti pobijede smrdljive bjelčuge...uvjek navijam da siromašni pobijede bogate...
Zato idemo Brazil ,gazi te bjelčuge...idemo siromašni Brazil,gazi tog ekonomskog tigra...idemo Brazil,gazi te ksenofobe i nacionaliste

Harry

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.
(Slaj, 24. novembar 2022 12:41)

Mi ne igramo dobro protiv nikoga ko tvrdo igra, jer nismo sposobni da ga slomimo, a nismo sposobni da ga slomimo jer smo mekani, softie. Kao sto neki zlobnik rece, tesko cemo mi da prodjemo dalje bas zbog Svajcarske, jer oni ce bas protiv nas da kidaju, a mi nemamo kvalitet da ih zgazimo. Ne treba zaboraviti i to da cemo i jedni i drugi imati po 3 boda kad se budemo sreli, pod uslovom da smo mi do tada pobedili Kamerun.

sprars

pre 1 godinu

Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?
(Xman, 24. novembar 2022 12:42)

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.

Čime se mi bavimo

pre 1 godinu

Svajcarska bez ijednog svajcarca u sastavu.
(Stefan, 24. novembar 2022 12:47)

Švajcarci u etničkom smislu uopšte ne postoje, pa je onda sasvim svejedno ko im igra (pod uslovom da ima državljanstvo). Kad nas nakantaju, ponavljaćemo tu činjenicu kao mantru, da se tešimo do sledećeg velikog takmičenja.

andidas

pre 1 godinu

Owde widim swi otpisuju Kamerun i uzimaju bodowe Kako hoce. Oni se u Afriku ne wracaju Bez bar jedne pobjede e pa sad widjecemo gdje ce je nawuci. Uglawnom, nece biti jednostawno, swaki bod zlata wrijedi

mnm

pre 1 godinu

(Pozdrav sa Ohrid)

Pozdrav za Ohrid.
eno ih obojica (sličice šaćiri i džaka) zalepljeni u pisoaru kod nas u firmi.
Često se ljudi olakšavaju na njima.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
(Beč opet čeka titulu- Rade Milić, 24. novembar 2022 12:09) Što ga osudjuješ odmah i vredjaš, ni ja nisam bio siguran šta je hteo da kaže prvih sat vremena…

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

navijac

pre 1 godinu

Dobro je sto su pobedili samo minimalmim rezultatom, posto na kraju moze da odluci gol razlika. I mi veceras ako gubimo, dobro bi bilo da to bude minimalno.

Eni

pre 1 godinu

Ovde moja Mathematika ovako glasi. Srbija mora dobiti Kamerun. Najmanje 2 Gola. Zatim sto manje Gola primiti protiv brazila, tako da se neracunaju medjusobnim dueli, nego gol rezlike naravno pobeda Brazila protiv svajcarske, I tada je nama dovoljno I neresen protiv svajcaraca sa pobedom Jos sigurnije Ali sve su Karte otvorene verujem u srbiju ziveli

mateo

pre 1 godinu

brazil i svicarska idu dalje, to se znalo odmah nakon izvlacenja. srbija ima katastrofalnu obranu i golmana a i vezni red nije bas nesto. realno ocekujem veceras petardu, hattrick neymara i dva komada vinija.

Kblo srb

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Šakira ?!!

Milioni su otišli

pre 1 godinu

Sve češće sportisti igraju protiv zemlje u kojoj su rođeni ili su drugo koleno. Nismo ni mi izuzetak. Uskoro pokrećem peticiju sa se podigne spomenik svima koji su iz bilo kojeg razloga napustili zemlju a najčešće je to potraga za boljim životom.

navijac

pre 1 godinu

@(Clairvoyant, 24. novembar 2022 13:30)

Od Brazila gubimo, kao i Svajcarci. Igramo nereseno sa Kamerunom i onda dobijamo Svajcarsku u zadnjoj i idemo dalje lao drugi.

stojko

pre 1 godinu

Najgora utakmica do sada. Ne zna se ko je gori. Ako ne budemo bolji od Kameruna i ovakve Švajcarske, nemamo šta da tražimo dalje.

Ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Mnogo opasan ovaj Kamerun, nama ce biti lakse protiv Brazila i Svajcarske da igramo nego protiv njih. Protiv Svajcarske igraju taman koliko im treba da izgube lagano sa pola snage. Mi uglavnom ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Kameruna, Slonovace, Kostarike....

Globtroter

pre 1 godinu

Kamerunci su odigrali samo deo prvog poluvremena kad su se istrčali za ceo meč. Nedisciplinovani, nemaju nikakvu taktiku, nemaju igru, a nemaju ni tehniku. Nismo za nokaut fazu ako od njih izgubimo.

Švajcarci ništa posebno. Moramo i njih da pobedimo. Ne znam kad ćemo ako ne sad.

botinosmećarska

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17) Ako pobedimo večeras da te ne gledamo više nikada na sekciji sport.

begam u JAPAN

pre 1 godinu

Meni danasnji Kamerun izgleda slabiji od Kostarike pre 4 godine . Videcemo , sve je moguce . I dalje imam traume od Australije onomad tako da ne bi me iznenadilo i da ih sve sasijemo i da nas svi pregaze u grupi . Sve je moguce . pozz

Lekid

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.

Splavar

pre 1 godinu

…standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.
(Dzoni, 24. novembar 2022 12:52)

To je samo iz protesta prema Fifi zbog lgtbtmg situacije, inace pevo bi ko ponosni slavuj. Salu na stranu, i nije nekakav strasan fudbal odigran, ali rezultat nije povoljan za nas. Nadao sam se podeli bodova, da ne idemo u drugo kolo sa velikim zaostatkom iza Kameruna i Svajcarske, ovako ce biti mnogo teze ako se danas nekakvo cudo ne dogodi protiv Brazila, da se izvucemo s nekim minimalnim porazom. Parkiraj taj autobus Pikse, a s ostalima se i moze igrati

Из угла

pre 1 godinu

Камерун се баш испромашивао зицера. Ништа посебно обе екипе. Пуно простора остављају за игру.

christian

pre 1 godinu

Ako Srbija ne uzima bod protiv Brazila veceras , tesko da proci skupinu. Sledeci mec Brazil-Svajcarska nereseno i oba tima imace Po 4 bodova. Ako Srbija pobedi Kameroun onda samo pobeda protiv Svjacrske vodi dalje. Ako ne pobedi Kameroun onda mec protiv Svjacarske bice za oprostaj.
Ogromna psiholiska prednost za Svajcarsku

Kad moze Japan da savlda Nemacku mogla I Srbija da savlada Brazil. To je mondial i sve je moguce samo treba dati sve 101%

Nebojsa Matic

pre 1 godinu

Kamerun - tj Afrički fudbal - je od iste boljke i loš i dobar. Igraju nešablonski, kreativno, srčano - i ostavljaju rupe nazad za protivnika. Imam utisak da se ne trude nešto preterano, više se igraju. Činilo mi se da mogu da daju gol kad hoće, a u stvari ne znaju da završe. Švajcarci, tj Evropljani, kad se suoče sa ovakvim fudbalom, ne znaju šta će, dok im ne stigne poklon ...

ovan za priplod

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da dobijemo raspali Kamerun i Svajcarsku ( koja nema ni jednog boljeg igraca od nasih ) onda ... Prelazimo grupu sad sam siguran . Srbija - Kamerun 2-0 ( minimum ), a Srbija cenim i igram u kladionici da Srbija zabija min 3 komada Svajcarcima . Odbrana im gora od Zvezdine, Partizanove i Barselonove iz doba Pikea .

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Do Svetog Nikole da se spoji, svakako niko ništa ne radi!

srce

pre 1 godinu

brazil x sa nama i swi a sa cam 1, mi x brazil i cam a 1 swi, swi 1 cam, x brazil i 2 sa nama, total brazil i srbija 5 boda, swi 4, cam 1

Djenka

pre 1 godinu

Ova Svicarska ce vas poderat
(Gregas, 24. novembar 2022 12:16)

Pričaš kameruncima? Pokazali su i jedni i drugi da za dalje nisu. Iz grupe idu dalje Srbija i Brazil.

Bata Djora

pre 1 godinu

Kamerun gubi sa 1:0 ali ne pritiska, bez energije, gomila neverovatnih pogresnih dodavanja. Siptafrikanci isto smaraju, takticki postavljeni, pimplaju oko golmana, svi tese Embola sto je dao gol...
Dva igraca iz MLS na terenu, Sacko i dalje igra za Svicu iako je rekreativac...

acapakito

pre 1 godinu

Kamerun je verovatno najlošija reprezentacija na turniru kakvi su ovo Indijanci majko moja. s pravom se vidi da ne razmišljaju kapacitet li je sta

Baltazar

pre 1 godinu

za ono guranje sledja sudija je morao da svira penal i da dodeli crveni Švajcarcima jer je igrač Bajerna bio poslednji igrač. Kemuncima bi jedva dočekao da svira a očigledno Švajcarcima nije smeo jer su zaštićeni ko beli medved.
Inače Kamerun igra presporo i sa takvom igrom teško će do izjednačenja.

trsko

pre 1 godinu

mrtva utakmica, bez ritna, selektor kameruna ubija utakmicu sa vadjenjem dva igraca koji su mozda mogli iz neke situacije nesto da zamute, ovako mogu 3dana igrati do gola ne mogu, jedino neka luda sreca

Marko

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.

adam

pre 1 godinu

Zadovoljstvo je gledati Kamerun - veština i elegancija, svaka im čast. A uz to vrlo pristojno i fer ponašanje. A ovi u crvenim dresovima... šta da se kaže, loša strana fudbala.

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.
(Gde ideš svete, 24. novembar 2022 12:00)

A-haaaa, dobro je. Sad mi laknulo, ipak je bio sarkazam :-)

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Zakljucak je da je Kamerun opasan i dobar dok ne dobije gol, jer nakon toga ih nigde nema. Nista posebno nisu uradili da bi postigli gol nakon primljenog. Ogromna pobeda za albance.. Ovo nam dosta otezava sve, ali dobro. Treba ici svaku utakmicu na pobedu igrati junacki i lepo, pa kako god da bude,a verujem da ce biti dobro!

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.

Slaj

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.

Kinez

pre 1 godinu

Ovo je odlično za Srbiju, samo 1:0 za Svajcarce, u slučaju istog broja bodova, gol razlika odlučuje o prolazu dalje. Mi moramo ići na to da Kamerun pobedimo sa što više razlike.

Ivar

pre 1 godinu

Legenda kaže da postoji live kladjenje.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 11:09)
To je samo legenda, nemoj zavaravati jadne i napacene ljude

bluc

pre 1 godinu

Koji je to fazon da imigranti igraju za drugu zemlju. Treba da FIFA uvede pravilo da za zemlje igraju samo cistokrvni fudbaleri tih zemalja. Ovako nije fazon. Pa pogledajte samo Francusku, tamo nema možda 7, 8 pravih Francuza, i sad su oni kao fudbalska velesila.?? Pa bila bi i Srbija fudbalska velesila kada bi se milioni i milioni imigranata doselilo u Srbiju.

Ја бих прогурао аутобус овуда

pre 1 godinu

Камерунци играју опуштено, ноншалантно, као да воде 5:0.

Gogi

pre 1 godinu

Gadna je Švica. Nisu oni tek onako bili ispred Italije u grupi za SP i na zadnjem EP izbacili Francuze. Posebno ovaj Džaka, ubrzava - usporava tok utakmice po potrebi celo vreme.

Admiral

pre 1 godinu

Meni nije jasno sto se toliko podcenjuje Kamerun i ne samo oni nego i Senegal, Maroko... To nisu nimalo slabe i naivne reprezentacije a ovde ih neki ismevaju kao da su u pitanju Malta ili Luksemburg

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)
Sarkazam, jesii čuo nekad.

србија

pre 1 godinu

не зна се која је грђа екипа. швајцарска по ко зна који пут добија утакмицу из никакве игре

Dingospo

pre 1 godinu

Kad se već nameštaju utakmice, mogli bi to malo manje providno da rade. Kamerunci do kaznenog kao Bajern, a u završnici akcija kao da igraju za GSP Polet. Važi.

gregor

pre 1 godinu

Brazil Srbija 2:1
Svajcarska Kamerun 1:0
Brazil: Svajcarska 3:1
Srbija: Kamerun 2:2
Srbija: Svajcarska 1:1
Brazil: Kamerun 3:0
1.Brazil 9
2. Svajcarska 4
3. Srbija 2
4. Kamerun 1

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.
(Alex, 24. novembar 2022 11:53)

Afričke reprezentacije nisu ni blizu nekadašnjim. Kamerun je imao ozbiljan tim, Obala Slonovače, Gana, Južnoafrička republika, Senegal... nekada Alžir i Tunis.
Mnogo je propao fudbal u siromašnim zemljama, ne radi se kvalitetno, korupcija i kriminal su učinili svoje. Nekada su, pored Brazila, Urugvaja i Argentine, reprezentacije poput Čilea, Kolumbije i Paragvaja, redovno prolazile u osminu finala SP, često i do četvrtfinala.
Sada je sve u bogatim zemljama, teško neko drugi može do trofeja. Ni Brazil ni Argentina nisu više ono što su bili.

Dzoni

pre 1 godinu

Ako već imigranti mogu igrati za drugu zemlju, neka se barem to ograniči na maksimalno 5, 6 imigranata. Pa pogledajte Švajcarsku i Francusku, tu ima svega, a najmanje Švajcaraca i Francuza. Da za Svajcarsku igraju samo pravi Svajcarci, pa realno mi bi ih pregazili 5:0. Džaka kapiten Švajcarske, a čovek ladno ne pjeva himnu, hahahaha i on je sad kao Švajcarac? On je realno Albanac koji se samo zbog boljeg standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.

Betonka

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.

Jugosloven

pre 1 godinu

Ovo ko da je namešteno 1:0. Kamerun od početka igra bez volje. Ajde da ne srljaju na početku, to je u redu, ali na 0:1 da ništa ne promene i ne krenu napred, malo mi sumnjivo izgleda.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.
(Betonka, 24. novembar 2022 12:10)

Tačno. Problem je što reakcija odbrane Kameruna jako podseća na neke reakcije naše odbrane.

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Na vasim usnama ce biti nesto drugo.

Kuršumlija na vezi

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Pravi te čuvene Ohridske krempite i ne jedi gov..

Ilija Dukić

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Dva od ta tri su već neradna

Gde ideš svete

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.

Xman

pre 1 godinu

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.
(Mahatma Pandi, 24. novembar 2022 10:35)
Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?

Stranac

pre 1 godinu

Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
...

Covek nije shvatio sprdnju, ne treba ga zbog toga zezati.

Kamerun bas amaterski primio gol, cim se jedan od Kamerunaca ukopao u 16, videlo se da nece izaci na dobro.

Komedijaš

pre 1 godinu

Ovi čak i ne pokušavaku da izjednače. Izgleda Swiss Bank se otvorila u pauzi. Valjda i ekonomski tigar ima fond za ovakve situacije? Da pobedimo Brazil, kupimo 3 boda od Kameruna a sa Švajcarskom kako bude.

takkar

pre 1 godinu

Švajpartarska. Čuveni Švajptari...Dobro poznata lica. Da racunamo da pucamo od Brazila sto je nekako sasvim prirodna stvar,onda dobijemo Kamerun sto isto ima logike skroz, i opet finale sa Švajptraima,naravno samo bez Briha.

Tako nekako

pre 1 godinu

Mi drugu utakmicu igramo protiv Kameruna. Ako Švajcarska pobedi mi ćemo im biti jedina šansa. A brzi su ali loši u završnici. Dobro ili loše da izgube sada? Možemo da ih čekamo na kontre ali ni oni neće srljati do zadnjih 10 minuta ako bude nerešeno. Mada mogu kao minu Rusiji da se vase na Brazilu 😄

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)



Mazićemo ga, pazićemo ga i nazvaćemo ga Đorđe… Haha

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледао сам од 70. минута. Видео сам потпуно неспособни, импотентни, никакви Камерун. Швајцарска чврста и организована, мада то против ових није ни било тешко. Чујем да су били бољи у првом полувремену, али пво задњих 25 мин је велико ништа. И као и сви Африканци на првенству МНОГО ПЕТЉАЈУ!!! Ни Сенегал, ни Мароко, ни Тунис а ни Камерун нису дали гол!

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?

Pedja J7

pre 1 godinu

Auu, evo nakon 25 min meča, Švajcarska - Kamerun, ne znam ko Brazilu garantuje prolaz a ne nama...
Možda i najjača grupa na SP...
Večeras moramo hrabro maksimalno!!!

realno

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Opusti se brt, zeza se covek

nikola

pre 1 godinu

Zasto bas sa njim?! Jos 50 ljudi ucestvuje na toj utakmici...zasto mi uvek dajemo kredibilitet tim likovima, i sebe time umanjujemo?!

Alex

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Po prikazanoj igri u prvih 45 minuta,Brazilci i mi sigurno prolazimo dalje, jedino me plasi da nas ovi veceras ne ogole pa da nam padne moral i samopouzdanje. Kamerun bolji ali tehnicki nepotkovaniji, Svajcarska prestarela i spora ekipa njihov zenit je prosao.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Ako je suditi na osnovu prvih 30 minuta, stice se utisak da su kamerunci veoma opasni u kontri. Izuzetno su brzi, odlicno kontrolisu loptu u punom trku i stvaraju mnogo problema albancima. Moramo biti izuzetno skoncentrisani u sredini i odbrani. VErujem da ove godine mozemo proci grupu, pa i dalje, ali moramo biti izuzetno skoncentrisani. Ne smemo imati periode od 20-25 minuta kad ne znamo sta radimo, a to se desavalo pre nego sto je Piksi dosao na mesto selektora. Inace, navijam za neresen rezultat izmedju Albanije i Kameruna. Mislim da bi nam to navjvise odgovaralo.

Aragorn

pre 1 godinu

Само нека издрже и једни и други.
0:0
(Један Убод, 24. novembar 2022 11:43) Odmori malo kladionicu sendvičiću. Prošetaj, lep novmebarski dan.

Robert

pre 1 godinu

Gubimo od Brazila, krece pljuvanje slobodnim stilom.
Dobijamo preostale dve i igraci se dizu u nebesa, protiv Brazila je bio samo los dan.
(ctrl, 24. novembar 2022 10:31)

Dobijemo Brazili, ide dizanje u nebesa, najveća senzacija ikada...
Na krilima euforije izgubimo preostale dve, ispadnemo iz grupe - kreće pljuvanje slobodnim stilom.
Niste razmišljali o tom scenariju, vidi se.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Koliko mi je žao što nisam stigao da odigram na Kamerun protiv Švajcarske, do će biti spektakl.
(123, 24. novembar 2022 10:59)

Legenda kaže da postoji live kladjenje.

Marko

pre 1 godinu

Ne znam da li sam subjektivan, ali bas sam razocaran igrom vecinom Evropskih reprezentacija, Poljska, Danska, Holandija, evo sad i Svajcarska. Sve mi mlako deluje, kao da su naterani da igraju. Ok razumem da je veliki ulog, ali nikakvog zara nema, vezni red se setka igra se neka cekalica pa ako prodje prodje. Hrvati i Belgija imaju kvalitet pa si i mogao nesto da vidis, ali i to nije bilo nista specijalno. Niko da napadne malo, neki prodor, dribling, kontra, bilo sta, samo se davi lopta i to je to. Nadam se da necemo ovako igrati. Ovi afrikanci i azijati dosli ljudi da igraju, ide lopta napred odmah, idu ka golu, vidi se da nema nekog peteranog kvaliteta ali mnogo bolje izgledaju.

Pomoravlje

pre 1 godinu

Moje neko mišljenje je da su Švajcarci slabiji nego pre 4 godine, Kamerun vrlo nezgodna ekipa, poluvreme je generalno bilo mlako. Međutim treba se spremiti i na mogući scenario da mi u ovoj grupi ne osvojimo ni bod.

dinko

pre 1 godinu

Koji su to navijači kada već sada viču nemamo šansi? U tom slučaju ne mora se niti igrati! Sve ovisi hoće li igrači dati sve od sebe i uz malo sreće i okrugle lopte sve je moguće! Evo jučer naši kockasti igrali kukavički i jedva izvukli bod. Nema nepobjedivih. Jedino što je važno da se igra kao tim, Zar ja iz ZG moram da vas guram?

mare

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Ako bude neresno - dva, a ako izgubimo - jedan? Mislim da je posteno

Milić

pre 1 godinu

Čist penal nije sviran za Kamerun, igrač Švajcarske jeste prvi stigao do lopte, al je i sa dve noge pokosio napadača Kameruna. Realno čist penal.

Živ bio

pre 1 godinu

Srbi mogli ste iz dosadašnjeg toka SP da vidite da se svi bore i da će i Brazil dati sve od sebe da vam otkine makar bod a ako može i sva tri.
(Sai baba, 23. novembar 2022 12:35)

Tek sam sad video i još se smejem. Nije ni čudo što si juče imao najviše ocena 1077 pozitivnih. Ajd ako mora nek nam otkinu 1 bod, možemo to da podnesemo.

Bosnae

pre 1 godinu

Ne bojte se Švicaraca nego se fokusirajte na Kamerun. Vidite da su brzi ko podmazane munje i veoma su pokretljivi.Opasan protivnik. Pozdrav iz komšiluka i sretno večeras protiv Brazila!

DEX

pre 1 godinu

Upravo gledam meč Švajcarska-Kamerun i vidim sigurnih 6 bodova iz utakmice Srbije sa njima tako da vas molim da ne mračite više. A što se Brazila tiče videćemo večeras ali očekujem u najgorem slučaju bod za Srbiju. Ukupno 7 do 9 bodova u grupi osvojiće Srbija.

Lošmi

pre 1 godinu

Vidim da su dresovi Švajcarske isto kao i nama "Puma", i liče na ok dresove, ja ne znam kako su naši izabrali one bele rezervne dresove, čak i na TopEleven su bolji, kako su igrači pristali da nose ono.

zigi

pre 1 godinu

a u jeee... nazalost kamerunci nisu indijanci. ovo je grupa bez lakog bilo cega za bilo koga. svaka sansa, svaka akcija, svaka odbrana ce biti napeto. nece se ni brazil prosetati. ali ako to i treba da bude tako na sp. mi ako prodjemo grupu, onda smo stvarno ludaci. prethodnih decenija smo po pravilu imali lake grupe a ispadali glatko. a sada ako prodjemo ovu paklenu grupu, sta reci... ali to bi bas i bilo u nasem stilu.

Navijac

pre 1 godinu

Prvo poluvreme ni jedni ni drugi bas nista nisu pokazali. Da ostane 0:0 bilo bi idealno za nas. Cak i poraz od Brazila ne bi bio tragedija. Od ovih oba smo kvalitetniji, samo treba to i da pokazemo.

Бане

pre 1 godinu

Svim srcem uz Brazil. Inace Engleska ce biti novi sampion sveta!
(Aragorn, 24. novembar 2022 10:16)

Ја бих рекао Шпанија. Али, добро...

Qatar

pre 1 godinu

Svica preozbiljna i preiskusna reprezentacija.Svi godinama igraju u jakim klubovima lige petice.
Redovno prolaze grupe na Mundijalu i Euru.
Na poslednjem Euru izbacili Francuze a sada u kvalifikacijama za SP aktuelne Evropske sampione Italijane.
Bice bas bas bas tesko.. 50% 50% sanse.

zare

pre 1 godinu

Predlog 0 bodova za rezlutat 0:0 nije loš, ali je bolji ako je 0:0 izvode se penali i dobije 1 bod (ne 2, ne 3) ko je uspešniji.
Neko reče prvak će biti Španija. Polako, moderne reprezentacija lako razbijaju špansko tik tok dovavanje.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.

Gde ideš svete

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.

dinko

pre 1 godinu

Koji su to navijači kada već sada viču nemamo šansi? U tom slučaju ne mora se niti igrati! Sve ovisi hoće li igrači dati sve od sebe i uz malo sreće i okrugle lopte sve je moguće! Evo jučer naši kockasti igrali kukavički i jedva izvukli bod. Nema nepobjedivih. Jedino što je važno da se igra kao tim, Zar ja iz ZG moram da vas guram?

Bosnae

pre 1 godinu

Ne bojte se Švicaraca nego se fokusirajte na Kamerun. Vidite da su brzi ko podmazane munje i veoma su pokretljivi.Opasan protivnik. Pozdrav iz komšiluka i sretno večeras protiv Brazila!

Pedja J7

pre 1 godinu

Auu, evo nakon 25 min meča, Švajcarska - Kamerun, ne znam ko Brazilu garantuje prolaz a ne nama...
Možda i najjača grupa na SP...
Večeras moramo hrabro maksimalno!!!

Marko

pre 1 godinu

Ne znam da li sam subjektivan, ali bas sam razocaran igrom vecinom Evropskih reprezentacija, Poljska, Danska, Holandija, evo sad i Svajcarska. Sve mi mlako deluje, kao da su naterani da igraju. Ok razumem da je veliki ulog, ali nikakvog zara nema, vezni red se setka igra se neka cekalica pa ako prodje prodje. Hrvati i Belgija imaju kvalitet pa si i mogao nesto da vidis, ali i to nije bilo nista specijalno. Niko da napadne malo, neki prodor, dribling, kontra, bilo sta, samo se davi lopta i to je to. Nadam se da necemo ovako igrati. Ovi afrikanci i azijati dosli ljudi da igraju, ide lopta napred odmah, idu ka golu, vidi se da nema nekog peteranog kvaliteta ali mnogo bolje izgledaju.

Gogi

pre 1 godinu

Gadna je Švica. Nisu oni tek onako bili ispred Italije u grupi za SP i na zadnjem EP izbacili Francuze. Posebno ovaj Džaka, ubrzava - usporava tok utakmice po potrebi celo vreme.

Živ bio

pre 1 godinu

Srbi mogli ste iz dosadašnjeg toka SP da vidite da se svi bore i da će i Brazil dati sve od sebe da vam otkine makar bod a ako može i sva tri.
(Sai baba, 23. novembar 2022 12:35)

Tek sam sad video i još se smejem. Nije ni čudo što si juče imao najviše ocena 1077 pozitivnih. Ajd ako mora nek nam otkinu 1 bod, možemo to da podnesemo.

Kuršumlija na vezi

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Pravi te čuvene Ohridske krempite i ne jedi gov..

Bond007

pre 1 godinu

Najveci je problem sto kada je Ronaldo u sesnestercu,protivnicki defanzivci bukvalno ne smiju da ga taknu,on je odma spreman da padne.....Evo cak ni Var ne pomaze....Ne mogu da shvatim kako ovo sudije dopustaju.

Betonka

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.

Admiral

pre 1 godinu

Meni nije jasno sto se toliko podcenjuje Kamerun i ne samo oni nego i Senegal, Maroko... To nisu nimalo slabe i naivne reprezentacije a ovde ih neki ismevaju kao da su u pitanju Malta ili Luksemburg

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)
Sarkazam, jesii čuo nekad.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Koliko mi je žao što nisam stigao da odigram na Kamerun protiv Švajcarske, do će biti spektakl.
(123, 24. novembar 2022 10:59)

Legenda kaže da postoji live kladjenje.

Kblo srb

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Šakira ?!!

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ovo penal a ono sinoc za Kanadu nije.
Džaba VAR kada se opet gleda koja reprezentacija ili igrac je u pitanju.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 18:24)

Naravno. Dobio sam gomilu minusa i uvreda kada sam napisao da će uz VAR biti još lakše velikima da kradu male. Vrlo prosto, jači timovi su ti koji opasnije napadaju i situacije kad ih samo pipneš biće mnogo češće nego obrnuto. Ruka takodje. Dovoljan je mali kontakt i to je to. Ono je bruka šta su Kanadi uradili.

Pomoravlje

pre 1 godinu

Moje neko mišljenje je da su Švajcarci slabiji nego pre 4 godine, Kamerun vrlo nezgodna ekipa, poluvreme je generalno bilo mlako. Međutim treba se spremiti i na mogući scenario da mi u ovoj grupi ne osvojimo ni bod.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sramota,svetsko prvenstvo a toliko očigledne kradje sudija da ih možeš videti iz svemirskog broda i nije sramota ni sudiju a ni Kristijana da se raduje.

sgdp

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.

realno

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Opusti se brt, zeza se covek

Robert

pre 1 godinu

Gubimo od Brazila, krece pljuvanje slobodnim stilom.
Dobijamo preostale dve i igraci se dizu u nebesa, protiv Brazila je bio samo los dan.
(ctrl, 24. novembar 2022 10:31)

Dobijemo Brazili, ide dizanje u nebesa, najveća senzacija ikada...
Na krilima euforije izgubimo preostale dve, ispadnemo iz grupe - kreće pljuvanje slobodnim stilom.
Niste razmišljali o tom scenariju, vidi se.

Марко

pre 1 godinu

Јуче Белгији опроштена два пенала, а данас Португалу досуђен непостојећи пенал.

Ја бих прогурао аутобус овуда

pre 1 godinu

Камерунци играју опуштено, ноншалантно, као да воде 5:0.

Simba

pre 1 godinu

Africke reprezentacije jedino mogu da se dobiju takticki,tehnicki....Ko se sa njima upusti u fizicku borbu,to je nemoguce dobiti,jer su fizicki prave zvijeri i mogu da trce do ujutru.

Kinez

pre 1 godinu

Pa tek sad skontas koliko smo mi ustvari pokradeni na prošlom Svetskom. Da nas nisu pokrali, igrali bi sa Švedskom u osmini finala. Za očekivati je da se nastave kradje i na ovom Svetskom u korist "velikih". To je jednostavno tako, tu ni VAR ne pomaže. Pa jeste li samo vidili onu kradju od sinoć, pa ovo sad, nastaviće se očigledno..

bluc

pre 1 godinu

Koji je to fazon da imigranti igraju za drugu zemlju. Treba da FIFA uvede pravilo da za zemlje igraju samo cistokrvni fudbaleri tih zemalja. Ovako nije fazon. Pa pogledajte samo Francusku, tamo nema možda 7, 8 pravih Francuza, i sad su oni kao fudbalska velesila.?? Pa bila bi i Srbija fudbalska velesila kada bi se milioni i milioni imigranata doselilo u Srbiju.

adam

pre 1 godinu

Zadovoljstvo je gledati Kamerun - veština i elegancija, svaka im čast. A uz to vrlo pristojno i fer ponašanje. A ovi u crvenim dresovima... šta da se kaže, loša strana fudbala.

Ivan V.

pre 1 godinu

Ali Krivokapic na kraju utakmice:"bila je borbena utakmica,oba tima su zelela da daju gol"??? O cemu lik prica?Naravno da svaki tim ulazi u utakmicu sa zeljom da da gol,ali zato moras i da napadas i sutiras ka golu,sto u ovoj utakmici apsolutno nije bio slucaj.Zali Boze bacena 2 sata zivota!

medju svojima medju bliznjima, tesko je majko zivjet medj' njima

pre 1 godinu

Svica postoji vec 174g zahvaljujuci cinjenici da oni ne broje krvna zrnca jedni drugim ali to Balkanac ne moze da shvati pa sad broje krvna zrnca
Svajcarcima i ostalim jer je ostao bez svoje drzave ali mu brojanje u krvi. Demografi mudroseri-moralna sirotinja.

mare

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Ako bude neresno - dva, a ako izgubimo - jedan? Mislim da je posteno

Аспера

pre 1 godinu

Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.
(fliper, 24. novembar 2022 16:26)

Ocuh, ne otac i majka. Ocuh mu je rod koliko i Svajcarska domovina.

Simba

pre 1 godinu

Gledam sastav Portugala,pa oni imaju kvalitetniji sastav od Argentine....Tako da taj pritisak koji su nametnuli Messiju da mora osvojiti tutulu je stvarno nepravedan.

To bi bilo to

pre 1 godinu

Za sad samo Francuska i Španija.Videćemo večeras šta mogu Srbija i Brazil kao dva najveća favorita za titulu.Mislim da će to biti finale pre finala.

DEX

pre 1 godinu

Upravo gledam meč Švajcarska-Kamerun i vidim sigurnih 6 bodova iz utakmice Srbije sa njima tako da vas molim da ne mračite više. A što se Brazila tiče videćemo večeras ali očekujem u najgorem slučaju bod za Srbiju. Ukupno 7 do 9 bodova u grupi osvojiće Srbija.

JPR24

pre 1 godinu

Ovi Portugalci nemaju lošiji tim od Brazila, Francuza I Španaca. Njima jedan Leao sjedi na klupi. Odbrana I bekovi top isto.
(realno, 24. novembar 2022 17:02)

Još bolje bi bilo da im Ronaldo sedi na klupi… Prosto im davi igru samo on pa on pa on…

sprars

pre 1 godinu

Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?
(Xman, 24. novembar 2022 12:42)

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.

DM32

pre 1 godinu

Premalo golova danas, nadam se da se prosek nece popravljati na nama veceras, kao što su Španci Kostariku oterali. Neka bude 4-4 ako mora da bude golova

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Do Svetog Nikole da se spoji, svakako niko ništa ne radi!

fliper

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri
(Luke Babbitt gravedigger, 24. novembar 2022 15:45)


Pa baš zato što se igra malo utakmica svi su oprezni, jer nemaš mnogo prilika za vađenje.
Kada imaš mnogo utakmica onda imaš i dosta prilika da se vadiš.
Sasvim je logično.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.
(Alex, 24. novembar 2022 11:53)

Afričke reprezentacije nisu ni blizu nekadašnjim. Kamerun je imao ozbiljan tim, Obala Slonovače, Gana, Južnoafrička republika, Senegal... nekada Alžir i Tunis.
Mnogo je propao fudbal u siromašnim zemljama, ne radi se kvalitetno, korupcija i kriminal su učinili svoje. Nekada su, pored Brazila, Urugvaja i Argentine, reprezentacije poput Čilea, Kolumbije i Paragvaja, redovno prolazile u osminu finala SP, često i do četvrtfinala.
Sada je sve u bogatim zemljama, teško neko drugi može do trofeja. Ni Brazil ni Argentina nisu više ono što su bili.

Dikan

pre 1 godinu

Kristijano penal Ronaldo
(Boza, 24. novembar 2022 18:39)

On bar pogodi penal :) Gine čovek, trči, asistira, daje golove, gladan uspeha sa 37 godina.

sgdp

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je sa 6-7 godina došao sa majkom u Švajcarsku i tu živeo do svoje dvadesete godine, kada ga je fudbal odveo dalje. Dakle, odrastao je u švajcarskom školstvu, po švajcarskom sistemu. Takođe, očuh mu je Švajcarac. Ima švajcarsko državljanstvo skoro 10 godina. Iz kog tačno razloga ne bi trebalo da igra za tu zemlju?

нс бој

pre 1 godinu

Ја кад сам написао после другог дана да је фудбал очајан,да је ово корак у назад за фудбал,ај што су ми налупали минусе,већ почели да ми објашњавају како је то добро,игра се на резултат,тактика.Ко да немачки клубови,енглески,француски, италијански не играју на резултат и немају тактику.Па јел Наполи,Бајерн газе све пред собом без тактике.Само је квалитет фудбала на СП на нивоу белгијске лиге.Шта ће бити тек кад прошире број учесника,почети гледати од четврт финала.

Mekenzi

pre 1 godinu

Nije završeno ni prvo kolo, a već viđene velike pljačke u korist "velikih". Sta ce biti u nastavku turnira, ne smijem ni da zamislim. Što se tiče VAR-a, mogu ga komotno isključiti, stvarno ne vidim svrhu postojanja VAR-a.

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледао сам од 70. минута. Видео сам потпуно неспособни, импотентни, никакви Камерун. Швајцарска чврста и организована, мада то против ових није ни било тешко. Чујем да су били бољи у првом полувремену, али пво задњих 25 мин је велико ништа. И као и сви Африканци на првенству МНОГО ПЕТЉАЈУ!!! Ни Сенегал, ни Мароко, ни Тунис а ни Камерун нису дали гол!

Čime se mi bavimo

pre 1 godinu

Svajcarska bez ijednog svajcarca u sastavu.
(Stefan, 24. novembar 2022 12:47)

Švajcarci u etničkom smislu uopšte ne postoje, pa je onda sasvim svejedno ko im igra (pod uslovom da ima državljanstvo). Kad nas nakantaju, ponavljaćemo tu činjenicu kao mantru, da se tešimo do sledećeg velikog takmičenja.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Ako je suditi na osnovu prvih 30 minuta, stice se utisak da su kamerunci veoma opasni u kontri. Izuzetno su brzi, odlicno kontrolisu loptu u punom trku i stvaraju mnogo problema albancima. Moramo biti izuzetno skoncentrisani u sredini i odbrani. VErujem da ove godine mozemo proci grupu, pa i dalje, ali moramo biti izuzetno skoncentrisani. Ne smemo imati periode od 20-25 minuta kad ne znamo sta radimo, a to se desavalo pre nego sto je Piksi dosao na mesto selektora. Inace, navijam za neresen rezultat izmedju Albanije i Kameruna. Mislim da bi nam to navjvise odgovaralo.

Qatar

pre 1 godinu

Svica preozbiljna i preiskusna reprezentacija.Svi godinama igraju u jakim klubovima lige petice.
Redovno prolaze grupe na Mundijalu i Euru.
Na poslednjem Euru izbacili Francuze a sada u kvalifikacijama za SP aktuelne Evropske sampione Italijane.
Bice bas bas bas tesko.. 50% 50% sanse.

Xman

pre 1 godinu

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.
(Mahatma Pandi, 24. novembar 2022 10:35)
Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?

Ilija Dukić

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Dva od ta tri su već neradna

Walter

pre 1 godinu

Ovej trener Portugala nije normalan ekipa ne moz probije on ubacuje defanzivca, Steta sto ce takva generacija napadacka da propadne zbog trenera

Slaj

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

Luke Babbitt gravedigger

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri

Navijac

pre 1 godinu

Prvo poluvreme ni jedni ni drugi bas nista nisu pokazali. Da ostane 0:0 bilo bi idealno za nas. Cak i poraz od Brazila ne bi bio tragedija. Od ovih oba smo kvalitetniji, samo treba to i da pokazemo.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)



Mazićemo ga, pazićemo ga i nazvaćemo ga Đorđe… Haha

begam u JAPAN

pre 1 godinu

Meni danasnji Kamerun izgleda slabiji od Kostarike pre 4 godine . Videcemo , sve je moguce . I dalje imam traume od Australije onomad tako da ne bi me iznenadilo i da ih sve sasijemo i da nas svi pregaze u grupi . Sve je moguce . pozz

igor

pre 1 godinu

@ Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

Svi su Svajcarci. Svajcarska ne daje drzavljanstvo ljudima da bi sutirali loptu za njih. To su ljudi kojima su porodice tamo i stvarno im je to drzava.
Imaju mnogo nacionalnosti, ali su sve to Svajcarci.
nisu nam oni krivi sto smo mi kao ekonomski tigar privlacni samo Bosancima da se dosele.

Paja moler

pre 1 godinu

Evo gaaaaa. Bravo Gana. A Ronaldo samo na sebe misli. Da bude čovek sa najviše reprezentativnih nastupa, da bude igrač sa najviše datih golova na SP. Jednostavno samoživ. Zato ga i oterali iz MU

ninepi

pre 1 godinu

Prvo je onaj prethodni skoro celu utakmicu Kasteleta iz Nanta zvao Kosteleto, pa mu je valjda neko dojavio kako treba. Sad ovaj Oliveru iz Napolija zove Oliveira. Smejurija ziva sa ovim komentatorima sa Javnog servisa.

realno

pre 1 godinu

Leao mora da igra prvu postavu. Ovaj Portugal je ekipa koja protiv najjacih ekipa moze da igra na kontru, jer ima tim za to. Mala nepaznja I evo vec 3 Gola protiv Gane.

Marko

pre 1 godinu

@Dikan

Gine, trci, asistira????
Sta gledas ti sine, Ronaldo NE radi NISTA od toga, samo stoji u petercu i ceka da mu neko namesti loptu na tacni, i on uglabno PROMASI!
Znaci covek je OCAJAN koliko lose igra...

Baltazar

pre 1 godinu

za ono guranje sledja sudija je morao da svira penal i da dodeli crveni Švajcarcima jer je igrač Bajerna bio poslednji igrač. Kemuncima bi jedva dočekao da svira a očigledno Švajcarcima nije smeo jer su zaštićeni ko beli medved.
Inače Kamerun igra presporo i sa takvom igrom teško će do izjednačenja.

nikola

pre 1 godinu

Zasto bas sa njim?! Jos 50 ljudi ucestvuje na toj utakmici...zasto mi uvek dajemo kredibilitet tim likovima, i sebe time umanjujemo?!

Metla bez drske

pre 1 godinu

Po prikazanoj igri u prvih 45 minuta,Brazilci i mi sigurno prolazimo dalje, jedino me plasi da nas ovi veceras ne ogole pa da nam padne moral i samopouzdanje. Kamerun bolji ali tehnicki nepotkovaniji, Svajcarska prestarela i spora ekipa njihov zenit je prosao.

takkar

pre 1 godinu

Švajpartarska. Čuveni Švajptari...Dobro poznata lica. Da racunamo da pucamo od Brazila sto je nekako sasvim prirodna stvar,onda dobijemo Kamerun sto isto ima logike skroz, i opet finale sa Švajptraima,naravno samo bez Briha.

Clairvoyant

pre 1 godinu

Vec mi se javlja sta ce dalje biti:

- Brazil dobija Srbiju
- Brazil i Svajcarska igraju prijateljsku nereseno
- Srbija na jedvite jade dobija Kamerun
- Brazil dobija Kamerun ubedljivo
- Srbija i Svajcarska igraju nereseno

Tabela:

1. Brazil 2 1 0 7
2. Svajcarska 1 2 0 5
3. Srbija 1 1 1 4
4. Kamerun 0 0 3 0

Zapamtite ovaj komentar!

zigi

pre 1 godinu

a u jeee... nazalost kamerunci nisu indijanci. ovo je grupa bez lakog bilo cega za bilo koga. svaka sansa, svaka akcija, svaka odbrana ce biti napeto. nece se ni brazil prosetati. ali ako to i treba da bude tako na sp. mi ako prodjemo grupu, onda smo stvarno ludaci. prethodnih decenija smo po pravilu imali lake grupe a ispadali glatko. a sada ako prodjemo ovu paklenu grupu, sta reci... ali to bi bas i bilo u nasem stilu.

navijac

pre 1 godinu

Dobro je sto su pobedili samo minimalmim rezultatom, posto na kraju moze da odluci gol razlika. I mi veceras ako gubimo, dobro bi bilo da to bude minimalno.

Ludak

pre 1 godinu

Urugvaj istrajala matora generacija. Ako prodju u osminu da pevaju al tu ce im biti kraj, eventualno ako bi im Srbija naisla verovatno bi se sa njima nosili bez problema jer smo mladji i brzi.

Još realnije

pre 1 godinu

@ realno. Ok,po imenima si u pravu a sad pogledaj ovaj jadni fudbal koji igra Portugal i seti se onih aždaja od Francuske i Španije.Ovo je toliko bezidejno i samo iz prekida Portugal može dati gol.A čekam kontru da sevne i da im Gana uvali gol.

Alex

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.

Аспера

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.
(sgdp, 24. novembar 2022 14:22)

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.

Obrad

pre 1 godinu

Kao što je Ronaldo bio uteg Utdu, sada je uteg i Portugalu, nešto slično kao Suarez Urugvaju. Trebali su okončati karijere pre 300 godina. I Mesi sa njima.

zare

pre 1 godinu

Predlog 0 bodova za rezlutat 0:0 nije loš, ali je bolji ako je 0:0 izvode se penali i dobije 1 bod (ne 2, ne 3) ko je uspešniji.
Neko reče prvak će biti Španija. Polako, moderne reprezentacija lako razbijaju špansko tik tok dovavanje.

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Previše mrzite Ronalda da bi ste bili objektivni. Prvi je stigao Ronaldo do lopte, zatim bilo je kontakta sa igračem Gane samo je pitanje koliko kontakta je stvarno bilo. Inače igrač Gane nije bio ni blizu lopte.

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj Kamerun treba da napunimo sa bar 4 razlike, pojma nemaju!
(etotako, 24. novembar 2022 12:48)

Dosta bi bilo i 1:0, a ni to nije sigurno.

Milić

pre 1 godinu

Čist penal nije sviran za Kamerun, igrač Švajcarske jeste prvi stigao do lopte, al je i sa dve noge pokosio napadača Kameruna. Realno čist penal.

botinosmećarska

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17) Ako pobedimo večeras da te ne gledamo više nikada na sekciji sport.

Ivar

pre 1 godinu

Da se primetiti da, za sada, na ovom prvenstvu nema bas dosta golova, malo ih ima. Da, im par utakmica koje vade prosek.
(Onion, 24. novembar 2022 16:12)
Uvijek je tako u prvim utakmicama, jer ako izgubis prvu moras loviti vec na samom startu i to je dodatan pritisak. 1 bod ili 0 razlika je dan i noc, nikome se ne isplati previse riskirati, osim ako nisi puno jaci kao npr Fra - Aus, Spa - Costarica i slicno

JPR24

pre 1 godinu

Moraće Bukari da udje u drugom poluvremenu i reši ovo.
(Filip, 24. novembar 2022 17:29)

Pa prvo da dodju do protivničkog gola, to bi bio uspeh…

Kinez

pre 1 godinu

Ovo je odlično za Srbiju, samo 1:0 za Svajcarce, u slučaju istog broja bodova, gol razlika odlučuje o prolazu dalje. Mi moramo ići na to da Kamerun pobedimo sa što više razlike.

Kalkulator

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.
(Marko, 24. novembar 2022 12:57)

Ako Brazil bude imao 6 bodova a Švajcarska ima pare, Brazil ostaje prvi zbog najbolje gol razlike. Da mi uzmemo 6 bodova pa dalje kako bude.

Black Sabath

pre 1 godinu

Uvjek navijam da crnci,Arapi ili žuti pobijede smrdljive bjelčuge...uvjek navijam da siromašni pobijede bogate...
Zato idemo Brazil ,gazi te bjelčuge...idemo siromašni Brazil,gazi tog ekonomskog tigra...idemo Brazil,gazi te ksenofobe i nacionaliste

Aske

pre 1 godinu

Gledajuci imena, Portugal po meni ima najjacu ekipu posle francuza. Top tim, kompletan na svim pozicijama. Tu cak i nema Renata Sanceza i Moutinja. Najjaci Portugal ikad, bolii i od onog kad su igrali Figo, Rui costa i Pauleta, ali bolji i od onog iz 2016 kad su osvojili onaj euro( verovatno ni sami ne znaju kako). Medjutim igra im i nije nesto vec neko vreme. Nesto ocigledno ne stima. Jos pre prvenstva sam rekao da prvaka treba traziti izmedju Engleske, Brazila i Spanije i ostajem pri tome. Imaju kontiuitet dobrih igara vec neki period, dosta talentivanih mladih i potentnih igraca, ali i sa par iskusnijih zvezda koji su zeljni dodatne slave. Mnogi nisu odbranili titulu, pa nece ni francuzi verujem.

Lošmi

pre 1 godinu

Vidim da su dresovi Švajcarske isto kao i nama "Puma", i liče na ok dresove, ja ne znam kako su naši izabrali one bele rezervne dresove, čak i na TopEleven su bolji, kako su igrači pristali da nose ono.

Milioni su otišli

pre 1 godinu

Sve češće sportisti igraju protiv zemlje u kojoj su rođeni ili su drugo koleno. Nismo ni mi izuzetak. Uskoro pokrećem peticiju sa se podigne spomenik svima koji su iz bilo kojeg razloga napustili zemlju a najčešće je to potraga za boljim životom.

Marko

pre 1 godinu

Za 0:0 treba izvođenje penala, i ko je bolji 1 bod. Time više ne bi postojale fudbalske utakmice bez golova.
(zare, 24. novembar 2022 16:54)

Ako finale svetskog bude nerešeno biće produžeci i penali. Zaista, zašto ne bi svaka utakmica tako?

SIGURAN SAM

pre 1 godinu

Bili oni Svajcarci ili ne oni igraju do poslednjeg minute,Npr Saciri igrao 110 Utakmic za Svajce Dzaka 108 Utakmice,Da nisu zasluzili nebi ni Zvali u Reprezentaciju Svajcarske.

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.
(Gde ideš svete, 24. novembar 2022 12:00)

A-haaaa, dobro je. Sad mi laknulo, ipak je bio sarkazam :-)

Marko

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.

sprars

pre 1 godinu

Sad sam uvjeren, Srbija nazalost nece proci skupinu. Euro 2024 je vase vrijeme kad cete napraviti rezultat.
(GrofModerneHrvatske, 24. novembar 2022 12:31)

Na osnovu cega si uveren? Da si bar ostavio komentar posle nase utakmice a ne ti zakljucio po ovom jadu od igre? Svajcarci nista posebni, Kamerun veze s vezom nema. Onaj papan ulece u klizeci u zaustavnom vremenu i salje loptu u korner umesto da je pustio golmana da izbije loptu i tako gube vazne minute, a napad ne znaju da zavrse, dodju do 16 i pogube se. Mi samo da odigramo presing na prvi red i Svajcaraca i Kamerunaca izgresice sto posto! Napadace imamo koji mogu dati gol.

Бане

pre 1 godinu

Svim srcem uz Brazil. Inace Engleska ce biti novi sampion sveta!
(Aragorn, 24. novembar 2022 10:16)

Ја бих рекао Шпанија. Али, добро...

Ivar

pre 1 godinu

Legenda kaže da postoji live kladjenje.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 11:09)
To je samo legenda, nemoj zavaravati jadne i napacene ljude

mateo

pre 1 godinu

brazil i svicarska idu dalje, to se znalo odmah nakon izvlacenja. srbija ima katastrofalnu obranu i golmana a i vezni red nije bas nesto. realno ocekujem veceras petardu, hattrick neymara i dva komada vinija.

Nik

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Moze, ionako ide vikend.

fliper

pre 1 godinu

Ako je bio faul kada su poništili gol Portugalu u prvom poluvremenu onda je i ovo faul. Ako ono nije bio onda nije ni ovo.
Iste situacije.

Lekid

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.

mnm

pre 1 godinu

(Pozdrav sa Ohrid)

Pozdrav za Ohrid.
eno ih obojica (sličice šaćiri i džaka) zalepljeni u pisoaru kod nas u firmi.
Često se ljudi olakšavaju na njima.

christian

pre 1 godinu

Ako Srbija ne uzima bod protiv Brazila veceras , tesko da proci skupinu. Sledeci mec Brazil-Svajcarska nereseno i oba tima imace Po 4 bodova. Ako Srbija pobedi Kameroun onda samo pobeda protiv Svjacrske vodi dalje. Ako ne pobedi Kameroun onda mec protiv Svjacarske bice za oprostaj.
Ogromna psiholiska prednost za Svajcarsku

Kad moze Japan da savlda Nemacku mogla I Srbija da savlada Brazil. To je mondial i sve je moguce samo treba dati sve 101%

fliper

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.

djedmedjed

pre 1 godinu

Dobra je stvar taj VAR, jer se sad bar vidi kad te stvarno žele pokrasti. Recimo, kao večeras Ganu. Dakle, ako nekome pokloniš penal, onda se vAR ne provjerava...

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?

Kg

pre 1 godinu

Dobar rezultat za nas. Pod uslovom da Brazil nakanta sve, a hoce, dovoljno se samo da pobedimo Svicu sto ne bi trebalo da bude problem. Bar je motivacija tu. A videli smo kroz ovih ameba sacirija i dzake (koji znaju istoriju i tablicu mnozenja vrlo priblizno) da je ipak to presudno.

Harry

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.
(Slaj, 24. novembar 2022 12:41)

Mi ne igramo dobro protiv nikoga ko tvrdo igra, jer nismo sposobni da ga slomimo, a nismo sposobni da ga slomimo jer smo mekani, softie. Kao sto neki zlobnik rece, tesko cemo mi da prodjemo dalje bas zbog Svajcarske, jer oni ce bas protiv nas da kidaju, a mi nemamo kvalitet da ih zgazimo. Ne treba zaboraviti i to da cemo i jedni i drugi imati po 3 boda kad se budemo sreli, pod uslovom da smo mi do tada pobedili Kamerun.

Xman

pre 1 godinu

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.
(sprars, 24. novembar 2022 13:12)
Kralju, pricamo za Srbiju a ne za svet.

navijac

pre 1 godinu

@(Clairvoyant, 24. novembar 2022 13:30)

Od Brazila gubimo, kao i Svajcarci. Igramo nereseno sa Kamerunom i onda dobijamo Svajcarsku u zadnjoj i idemo dalje lao drugi.

realno

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.

Kinez

pre 1 godinu

Suarez i Djokovic isto godište, Suarez izgleda kao da ima 45 godina, a Djokovic ko da mu je 27, 28. Isplati se taj spartanski nacin zivota.

Bata Djora

pre 1 godinu

Kamerun gubi sa 1:0 ali ne pritiska, bez energije, gomila neverovatnih pogresnih dodavanja. Siptafrikanci isto smaraju, takticki postavljeni, pimplaju oko golmana, svi tese Embola sto je dao gol...
Dva igraca iz MLS na terenu, Sacko i dalje igra za Svicu iako je rekreativac...

Splavar

pre 1 godinu

…standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.
(Dzoni, 24. novembar 2022 12:52)

To je samo iz protesta prema Fifi zbog lgtbtmg situacije, inace pevo bi ko ponosni slavuj. Salu na stranu, i nije nekakav strasan fudbal odigran, ali rezultat nije povoljan za nas. Nadao sam se podeli bodova, da ne idemo u drugo kolo sa velikim zaostatkom iza Kameruna i Svajcarske, ovako ce biti mnogo teze ako se danas nekakvo cudo ne dogodi protiv Brazila, da se izvucemo s nekim minimalnim porazom. Parkiraj taj autobus Pikse, a s ostalima se i moze igrati

Walter

pre 1 godinu

Cist penal tek se videlo lepo na usporen snimak, ronaldo prvo pomerio loptu i posle kontakt po nogama samo ko ne vidi ce reci suprotno ili namerno. Skolski penal za koji ne moze da se kaze nista steta drzala se gana lepo branila

Tako nekako

pre 1 godinu

Mi drugu utakmicu igramo protiv Kameruna. Ako Švajcarska pobedi mi ćemo im biti jedina šansa. A brzi su ali loši u završnici. Dobro ili loše da izgube sada? Možemo da ih čekamo na kontre ali ni oni neće srljati do zadnjih 10 minuta ako bude nerešeno. Mada mogu kao minu Rusiji da se vase na Brazilu 😄

JPR24

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.
(realno, 24. novembar 2022 17:50)

Ja pričam generalno, ne sporim njegov kvalitet, niti fizičku spremnost, ali toliki je ego, pogotovo sad kako je stariji da mi deluje da bi Portugal igrao bolje da je CR na klupi i da ulazi tek kasnije, sa iskustvom i znanjem bi doprineo možda i više.

Aragorn

pre 1 godinu

Само нека издрже и једни и други.
0:0
(Један Убод, 24. novembar 2022 11:43) Odmori malo kladionicu sendvičiću. Prošetaj, lep novmebarski dan.

Dzoni

pre 1 godinu

Ako već imigranti mogu igrati za drugu zemlju, neka se barem to ograniči na maksimalno 5, 6 imigranata. Pa pogledajte Švajcarsku i Francusku, tu ima svega, a najmanje Švajcaraca i Francuza. Da za Svajcarsku igraju samo pravi Svajcarci, pa realno mi bi ih pregazili 5:0. Džaka kapiten Švajcarske, a čovek ladno ne pjeva himnu, hahahaha i on je sad kao Švajcarac? On je realno Albanac koji se samo zbog boljeg standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.

gregor

pre 1 godinu

Brazil Srbija 2:1
Svajcarska Kamerun 1:0
Brazil: Svajcarska 3:1
Srbija: Kamerun 2:2
Srbija: Svajcarska 1:1
Brazil: Kamerun 3:0
1.Brazil 9
2. Svajcarska 4
3. Srbija 2
4. Kamerun 1

ovan za priplod

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da dobijemo raspali Kamerun i Svajcarsku ( koja nema ni jednog boljeg igraca od nasih ) onda ... Prelazimo grupu sad sam siguran . Srbija - Kamerun 2-0 ( minimum ), a Srbija cenim i igram u kladionici da Srbija zabija min 3 komada Svajcarcima . Odbrana im gora od Zvezdine, Partizanove i Barselonove iz doba Pikea .

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
(Beč opet čeka titulu- Rade Milić, 24. novembar 2022 12:09) Što ga osudjuješ odmah i vredjaš, ni ja nisam bio siguran šta je hteo da kaže prvih sat vremena…

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Nije bilo mnogo velikih sansi, ali ovo je solidan fudbal. Portugal jaci, ali oprezno napada, dok se Gana brani uz pokusaje kontranapada. Ovo su dva jaka tima pribliznog kvaliteta

Ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Mnogo opasan ovaj Kamerun, nama ce biti lakse protiv Brazila i Svajcarske da igramo nego protiv njih. Protiv Svajcarske igraju taman koliko im treba da izgube lagano sa pola snage. Mi uglavnom ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Kameruna, Slonovace, Kostarike....

Komedijaš

pre 1 godinu

Ovi čak i ne pokušavaku da izjednače. Izgleda Swiss Bank se otvorila u pauzi. Valjda i ekonomski tigar ima fond za ovakve situacije? Da pobedimo Brazil, kupimo 3 boda od Kameruna a sa Švajcarskom kako bude.

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

andidas

pre 1 godinu

Owde widim swi otpisuju Kamerun i uzimaju bodowe Kako hoce. Oni se u Afriku ne wracaju Bez bar jedne pobjede e pa sad widjecemo gdje ce je nawuci. Uglawnom, nece biti jednostawno, swaki bod zlata wrijedi

Nikola Kovačević

pre 1 godinu

izvinite ali....Naslov članka predpostavlja da je moja reprezentacija slabija.....
NE
naša reprezentacija je ona od koje treba da se boje ...želim sve najlepše Brazilcima...neka ih Bog čuva

Black Sabath

pre 1 godinu

@ Boka

Veljković,Mikenković,Živković,Kostić ,Tadić,Mitrović,Vlahović,Jović....sve majmun do majmuna... + još 7 miliona u Srbiji i 5 miliona kod mrskih zapadnjaka....Balkanska stoka...Srbija ne treba da igra Evropska takmičenja jer Evropi nipočemu ne pripada....sa Rusijom Belorusijom Kinom, Iranom, Sjevernom Korejom, Abhazijom, Donbasom, Južnom Osetijom da naprave svoje takmičenje....

PimPong

pre 1 godinu

Mozda ima gresaka u sudjenju, ali samo da kazem da su does velike ekipe, Argentina i Nemacka, vec izgubile. Ovo je bila odlicna utakmica i krivo mi je sto Gana nije izjednacila. Kakav fenomenalan potez napadaca Gane na kraju, ali se okliznuo...

acapakito

pre 1 godinu

Kamerun je verovatno najlošija reprezentacija na turniru kakvi su ovo Indijanci majko moja. s pravom se vidi da ne razmišljaju kapacitet li je sta

Jugosloven

pre 1 godinu

Ovo ko da je namešteno 1:0. Kamerun od početka igra bez volje. Ajde da ne srljaju na početku, to je u redu, ali na 0:1 da ništa ne promene i ne krenu napred, malo mi sumnjivo izgleda.

србија

pre 1 godinu

не зна се која је грђа екипа. швајцарска по ко зна који пут добија утакмицу из никакве игре

Globtroter

pre 1 godinu

Kamerunci su odigrali samo deo prvog poluvremena kad su se istrčali za ceo meč. Nedisciplinovani, nemaju nikakvu taktiku, nemaju igru, a nemaju ni tehniku. Nismo za nokaut fazu ako od njih izgubimo.

Švajcarci ništa posebno. Moramo i njih da pobedimo. Ne znam kad ćemo ako ne sad.

srce

pre 1 godinu

brazil x sa nama i swi a sa cam 1, mi x brazil i cam a 1 swi, swi 1 cam, x brazil i 2 sa nama, total brazil i srbija 5 boda, swi 4, cam 1

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.
(Betonka, 24. novembar 2022 12:10)

Tačno. Problem je što reakcija odbrane Kameruna jako podseća na neke reakcije naše odbrane.

stojko

pre 1 godinu

Najgora utakmica do sada. Ne zna se ko je gori. Ako ne budemo bolji od Kameruna i ovakve Švajcarske, nemamo šta da tražimo dalje.

Eni

pre 1 godinu

Ovde moja Mathematika ovako glasi. Srbija mora dobiti Kamerun. Najmanje 2 Gola. Zatim sto manje Gola primiti protiv brazila, tako da se neracunaju medjusobnim dueli, nego gol rezlike naravno pobeda Brazila protiv svajcarske, I tada je nama dovoljno I neresen protiv svajcaraca sa pobedom Jos sigurnije Ali sve su Karte otvorene verujem u srbiju ziveli

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Na vasim usnama ce biti nesto drugo.

Stranac

pre 1 godinu

Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
...

Covek nije shvatio sprdnju, ne treba ga zbog toga zezati.

Kamerun bas amaterski primio gol, cim se jedan od Kamerunaca ukopao u 16, videlo se da nece izaci na dobro.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Zakljucak je da je Kamerun opasan i dobar dok ne dobije gol, jer nakon toga ih nigde nema. Nista posebno nisu uradili da bi postigli gol nakon primljenog. Ogromna pobeda za albance.. Ovo nam dosta otezava sve, ali dobro. Treba ici svaku utakmicu na pobedu igrati junacki i lepo, pa kako god da bude,a verujem da ce biti dobro!

Из угла

pre 1 godinu

Камерун се баш испромашивао зицера. Ништа посебно обе екипе. Пуно простора остављају за игру.

Djenka

pre 1 godinu

Ova Svicarska ce vas poderat
(Gregas, 24. novembar 2022 12:16)

Pričaš kameruncima? Pokazali su i jedni i drugi da za dalje nisu. Iz grupe idu dalje Srbija i Brazil.

Nebojsa Matic

pre 1 godinu

Kamerun - tj Afrički fudbal - je od iste boljke i loš i dobar. Igraju nešablonski, kreativno, srčano - i ostavljaju rupe nazad za protivnika. Imam utisak da se ne trude nešto preterano, više se igraju. Činilo mi se da mogu da daju gol kad hoće, a u stvari ne znaju da završe. Švajcarci, tj Evropljani, kad se suoče sa ovakvim fudbalom, ne znaju šta će, dok im ne stigne poklon ...

trsko

pre 1 godinu

mrtva utakmica, bez ritna, selektor kameruna ubija utakmicu sa vadjenjem dva igraca koji su mozda mogli iz neke situacije nesto da zamute, ovako mogu 3dana igrati do gola ne mogu, jedino neka luda sreca

Dingospo

pre 1 godinu

Kad se već nameštaju utakmice, mogli bi to malo manje providno da rade. Kamerunci do kaznenog kao Bajern, a u završnici akcija kao da igraju za GSP Polet. Važi.

wiener

pre 1 godinu

Nak9n jednog pokušaja na gol je Ronaldo stajao u offside poziciji. I umesto da trči ili bar hoda natad on se muva oko svog mesta. Glupo. A ne mrzim ga.

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?

Dikan

pre 1 godinu

Kristijano penal Ronaldo
(Boza, 24. novembar 2022 18:39)

On bar pogodi penal :) Gine čovek, trči, asistira, daje golove, gladan uspeha sa 37 godina.

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Previše mrzite Ronalda da bi ste bili objektivni. Prvi je stigao Ronaldo do lopte, zatim bilo je kontakta sa igračem Gane samo je pitanje koliko kontakta je stvarno bilo. Inače igrač Gane nije bio ni blizu lopte.

Black Sabath

pre 1 godinu

@ Boka

Veljković,Mikenković,Živković,Kostić ,Tadić,Mitrović,Vlahović,Jović....sve majmun do majmuna... + još 7 miliona u Srbiji i 5 miliona kod mrskih zapadnjaka....Balkanska stoka...Srbija ne treba da igra Evropska takmičenja jer Evropi nipočemu ne pripada....sa Rusijom Belorusijom Kinom, Iranom, Sjevernom Korejom, Abhazijom, Donbasom, Južnom Osetijom da naprave svoje takmičenje....

Walter

pre 1 godinu

Cist penal tek se videlo lepo na usporen snimak, ronaldo prvo pomerio loptu i posle kontakt po nogama samo ko ne vidi ce reci suprotno ili namerno. Skolski penal za koji ne moze da se kaze nista steta drzala se gana lepo branila

bluc

pre 1 godinu

Koji je to fazon da imigranti igraju za drugu zemlju. Treba da FIFA uvede pravilo da za zemlje igraju samo cistokrvni fudbaleri tih zemalja. Ovako nije fazon. Pa pogledajte samo Francusku, tamo nema možda 7, 8 pravih Francuza, i sad su oni kao fudbalska velesila.?? Pa bila bi i Srbija fudbalska velesila kada bi se milioni i milioni imigranata doselilo u Srbiju.

mateo

pre 1 godinu

brazil i svicarska idu dalje, to se znalo odmah nakon izvlacenja. srbija ima katastrofalnu obranu i golmana a i vezni red nije bas nesto. realno ocekujem veceras petardu, hattrick neymara i dva komada vinija.

DEX

pre 1 godinu

Upravo gledam meč Švajcarska-Kamerun i vidim sigurnih 6 bodova iz utakmice Srbije sa njima tako da vas molim da ne mračite više. A što se Brazila tiče videćemo večeras ali očekujem u najgorem slučaju bod za Srbiju. Ukupno 7 do 9 bodova u grupi osvojiće Srbija.

Black Sabath

pre 1 godinu

Uvjek navijam da crnci,Arapi ili žuti pobijede smrdljive bjelčuge...uvjek navijam da siromašni pobijede bogate...
Zato idemo Brazil ,gazi te bjelčuge...idemo siromašni Brazil,gazi tog ekonomskog tigra...idemo Brazil,gazi te ksenofobe i nacionaliste

Clairvoyant

pre 1 godinu

Vec mi se javlja sta ce dalje biti:

- Brazil dobija Srbiju
- Brazil i Svajcarska igraju prijateljsku nereseno
- Srbija na jedvite jade dobija Kamerun
- Brazil dobija Kamerun ubedljivo
- Srbija i Svajcarska igraju nereseno

Tabela:

1. Brazil 2 1 0 7
2. Svajcarska 1 2 0 5
3. Srbija 1 1 1 4
4. Kamerun 0 0 3 0

Zapamtite ovaj komentar!

gregor

pre 1 godinu

Brazil Srbija 2:1
Svajcarska Kamerun 1:0
Brazil: Svajcarska 3:1
Srbija: Kamerun 2:2
Srbija: Svajcarska 1:1
Brazil: Kamerun 3:0
1.Brazil 9
2. Svajcarska 4
3. Srbija 2
4. Kamerun 1

medju svojima medju bliznjima, tesko je majko zivjet medj' njima

pre 1 godinu

Svica postoji vec 174g zahvaljujuci cinjenici da oni ne broje krvna zrnca jedni drugim ali to Balkanac ne moze da shvati pa sad broje krvna zrnca
Svajcarcima i ostalim jer je ostao bez svoje drzave ali mu brojanje u krvi. Demografi mudroseri-moralna sirotinja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
(Beč opet čeka titulu- Rade Milić, 24. novembar 2022 12:09) Što ga osudjuješ odmah i vredjaš, ni ja nisam bio siguran šta je hteo da kaže prvih sat vremena…

andidas

pre 1 godinu

Owde widim swi otpisuju Kamerun i uzimaju bodowe Kako hoce. Oni se u Afriku ne wracaju Bez bar jedne pobjede e pa sad widjecemo gdje ce je nawuci. Uglawnom, nece biti jednostawno, swaki bod zlata wrijedi

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.

Бане

pre 1 godinu

Svim srcem uz Brazil. Inace Engleska ce biti novi sampion sveta!
(Aragorn, 24. novembar 2022 10:16)

Ја бих рекао Шпанија. Али, добро...

Čime se mi bavimo

pre 1 godinu

Svajcarska bez ijednog svajcarca u sastavu.
(Stefan, 24. novembar 2022 12:47)

Švajcarci u etničkom smislu uopšte ne postoje, pa je onda sasvim svejedno ko im igra (pod uslovom da ima državljanstvo). Kad nas nakantaju, ponavljaćemo tu činjenicu kao mantru, da se tešimo do sledećeg velikog takmičenja.

ovan za priplod

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da dobijemo raspali Kamerun i Svajcarsku ( koja nema ni jednog boljeg igraca od nasih ) onda ... Prelazimo grupu sad sam siguran . Srbija - Kamerun 2-0 ( minimum ), a Srbija cenim i igram u kladionici da Srbija zabija min 3 komada Svajcarcima . Odbrana im gora od Zvezdine, Partizanove i Barselonove iz doba Pikea .

To bi bilo to

pre 1 godinu

Za sad samo Francuska i Španija.Videćemo večeras šta mogu Srbija i Brazil kao dva najveća favorita za titulu.Mislim da će to biti finale pre finala.

Djordje P

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.
(Gde ideš svete, 24. novembar 2022 12:00)

A-haaaa, dobro je. Sad mi laknulo, ipak je bio sarkazam :-)

Milić

pre 1 godinu

Čist penal nije sviran za Kamerun, igrač Švajcarske jeste prvi stigao do lopte, al je i sa dve noge pokosio napadača Kameruna. Realno čist penal.

fliper

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.

Dzoni

pre 1 godinu

Ako već imigranti mogu igrati za drugu zemlju, neka se barem to ograniči na maksimalno 5, 6 imigranata. Pa pogledajte Švajcarsku i Francusku, tu ima svega, a najmanje Švajcaraca i Francuza. Da za Svajcarsku igraju samo pravi Svajcarci, pa realno mi bi ih pregazili 5:0. Džaka kapiten Švajcarske, a čovek ladno ne pjeva himnu, hahahaha i on je sad kao Švajcarac? On je realno Albanac koji se samo zbog boljeg standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.

Lekid

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.

igor

pre 1 godinu

@ Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

Svi su Svajcarci. Svajcarska ne daje drzavljanstvo ljudima da bi sutirali loptu za njih. To su ljudi kojima su porodice tamo i stvarno im je to drzava.
Imaju mnogo nacionalnosti, ali su sve to Svajcarci.
nisu nam oni krivi sto smo mi kao ekonomski tigar privlacni samo Bosancima da se dosele.

Xman

pre 1 godinu

Subota i nedelja su neradni dani, a petak ionako služi za otaljavanje posla.
(Mahatma Pandi, 24. novembar 2022 10:35)
Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?

Аспера

pre 1 godinu

Embolo je rođen u Kamerunu i to je to što se tiče Kameruna.
Gotovo ceo život je u Švajcarskoj, očuh mu je Švajcarac. Mnogo više veze ima sa Švajcarskom nego sa Kamerunom.
(fliper, 24. novembar 2022 16:26)

Ocuh, ne otac i majka. Ocuh mu je rod koliko i Svajcarska domovina.

fliper

pre 1 godinu

Ako je bio faul kada su poništili gol Portugalu u prvom poluvremenu onda je i ovo faul. Ako ono nije bio onda nije ni ovo.
Iste situacije.

JPR24

pre 1 godinu

Ovi Portugalci nemaju lošiji tim od Brazila, Francuza I Španaca. Njima jedan Leao sjedi na klupi. Odbrana I bekovi top isto.
(realno, 24. novembar 2022 17:02)

Još bolje bi bilo da im Ronaldo sedi na klupi… Prosto im davi igru samo on pa on pa on…

Pedja J7

pre 1 godinu

Auu, evo nakon 25 min meča, Švajcarska - Kamerun, ne znam ko Brazilu garantuje prolaz a ne nama...
Možda i najjača grupa na SP...
Večeras moramo hrabro maksimalno!!!

Betonka

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.

adam

pre 1 godinu

Zadovoljstvo je gledati Kamerun - veština i elegancija, svaka im čast. A uz to vrlo pristojno i fer ponašanje. A ovi u crvenim dresovima... šta da se kaže, loša strana fudbala.

Bond007

pre 1 godinu

Najveci je problem sto kada je Ronaldo u sesnestercu,protivnicki defanzivci bukvalno ne smiju da ga taknu,on je odma spreman da padne.....Evo cak ni Var ne pomaze....Ne mogu da shvatim kako ovo sudije dopustaju.

botinosmećarska

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17) Ako pobedimo večeras da te ne gledamo više nikada na sekciji sport.

Pomoravlje

pre 1 godinu

Moje neko mišljenje je da su Švajcarci slabiji nego pre 4 godine, Kamerun vrlo nezgodna ekipa, poluvreme je generalno bilo mlako. Međutim treba se spremiti i na mogući scenario da mi u ovoj grupi ne osvojimo ni bod.

Gde ideš svete

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Razumem kad žensko nema smisla za humor. Ali muškarac i to na fudbalskoj temi?! Recimo juče je najviše pozitivnih ocena imao lik koji je napisao da ne shvatimo Brazil olako i da se ne opuptamo jer ako budu mogli uzeće nam bod a čak i sva 3 ako im se ukaže prilika. 1077 pozitivnih ocena i 15 negwtivnih. Ljudi su razumeli šalu.

Ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Mnogo opasan ovaj Kamerun, nama ce biti lakse protiv Brazila i Svajcarske da igramo nego protiv njih. Protiv Svajcarske igraju taman koliko im treba da izgube lagano sa pola snage. Mi uglavnom ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Kameruna, Slonovace, Kostarike....

sgdp

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.

Aragorn

pre 1 godinu

Само нека издрже и једни и други.
0:0
(Један Убод, 24. novembar 2022 11:43) Odmori malo kladionicu sendvičiću. Prošetaj, lep novmebarski dan.

Slaj

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.

srce

pre 1 godinu

brazil x sa nama i swi a sa cam 1, mi x brazil i cam a 1 swi, swi 1 cam, x brazil i 2 sa nama, total brazil i srbija 5 boda, swi 4, cam 1

Luke Babbitt gravedigger

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri

Paja moler

pre 1 godinu

Evo gaaaaa. Bravo Gana. A Ronaldo samo na sebe misli. Da bude čovek sa najviše reprezentativnih nastupa, da bude igrač sa najviše datih golova na SP. Jednostavno samoživ. Zato ga i oterali iz MU

Tako nekako

pre 1 godinu

Mi drugu utakmicu igramo protiv Kameruna. Ako Švajcarska pobedi mi ćemo im biti jedina šansa. A brzi su ali loši u završnici. Dobro ili loše da izgube sada? Možemo da ih čekamo na kontre ali ni oni neće srljati do zadnjih 10 minuta ako bude nerešeno. Mada mogu kao minu Rusiji da se vase na Brazilu 😄

Kinez

pre 1 godinu

Ovo je odlično za Srbiju, samo 1:0 za Svajcarce, u slučaju istog broja bodova, gol razlika odlučuje o prolazu dalje. Mi moramo ići na to da Kamerun pobedimo sa što više razlike.

Kg

pre 1 godinu

Dobar rezultat za nas. Pod uslovom da Brazil nakanta sve, a hoce, dovoljno se samo da pobedimo Svicu sto ne bi trebalo da bude problem. Bar je motivacija tu. A videli smo kroz ovih ameba sacirija i dzake (koji znaju istoriju i tablicu mnozenja vrlo priblizno) da je ipak to presudno.

dinko

pre 1 godinu

Koji su to navijači kada već sada viču nemamo šansi? U tom slučaju ne mora se niti igrati! Sve ovisi hoće li igrači dati sve od sebe i uz malo sreće i okrugle lopte sve je moguće! Evo jučer naši kockasti igrali kukavički i jedva izvukli bod. Nema nepobjedivih. Jedino što je važno da se igra kao tim, Zar ja iz ZG moram da vas guram?

Metla bez drske

pre 1 godinu

Po prikazanoj igri u prvih 45 minuta,Brazilci i mi sigurno prolazimo dalje, jedino me plasi da nas ovi veceras ne ogole pa da nam padne moral i samopouzdanje. Kamerun bolji ali tehnicki nepotkovaniji, Svajcarska prestarela i spora ekipa njihov zenit je prosao.

Beč opet čeka titulu- Rade Milić

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)


Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.

Boro iz Pobede

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Do Svetog Nikole da se spoji, svakako niko ništa ne radi!

Аспера

pre 1 godinu

Švajcarska reprezentacija:
Akanji, (Nigerijanac)
Okafor, (Nigerijanac)
Cömert, (Turčin)
Rodriguez, (Čileanac)
Zakaria, (Konganac)
Jashari, (Albanac)
Xhaka, (Albanac)
Shaqiri, (Albanac)
Sow, (Senegalac)
Vargas, (Domenikanac)
Embolo, (Kamerunac)
Seferović, (Bošnjak)
Fernandes, (Afrikanac ili južnoamerikanac ima portugalski državljanstvo)

Dakle od 26 reprezentativaca Švajcarske, njih 13 nisu Švajcarci.
(Lekid, 24. novembar 2022 13:37)

To je reprezentacija države Švajcarske, a ne Švajcaraca kao naroda, koji, pritom, pitanje da li uopšte postoji kao takav. Ne vidim u čemu je problem.
(sgdp, 24. novembar 2022 14:22)

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.

SIGURAN SAM

pre 1 godinu

Bili oni Svajcarci ili ne oni igraju do poslednjeg minute,Npr Saciri igrao 110 Utakmic za Svajce Dzaka 108 Utakmice,Da nisu zasluzili nebi ni Zvali u Reprezentaciju Svajcarske.

Baltazar

pre 1 godinu

za ono guranje sledja sudija je morao da svira penal i da dodeli crveni Švajcarcima jer je igrač Bajerna bio poslednji igrač. Kemuncima bi jedva dočekao da svira a očigledno Švajcarcima nije smeo jer su zaštićeni ko beli medved.
Inače Kamerun igra presporo i sa takvom igrom teško će do izjednačenja.

Gogi

pre 1 godinu

Gadna je Švica. Nisu oni tek onako bili ispred Italije u grupi za SP i na zadnjem EP izbacili Francuze. Posebno ovaj Džaka, ubrzava - usporava tok utakmice po potrebi celo vreme.

Bata Djora

pre 1 godinu

Kamerun gubi sa 1:0 ali ne pritiska, bez energije, gomila neverovatnih pogresnih dodavanja. Siptafrikanci isto smaraju, takticki postavljeni, pimplaju oko golmana, svi tese Embola sto je dao gol...
Dva igraca iz MLS na terenu, Sacko i dalje igra za Svicu iako je rekreativac...

Obrad

pre 1 godinu

Kao što je Ronaldo bio uteg Utdu, sada je uteg i Portugalu, nešto slično kao Suarez Urugvaju. Trebali su okončati karijere pre 300 godina. I Mesi sa njima.

Марко

pre 1 godinu

Јуче Белгији опроштена два пенала, а данас Португалу досуђен непостојећи пенал.

Nikola Kovačević

pre 1 godinu

izvinite ali....Naslov članka predpostavlja da je moja reprezentacija slabija.....
NE
naša reprezentacija je ona od koje treba da se boje ...želim sve najlepše Brazilcima...neka ih Bog čuva

Qatar

pre 1 godinu

Svica preozbiljna i preiskusna reprezentacija.Svi godinama igraju u jakim klubovima lige petice.
Redovno prolaze grupe na Mundijalu i Euru.
Na poslednjem Euru izbacili Francuze a sada u kvalifikacijama za SP aktuelne Evropske sampione Italijane.
Bice bas bas bas tesko.. 50% 50% sanse.

Kuršumlija na vezi

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Pravi te čuvene Ohridske krempite i ne jedi gov..

Kblo srb

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Šakira ?!!

christian

pre 1 godinu

Ako Srbija ne uzima bod protiv Brazila veceras , tesko da proci skupinu. Sledeci mec Brazil-Svajcarska nereseno i oba tima imace Po 4 bodova. Ako Srbija pobedi Kameroun onda samo pobeda protiv Svjacrske vodi dalje. Ako ne pobedi Kameroun onda mec protiv Svjacarske bice za oprostaj.
Ogromna psiholiska prednost za Svajcarsku

Kad moze Japan da savlda Nemacku mogla I Srbija da savlada Brazil. To je mondial i sve je moguce samo treba dati sve 101%

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ovo penal a ono sinoc za Kanadu nije.
Džaba VAR kada se opet gleda koja reprezentacija ili igrac je u pitanju.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 18:24)

Naravno. Dobio sam gomilu minusa i uvreda kada sam napisao da će uz VAR biti još lakše velikima da kradu male. Vrlo prosto, jači timovi su ti koji opasnije napadaju i situacije kad ih samo pipneš biće mnogo češće nego obrnuto. Ruka takodje. Dovoljan je mali kontakt i to je to. Ono je bruka šta su Kanadi uradili.

Navijac

pre 1 godinu

Prvo poluvreme ni jedni ni drugi bas nista nisu pokazali. Da ostane 0:0 bilo bi idealno za nas. Cak i poraz od Brazila ne bi bio tragedija. Od ovih oba smo kvalitetniji, samo treba to i da pokazemo.

Harry

pre 1 godinu

Mnogo opasna ova Svajcarska, nama ce biti lakse protiv Brazil da igramo nego protiv njih. Protiv Kameruna igraju taman koliko im treba i dobijaju lagano sa pola snage. Mi uglavno ne igramo dobro protiv tvrdih ekipa poput Svajcarske/Danske.
(Slaj, 24. novembar 2022 12:41)

Mi ne igramo dobro protiv nikoga ko tvrdo igra, jer nismo sposobni da ga slomimo, a nismo sposobni da ga slomimo jer smo mekani, softie. Kao sto neki zlobnik rece, tesko cemo mi da prodjemo dalje bas zbog Svajcarske, jer oni ce bas protiv nas da kidaju, a mi nemamo kvalitet da ih zgazimo. Ne treba zaboraviti i to da cemo i jedni i drugi imati po 3 boda kad se budemo sreli, pod uslovom da smo mi do tada pobedili Kamerun.

sgdp

pre 1 godinu

Oni koji su tamo rodjeni ili im je jedan roditelj ili iz generacije pre bar neko rodjen u Svajcarskoj i treba da igraju za njih ako to zele. Sa druge strane imas Emboloa, verovatno je slican slucaj sa jos njih, koji nema nista sa Svajcarskom ali igra za njih. Nije to fk pa da se skupljaju igraci sa svih strana. U kosarci je barem ograniceno na jednog naturalizovanog igraca.
(Аспера, 24. novembar 2022 14:47)


Embolo je sa 6-7 godina došao sa majkom u Švajcarsku i tu živeo do svoje dvadesete godine, kada ga je fudbal odveo dalje. Dakle, odrastao je u švajcarskom školstvu, po švajcarskom sistemu. Takođe, očuh mu je Švajcarac. Ima švajcarsko državljanstvo skoro 10 godina. Iz kog tačno razloga ne bi trebalo da igra za tu zemlju?

нс бој

pre 1 godinu

Ја кад сам написао после другог дана да је фудбал очајан,да је ово корак у назад за фудбал,ај што су ми налупали минусе,већ почели да ми објашњавају како је то добро,игра се на резултат,тактика.Ко да немачки клубови,енглески,француски, италијански не играју на резултат и немају тактику.Па јел Наполи,Бајерн газе све пред собом без тактике.Само је квалитет фудбала на СП на нивоу белгијске лиге.Шта ће бити тек кад прошире број учесника,почети гледати од четврт финала.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sramota,svetsko prvenstvo a toliko očigledne kradje sudija da ih možeš videti iz svemirskog broda i nije sramota ni sudiju a ni Kristijana da se raduje.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Ako je suditi na osnovu prvih 30 minuta, stice se utisak da su kamerunci veoma opasni u kontri. Izuzetno su brzi, odlicno kontrolisu loptu u punom trku i stvaraju mnogo problema albancima. Moramo biti izuzetno skoncentrisani u sredini i odbrani. VErujem da ove godine mozemo proci grupu, pa i dalje, ali moramo biti izuzetno skoncentrisani. Ne smemo imati periode od 20-25 minuta kad ne znamo sta radimo, a to se desavalo pre nego sto je Piksi dosao na mesto selektora. Inace, navijam za neresen rezultat izmedju Albanije i Kameruna. Mislim da bi nam to navjvise odgovaralo.

acapakito

pre 1 godinu

Kamerun je verovatno najlošija reprezentacija na turniru kakvi su ovo Indijanci majko moja. s pravom se vidi da ne razmišljaju kapacitet li je sta

Jugosloven

pre 1 godinu

Ovo ko da je namešteno 1:0. Kamerun od početka igra bez volje. Ajde da ne srljaju na početku, to je u redu, ali na 0:1 da ništa ne promene i ne krenu napred, malo mi sumnjivo izgleda.

takkar

pre 1 godinu

Švajpartarska. Čuveni Švajptari...Dobro poznata lica. Da racunamo da pucamo od Brazila sto je nekako sasvim prirodna stvar,onda dobijemo Kamerun sto isto ima logike skroz, i opet finale sa Švajptraima,naravno samo bez Briha.

Splavar

pre 1 godinu

…standarda života preselio u Švajcarsku, sem toga on nema dodirnih tački sa Švajcarskom, da ima, pjevao bi himnu Švajcarske.
(Dzoni, 24. novembar 2022 12:52)

To je samo iz protesta prema Fifi zbog lgtbtmg situacije, inace pevo bi ko ponosni slavuj. Salu na stranu, i nije nekakav strasan fudbal odigran, ali rezultat nije povoljan za nas. Nadao sam se podeli bodova, da ne idemo u drugo kolo sa velikim zaostatkom iza Kameruna i Svajcarske, ovako ce biti mnogo teze ako se danas nekakvo cudo ne dogodi protiv Brazila, da se izvucemo s nekim minimalnim porazom. Parkiraj taj autobus Pikse, a s ostalima se i moze igrati

Rocco Ramirez

pre 1 godinu

Nije bilo mnogo velikih sansi, ali ovo je solidan fudbal. Portugal jaci, ali oprezno napada, dok se Gana brani uz pokusaje kontranapada. Ovo su dva jaka tima pribliznog kvaliteta

Aske

pre 1 godinu

Gledajuci imena, Portugal po meni ima najjacu ekipu posle francuza. Top tim, kompletan na svim pozicijama. Tu cak i nema Renata Sanceza i Moutinja. Najjaci Portugal ikad, bolii i od onog kad su igrali Figo, Rui costa i Pauleta, ali bolji i od onog iz 2016 kad su osvojili onaj euro( verovatno ni sami ne znaju kako). Medjutim igra im i nije nesto vec neko vreme. Nesto ocigledno ne stima. Jos pre prvenstva sam rekao da prvaka treba traziti izmedju Engleske, Brazila i Spanije i ostajem pri tome. Imaju kontiuitet dobrih igara vec neki period, dosta talentivanih mladih i potentnih igraca, ali i sa par iskusnijih zvezda koji su zeljni dodatne slave. Mnogi nisu odbranili titulu, pa nece ni francuzi verujem.

Kinez

pre 1 godinu

Pa tek sad skontas koliko smo mi ustvari pokradeni na prošlom Svetskom. Da nas nisu pokrali, igrali bi sa Švedskom u osmini finala. Za očekivati je da se nastave kradje i na ovom Svetskom u korist "velikih". To je jednostavno tako, tu ni VAR ne pomaže. Pa jeste li samo vidili onu kradju od sinoć, pa ovo sad, nastaviće se očigledno..

Marko

pre 1 godinu

@Dikan

Gine, trci, asistira????
Sta gledas ti sine, Ronaldo NE radi NISTA od toga, samo stoji u petercu i ceka da mu neko namesti loptu na tacni, i on uglabno PROMASI!
Znaci covek je OCAJAN koliko lose igra...

Komedijaš

pre 1 godinu

Ovi čak i ne pokušavaku da izjednače. Izgleda Swiss Bank se otvorila u pauzi. Valjda i ekonomski tigar ima fond za ovakve situacije? Da pobedimo Brazil, kupimo 3 boda od Kameruna a sa Švajcarskom kako bude.

sprars

pre 1 godinu

Gde ti radis kada ti je subota i nedelja neradan dan?
(Xman, 24. novembar 2022 12:42)

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.

mnm

pre 1 godinu

(Pozdrav sa Ohrid)

Pozdrav za Ohrid.
eno ih obojica (sličice šaćiri i džaka) zalepljeni u pisoaru kod nas u firmi.
Često se ljudi olakšavaju na njima.

Kinez

pre 1 godinu

Suarez i Djokovic isto godište, Suarez izgleda kao da ima 45 godina, a Djokovic ko da mu je 27, 28. Isplati se taj spartanski nacin zivota.

Simba

pre 1 godinu

Gledam sastav Portugala,pa oni imaju kvalitetniji sastav od Argentine....Tako da taj pritisak koji su nametnuli Messiju da mora osvojiti tutulu je stvarno nepravedan.

JPR24

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.
(realno, 24. novembar 2022 17:50)

Ja pričam generalno, ne sporim njegov kvalitet, niti fizičku spremnost, ali toliki je ego, pogotovo sad kako je stariji da mi deluje da bi Portugal igrao bolje da je CR na klupi i da ulazi tek kasnije, sa iskustvom i znanjem bi doprineo možda i više.

Mekenzi

pre 1 godinu

Nije završeno ni prvo kolo, a već viđene velike pljačke u korist "velikih". Sta ce biti u nastavku turnira, ne smijem ni da zamislim. Što se tiče VAR-a, mogu ga komotno isključiti, stvarno ne vidim svrhu postojanja VAR-a.

realno

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)

Opusti se brt, zeza se covek

Lošmi

pre 1 godinu

Vidim da su dresovi Švajcarske isto kao i nama "Puma", i liče na ok dresove, ja ne znam kako su naši izabrali one bele rezervne dresove, čak i na TopEleven su bolji, kako su igrači pristali da nose ono.

Bosnae

pre 1 godinu

Ne bojte se Švicaraca nego se fokusirajte na Kamerun. Vidite da su brzi ko podmazane munje i veoma su pokretljivi.Opasan protivnik. Pozdrav iz komšiluka i sretno večeras protiv Brazila!

sprars

pre 1 godinu

Sad sam uvjeren, Srbija nazalost nece proci skupinu. Euro 2024 je vase vrijeme kad cete napraviti rezultat.
(GrofModerneHrvatske, 24. novembar 2022 12:31)

Na osnovu cega si uveren? Da si bar ostavio komentar posle nase utakmice a ne ti zakljucio po ovom jadu od igre? Svajcarci nista posebni, Kamerun veze s vezom nema. Onaj papan ulece u klizeci u zaustavnom vremenu i salje loptu u korner umesto da je pustio golmana da izbije loptu i tako gube vazne minute, a napad ne znaju da zavrse, dodju do 16 i pogube se. Mi samo da odigramo presing na prvi red i Svajcaraca i Kamerunaca izgresice sto posto! Napadace imamo koji mogu dati gol.

Kalkulator

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.
(Marko, 24. novembar 2022 12:57)

Ako Brazil bude imao 6 bodova a Švajcarska ima pare, Brazil ostaje prvi zbog najbolje gol razlike. Da mi uzmemo 6 bodova pa dalje kako bude.

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

navijac

pre 1 godinu

@(Clairvoyant, 24. novembar 2022 13:30)

Od Brazila gubimo, kao i Svajcarci. Igramo nereseno sa Kamerunom i onda dobijamo Svajcarsku u zadnjoj i idemo dalje lao drugi.

Živ bio

pre 1 godinu

Srbi mogli ste iz dosadašnjeg toka SP da vidite da se svi bore i da će i Brazil dati sve od sebe da vam otkine makar bod a ako može i sva tri.
(Sai baba, 23. novembar 2022 12:35)

Tek sam sad video i još se smejem. Nije ni čudo što si juče imao najviše ocena 1077 pozitivnih. Ajd ako mora nek nam otkinu 1 bod, možemo to da podnesemo.

Marko

pre 1 godinu

Ne znam da li sam subjektivan, ali bas sam razocaran igrom vecinom Evropskih reprezentacija, Poljska, Danska, Holandija, evo sad i Svajcarska. Sve mi mlako deluje, kao da su naterani da igraju. Ok razumem da je veliki ulog, ali nikakvog zara nema, vezni red se setka igra se neka cekalica pa ako prodje prodje. Hrvati i Belgija imaju kvalitet pa si i mogao nesto da vidis, ali i to nije bilo nista specijalno. Niko da napadne malo, neki prodor, dribling, kontra, bilo sta, samo se davi lopta i to je to. Nadam se da necemo ovako igrati. Ovi afrikanci i azijati dosli ljudi da igraju, ide lopta napred odmah, idu ka golu, vidi se da nema nekog peteranog kvaliteta ali mnogo bolje izgledaju.

zigi

pre 1 godinu

a u jeee... nazalost kamerunci nisu indijanci. ovo je grupa bez lakog bilo cega za bilo koga. svaka sansa, svaka akcija, svaka odbrana ce biti napeto. nece se ni brazil prosetati. ali ako to i treba da bude tako na sp. mi ako prodjemo grupu, onda smo stvarno ludaci. prethodnih decenija smo po pravilu imali lake grupe a ispadali glatko. a sada ako prodjemo ovu paklenu grupu, sta reci... ali to bi bas i bilo u nasem stilu.

Alex

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.

Xman

pre 1 godinu

Zasto gde radi? Ima poslova gde se ne radi vikend, najpre u Nemackoj svabe rade Petkom do 13h i ne rade vikend, to se pokazalo kao produktivnije nego da razvlace pitu preko vikenda. I kod nas ima solidan broj poslova gde se ne radi vikendom.
(sprars, 24. novembar 2022 13:12)
Kralju, pricamo za Srbiju a ne za svet.

fliper

pre 1 godinu

Fudbal na prvenstvu katastrofa. Preti da bude najgore prvenstvo ikada. Užas. Niko ne sme da napadne kao da imaju 30 utakmica u grupi a ne tri
(Luke Babbitt gravedigger, 24. novembar 2022 15:45)


Pa baš zato što se igra malo utakmica svi su oprezni, jer nemaš mnogo prilika za vađenje.
Kada imaš mnogo utakmica onda imaš i dosta prilika da se vadiš.
Sasvim je logično.

Još realnije

pre 1 godinu

@ realno. Ok,po imenima si u pravu a sad pogledaj ovaj jadni fudbal koji igra Portugal i seti se onih aždaja od Francuske i Španije.Ovo je toliko bezidejno i samo iz prekida Portugal može dati gol.A čekam kontru da sevne i da im Gana uvali gol.

Eric Cartman

pre 1 godinu

Koliko mi je žao što nisam stigao da odigram na Kamerun protiv Švajcarske, do će biti spektakl.
(123, 24. novembar 2022 10:59)

Legenda kaže da postoji live kladjenje.

Robert

pre 1 godinu

Gubimo od Brazila, krece pljuvanje slobodnim stilom.
Dobijamo preostale dve i igraci se dizu u nebesa, protiv Brazila je bio samo los dan.
(ctrl, 24. novembar 2022 10:31)

Dobijemo Brazili, ide dizanje u nebesa, najveća senzacija ikada...
Na krilima euforije izgubimo preostale dve, ispadnemo iz grupe - kreće pljuvanje slobodnim stilom.
Niste razmišljali o tom scenariju, vidi se.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)
Sarkazam, jesii čuo nekad.

Marko

pre 1 godinu

Molite samo Boga da ovo zavrsi samo 1:0 za Svajcarsku, jer vrlo lako gol razlika moze da odlučuje o prolasku dalje. Evo Seferovic promasi čistu šansu za 2:0. Realno ako dobijemo Kamerun sa 2 razlike, onda nam je sa Svajcarcima dovoljno i nerešeno.

Ilija Dukić

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Dva od ta tri su već neradna

navijac

pre 1 godinu

Dobro je sto su pobedili samo minimalmim rezultatom, posto na kraju moze da odluci gol razlika. I mi veceras ako gubimo, dobro bi bilo da to bude minimalno.

Ludak

pre 1 godinu

Urugvaj istrajala matora generacija. Ako prodju u osminu da pevaju al tu ce im biti kraj, eventualno ako bi im Srbija naisla verovatno bi se sa njima nosili bez problema jer smo mladji i brzi.

Ivan V.

pre 1 godinu

Ali Krivokapic na kraju utakmice:"bila je borbena utakmica,oba tima su zelela da daju gol"??? O cemu lik prica?Naravno da svaki tim ulazi u utakmicu sa zeljom da da gol,ali zato moras i da napadas i sutiras ka golu,sto u ovoj utakmici apsolutno nije bio slucaj.Zali Boze bacena 2 sata zivota!

Marko

pre 1 godinu

Za 0:0 treba izvođenje penala, i ko je bolji 1 bod. Time više ne bi postojale fudbalske utakmice bez golova.
(zare, 24. novembar 2022 16:54)

Ako finale svetskog bude nerešeno biće produžeci i penali. Zaista, zašto ne bi svaka utakmica tako?

JPR24

pre 1 godinu

Moraće Bukari da udje u drugom poluvremenu i reši ovo.
(Filip, 24. novembar 2022 17:29)

Pa prvo da dodju do protivničkog gola, to bi bio uspeh…

mare

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Ako bude neresno - dva, a ako izgubimo - jedan? Mislim da je posteno

Admiral

pre 1 godinu

Meni nije jasno sto se toliko podcenjuje Kamerun i ne samo oni nego i Senegal, Maroko... To nisu nimalo slabe i naivne reprezentacije a ovde ih neki ismevaju kao da su u pitanju Malta ili Luksemburg

Ја бих прогурао аутобус овуда

pre 1 godinu

Камерунци играју опуштено, ноншалантно, као да воде 5:0.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Mozda i izgubimo od Brazila, danas svi igraju fudbal!
(Djubre, 24. novembar 2022 10:36)

Misliš danas čak i Brazil igra fudbal? Pošto su kroz istoriju bili loši? Šta si tačno hteo da kažeš?
(Djordje P, 24. novembar 2022 11:21)



Mazićemo ga, pazićemo ga i nazvaćemo ga Đorđe… Haha

mile

pre 1 godinu

Svideo mi se "izuzetan" naboj i presing kome su pristupili igrači Kameruna nakon primljenog gola, toliko su kidisali ka golu Švajcaraca da bolje ne može,taj tempo, ta želja to do sada nisam video, sa takvim odnosom dali bi gol negde u februaru sledeće godine, ali što je jako zanimljivo izrazi njihovih lica su fenomenalni uopšte nema uzbuđenja zbog poraza, svejedno varijanta, tako je danas Kamerun delovao..

begam u JAPAN

pre 1 godinu

Meni danasnji Kamerun izgleda slabiji od Kostarike pre 4 godine . Videcemo , sve je moguce . I dalje imam traume od Australije onomad tako da ne bi me iznenadilo i da ih sve sasijemo i da nas svi pregaze u grupi . Sve je moguce . pozz

Simba

pre 1 godinu

Africke reprezentacije jedino mogu da se dobiju takticki,tehnicki....Ko se sa njima upusti u fizicku borbu,to je nemoguce dobiti,jer su fizicki prave zvijeri i mogu da trce do ujutru.

djedmedjed

pre 1 godinu

Dobra je stvar taj VAR, jer se sad bar vidi kad te stvarno žele pokrasti. Recimo, kao večeras Ganu. Dakle, ako nekome pokloniš penal, onda se vAR ne provjerava...

zare

pre 1 godinu

Predlog 0 bodova za rezlutat 0:0 nije loš, ali je bolji ako je 0:0 izvode se penali i dobije 1 bod (ne 2, ne 3) ko je uspešniji.
Neko reče prvak će biti Španija. Polako, moderne reprezentacija lako razbijaju špansko tik tok dovavanje.

nikola

pre 1 godinu

Zasto bas sa njim?! Jos 50 ljudi ucestvuje na toj utakmici...zasto mi uvek dajemo kredibilitet tim likovima, i sebe time umanjujemo?!

Ivar

pre 1 godinu

Legenda kaže da postoji live kladjenje.
(Eric Cartman, 24. novembar 2022 11:09)
To je samo legenda, nemoj zavaravati jadne i napacene ljude

trsko

pre 1 godinu

mrtva utakmica, bez ritna, selektor kameruna ubija utakmicu sa vadjenjem dva igraca koji su mozda mogli iz neke situacije nesto da zamute, ovako mogu 3dana igrati do gola ne mogu, jedino neka luda sreca

Dingospo

pre 1 godinu

Kad se već nameštaju utakmice, mogli bi to malo manje providno da rade. Kamerunci do kaznenog kao Bajern, a u završnici akcija kao da igraju za GSP Polet. Važi.

Zvrle

pre 1 godinu

Ovaj Kamerun treba da napunimo sa bar 4 razlike, pojma nemaju!
(etotako, 24. novembar 2022 12:48)

Dosta bi bilo i 1:0, a ni to nije sigurno.

Milioni su otišli

pre 1 godinu

Sve češće sportisti igraju protiv zemlje u kojoj su rođeni ili su drugo koleno. Nismo ni mi izuzetak. Uskoro pokrećem peticiju sa se podigne spomenik svima koji su iz bilo kojeg razloga napustili zemlju a najčešće je to potraga za boljim životom.

ninepi

pre 1 godinu

Prvo je onaj prethodni skoro celu utakmicu Kasteleta iz Nanta zvao Kosteleto, pa mu je valjda neko dojavio kako treba. Sad ovaj Oliveru iz Napolija zove Oliveira. Smejurija ziva sa ovim komentatorima sa Javnog servisa.

Walter

pre 1 godinu

Ovej trener Portugala nije normalan ekipa ne moz probije on ubacuje defanzivca, Steta sto ce takva generacija napadacka da propadne zbog trenera

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Ne znam sta je bude danas ali kad se budemo igrali Swiss sa Zerbia na vasi usana na kraju ce bude samo edno ime Shaquiri!
(Pozdrav sa Ohrid, 24. novembar 2022 12:02)

Na vasim usnama ce biti nesto drugo.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Afričke reprezentacije ove godine igraju svi do kedne, vrlo dobro. I to me raduje jer to znači da fudbal napreduje. Azijati isto nisu loši, napreduju i oni. Pa zamislite na šta bi to ličilo da samo Evropljani i južnoameričke selekcije pobeđuju i osvajaju trofeje? Bio bi neviđeni smor.
(Alex, 24. novembar 2022 11:53)

Afričke reprezentacije nisu ni blizu nekadašnjim. Kamerun je imao ozbiljan tim, Obala Slonovače, Gana, Južnoafrička republika, Senegal... nekada Alžir i Tunis.
Mnogo je propao fudbal u siromašnim zemljama, ne radi se kvalitetno, korupcija i kriminal su učinili svoje. Nekada su, pored Brazila, Urugvaja i Argentine, reprezentacije poput Čilea, Kolumbije i Paragvaja, redovno prolazile u osminu finala SP, često i do četvrtfinala.
Sada je sve u bogatim zemljama, teško neko drugi može do trofeja. Ni Brazil ni Argentina nisu više ono što su bili.

veliki strumf

pre 1 godinu

Гледао сам од 70. минута. Видео сам потпуно неспособни, импотентни, никакви Камерун. Швајцарска чврста и организована, мада то против ових није ни било тешко. Чујем да су били бољи у првом полувремену, али пво задњих 25 мин је велико ништа. И као и сви Африканци на првенству МНОГО ПЕТЉАЈУ!!! Ни Сенегал, ни Мароко, ни Тунис а ни Камерун нису дали гол!

Nik

pre 1 godinu

Ako večeras pobedimo da se proglase u Srbiji naredna tri dana neradna….
(Loznica, Gučevo, Cer…, 24. novembar 2022 10:17)

Moze, ionako ide vikend.

DM32

pre 1 godinu

Premalo golova danas, nadam se da se prosek nece popravljati na nama veceras, kao što su Španci Kostariku oterali. Neka bude 4-4 ako mora da bude golova

realno

pre 1 godinu

#jpr24 noćas nije davio loptu toliko. Kretao se dobro. Majstor je još to nema sumnje. Par pravih lopti I začin C. Mada Leao je po meni top 3 napadača u svijetu. Mnogo me podsjeća na mladog Ronalda.

wiener

pre 1 godinu

Nak9n jednog pokušaja na gol je Ronaldo stajao u offside poziciji. I umesto da trči ili bar hoda natad on se muva oko svog mesta. Glupo. A ne mrzim ga.

Stranac

pre 1 godinu

Hteo je da kaze da postoje ljudi koji nemaju grama mozga u glavi, i da si ti jedan ozbiljan kanditat da pokupis danasnju nagradu.
...

Covek nije shvatio sprdnju, ne treba ga zbog toga zezati.

Kamerun bas amaterski primio gol, cim se jedan od Kamerunaca ukopao u 16, videlo se da nece izaci na dobro.

србија

pre 1 godinu

не зна се која је грђа екипа. швајцарска по ко зна који пут добија утакмицу из никакве игре

stojko

pre 1 godinu

Najgora utakmica do sada. Ne zna se ko je gori. Ako ne budemo bolji od Kameruna i ovakve Švajcarske, nemamo šta da tražimo dalje.

Из угла

pre 1 godinu

Камерун се баш испромашивао зицера. Ништа посебно обе екипе. Пуно простора остављају за игру.

Ivar

pre 1 godinu

Da se primetiti da, za sada, na ovom prvenstvu nema bas dosta golova, malo ih ima. Da, im par utakmica koje vade prosek.
(Onion, 24. novembar 2022 16:12)
Uvijek je tako u prvim utakmicama, jer ako izgubis prvu moras loviti vec na samom startu i to je dodatan pritisak. 1 bod ili 0 razlika je dan i noc, nikome se ne isplati previse riskirati, osim ako nisi puno jaci kao npr Fra - Aus, Spa - Costarica i slicno

realno

pre 1 godinu

Leao mora da igra prvu postavu. Ovaj Portugal je ekipa koja protiv najjacih ekipa moze da igra na kontru, jer ima tim za to. Mala nepaznja I evo vec 3 Gola protiv Gane.

PimPong

pre 1 godinu

Mozda ima gresaka u sudjenju, ali samo da kazem da su does velike ekipe, Argentina i Nemacka, vec izgubile. Ovo je bila odlicna utakmica i krivo mi je sto Gana nije izjednacila. Kakav fenomenalan potez napadaca Gane na kraju, ali se okliznuo...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Ljudi moji, igrao sam fudbal ceo život, centarfora, ovakav gol nisam u životu dao, ovakvu reakciju odbrane nisam video ni u beton ligama.
Čovek na 6 metara od gola da onako sam stoji i onoliko prostora da ima, nečuveno.
(Betonka, 24. novembar 2022 12:10)

Tačno. Problem je što reakcija odbrane Kameruna jako podseća na neke reakcije naše odbrane.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Zakljucak je da je Kamerun opasan i dobar dok ne dobije gol, jer nakon toga ih nigde nema. Nista posebno nisu uradili da bi postigli gol nakon primljenog. Ogromna pobeda za albance.. Ovo nam dosta otezava sve, ali dobro. Treba ici svaku utakmicu na pobedu igrati junacki i lepo, pa kako god da bude,a verujem da ce biti dobro!

Globtroter

pre 1 godinu

Kamerunci su odigrali samo deo prvog poluvremena kad su se istrčali za ceo meč. Nedisciplinovani, nemaju nikakvu taktiku, nemaju igru, a nemaju ni tehniku. Nismo za nokaut fazu ako od njih izgubimo.

Švajcarci ništa posebno. Moramo i njih da pobedimo. Ne znam kad ćemo ako ne sad.

Eni

pre 1 godinu

Ovde moja Mathematika ovako glasi. Srbija mora dobiti Kamerun. Najmanje 2 Gola. Zatim sto manje Gola primiti protiv brazila, tako da se neracunaju medjusobnim dueli, nego gol rezlike naravno pobeda Brazila protiv svajcarske, I tada je nama dovoljno I neresen protiv svajcaraca sa pobedom Jos sigurnije Ali sve su Karte otvorene verujem u srbiju ziveli

Djenka

pre 1 godinu

Ova Svicarska ce vas poderat
(Gregas, 24. novembar 2022 12:16)

Pričaš kameruncima? Pokazali su i jedni i drugi da za dalje nisu. Iz grupe idu dalje Srbija i Brazil.

Nebojsa Matic

pre 1 godinu

Kamerun - tj Afrički fudbal - je od iste boljke i loš i dobar. Igraju nešablonski, kreativno, srčano - i ostavljaju rupe nazad za protivnika. Imam utisak da se ne trude nešto preterano, više se igraju. Činilo mi se da mogu da daju gol kad hoće, a u stvari ne znaju da završe. Švajcarci, tj Evropljani, kad se suoče sa ovakvim fudbalom, ne znaju šta će, dok im ne stigne poklon ...