Sreda, 23.11.2022.

09:00

U pesku, do grla

Ako je kojim slučajem, negde gore, u fudbalskom raju, Dijego Maradona mogao da gleda slom Argentine na startu Mundijala, sigurno je besneo.

Izvor: Zoran Kecman

U pesku, do grla IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Loool

pre 1 godinu

(Memfis, 23. novembar 2022 13:14)

Jedna utakmica ne znaci nista. Ronaldo je znao izgubiti od Levantea pa sta? Argentina nije imala poraz 36 utakmica, a igrali su i protiv jacih reprezentacija od Arabije.

Loool

pre 1 godinu

(vince carter, 23. novembar 2022 13:29)

Nigde nisam napisao da on sam drzi posed lopte. Nemoj u nedostatku argumenata pisat stvari koje ja nigde nisam napisao. Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega? Opet ista prica, opet u nedostatku argumenata pisas stvari koje ja nigde nisam napisao 😂

Sto onda Argentina nije mogla da pobedi nikoga u kvalifikacijama ako su toliko dobri bez njega? Da samo jednu od zadnjih par utakmica nisu pobedili ne bi otisli na SP. A Mesi je ucestovao kod sva 3 gola protiv Ekvadroda, kod sva 3 gola protiv Kolumbije, kod oba gola protiv Cilea. Bez njega su bili nula.

sasha

pre 1 godinu

Isti taj Maradona je izgubio od Kameruna. To je mozda i prva pobeda neke africke selekcije na SP, a Argentina je bila aktuelni prvak sveta. Jos vece iznenadjenje od ovog danas, ali novinarima je uvek potrebna senzacija...

Memfis

pre 1 godinu

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca.

Слажем се, читав тим Саудијске Арабије је изгледао много боље захваљујући њему.

vince carter

pre 1 godinu

Moras biti veliki "lool" i prsotina sa mozgom da izjavis kako jedan igrac u sportu kakav je fudbal cini svakog igraca boljim,dakle i golmana i stopere i bekove cini boljim i sam drzi posed lopte u barseloni🙈 Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega🙈🤣 Jer za Argentinu inace sve igraju igraci koji nastupaju za nizerazredne klubove po svetu. Stavi Bijelsu za selektora i pusti ga da igra samo sa igracima iz Argentinske lige pa da vidis rezultat u kvalifikacijama,batali ti selektore koji igraju sistem daj loptu igracu pa onda kad on ne igra oni ne znaju u kom sistemu igraju,isprani mozgovi!!

Lool

pre 1 godinu

(Mirko Kojotovski, 23. novembar 2022 10:12)

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca. Argentina bez Mesija imala omjer 1-4-3 u kvalifikacijama na SP 2018, a sa njim 6-3-1. Da nije bilo Messija ja zaista ne vidim nacin na koji bi oni igrali to SP. Bez njega nisu mogli da pobjede ni najslabije reprezentacije u Južnoj Americi. Toliko o njima.

A Barsa bez njega 2 godine ne prolazi grupu, a tako ste isto pisali da ce biti bolji bez njega. Eto sad vidimo kakvi su i koliko su bolji.

vince carter

pre 1 godinu

Za Maradonu koji je mogao da primi loptu svakim delom tela pa makar pala iz aviona i kojem se lopta lepi uz nogu covek rece bilo je "mnogo" boljih igraca i za coveka koji je dao gol broj jedan svih svetskih prvenstava istim tim Englezima lik napisa kako Ronaldinjov gol gde je upecao Simana vredi vise kao Maradonina karijera🙈 Pa on je i u polufinalu imao predstavu i gol koji Ronaldinjo nije imao na svetskom,a bas bi bilo zanimljivo videti Xavi,Iniesta,Buskec,Anri,Eto,Maradona ili Kafu,R.Karlos,Rivaldo,Ronaldo,Kaka,Maradona konekciju pa da vidimo tu ksrijeru :)) Ove gluposti o Iniesti tek ne vredi komentarisati,ispada kao on je eto slucajno osvajao sa Barselonom ali i sa Spanijom i eto slucajno je isipao i Modrica i Real 0-4 na sred bernabeua bez Mesija i dobio ovacije stadiona.

Mirko Kojotovski

pre 1 godinu

Mesi je imao priliku života da postane besmrtan u finalu sa Bemcuma i to u Brazilu na Marakani.
Tu je trebao morao da izgine na terenu a on...Mislim da je igrao 15min a 105min je šetao.
Mogu da mu daju 20 zlatnih lopti ali čovek nema harizmu,nije vođa,nije nikoga napravio igračem,nije timski igrač,sve je podređeno njemu i zbog svega toga je Argentina slaba.
Pored vrhunskih igraca ti mislis da su car.
U stvari to najbolje znaju sam narod i navijači Argentine.
Pele Maradona Krojf Zidan Ronaldo su sve ono sto on nikad nece imati,
Licnost harizma vođa

gg3+

pre 1 godinu

Najveći utisak Lautaro koji ne ume da tajmira trk a igrač je od ko zna koliko miliona, ispade da odbrana Saudijaca postavlja ne znam kakve ofsajd zamke.

Dodati na to bekove Taljafika i još grđeg Molnu, koji su kriminalno prosečni igrači + Di Maria koji je igrao kao na terminu i dobije se šta se dobilo.

Sa Alvarezom umesto Lautara napred to je 2 ili 3 gola u prvom i onda nema iznenađenja čak ni sa bekovima koji su zalutali na SP.

leBrank00

pre 1 godinu

Argentina nije izgubila utakmicu 2 godine, osvojili su Kopu i u velikom su naletu. Moglo je lako biti 3:0 posle 15min.

Sa jedne strane argentinci su delovali tromo i u faoznh “lako cemo, kad ce kraj tekme” a saudijci su takticki u drugom poluvremenu pogotovo delovali kao City ili Bajern. I odigrali su utakmicu zivota. Argentina je morala jednom i negde da se oklizne.

Nit su Mesi i ekipa zaboravili da igraju fudbal nit su Saudinci odjednom postali glavni kandidat za osvajanje, vecina komentara su oni sto promole glave samo u ovakvim situacijama i onda ih nema mesecima.

JPR24

pre 1 godinu

Mesi pa Mesi… A ostali ?? Kao nešto su bili bolji ? No Mesi on pak i kao kapiten sav smusen, tako da, dobili su sto su i zaslužili. Francuzi su losije počeli, Australijanci iskoristili priliku, ali reakcija je stigla odmah, to je prstalo na sve strane od želje, rezultat je naravno posledica i želje i igre !

kralj

pre 1 godinu

Izgubili zasluzeno,mogli su i da pobede sa dva tri gola razlike,i dalje imaju vrhunske igrace i apsolutni su favoriti i protiv Mex.i orotiv Polj..Mene vise nerviraju ona dosudjenja dva penala,nemaju veze ni jedan ni drugi,zato se plasim da ce sudije mnogo uticati na rezultat.

Simke

pre 1 godinu

Portugal je bio najgori na Ep pa su osvojili turnir....Nisu imali pobjedu u grupi,bili su 3,samo su jednu utakmicu dobili u regularnih 90 minuta u nokaut fazi,i na kraju su osvoji titulu....Zato polako,sve je moguce sa Argentinom.

Marko

pre 1 godinu

Prosto neshvatljivo. Kad je bilo prvo poluvreme ja gledam i ne verujem da su im onako digli liniju i ovi ne mogu da probiju. Po mom mišljenju skaloni je izgubio ovo ali i mesi. Gledaju se ljudi niko da podvikne, da uradi nešto, da napuca loptu u zemlju, da zaore rukama travu, digne energiju.

Oki

pre 1 godinu

Ko hoće da osvoji svetsko prvenstvo, može sebi da priušti samo jedan poraz. Eto Argentinci, iskoristili ste jedan. Ne postoje nikakvi izgovori.

mishkasije

pre 1 godinu

Argentina igra X sa Poljskom i gubi lagano od Meksika. Veze nemaju, odbrana rupičasta a napad osakaćen jer se ovaj sa nasađenom bradom šeta po terenu kao penzos po parku.

mickey rudinski

pre 1 godinu

Argentina 2022. jedan prosečan sastav. Tako da me ne iznenađuje ovo sa Saudijcima. Pojedini "eksperti" pre početka prvenstva u Kataru proglasiše Argentince favoritima za titulu!

Ramones

pre 1 godinu

misko.....
Ako Pele Kaze da je Maradona najbolji svih vremena.A jedan Misko??Kaze da nije.Pa kome onda verovati ??Misko tebi ne verujem!!

antiDebil

pre 1 godinu

misko, 23. novembar 2022 08:29

Maradona je osvojio SP, Iniesta je igrao u timu koji je osvojio SP isto kao neki budjavi Pike...
Mesi nije imao srece sto se rodio u jednoj izrazito nefudbalskoj zemlji, gde fudbal nije medju popularniuim sportovima, gde imaju mali izbor igraca i koja ranije nije imala nikakvih uspeha na SP. Mnogo bi vece sanse imao da osvoji SP da se rodio u nekoj Severnoj Irskoj, Angoli, Slovackoj, Makedoniji, Togu ili npr Filipinima!

cukce

pre 1 godinu

Argentina je sa Maradonom 1990. u Italiji izgubila na otvaranju od Kameruna a u trećem kolu remizirala sa Rumunijom i kao treća prošla grupu i stigla do finala!

Nikola

pre 1 godinu

Nije problem sto Mrsija juce nije bilo igracki, problem je sto ga nije bilo ji kao kapitena. Niti jednom da se prodere, da pocupa svoj dres od muke da na bilo koji nacin pokaze da je odlepio. Nista, kao da je prijateljska.

Orka

pre 1 godinu

Samo se potvrdjuje ono sto se zna.Mesi je najveća prevara u istoriji fudbala.Pa on u Argentini nije medju pet najboljih svih vremena.Ispred su Di Stefano,Maradona,Kempes,Valdano...

milence

pre 1 godinu

volim mesija ali kako ocekivati da pred kraj karijere osvoji ovako bitno takmicenje,trebao je to da uradi mnogobranije,sad je bas tesko

CHE

pre 1 godinu

Nekad su Maradona i Kanidja bili dovoljni da se resi utakmica, sad nesto skripi. Videcemo u nastavku, ako dobiju preostale dve utakmice onda su to sumnjiva posla. Videcemo, Argentina po meni sigurno prolazi grupu, ipak su mnogo jaki.

Diego

pre 1 godinu

(mijat, 23. novembar 2022 08:22)

Kakav crni Portugal... Pola igraca im hoda po terenu, a u tome prednjace Ronaldo i Bruno.

Nemacka je pravi primer kako se bori za reprezentaciju.

Један Убод

pre 1 godinu

Не отписујте их прерано.
Резултати у групи су тренутни такви, да нису много изгубили.
Питају се и спонзори нешто.

bane

pre 1 godinu

(Salle, 23. novembar 2022 08:22)

koga je on od igraca ubacio u tim? mozda nekog od onih 6-7 panjeva iz juznoamerickih liga? siris dezinformacije bezveze, argentina je 2018 jednostavno bila krs od tima kome nije bilo pomoci jer su doveli sampaolija
a ako vec pricamo o igracima koji dovode igrace, juce je protiv australije igrao jedan decko koji je crno na belo potpisao ugovor koji mu daje neku vrstu takvog ovlascenja u klubu, pa se niko od vas zabrinutih za fudbalski moral i etiku ne buni protiv toga

Salle

pre 1 godinu

Ali fudbal ne poznaje pravdu, poznaje samo trenutak, ovaj tu, sadašnji. Gde ne igraju nikakvu ulogu ni istorija, ni tradicija, ni statistika, ni veliki ni mali. Iskoristi svoju šansu, to je ključna deviza.

Ovde je baš pravi primer pravde. Ne može da osvoji nešto lik koji sam sastavlja tim reprezetativni, ubacuje i izbacuje igrače koji mu odgovaraju ili ne.

mijat

pre 1 godinu

Videcete razliku izmedju zelje i borbe ovog ovde i onog tamo kada Portugal bude igrao.

Jeste ceo tim Argentine podbacio, ali kapiten da se onako bezvoljno vuklja po terenu, sramota.

I treba neko selektoru Argentine da kaze da taktika 4-0-6 ili 3-0-7 nikada nije koriscena, vidi se i sada sa razlogom.

Raja

pre 1 godinu

Uzeli su par milijardi i sad ima da pokidaju sve do kraja.
Al baš bih voleo da im neko sad zamrsi konce i da ispadnu.
A oni Saudijci i Katari, kad au mogli da ulože tolike pare da organizuju mondijal i izgrade stadione, oni su sada spremni da plate svakog po par milijardi barem do do polu finala.Šta je to za njih

misko

pre 1 godinu

Maradona precenjen igrac,ima mnogo boljih od njega,to sto je osvojio SP ne znaci nista mada svi znamo i kako je osvojio fer plej ne postoji.Ako gledate samo SP onda imaju masa igraca koji su osvojili evo recimo Inijesta je osvojio sve od SP pa nadalje ali to ne znaci da je najbolji na svetu,milion primera ima.Maradona je imao 2 sezone ok i posle cao zdravo,ako gledate i to onda je Ronaldinjo bolji od njega koji je imao isto 2-3 sezone magije i osvojio isto sve sto se moze osvojiti,pa sam gol Ronaldinja protiv Engleske 2002 vredi vise od Maradonine bozje ruke.

Salle

pre 1 godinu

Ali fudbal ne poznaje pravdu, poznaje samo trenutak, ovaj tu, sadašnji. Gde ne igraju nikakvu ulogu ni istorija, ni tradicija, ni statistika, ni veliki ni mali. Iskoristi svoju šansu, to je ključna deviza.

Ovde je baš pravi primer pravde. Ne može da osvoji nešto lik koji sam sastavlja tim reprezetativni, ubacuje i izbacuje igrače koji mu odgovaraju ili ne.

mijat

pre 1 godinu

Videcete razliku izmedju zelje i borbe ovog ovde i onog tamo kada Portugal bude igrao.

Jeste ceo tim Argentine podbacio, ali kapiten da se onako bezvoljno vuklja po terenu, sramota.

I treba neko selektoru Argentine da kaze da taktika 4-0-6 ili 3-0-7 nikada nije koriscena, vidi se i sada sa razlogom.

Nikola

pre 1 godinu

Nije problem sto Mrsija juce nije bilo igracki, problem je sto ga nije bilo ji kao kapitena. Niti jednom da se prodere, da pocupa svoj dres od muke da na bilo koji nacin pokaze da je odlepio. Nista, kao da je prijateljska.

Ramones

pre 1 godinu

misko.....
Ako Pele Kaze da je Maradona najbolji svih vremena.A jedan Misko??Kaze da nije.Pa kome onda verovati ??Misko tebi ne verujem!!

Orka

pre 1 godinu

Samo se potvrdjuje ono sto se zna.Mesi je najveća prevara u istoriji fudbala.Pa on u Argentini nije medju pet najboljih svih vremena.Ispred su Di Stefano,Maradona,Kempes,Valdano...

Diego

pre 1 godinu

(mijat, 23. novembar 2022 08:22)

Kakav crni Portugal... Pola igraca im hoda po terenu, a u tome prednjace Ronaldo i Bruno.

Nemacka je pravi primer kako se bori za reprezentaciju.

Mirko Kojotovski

pre 1 godinu

Mesi je imao priliku života da postane besmrtan u finalu sa Bemcuma i to u Brazilu na Marakani.
Tu je trebao morao da izgine na terenu a on...Mislim da je igrao 15min a 105min je šetao.
Mogu da mu daju 20 zlatnih lopti ali čovek nema harizmu,nije vođa,nije nikoga napravio igračem,nije timski igrač,sve je podređeno njemu i zbog svega toga je Argentina slaba.
Pored vrhunskih igraca ti mislis da su car.
U stvari to najbolje znaju sam narod i navijači Argentine.
Pele Maradona Krojf Zidan Ronaldo su sve ono sto on nikad nece imati,
Licnost harizma vođa

misko

pre 1 godinu

Maradona precenjen igrac,ima mnogo boljih od njega,to sto je osvojio SP ne znaci nista mada svi znamo i kako je osvojio fer plej ne postoji.Ako gledate samo SP onda imaju masa igraca koji su osvojili evo recimo Inijesta je osvojio sve od SP pa nadalje ali to ne znaci da je najbolji na svetu,milion primera ima.Maradona je imao 2 sezone ok i posle cao zdravo,ako gledate i to onda je Ronaldinjo bolji od njega koji je imao isto 2-3 sezone magije i osvojio isto sve sto se moze osvojiti,pa sam gol Ronaldinja protiv Engleske 2002 vredi vise od Maradonine bozje ruke.

Simke

pre 1 godinu

Portugal je bio najgori na Ep pa su osvojili turnir....Nisu imali pobjedu u grupi,bili su 3,samo su jednu utakmicu dobili u regularnih 90 minuta u nokaut fazi,i na kraju su osvoji titulu....Zato polako,sve je moguce sa Argentinom.

antiDebil

pre 1 godinu

misko, 23. novembar 2022 08:29

Maradona je osvojio SP, Iniesta je igrao u timu koji je osvojio SP isto kao neki budjavi Pike...
Mesi nije imao srece sto se rodio u jednoj izrazito nefudbalskoj zemlji, gde fudbal nije medju popularniuim sportovima, gde imaju mali izbor igraca i koja ranije nije imala nikakvih uspeha na SP. Mnogo bi vece sanse imao da osvoji SP da se rodio u nekoj Severnoj Irskoj, Angoli, Slovackoj, Makedoniji, Togu ili npr Filipinima!

Raja

pre 1 godinu

Uzeli su par milijardi i sad ima da pokidaju sve do kraja.
Al baš bih voleo da im neko sad zamrsi konce i da ispadnu.
A oni Saudijci i Katari, kad au mogli da ulože tolike pare da organizuju mondijal i izgrade stadione, oni su sada spremni da plate svakog po par milijardi barem do do polu finala.Šta je to za njih

JPR24

pre 1 godinu

Mesi pa Mesi… A ostali ?? Kao nešto su bili bolji ? No Mesi on pak i kao kapiten sav smusen, tako da, dobili su sto su i zaslužili. Francuzi su losije počeli, Australijanci iskoristili priliku, ali reakcija je stigla odmah, to je prstalo na sve strane od želje, rezultat je naravno posledica i želje i igre !

CHE

pre 1 godinu

Nekad su Maradona i Kanidja bili dovoljni da se resi utakmica, sad nesto skripi. Videcemo u nastavku, ako dobiju preostale dve utakmice onda su to sumnjiva posla. Videcemo, Argentina po meni sigurno prolazi grupu, ipak su mnogo jaki.

bane

pre 1 godinu

(Salle, 23. novembar 2022 08:22)

koga je on od igraca ubacio u tim? mozda nekog od onih 6-7 panjeva iz juznoamerickih liga? siris dezinformacije bezveze, argentina je 2018 jednostavno bila krs od tima kome nije bilo pomoci jer su doveli sampaolija
a ako vec pricamo o igracima koji dovode igrace, juce je protiv australije igrao jedan decko koji je crno na belo potpisao ugovor koji mu daje neku vrstu takvog ovlascenja u klubu, pa se niko od vas zabrinutih za fudbalski moral i etiku ne buni protiv toga

cukce

pre 1 godinu

Argentina je sa Maradonom 1990. u Italiji izgubila na otvaranju od Kameruna a u trećem kolu remizirala sa Rumunijom i kao treća prošla grupu i stigla do finala!

Marko

pre 1 godinu

Prosto neshvatljivo. Kad je bilo prvo poluvreme ja gledam i ne verujem da su im onako digli liniju i ovi ne mogu da probiju. Po mom mišljenju skaloni je izgubio ovo ali i mesi. Gledaju se ljudi niko da podvikne, da uradi nešto, da napuca loptu u zemlju, da zaore rukama travu, digne energiju.

Један Убод

pre 1 godinu

Не отписујте их прерано.
Резултати у групи су тренутни такви, да нису много изгубили.
Питају се и спонзори нешто.

leBrank00

pre 1 godinu

Argentina nije izgubila utakmicu 2 godine, osvojili su Kopu i u velikom su naletu. Moglo je lako biti 3:0 posle 15min.

Sa jedne strane argentinci su delovali tromo i u faoznh “lako cemo, kad ce kraj tekme” a saudijci su takticki u drugom poluvremenu pogotovo delovali kao City ili Bajern. I odigrali su utakmicu zivota. Argentina je morala jednom i negde da se oklizne.

Nit su Mesi i ekipa zaboravili da igraju fudbal nit su Saudinci odjednom postali glavni kandidat za osvajanje, vecina komentara su oni sto promole glave samo u ovakvim situacijama i onda ih nema mesecima.

gg3+

pre 1 godinu

Najveći utisak Lautaro koji ne ume da tajmira trk a igrač je od ko zna koliko miliona, ispade da odbrana Saudijaca postavlja ne znam kakve ofsajd zamke.

Dodati na to bekove Taljafika i još grđeg Molnu, koji su kriminalno prosečni igrači + Di Maria koji je igrao kao na terminu i dobije se šta se dobilo.

Sa Alvarezom umesto Lautara napred to je 2 ili 3 gola u prvom i onda nema iznenađenja čak ni sa bekovima koji su zalutali na SP.

Oki

pre 1 godinu

Ko hoće da osvoji svetsko prvenstvo, može sebi da priušti samo jedan poraz. Eto Argentinci, iskoristili ste jedan. Ne postoje nikakvi izgovori.

vince carter

pre 1 godinu

Za Maradonu koji je mogao da primi loptu svakim delom tela pa makar pala iz aviona i kojem se lopta lepi uz nogu covek rece bilo je "mnogo" boljih igraca i za coveka koji je dao gol broj jedan svih svetskih prvenstava istim tim Englezima lik napisa kako Ronaldinjov gol gde je upecao Simana vredi vise kao Maradonina karijera🙈 Pa on je i u polufinalu imao predstavu i gol koji Ronaldinjo nije imao na svetskom,a bas bi bilo zanimljivo videti Xavi,Iniesta,Buskec,Anri,Eto,Maradona ili Kafu,R.Karlos,Rivaldo,Ronaldo,Kaka,Maradona konekciju pa da vidimo tu ksrijeru :)) Ove gluposti o Iniesti tek ne vredi komentarisati,ispada kao on je eto slucajno osvajao sa Barselonom ali i sa Spanijom i eto slucajno je isipao i Modrica i Real 0-4 na sred bernabeua bez Mesija i dobio ovacije stadiona.

Lool

pre 1 godinu

(Mirko Kojotovski, 23. novembar 2022 10:12)

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca. Argentina bez Mesija imala omjer 1-4-3 u kvalifikacijama na SP 2018, a sa njim 6-3-1. Da nije bilo Messija ja zaista ne vidim nacin na koji bi oni igrali to SP. Bez njega nisu mogli da pobjede ni najslabije reprezentacije u Južnoj Americi. Toliko o njima.

A Barsa bez njega 2 godine ne prolazi grupu, a tako ste isto pisali da ce biti bolji bez njega. Eto sad vidimo kakvi su i koliko su bolji.

kralj

pre 1 godinu

Izgubili zasluzeno,mogli su i da pobede sa dva tri gola razlike,i dalje imaju vrhunske igrace i apsolutni su favoriti i protiv Mex.i orotiv Polj..Mene vise nerviraju ona dosudjenja dva penala,nemaju veze ni jedan ni drugi,zato se plasim da ce sudije mnogo uticati na rezultat.

mishkasije

pre 1 godinu

Argentina igra X sa Poljskom i gubi lagano od Meksika. Veze nemaju, odbrana rupičasta a napad osakaćen jer se ovaj sa nasađenom bradom šeta po terenu kao penzos po parku.

mickey rudinski

pre 1 godinu

Argentina 2022. jedan prosečan sastav. Tako da me ne iznenađuje ovo sa Saudijcima. Pojedini "eksperti" pre početka prvenstva u Kataru proglasiše Argentince favoritima za titulu!

Memfis

pre 1 godinu

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca.

Слажем се, читав тим Саудијске Арабије је изгледао много боље захваљујући њему.

sasha

pre 1 godinu

Isti taj Maradona je izgubio od Kameruna. To je mozda i prva pobeda neke africke selekcije na SP, a Argentina je bila aktuelni prvak sveta. Jos vece iznenadjenje od ovog danas, ali novinarima je uvek potrebna senzacija...

Loool

pre 1 godinu

(vince carter, 23. novembar 2022 13:29)

Nigde nisam napisao da on sam drzi posed lopte. Nemoj u nedostatku argumenata pisat stvari koje ja nigde nisam napisao. Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega? Opet ista prica, opet u nedostatku argumenata pisas stvari koje ja nigde nisam napisao 😂

Sto onda Argentina nije mogla da pobedi nikoga u kvalifikacijama ako su toliko dobri bez njega? Da samo jednu od zadnjih par utakmica nisu pobedili ne bi otisli na SP. A Mesi je ucestovao kod sva 3 gola protiv Ekvadroda, kod sva 3 gola protiv Kolumbije, kod oba gola protiv Cilea. Bez njega su bili nula.

milence

pre 1 godinu

volim mesija ali kako ocekivati da pred kraj karijere osvoji ovako bitno takmicenje,trebao je to da uradi mnogobranije,sad je bas tesko

vince carter

pre 1 godinu

Moras biti veliki "lool" i prsotina sa mozgom da izjavis kako jedan igrac u sportu kakav je fudbal cini svakog igraca boljim,dakle i golmana i stopere i bekove cini boljim i sam drzi posed lopte u barseloni🙈 Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega🙈🤣 Jer za Argentinu inace sve igraju igraci koji nastupaju za nizerazredne klubove po svetu. Stavi Bijelsu za selektora i pusti ga da igra samo sa igracima iz Argentinske lige pa da vidis rezultat u kvalifikacijama,batali ti selektore koji igraju sistem daj loptu igracu pa onda kad on ne igra oni ne znaju u kom sistemu igraju,isprani mozgovi!!

Loool

pre 1 godinu

(Memfis, 23. novembar 2022 13:14)

Jedna utakmica ne znaci nista. Ronaldo je znao izgubiti od Levantea pa sta? Argentina nije imala poraz 36 utakmica, a igrali su i protiv jacih reprezentacija od Arabije.

misko

pre 1 godinu

Maradona precenjen igrac,ima mnogo boljih od njega,to sto je osvojio SP ne znaci nista mada svi znamo i kako je osvojio fer plej ne postoji.Ako gledate samo SP onda imaju masa igraca koji su osvojili evo recimo Inijesta je osvojio sve od SP pa nadalje ali to ne znaci da je najbolji na svetu,milion primera ima.Maradona je imao 2 sezone ok i posle cao zdravo,ako gledate i to onda je Ronaldinjo bolji od njega koji je imao isto 2-3 sezone magije i osvojio isto sve sto se moze osvojiti,pa sam gol Ronaldinja protiv Engleske 2002 vredi vise od Maradonine bozje ruke.

Raja

pre 1 godinu

Uzeli su par milijardi i sad ima da pokidaju sve do kraja.
Al baš bih voleo da im neko sad zamrsi konce i da ispadnu.
A oni Saudijci i Katari, kad au mogli da ulože tolike pare da organizuju mondijal i izgrade stadione, oni su sada spremni da plate svakog po par milijardi barem do do polu finala.Šta je to za njih

Orka

pre 1 godinu

Samo se potvrdjuje ono sto se zna.Mesi je najveća prevara u istoriji fudbala.Pa on u Argentini nije medju pet najboljih svih vremena.Ispred su Di Stefano,Maradona,Kempes,Valdano...

antiDebil

pre 1 godinu

misko, 23. novembar 2022 08:29

Maradona je osvojio SP, Iniesta je igrao u timu koji je osvojio SP isto kao neki budjavi Pike...
Mesi nije imao srece sto se rodio u jednoj izrazito nefudbalskoj zemlji, gde fudbal nije medju popularniuim sportovima, gde imaju mali izbor igraca i koja ranije nije imala nikakvih uspeha na SP. Mnogo bi vece sanse imao da osvoji SP da se rodio u nekoj Severnoj Irskoj, Angoli, Slovackoj, Makedoniji, Togu ili npr Filipinima!

Salle

pre 1 godinu

Ali fudbal ne poznaje pravdu, poznaje samo trenutak, ovaj tu, sadašnji. Gde ne igraju nikakvu ulogu ni istorija, ni tradicija, ni statistika, ni veliki ni mali. Iskoristi svoju šansu, to je ključna deviza.

Ovde je baš pravi primer pravde. Ne može da osvoji nešto lik koji sam sastavlja tim reprezetativni, ubacuje i izbacuje igrače koji mu odgovaraju ili ne.

mijat

pre 1 godinu

Videcete razliku izmedju zelje i borbe ovog ovde i onog tamo kada Portugal bude igrao.

Jeste ceo tim Argentine podbacio, ali kapiten da se onako bezvoljno vuklja po terenu, sramota.

I treba neko selektoru Argentine da kaze da taktika 4-0-6 ili 3-0-7 nikada nije koriscena, vidi se i sada sa razlogom.

Mirko Kojotovski

pre 1 godinu

Mesi je imao priliku života da postane besmrtan u finalu sa Bemcuma i to u Brazilu na Marakani.
Tu je trebao morao da izgine na terenu a on...Mislim da je igrao 15min a 105min je šetao.
Mogu da mu daju 20 zlatnih lopti ali čovek nema harizmu,nije vođa,nije nikoga napravio igračem,nije timski igrač,sve je podređeno njemu i zbog svega toga je Argentina slaba.
Pored vrhunskih igraca ti mislis da su car.
U stvari to najbolje znaju sam narod i navijači Argentine.
Pele Maradona Krojf Zidan Ronaldo su sve ono sto on nikad nece imati,
Licnost harizma vođa

Ramones

pre 1 godinu

misko.....
Ako Pele Kaze da je Maradona najbolji svih vremena.A jedan Misko??Kaze da nije.Pa kome onda verovati ??Misko tebi ne verujem!!

CHE

pre 1 godinu

Nekad su Maradona i Kanidja bili dovoljni da se resi utakmica, sad nesto skripi. Videcemo u nastavku, ako dobiju preostale dve utakmice onda su to sumnjiva posla. Videcemo, Argentina po meni sigurno prolazi grupu, ipak su mnogo jaki.

vince carter

pre 1 godinu

Moras biti veliki "lool" i prsotina sa mozgom da izjavis kako jedan igrac u sportu kakav je fudbal cini svakog igraca boljim,dakle i golmana i stopere i bekove cini boljim i sam drzi posed lopte u barseloni🙈 Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega🙈🤣 Jer za Argentinu inace sve igraju igraci koji nastupaju za nizerazredne klubove po svetu. Stavi Bijelsu za selektora i pusti ga da igra samo sa igracima iz Argentinske lige pa da vidis rezultat u kvalifikacijama,batali ti selektore koji igraju sistem daj loptu igracu pa onda kad on ne igra oni ne znaju u kom sistemu igraju,isprani mozgovi!!

mishkasije

pre 1 godinu

Argentina igra X sa Poljskom i gubi lagano od Meksika. Veze nemaju, odbrana rupičasta a napad osakaćen jer se ovaj sa nasađenom bradom šeta po terenu kao penzos po parku.

Memfis

pre 1 godinu

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca.

Слажем се, читав тим Саудијске Арабије је изгледао много боље захваљујући њему.

Diego

pre 1 godinu

(mijat, 23. novembar 2022 08:22)

Kakav crni Portugal... Pola igraca im hoda po terenu, a u tome prednjace Ronaldo i Bruno.

Nemacka je pravi primer kako se bori za reprezentaciju.

mickey rudinski

pre 1 godinu

Argentina 2022. jedan prosečan sastav. Tako da me ne iznenađuje ovo sa Saudijcima. Pojedini "eksperti" pre početka prvenstva u Kataru proglasiše Argentince favoritima za titulu!

vince carter

pre 1 godinu

Za Maradonu koji je mogao da primi loptu svakim delom tela pa makar pala iz aviona i kojem se lopta lepi uz nogu covek rece bilo je "mnogo" boljih igraca i za coveka koji je dao gol broj jedan svih svetskih prvenstava istim tim Englezima lik napisa kako Ronaldinjov gol gde je upecao Simana vredi vise kao Maradonina karijera🙈 Pa on je i u polufinalu imao predstavu i gol koji Ronaldinjo nije imao na svetskom,a bas bi bilo zanimljivo videti Xavi,Iniesta,Buskec,Anri,Eto,Maradona ili Kafu,R.Karlos,Rivaldo,Ronaldo,Kaka,Maradona konekciju pa da vidimo tu ksrijeru :)) Ove gluposti o Iniesti tek ne vredi komentarisati,ispada kao on je eto slucajno osvajao sa Barselonom ali i sa Spanijom i eto slucajno je isipao i Modrica i Real 0-4 na sred bernabeua bez Mesija i dobio ovacije stadiona.

Један Убод

pre 1 godinu

Не отписујте их прерано.
Резултати у групи су тренутни такви, да нису много изгубили.
Питају се и спонзори нешто.

leBrank00

pre 1 godinu

Argentina nije izgubila utakmicu 2 godine, osvojili su Kopu i u velikom su naletu. Moglo je lako biti 3:0 posle 15min.

Sa jedne strane argentinci su delovali tromo i u faoznh “lako cemo, kad ce kraj tekme” a saudijci su takticki u drugom poluvremenu pogotovo delovali kao City ili Bajern. I odigrali su utakmicu zivota. Argentina je morala jednom i negde da se oklizne.

Nit su Mesi i ekipa zaboravili da igraju fudbal nit su Saudinci odjednom postali glavni kandidat za osvajanje, vecina komentara su oni sto promole glave samo u ovakvim situacijama i onda ih nema mesecima.

Lool

pre 1 godinu

(Mirko Kojotovski, 23. novembar 2022 10:12)

Ako Mesi nije timski igrac ko onda jeste?

Mesi citav tim cini boljim, a ne samo pojedinog igraca. Argentina bez Mesija imala omjer 1-4-3 u kvalifikacijama na SP 2018, a sa njim 6-3-1. Da nije bilo Messija ja zaista ne vidim nacin na koji bi oni igrali to SP. Bez njega nisu mogli da pobjede ni najslabije reprezentacije u Južnoj Americi. Toliko o njima.

A Barsa bez njega 2 godine ne prolazi grupu, a tako ste isto pisali da ce biti bolji bez njega. Eto sad vidimo kakvi su i koliko su bolji.

Nikola

pre 1 godinu

Nije problem sto Mrsija juce nije bilo igracki, problem je sto ga nije bilo ji kao kapitena. Niti jednom da se prodere, da pocupa svoj dres od muke da na bilo koji nacin pokaze da je odlepio. Nista, kao da je prijateljska.

Simke

pre 1 godinu

Portugal je bio najgori na Ep pa su osvojili turnir....Nisu imali pobjedu u grupi,bili su 3,samo su jednu utakmicu dobili u regularnih 90 minuta u nokaut fazi,i na kraju su osvoji titulu....Zato polako,sve je moguce sa Argentinom.

sasha

pre 1 godinu

Isti taj Maradona je izgubio od Kameruna. To je mozda i prva pobeda neke africke selekcije na SP, a Argentina je bila aktuelni prvak sveta. Jos vece iznenadjenje od ovog danas, ali novinarima je uvek potrebna senzacija...

bane

pre 1 godinu

(Salle, 23. novembar 2022 08:22)

koga je on od igraca ubacio u tim? mozda nekog od onih 6-7 panjeva iz juznoamerickih liga? siris dezinformacije bezveze, argentina je 2018 jednostavno bila krs od tima kome nije bilo pomoci jer su doveli sampaolija
a ako vec pricamo o igracima koji dovode igrace, juce je protiv australije igrao jedan decko koji je crno na belo potpisao ugovor koji mu daje neku vrstu takvog ovlascenja u klubu, pa se niko od vas zabrinutih za fudbalski moral i etiku ne buni protiv toga

Loool

pre 1 godinu

(vince carter, 23. novembar 2022 13:29)

Nigde nisam napisao da on sam drzi posed lopte. Nemoj u nedostatku argumenata pisat stvari koje ja nigde nisam napisao. Argentina ne bi mogla biti ispred Perua i Paragvaja bez njega? Opet ista prica, opet u nedostatku argumenata pisas stvari koje ja nigde nisam napisao 😂

Sto onda Argentina nije mogla da pobedi nikoga u kvalifikacijama ako su toliko dobri bez njega? Da samo jednu od zadnjih par utakmica nisu pobedili ne bi otisli na SP. A Mesi je ucestovao kod sva 3 gola protiv Ekvadroda, kod sva 3 gola protiv Kolumbije, kod oba gola protiv Cilea. Bez njega su bili nula.

milence

pre 1 godinu

volim mesija ali kako ocekivati da pred kraj karijere osvoji ovako bitno takmicenje,trebao je to da uradi mnogobranije,sad je bas tesko

kralj

pre 1 godinu

Izgubili zasluzeno,mogli su i da pobede sa dva tri gola razlike,i dalje imaju vrhunske igrace i apsolutni su favoriti i protiv Mex.i orotiv Polj..Mene vise nerviraju ona dosudjenja dva penala,nemaju veze ni jedan ni drugi,zato se plasim da ce sudije mnogo uticati na rezultat.

cukce

pre 1 godinu

Argentina je sa Maradonom 1990. u Italiji izgubila na otvaranju od Kameruna a u trećem kolu remizirala sa Rumunijom i kao treća prošla grupu i stigla do finala!

JPR24

pre 1 godinu

Mesi pa Mesi… A ostali ?? Kao nešto su bili bolji ? No Mesi on pak i kao kapiten sav smusen, tako da, dobili su sto su i zaslužili. Francuzi su losije počeli, Australijanci iskoristili priliku, ali reakcija je stigla odmah, to je prstalo na sve strane od želje, rezultat je naravno posledica i želje i igre !

Oki

pre 1 godinu

Ko hoće da osvoji svetsko prvenstvo, može sebi da priušti samo jedan poraz. Eto Argentinci, iskoristili ste jedan. Ne postoje nikakvi izgovori.

Loool

pre 1 godinu

(Memfis, 23. novembar 2022 13:14)

Jedna utakmica ne znaci nista. Ronaldo je znao izgubiti od Levantea pa sta? Argentina nije imala poraz 36 utakmica, a igrali su i protiv jacih reprezentacija od Arabije.

Marko

pre 1 godinu

Prosto neshvatljivo. Kad je bilo prvo poluvreme ja gledam i ne verujem da su im onako digli liniju i ovi ne mogu da probiju. Po mom mišljenju skaloni je izgubio ovo ali i mesi. Gledaju se ljudi niko da podvikne, da uradi nešto, da napuca loptu u zemlju, da zaore rukama travu, digne energiju.

gg3+

pre 1 godinu

Najveći utisak Lautaro koji ne ume da tajmira trk a igrač je od ko zna koliko miliona, ispade da odbrana Saudijaca postavlja ne znam kakve ofsajd zamke.

Dodati na to bekove Taljafika i još grđeg Molnu, koji su kriminalno prosečni igrači + Di Maria koji je igrao kao na terminu i dobije se šta se dobilo.

Sa Alvarezom umesto Lautara napred to je 2 ili 3 gola u prvom i onda nema iznenađenja čak ni sa bekovima koji su zalutali na SP.