Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2022.

11:30

Fantazi euforija se nastavlja – koga ubaciti za nokaut fazu?

Grupna faza je gotova, kreće nokaut, a mi nastavljamo da pratimo Mundijal i kroz igricu "Fantazi".

Izvor: MT

Autor: MT

Fantazi euforija se nastavlja – koga ubaciti za nokaut fazu?
Foto: Profimedia

Spisak igrača skraćen je za pola, ali su mnogi od vaših izabranika, ipak, i dalje u igri.

Stručnjaci za Fantazi donose i i neka imena koje bi trebalo da imate u sastavu, pošto veruju da bi mogli da sakupe dosta poena u završnici Svetskog prvenstva.

Od golmana, tu je pre svih Emilijano Martines (5,5m), koji je nakon dva primljena gola od Saudijske Arabije, ostao nesavladan u susretima sa Poljskom i Meksikom.

Holanđanin Andries Nopert (4,5m) takođe je dobar izbor, pošto se “lale” sastaju sa Sjedinjenim Državama u osmini finala, a golman Herenvena je na dve od tri utakmice sačuvao mrežu u grupnoj fazi.

Pošto je Aleks Sandro (5.0m) pod znakom pitanja, savet je, ipak, da se okrenete Markinjosu (5,5m) ili, pak, nešto skupljem Tijagu Silvi (6.0m).

Takođe, Teo Ernandes (5.0m) će sigurno pokrivati poziciju levog beka kod Francuske, pošto se njegov brat Luka povredio na startu šampionata.

Solidni izbori su i Kiran Tripije (5.0m) iz Engleske, odnosno Roman Sais (4,5m) iz Maroka, koji igra protiv Hrvatske, iz koje biste mogli da uzmete jeftinog Bornu Sosu (3,5m).

Bruno Fernandeš (9,5m) briljira na ovom prvenstvu i predvodi listu najboljih veznjaka, među kojima bi dobar izbor bili i Hrvati Dani Olmo (8,0m) i Ivan Perišić (7,5m), dok bi više utakmica trebalo da odigra i Argentinac Enco Fernandes (6,0m), te tako nakupi pristojan broj poena.

Najopasniji igrač po protivničke golmane na ovom Mundijalu svakako je Kilijan Mbape (11,5m), a uprkos promašenom penalu, i dalje se dosta očekuje od Lionela Mesija (10,5m).

Naravno, ne treba zaboraviti ni Rišarlisona (7,5m), koji predvodi Brazil, najvećeg favorita za trofej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve