Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.11.2022.

17:15

B92.net na Hrvatska – Kanada: Borjanova ekstaza u 68. sekundi! VIDEO

Nedelju veče u Dohi provodimo na stadionu "Kalifa Internacional" gde se sastaju Hrvatska i Kanada.

Izvor: B92

Autor:B92

B92.net na Hrvatska – Kanada: Borjanova ekstaza u 68. sekundi! VIDEO
EPA-EFE/Neil Hall

Stadion je dobrano popunjen, a deluje da hrvatskih navijača ima više nego pre četiri dana protiv Maroka.

Međutim, na samom početku su doživeli "hladan tuš", dok je sa druge strane kapiten Crvene zvezde i Kanade Milan Borjan bio u ekstazi.

Alfonso Dejvis je maestralno skočio na startu drugog minuta i zatresao mrežu Hrvatske, a Borjan je poleteo u naručje selektora Herdmana koji je, podsetimo, posle meča sa Belgijom izjavio da će u sledećem meču, citiramo, "je**ti Hrvate".

Pretpostavlja se da i Milan Borjan ima veliki motiv protiv "vatrenih", jer su ga protivnički navijači dočekali salvom zvižduka pre početka susreta.

On je rodom iz Knina i bio je proteran sa svog ognjišta tokom devedesetih godina, ali u razgovoru sa srpskim medijima nije hteo ništa da priča na tu temu.

U istoj grupi u prethodnom meču Maroko je iznenadio Belgiju i slavio sa 2:0, čime je preuzeo prvo mesto sa četiri boda, dok Hrvatska ima jedan, Kanada je pre ovog meča bila na nuli.

Tok meča pratite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve