Nova vest
Promo

13.6.2024.

14:35

Vidimo se na Zlatiboru! Fondacija Mozzart vodi talente na Rebračin kamp

Proslavljeni reprezentativac održao otvoreni čas, a petoro najboljih će nastaviti svoj košarkaški razvoj na Zlatiboru.

Izvor: Mozzart

Promo/ Touch N Touch

Zvuk tapkanja lopte svaki dan odjekuje na terenima koje je Mozzart obnovio širom zemlje, a na jednom se basket igra non-stop.

Tako barem kažu stanovnici beogradskog naselja Stepa Stepanović, koji su ispunili tribine na još jednom sjajnom događaju sa Željkom Rebračom.

Igralište koje je 2020. obnovljeno u čast proslavljenog reprezentativca bilo je prepuno mladih talenata na otvorenom času, a treneri iz Akademije Rebrača odabrali su petoro najbolje dece koji će potpuno besplatno pohađati kamp na Zlatiboru, zahvaljujući Fondaciji Mozzart.

Klinci koji obožavaju košarku dobili su jedinstvenu priliku da pokažu svoje veštine pred osvajačem brojnih medalja na najvećim takmičenjima.

Niko od njih nije bio rođen kada je popularni "Bananamen" lupao blokade i nizao najsjajnija odličja, ali su svi imali šansu da uče od legende.

Treneri iz Akademije Rebrača izabrali su petoro najboljih koji će nastaviti svoj košarkaški razvoj na letnjem kampu na Zlatiboru, od 14. do 21. jula.

"Imali smo neverovatan odziv za otvoreni čas i ove godine, drago mi je da je toliko klinaca poželelo da trenira sa nama. Ovo je nastavak uspešne saradnje sa Fondacijom Mozzart, koja je najbolje nagradila odlaskom na kamp. Vidimo se na Zlatiboru", poručio je Rebrača.

Promo/ Touch N Touch
Promo/ Touch N Touch
Promo/ Touch N Touch

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

18 h

Novo Sport Video Menu