Nova vest
Promo

Sreda, 14.09.2022.

11:10

Mnogi žele u Dohu sa Mozzartom, zato iskoristite najveće kvote na svetu da "podebljate" tiket

Jedinica na Čelsi i dvojka na Seltik nigde neće biti veće

Izvor: B92

Autor:B92

Mnogi žele u Dohu sa Mozzartom, zato iskoristite najveće kvote na svetu da
Foto: Profimedia/Nigel Keene/ProSportsImages/DPPI

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je sjajnu reakciju. Svima se dopada dnevna nagrada, mesto u avionu za Katar i ulaznica za meč na Svetskom prvenstvu između Brazila i Srbije.

Međutim, to ujedno znači i da je konkurencija između kladilaca veća, pa su bukmejkeri Mozzarta smislili kako da pomognu da baš vaš dobitni tiket ima najveću kvotu. Za dva fudbalska meča koji su na programu ove srede u Mozzartu će uvek biti najveća kvota na svetu.

Konkretno, jedinica na Čelsi protiv Salcburga, odnosno dvojka na Seltik u sudaru sa Šahtjorom.

ČELSI - SALCBURG (SREDA, 21.00), KEC 1,42

Čelsi u poslednje vreme previše kiksira. Pobedio je u samo dva od poslednjih šest mečeva. Ipak, to ga ne sprečava da ostane blizu grupe lidera u Premijer ligi. Na domaćem terenu, Plavcima se ove sezone izmigoljio samo Totenhemom (2:2), a i tada su bili blizu pobede. U poslednjem meč u Ligi šampiona Čelsi je neočekivano poražen od zagrebačkog Dinama (0:1), posle čega je došlo do rokade u stručnom štabu. Smenjen je Tuhel, na njegovo mesto došao je Poter, koji večeras debituje u ulozi stratega londonskog tima.Salcburg je za vikend zabeležio četvrtu pobedu zaredom u austrijskom šampionatu bez primljenog gola, tako da je malo reći da je u odličnoj formi. U Ligi šampiona Bikovi su startovali remijem sa Milanom (1:1), potpuno zasluživši bod.

ŠAHTJOR - SELTIK (SREDA, 18.45), DVOJKA 2,35

Tokom prošle sezone šampionata Ukrajine Šahtjor je uspeo da odigra samo 18 mečeva, ali je i to bilo dovoljno da zauzme prvu poziciju. Početak novog šampionata protiče bez poraza. Posle remija u prvom kolu, Rudari su minimalnim rezultatom 1:0 nadigrali Krivbas i Ruh. Posle ubedljivog slavlja 4:1 u Lajpcigu na otvaranju Lige šampiona, Šahtjor je u ligi savladao Černomorec (2:1). Seltik je prošle sezone bio najbolji u Škotskoj. Početak nove kampanje je pozitivan sa svih šest pobeda do sada. U poslednja dva kola Kelti su deklasirali Dandi Junajted (9:0) i potom najvećeg rivala Rendžers sa 4:0. Ipak, start u evropskoj eliti nije bio uspešan, jer je Real Madrid bio bolji sa 3:0, pa se Seltik nada da može do slavlja u Varšavi, gde je Šahtjor privremeno domaćin.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Promo

B92, sport i tačka!

Za sve sportske fanatike sledi vest koja će odjeknuti. Slušajući vaše želje, sportske vesti od sada su dostupne na novoj adresi – B92.sport.

B92.sport

0:00

17 d

U fokusu

Vidi sve