Nova vest
Promo

Petak, 02.09.2022.

09:00

Hoćeš li u Katar na Srbija – Brazil, ili želiš novi teren za basket u svom kraju?

Dobro došli u Mozzartovu čarobnu jesen - od 1. septembra svaki tiket je izuzetno važan jer može da ti ispuni snove

Izvor: B92

Autor:B92

Hoćeš li u Katar na Srbija – Brazil, ili želiš novi teren za basket u svom kraju?

Ove jeseni nikakva dilema ne postoji - Mozzart je prava i jedina adresa za klađenje!

Od četvrtka 1. septrembra Mozzart ispunjava snove: možeš da dobiješ put na Mundijal u Katar, na utakmicu Srbija – Brazil, možeš da postaneš legenda u svom kraju tako što ćeš komšijama obezbediti potpuno novi, ultramoderni teren za basket…

Da, nagrade su toliko dobre da zaboraviš na redovne benefite u Mozzartu - najveće kvote na svetu, Happy Monday bonus, Het-trik bonus, najveće džekpotove na slot igrama… ali nemoj – jer u Mozzartu te sreća čeka iza svakog ćoška.

A i na svakom stadionu Srbiji, gde svakog vikenda na mečevima Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige možeš da očekuješ sjajne nagrade!

A zašto je ovaj 1. septembar 2022. toliko važan?

Zato što od danas počinju dva takmičenja u Mozzartu - POGODI NAJDUŽI TIKET i osvoji teren i POGODI NAJVEĆU KVOTU i osvoji put u Katar.

I ova takmičenja ne isključuju jedno drugo, pa možeš da pobediš i u jednom i u drugom. Ako si pravi majstor klađenja.

POGODI NAJDUŽI TIKET (1-18. septembar)

Od 1. do 18. septembra, za vreme trajanja Evropskog prvenstva u košarci, učestvuj u Mozzartovom takmičenju Pogodi najduži tiket i ako budeš najbolji, dobićeš priliku da izabereš gde će Mozzart renovirati sledeći teren.

Moći ćeš da obraduješ svoje komšije terenom s najmodernijom podlogom, konstrukcijama i tablama i da im podariš priliku da igraju basket u najboljim mogućim uslovima.

Takmičenje „Pogodi najduži tiket“ gleda se kao celina, i ukupni pobednik dobiće priliku da bira na kom mestu će Mozzart rekonstruisati sledeći teren, kao i 100.000 dinara, a novčane nagrade očekuju u one koji se budu plasirali od 2. do 20. mesta.

Uslov za učestvovanje u takmičenju je da tiket bude dobitan, da na njemu bude minium dva para sa EP u košarci, da je najmanja pojedinačna kvota na tiketu 1,30 (parovi s manjim kvotama mogu da budu na tiketu, ne isključuju ga iz takmičenja, ali se ne računaju u zbir parova za takmičenje; ako na tiketu ima dva para sa EP u košarci, a jedan je s kvotom manjom od 1,30, tiket ne može da učestvuje u takmičenju);

Više o takmičenju „Pogodi najduži tiket“ pročitaj OVDE.

POGODI NAJVEĆU KVOTU (1. septembar - 31. oktobar)

Počinje druga faza ukrcavanja u Mozzartov avion za Dohu. U prvoj, od 1. aprila do 31. maja dobili smo 61 putnika za meč Srbija - Brazil na Lusail stadionu 24. novembra, a isto toliko dobićemo od 1. septembra do 31. oktobra.

Dakle, SVAKI DAN jedan igrač rezervisaće svoje mesto u Mozzart avionu - onaj koji bude imao dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Ono što je najlepše: ne moraš da uzimaš godišnji odmor, ne moraš da brineš o džeparcu… Možeš u četvrtak 24. novembra da popiješ jutarnju kafu, odeš na aerodrom, odletiš do Dohe, pogledaš Orlove protiv legendarnih Karioka i već u petak 25. novembra da na svom omiljenom Mozzartovom uplatno-isplatnom mestu prepričavaš ekipi anegdote iz Katara.

Više o takmičenju „Pogodi najveću kvotu“ pročitaj OVDE.

I u jednom i u drugom takmičenju učestvuju tiketi klasičnog klađenja, bez obzira na to da li su uplaćeni na uplatno-isplatnom mestu ili onlajn, na sajtu ili aplikaciji mozzartbet.com.

Igraj u Mozzartu. Budi pobednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve