Nova vest
Promo

Četvrtak, 23.09.2021.

15:25

Slobodan Boškan: Želimo u drugu fazu Lige šampiona

Trener odbojkaša Vojvodine zahvalio se kompaniji Mozzart na pomoći u razvoju kluba i najavio da će „lale“ probati da naprave iskorak u Evropi

Izvor: B92

Autor:B92

Slobodan Boškan: Želimo u drugu fazu Lige šampiona
Foto: Mozzart/Promo

Srpska odbojka ovog leta je stekla velikog prijatelja – kompanija Mozzart postala je sponzor Saveza, ali i otvorila teren najboljoj odbojkašici sveta Tijani Bošković u njenoj rodnoj Bileći.

Odbojkaška groznica sada se seli u Novi Sad, a regionalni lider u priređivanju igara na sreću podržaće i četu Slobodana Boškana koja sa velikim ambicijama kreće u još jednu evropsku avanturu.

Petostruki uzastopni prvak države želi da napravi iskorak u Ligi šampiona i prođe grupnu fazu, a u novu sezonu ulazi rasterećen finansijskih briga.

“Mozzart živi od sporta i za sport, a izuzetno mi je drago što pomaže i odbojci. Drugi veliki razlog je taj što sa sponzorstvom Mozzarta naš klub dostiže budžet veći od milion evra, što je za jednu sezonu u odbojci zaista impozantno i daje nam za pravo da verujemo da ćemo nastaviti dalje sa evropskim razvojem. Sklapamo kockice, verujemo u stručni štab i u to da Boškan može da vodi klub ka još većim rezultatima. Najveća želja nam je da prođemo grupnu fazu Lige šampiona”, naglasio je predsednik OK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

Dres novosadskih crveno-belih na početku karijere nosili su braća Grbić, Đula Mešter, Vasa Mijić, Andrija Gerić i druge legende naše odbojke, kao i aktuelni trener Slobodan Boškan.

“Hvala Mozzartu što će na ovaj način pomoći razvoj našeg kluba, jer je svima nama u stručnom štabu koji radimo sa ekipom važno da se razvijamo, da ulažemo u igrače i da pravimo iskorak u Evropi”, poručio je šef stručnog štaba.

Mozzart kao društveno odgovorna kompanija ovih dana posebnu pažnju usmerava upravo ka Novom Sadu. Posle rukometnog i fudbalskog kluba od danas je i zvanično sponzor odbojkaškog šampiona.

“Vojvodina je pojam uspeha u odbojci, najdominantniji je klub u našoj zemlji, a pored silnih titula poznat je i po tome što uvek veliki broj reprezentativaca. Nadamo se da će ovo partnerstvo pomoći da Vojvodina još više napreduje. To će biti naš doprinos u razvoju ovog kluba”, istakao je na konferenciji za novinare generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve