Nova vest
Promo

Četvrtak, 29.07.2021.

11:30

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čukarički 1,77, Aris 1,75, BATE Borisov 1,88

Nigde neće moći da nađete veće

Izvor: B92

Autor:B92

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Čukarički 1,77, Aris 1,75, BATE Borisov 1,88
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kvalifikacije za Ligu konferencije donose nam nove zanimljive duele.

Zato su i Bukmejkeri Mozzartapripremili poslasticu, za pobedu predstavnika Srbije Čukaričkog nude najveću kvotu na svetu u svakom trenutku. Brđani igraju protiv azerbejdžanskog Sumgaita i veliki su favoriti.

Pored toga za još dva meča su spremne najveće kvote. Za duele u Belorusji i Grčkoj, gde se očekuju pobede domaćina.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

SUMGAIT – ČUKARIČKI (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 1,77

Razočarali su srpske navijače fudbaleri Čukaričkog u prvom meču sa Sumgaitom na Banovom brdu. Posle beogradskih 0:0 belo-crni moraju u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije da idu na pobedu u Azerbejdžanu. Bilo je jasno u prvom meču da je kvalitet ozbiljno na strani srpskog kluba, lopta je bila mnogo češće u posedu njegovih igrača, a odnos šuteva bio je 13:4 u korist Beograđana. Očekuje se da će Brđani pokazati i u Sumgaitu svoj kvalitet. Oba tima su odmarala tokom prethodnog vikenda. Sumgait zato što još nije počelo prvenstvo Azerbejdžana, a Čukarički je odložio prvenstvenu utakmicu sa Novim Pazarom. Pre toga su Brđani savladali Voždovac na otvaranju Superlige sa 2:1, dok je Sumgaitu duel u Beogradu bio prvi takmičarski u sezoni. Pobednik ovog meča igraće u 3. kolu kvalifikacija sa boljim iz duela Hamarbija i Maribora.

BATE BORISOV – DINAMO BATUMI (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,88

Veliko će da bude iznenađenje ukoliko se beloruski predstavnik predvođen Nemanjom Milićem i Aleksandrom Filipovićem ne bude našao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Veliki je favorit BATE Borisov na domaćem terenu protiv Dinamo Batumija, a uz to je iz Gruzije doneo i pobedu sa 1:0. Dinamo je prezhodno u 1. kolu eliminisao Tre Pene iz San Marina ukupnim rezultatom 7:0, ali to ipak ne može da se nazove nekim vanserijskim uspehom. S druge strane BATE je u krizi, nije osvojio titulu dve uzastopne godine, a deluje da neće ni ove sezone, pošto je Šahtjor iz Soligorska za bod ispred njega na tabeli, a ima i tri odigrana meča manje. BATE je minulog vikenda doživeo poraz od Dinama iz Bresta (2:0) u prvenstvu, što mu je bio prvi neuspeh posle 11 mečeva u svim takmičenjima, u kojima je 10 puta pobedio i jednom remizirao. Prvenstvo Gruzije se trenutno ne igra, od 1. jula, a Dinamo je posle 21 kola prvi na tabeli.

ARIS – ASTANA (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,75

Veliko su iznenađenje priredili fudbaleri Astane u prvom okršaju sa Arisom. U prestonici Kazahstana, Nur Sultanu, pobedili su Grke sa 2:0. Nije ih omelo ni to što su poslednjih dvadesetak minuta igrali bez hrvatskog defanzivca Luke Šimunovića, koji je dobio crveni karton i neće moći da igra u Solunu. Aris, predvođen nekadašnjim krilom Crvene zvezde Mateom Garsijom, mora da ide na pobedu u Grčkoj, i to ubedljivu. Neće mu biti lako, tim pre jer Grci nisu u takmičarskoj formi, za razliku od igrača Astane, kojima prvenstvo u Kazahstanu uveliko traje. Poslednjih nedelja je pauza u tom šampionatu, ali igra se Kup Kazahstana, gde je u toku grupna faza. Astana našeg Antonija Rukavine je prva u toj grupi sa sedam osvojenih bodova iz tri kola, dok je u domaćem šampionatu na odmor otišla sa druge pozicije na tabeli, bodom manje od lidera Tobola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartubiti najveće na svetu.

?utm_source=b92&utm_medium=prtekst&utm_campaign=najvece_kvote_pr_tekst_b92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve