Nova vest
Promo

Subota, 05.12.2020.

08:20

Niko kao Mozzart – ponovo sa najboljom ponudom na svetu

Vreme je za novo kolo u najjačim evropskim ligama, čeka nas ovog vikenda mnogo zanimljivih mečeva.

Izvor: B92

Autor:B92

Niko kao Mozzart – ponovo sa najboljom ponudom na svetu
Photo by Federico Gambarini/Pool via Getty Images

Za potpuni užitak pobrinuo se Mozzart koji je za sve igrače pripremio NAJVEĆE KVOTE NA SVETU na izabrane utakmice.

Mogu da ih navijači širom Nemačke mrze koliko hoće, da ih nazivaju plastičnim klubom bez tradicije, ali Red Bul Lajpcig malo–pomalo postaje ozbiljan klub i za bundesligaške uslove, samo mu još trofeji nedostaju.

Otud cela Evrope čeka vikend kada će se sudariti Bajern i Lajpcig u velikom derbiju Bundeslige, koji će dati odgovor na pitanje da li su Crveni bikovi dovoljno jaki da izazovu Bavarce ove sezone u trci za titulu. Ako ostanu neporaženi na Alijanc areni, onda će to biti znak da imaju čemu da se nadaju, mada je finiš daleko, baš daleko.

Ali Bajern je odmorniji i svežiji i dočekuje meč u Minhenu u vrhunskoj formi jer je poslednju utakmicu izgubio 29. septembra od Hofenhajma. Lajpcig malo varira u formi, u poslednjih 40 dana je izgubio od Mančester junajteda i PSŽ-a u Ligi šampiona, te Menhengladbaha u Bundesligi. Generalno, dosta slabije igra u gostima nego kod kuće. I zato verujemo da je Bajern bliži pobedi, pa ova najveća kvota na svetu deluje vrlo izazovno.

MONPELJE - PSŽ, DVOJKA 1,60

PSŽ je u poslednja dva kola izgubio od Monaka i remizirao s Bordoom i hitno mu je potreban „restart“ jer mu rivali prilaze.

Jedan od tih rivala koji su samo dva boda iza Parižana je Monpelje koji je vezao četiri pobede. Zato je Svecima ovaj meč izuzetno važan, da dignu moral, ali spuste domaćina na zemlju. A Mozzart nudi najveću kvotu na svetu na dvojku!

AJAKS - TVENTE, KEC 1,30

Ajaks ne greši, ubedljivo je prvi u šampionatu, ređa samo pobede, dok je Tvente u poslednja dva kola osvojio samo bod, i zato ova Mozzartova najveća kvota na svetu deluje kao poklon.

PARTIZAN - ČUKARIČKI, KEC 1,57

Odavno se nije desilo da Partizan veže pet pobeda (tek drugi put tokom 2020), niti da bude toliko ubedljiv kao na gostovanju u Senti, što među Grobarima budi nadu da bi Aleksandar Stanojević u bliskoj budućnosti mogao da napravi pravi Parni valjak.

Svestan je trener crno-belih da samo kontinuitet donosi podršku javnosti i zato ne pada u euforiju, već traži od izabranika nastavak pozitivnog trenda na meču sa Čukaričkim.

Ima taj duel višestruki značaj za domaćina: pokušaće da poboljša lična izdanja, vrebaće eventualni kiks Crvene zvezde i gledaće kako da ostane van domašaja Vojvodine, pošto mu Novosađani dišu za vrat.

Sve ukazuje na keca, a Mozzart na ovu opkladu nudi najveću kvotu na svetu.

LIVERPUL - VULVERHEMPTON, KEC 1,65

Koga nema, bez njega se mora. Liverpul već mesec i po dana proživljava ovu poznatu izreku, osujećen neigranjem nekoliko važnih aduta i glavnih šrafova engleskog šampionskog tima. Izuzetak nije ni predstojeći dvoboj sa Vulverhemptonom u okviru jednog od derbija 11. runde Premijer lige.

Tradicija je apsolutno na strani Liverpula, koji je slavio na sedam prethodnih prvenstvenih dvoboja, dok je u tom periodu Vulverhempton dva puta uzeo meru Redsima u okviru FA kupa.

Kec je svakako najrealniji, uz najveću kvotu na svetu u Mozzartu.

VILJAREAL - ELČE, KEC 1,45

Viljareal je treći na tabeli Primere, ozbiljno preti da se umeša u borbu za vrh, igra vrlo dobro, dok Elče nije pobedio u prethodna četiri kola.

Viljareal ovde ne bi smeo da ima problem, pobeda je vrlo blizu, a u Mozzartu odigrajte keca s najvećom kvotom na svetu.

BENFIKA - FEREIRA, KEC 1,35

Benfika je jedan od najsigurnijih domaćina u evropskom fudbalu, a kako je pre dva kola napravili kiks kod kuće protiv Brage, sada prosto moraju da savladaju Fereiru, kako im rivali ne bi odmakli.

I za ovaj mečMozzart nudi najveću kvotu na svetu.

ROS KAUNTI - RENDŽERS, DVOJKA 1,20

Deset godina Rendžersi čekaju titulu u Škotskoj, to je za njih predugo. Sada imaju 11 bodova prednosti u odnosu na Seltik i tu prednost jednostavno ne smeju da ispuste.

A da ne bi došli u tu opasnost, moraju da pobeđuju rivale kao što je Ros Kaunti. Nema sumnje da je ekipa Stivena Džerarda značajno kvalitetnija od domaćina, i da je dvojka vrlo blizu, a na nju ćete najbolju kvotu na svetu pronaći u Mozzartu.

* NAPOMENA: kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve