Nova vest
Promo

Subota, 03.08.2019.

09:00

Sjajna vest za dijasporu: Kladite se iz preko 130 zemalja kao kod kuće

Srpska kompanija Mozzart dobila je MGA (Malta Gaming Authority) licencu i na taj način proširila svoje poslovanje na preko 130 zemalja širom sveta.

Izvor: B92

Autor:B92

Sjajna vest za dijasporu: Kladite se iz preko 130 zemalja kao kod kuće
Foto: Promo

Šta to znači?

Ovo je pre svega dobra vest za ljude iz dijaspore koji su navikli da svoje tikete sastavljaju u Mozzartu jer će od sad s praktično bilo kog kraja planete moći da se klade kao da su kod kuće, u Srbiji. Sve to preko sajta www.mozzart.com, gde je moguće, osim sportskog klađenja, igrati i onlajn kazino, loto igre, virtualne igre…

Novi Mozzartov sajt pruža isto iskustvo i identičnu ponudu za ljude iz inostranstva kao za one u Srbiji. S obzirom na to da se radi o kompaniji koja je godinama lider u oblasti igara na sreću, ne samo u zemlji, već i u regionu Jugoistočne Evrope, jasno je da su u pitanju najbolji uslovi za igrače.

Povodom puštanja u rad novog sajta, namenjenog igračima iz celog sveta, Mozzart je pripremio prijatna iznenađenja, u vidu vaučera vrednosti 10 i 100 evra, a na koji način možete da ostvarite ovaj benefit informišite se na sajtu.

KLADI SE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve