Nova vest
Promo

Petak, 08.02.2019.

15:15

Pošaljite savršenu poruku najdražoj za Dan zaljubljenih

Izvor: B92

Autor:B92

Pošaljite savršenu poruku najdražoj za Dan zaljubljenih
Foto: Promo/Pandora

Što se Dan zaljubljenih sve više približava, muškarci se često zateknu u situaciji da ne znaju šta bi svojoj lepšoj polovini mogli da poklone kao znak pažnje i izraz svoje ljubavi.

Istina, takve stvari bi trebalo da postanu deo svakodnevice, a ne gestovi koji se praktikuju nekoliko puta godišnje, odnosno, samo u posebnim prilikama.

Živeći u vremenu u kome brz tempo života i brojne obaveze koristimo kao čest izgovor, neretko zaista nismo u mogućnosti da za kupovinu poklona za dragoj osobi izdvojimo dovoljno vremena i posvetimo mu pažnju koju zaslužuje.

Zato, kada muškarac poželi da svojoj voljenoj pokloni nešto posebno, čime će joj zaista pokazati da mu je do nje zaista stalo, nakit svakako predstavlja bezvremeni izbor.

Idealan znak pažnje kojim ćete poslati savršenu poruku vašoj najdražoj za Dan zaljubljenih možete pronaći u novoj kolekciji nakita inspirisanoj ljubavlju poznatog brenda PANDORA.

Odabirom elegantnog prstena, prefinjene ogrlice ili moderno dizajnirane narukvice iz najnovije PANDORA kolekcije, pokazaćete joj da Vaša ljubav nikada ne maši. Zato birajte ono što ona voli.

U kolekciji inspirisanoj ljubavlju nalaze se i PANDORA poklon setovi ručno završenog nakita, kao idealan dar za Dan zaljubljenih.

Nakit je sjajan poklon, koji traje zauvek i predstavlja dragocenu uspomenu za ceo život.

PANDORA nakit je siguran izbor za Dan zaljubljenih i poklon koji će vaša voljena obožavati i sa ljubavlju nositi.

Pokažite joj koliko je volite uz PANDORA nakit!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve