Nova vest
Promo

Petak, 28.12.2018.

11:30

Da li ste već spremili poklon za vaše najdraže dame?

Vreme novogodišnjih i božićnih praznika je ono doba godine koje u nama budi najlepša osećanja za sve nama drage ljude, koji nam znače nešto u životu.

Izvor: PR

Autor: PR

Da li ste već spremili poklon za vaše najdraže dame?

Tada se okupljamo na novogodišnjim proslavama, žurkama i njihovim reprizama, u intimnijoj kućnoj atmosferi sa voljenim bićem, u društvu najvoljenijih za božićnom trpezom...

Prazničnim danima se trudimo da dragim osobama nadoknadimo ono što smo u prethodnih 365 dana propustili.

Svaki muškarac koji drži do sebe potrudiće da dragoj ženskoj osobi izmami osmeh na lice nekom malom stvari koja čini život lepšim, kao i lepim poklonom, znakom pažnje koji će je dugo podsećati na takav trenutak.

U vremenu u kome brz tempo života i veliki broj obaveza koristimo kao čest izgovor za veliki broj stvari, često nismo u mogućnosti da kupovini poklona za dragu osobu posvetimo dovoljno pažnje i vremena. Nije redak slučaj da pred same praznike ne znamo šta bismo kome kupili.

A kada poželite da bliskoj ženskoj osobi, ili osobama, poklonite nešto zaista posebno i da joj date do znanja da vam je do nje zaista stalo, nakit predstavlja bezvremeni izbor.

Idealan znak pažnje, koji ćete pokloniti supruzi ili devojci, kojim ćete obradovati i majku ili sestru, ili iznenaditi najbolju prijateljicu, možete naći među prefinjenim nakitom poznatog brenda PANDORA.

Nakit je sjajan poklon, koji traje zauvek i predstavlja dragocenu uspomenu za ceo život.

PANDORA nakit je poznat po slojevitom nošenju, pa se elegantno prstenje, prefinjene ogrlice i narukvice, modernog dizajna, mogu nositi u nizovima i međusobno uklapaju stvarajući jedinstvenu kreaciju.

U širokoj ponudi PANDORA nakita, moguće je pronaći ponešto čime ćete obradovati svaku dragu i vama značajnu žensku osobu, imajući u vidu njihov jednistveni ukusi osobeni stil.

PANDORA vam nudi mogućnost kupovine pojedinačnih komada nakita, kao i posebnih prazničnih PANDORA poklon setova.

U odluci o tome šta biste i kome mogli da poklonite od velike pomoći vam mogu biti informacije o kolekcijama sa website-a, kao i savet ljubaznog PANDORA osoblja.

Ako želite da dobijate informacije o novitetima i promocijama, postanite član PANDORA Club-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve