Nova vest
Pojedinačni sportovi

Nedelja, 22.11.2020.

16:47

Arunović osvojila zlato u Budimpešti

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju vazdušnim pištoljem na Otvorenom prvenstvu Mađarske u Budimpešti.

Izvor: B92

Autor:B92

Arunović osvojila zlato u Budimpešti
Xinhua/Lin Shanchuan

Arunović je pobedila rezultatom od 240,2 kruga. Ona je većim delom finala bila druga, iza domaće takmičarke Sare Rahel Fabijan, koja je vodila do 18. hica. Tada je srpska strelkinja preuzela vođstvo, koje je do kraja sačuvala i osvojila zlato.

To je druga medalja za Arunović na takmičenju, nakon što je u subotu istim oružjem osvojila srebro.

Sara Rahel Fabijan danas je zauzela drugo mesto sa 238 krugova, a treća je bila njena sunarodnica Mirijam Jako sa 218,5 krugova.

U finalu vazdušnom puškom srpska reprezentativka Sanja Vukašinović zauzela je četvrto mesto rezultatom 204,4 kruga.

Zlatnu medalju je, kao i u subotu, osvojila olimpijska šampionka Amerikanka Virdžinija Trešer, koja je pogodila 252,1 krug.

Mađarska strelkinja Ester Deneš bila je druga sa 251,7 krugova, a treća je bila njena sunarodnica Ester Mesaroš rezultatom 228,8 krugova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

18 h

U fokusu

Vidi sve