Nova vest
Pojedinačni sportovi

Sreda, 27.02.2019.

09:32

Zorana Arunović najuspešniji strelac Beograda u 2018.

Srpska reprezentativka Zorana Arunović izabrana je za najuspešnijeg strelca Beograda u 2018. godini, saopštio je večeras Streljački savez Srbije.

Izvor: SN

Autor: SN

Zorana Arunović najuspešniji strelac Beograda u 2018.
Foto: Starsport

Svečano proglašenje priredjeno je na redovnoj Skupštini Streljačkog saveza Beograda, održanoj večeras u sali SD Crvena zvezda.

Zorana Arunović (Olimpik 011), koja je nedavno dobila i priznanje za najboljeg ženskog strelca Srbije 2018, prošle godine je osvajanjem srebrne medalje vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Čangvonu izborila prvu olimpijsku kvotu za OI 2020. za srpski sport.

Na velikim takmičenjima u 2018. osvojila je ukupno 11 medalja u pojedinačnoj, miks i ekipnoj konkurenciji.

Po tradiciji, Streljački savez Beograda bira najboljeg strelca i najboljeg mladog strelca glavnog grada. Pehar za najuspešnijeg mladog takmičara u 2018. otišao je u ruke Alekse Mitrovića.

Najbolji trener je Jelena Arunović, selektor reprezentacije Srbije za pištolj i lični trener Zorane Arunović, a najbolji klub Policajac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve