Nova vest
Pojedinačni sportovi

Utorak, 13.03.2018.

23:40

Streljači savez ima novog sponzora

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik potpisali su sponzorski ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Streljači savez ima novog sponzora
Foto: SSS

Tim ugovorom ta kompanija će u naredne dve godine pružati podršku aktivnostima tog sportskog udruženja.

"Poznato je da Telekom Srbija od svog osnivanja podržava sport, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Drago nam je da, delom zahvaljujući i našoj podršci, najbolji sportisti Srbije svojoj zemlji donose veliki broj medalja", rekao je Ćulibrk, saopštio je SSS.

S obzirom na to da je država većinski vlasnik Telekoma Srbija, kako je rekao Ćulibrk, ovo je još "jedan način na koji i država podržava sport".

"Strelci su nas već navikli na medalje, posebno sa Olimpijskih igara, pa se nadamo da će to biti slučaj i u Tokiju 2020. godine“, rekao je Ćulibrk.

Putnik je podsetio da Streljački savez Srbije do sada nije imao generalnog sponzora.

"Tako da je za nas današnji dan od velikog, istorijskog značaja. Raduje nas činjenica da je Telekom Srbija prepoznao u strelcima Srbije sportiste koji će u započetom olimpijskom ciklusu najuspešnije reprezentovati svoju zemlju i doneti olimpijska odličja", rekao je predsednik Streljačkog saveza Srbije.

Ceremoniji potpisivanja ugovora u prostorijama Telekoma Srbija prisustvovali su i srpski reprezentativci Zorana Arunović, Damir Mikec i Andrea Arsović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest na Kopaoniku

Kopaonik biće domaćin velikog sportsko-rekreativnog događaja pod nazivom SKI FEST 2024.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:50

14 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d