Nova vest
Pojedinačni sportovi

Utorak, 10.10.2017.

14:11

Pobede Beloševca, Suturovića i Šaranovića

Na terenima Golf kluba Beograd odigrano je finale GCB Mastersa, gde su posle ukupno sedam turnira, pobedili Radomir Beloševac, Ivica Suturović i Pero Šaranović.

Izvor: B92, sem

Autor:B92, sem

Pobede Beloševca, Suturovića i Šaranovića
SEM

Beloševac je imao ukupno 59 poena i slavio je u A kategoriji ispred Vladimira Dankovića sa 48, odnosno Erika Grasera koji je imao 46.

U B kategoriji dominantna pobeda Ivice Suturovića sa čak 67 poena, ispred Svetlane Ranđić koja je imala 44 i Željka Protića sa 42 poena.

Pero Šaranović je bio ubedljiv u C kategoriji sa 71 poenom. Drugi je bio Saša Dujović sa 50, a treći Petar Jovanović sa 49 poena.

U finalu GCB Mastersa, Beloševac je bio pobednik u stejblford bruto A kategoriji sa 27 poena. Stejblford neto pobednik je bio Danković sa 37 poena, ispred Zorana Mirkova sa 35 i Đorđa Zečevića i Dejana Simića sa po 33 poena. U stejblford bruto B kategoriji, pobedio je Ivica Suturović sa 22 poena. Stejblford neto pobednik B kategorije je bio Radomir Luković sa 40 poena, ispred Željka Protića sa 36 i Irene Suturović-Bogdanović i Božidara Antonovića sa po 35 poena. U C kategoriji, bruto pobednik je bila Katarina Flanđunis sa 15 poena. Pero Šaranović je imao 30 neto poena, a iza njega su bili Mladen Kapor sa 28 i Saša Dujović sa 27 poena.

Najduži udarac kod muškaraca imao je Dalibor Đurđić, a kod žena Katarina Flanđunis. Đurđić je takođe imao i udarac iz prve najbliži rupi.

Golf sezona na terenima na Adi nastavlja GCB ligom, koja će svoje finale imati 25. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve