Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 30.10.2017.

19:26

Debakl Ronija protiv kineskog tinejdžera

Mladi kineski snukeraš Jen Bingtao plasirao se u drugo kolo Međunarodnog šampionata u kineskom Daćingu pošto je pobedio Ronija O'Salivena sa 6:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Debakl Ronija protiv kineskog tinejdžera
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Deveti igrač sveta O'Saliven, koji je prošle nedelje osvojio Otvoreno prvenstvo Engleske, nije ubacio kuglu u poslednja četiri frejma.

"Jen je igrao fantastično. Možda su u prošlosti samo Stiven Hendri i Džon Higins odigrali tako protiv mene. Nisam mnogo grešio, osim što sam promašio nekoliko kugli. Ako Jen bude igrao ovako, ostali igrači će ga teško pobediti. Ako bude bio tako konstantan osvojiće mnogo turnira", rekao je petostruki šampion sveta za Bi-Bi-Si (BBC).

Jen Bingtao je rođen 2000. godine i 53. je snukeraš sveta.

"Igrao sam bolje nego što sam mislio da ću igrati. Mislim da mogu svakoga da pobedim, ali moram da budem miran i zreo. Mnogo sam naučio u prvoj godini kao profesionalac, moram da preuzmem kontrolu i da budem konstantan. Mogu da pobedim igrača iz prvih 16, a onda da izgubim već u sledećem kolu", naveo je Bingtao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve