Nova vest
Olimpizam

Subota, 23.08.2008.

20:44

Šapić poveđen u tuči?

Vaterpolista Aleksandar Šapić u subotu je zbog preloma nožne kosti otputovao za Beograd, ali još nije poznato kako je do povrede došlo.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Šef srpske misije Snežana Lakičević Stojačić i Vaterpolo savez Srbije u odvojenim obraćanjima medijima obavestili su novinare da se Šapić okliznuo na stepeništu u olimpijskom selu i da je prilikom pada polomio fibulu desne noge. Tokom čitavog dana u Pekingu se spekulisalo da li je informacija srpskih zvaničnika tačna i da li u toj priči postoji i neka druga pozadina.

Srpski izveštači sa Olimpijskih igara su iz više različitih i dosta pouzdanih, ali nezvaničnih izvora, saznali da je Šapićeva povreda, u stvari, posledica fizičkog sukoba sa jednim saigračem iz državnog tima.

Pojedini novinari dobili su od očevidaca informaciju da se gogleter srpske reprezentacije sukobio sa golmanom Denisom Šefikom i da se prilikom njihovog koškanja dogodio pad u kojem je Šapiću stradala kost na nozi.

Stekao se utisak da su čelnici VŠ, verovatno u nastojanju da smire atmosferu pred meč za treće mesto i bronzanu medalju na olimpijskom turniru, u kojem će se Srbija sutra sastati sa Crnom Gorom, odlučili da "zataškaju stvar".

Novinari očekuju da će se VŠ sutra, posle meča za bronzano odličje, oglasiti sa novim saopštenjem o okolnostima u kojima je jedan od najboljih srpskih vaterpolsita polomio nogu, javlja Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve