Nova vest
Olimpizam

Sreda, 20.08.2008.

06:56

JJ: "Milorad i Nole ponos Srbije"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je po povratu iz Pekinga da joj je žao što nije osvojila olimpijsku medalju, ali i da se nada da će za četiri godine u Londonu obradovati navijače u Srbiji. "Žao mi je što sam izgubila i što nisam ispunila zelju da Srbiji donesem medalju, ali šta je tu je. Dala sam svoj maksimum u ovom trenutku, verujem da ce biti bolje, da ćemo se radovati nekim novim pobedama. Što da ne, za četiri godine na Igrama u Londonu", napisala je Jankovićeva na svom sajtu.

Jankovićeva je čestitala plivaču Miloradu Čaviću i teniseru Novaku Đokoviću na osvojenim medaljama.

"Zaista sam uživala u drustvu svojih srpskih kolega i svih ostalih sportista. Iako nisam imala prilike da posmatram ostala takmičenja, želim da čestitam Miloradu Čaviću na srebrnoj i Novaku Đokoviću na bronzanoj medalji, koje su osvojili na Olimpijskim igrama – Srbija je ponosna na vas", istakla je ona.

Jankovićevu sledeće nedelje očekuje takmičenje na Otvorenom prvenstvu SAD, a već u sredu putuje u Njujork.

"Trenutno sam u Srbiji, posećujem lekare i primam terapije, ali nemam vremena za odmor jer letim za Njujork. Nadam se da ću za predstojeći gren slem biti zdrava", poručila je Jankovićeva navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve