Sreda, 20.08.2008.

08:28

Karakašević ispao od Peršona

Srpski stonoteniser Aleksandar Karakašević ispao je u drugom kolu olimpijskog turnira.

Izvor: B92

Karakaševiæ ispao od Peršona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

Zmaj

pre 15 godina

Citam komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod...kada dobro ide odusevljenju nema kraja a kada se gubi svi drvlje i kamenje..."Pametnjakovicima i filozofima" bih preporucio da se malo informisu pre nego sto daju bilo kakve komentare a Saletu sve cestitke...Arena i dalje pamti tvoje zlato...Svim nasim olimpijcima svaka cast,vas odlazak u Peking dokaz je svih vasih uspeha! Srbija je ponosna sto vas ima!

alex iz svedske

pre 15 godina

Karakasevic je los i izvikani igrac. on nikad nece da pobedi nesto. Covek je talentovan kad je 18-19, a ne 23..
Person je vrhunski igrac, i karakasevic nikad nece da ga pobedi, na velikim turnirima. Person je sve pobedio, sem olimiskog zlata. Karakasevic treba da skine malo sala, i da se nauci kako se ponasa, pa onda pocnite da pricate kako je dobar. Ovako je samo smesan. On se dere na Kalinica.. Sta je on uspeo do sada, a sta je Kalinic... Karakasevic je tradican, nazalost.

mojsije ezkulj

pre 15 godina

Kako sam se iznervirao danas kad sam gledao Karakasevica narocito zato sto je izgubio prakticno dobijeni mec... ali nema veze treba dici glavu gore i ocekicvati nove uspehe... ne samo Karakasevic vec svi olimpijci peredstavljaju nasu drzavu i na tome im treba odati pocast koju zasluzuju svi nasi olimpijci ukljucujuci i Ivu Obradovic koja se plasirala u B finale u veslanju.... Karakasevic je dobro otvorio mec ali je kasnije poosustao i dozvolio protivniku da preokrene rezultat i da povede protiv Karakasevica koji je do tad vodio sa odredjenom razlikom u setovima za Karasa. Karase glavu gore bice jos ovakvih duela ne smes klonuti duhom vec samo gledaj napred...

Idiotizam

pre 15 godina

Mnogo priche bez pokrica od strane Karakashevica...Chovek na olimpijadi sa stomakom do kolena i pricha da je sveda imao srece etc etc...Sve je u redu ,izgubio je od mladjanog svedjanina,ali malo realnosti, skromnosti i kulture ne shkodi...

Ilija

pre 15 godina

Karakas, zreo si za penziju! Pa se tovi,pusi i vici koliko hoces, a pusti neke nove klince koji nemaju caleta da ih gura da se probijaju!

anonimna

pre 15 godina

Da razumeju svi za svagda, uzimali su i drugi igrač reket bili bolji i talentovaniji ali treneri biraju koga ce poslati na koje takmičenje od kadetskih pa do seniorskih dana pa tako i na kvalifikacije za olimpiske igre.Oni koje treneri ne pošalju ni ne znate da li mogu osojiti medalju i kvalifikovati se. Onaj poznavalac je stvarno poznavalac stonoteniskog sporta u Srbiji i svaka čast da neko to javno i kaže. I još nešto dragi nam selektor Kalenić to dozvoljava a i svi u STS da se svi igrači tako ponašaju. Dok se ne reše mnoge stvari u Savezu neće biti ni rezultata jer nam biciklista radi kao trener juniorske reprezentacije!!!! A od najmladjih uzrasta potiče sve. U svakom slučaju Saletu svaka čast što se u tom haosu ipak kvalifikovao za OI.

Djavolak Devil

pre 15 godina

Majcek, ja nisam profesionalni sportista a imam pravo da kritikujem jer "navijaci" kao sto je Karakasevic od nasih para idu na Olimpijadu. Mogli su i nekoga od nas da povedu, manje bi kostalo.

Gatsby

pre 15 godina

Ma ne razumem komentare tipa talentovani Karakasevic. Pa on ima sigurno 30 i nesto godina minimum. I koliko se secam nikad nista nije uradio na velikim takmicenjima.
A i nije mi ni jasno kako moze da bude finale pre finala kada su i jedan i drugi debeli autsajderi. Koliko znam u cetvrtfinalu velikih takmicenja su igrali uvek Kinezi(za razlicite drzave)i onaj Belorus(zaboravio sam mu ime),a nasi su igrali mix dubl i bili dobri jer to nikad niko ne igra.
A za ponasanje prema treneru, nemam reci. Sramota.
I jos nesto, decko je izborio ucesce na olimpijskim igrama, pa mu se moglo i da gleda sta hoce, da ide gde hoce...Sto se vi niste plasirali,pa ste mogli da se setate po Beidzingu. Zasto uporno napadate sportiste, u svakom sportu ima oko 5o takmicara a samo 3 osvajaju medalje, neko mora da bude i zadnji. Uspeh je i otici. Problem je sto neki takmicari a pre svega mediji podgreju atmosferu da neko ima sansu za medalju,pa posle sledi razocaranje. Realno Karakasevic je tu negde medju 50 najboljih u svetu.

NIKOLA SM

pre 15 godina

U jednom komentaru pise da treba da uvezemo nekog iamo mi naseg Indijca koji igra u Zvezdi ali daleko je on ispod klase inace svaka cast Karakasevicu na odlicnoj borbi

Konstantin 93

pre 15 godina

@ Marko
Alo bre covece, ne mozes ti nekom da zabranis da ide na olipmijadu! Njima niko iz naseg komiteta nista ne placa, pa oni u borave u olimpijskom selu a tamo se smestaj ne placa! Pa po tebi najbolje bi bilo da za svaki sport idu po 10 takmicara i po tri, cetri reprezenacije, pa gde je onda zar olimpijsku igara!

Anoniman

pre 15 godina

Uzasno ste dosadni sa tim "koga mi saljemo na olimpijadu..." Ne saljemo mi nikoga iz cefa. Idu oni koji su se plasirali, ne mozete da im zabranite.

Милутин

pre 15 godina

Коментар бр 6, Мајер:

Шведска презимена се тако и изговарају. Першон...Није Хенрик Ларсон него Ларшон, у Лиону игра Ким Шелстром а не Келстром, а Ериксон се зове Свен Јоран :-)...

Колико година има Каракашевић?

goran

pre 15 godina

Samo kratko bruka, pokazao je lice srbije kakvo neželimo da postoji. Onakvo ponašanje nezaslužuje ni da ga pominjemo. Sportisti bi trebali da budu primer...

poznavaoc

pre 15 godina

Životna priča ne tako mladog Karakaševića , večitog talenta. Mada ima još vremena da iskaže svoj raskošni talenat , gde je 42. ko srećnom Personu. Zapravo sreća nema ništa sa time , izgubio je kao što je oduvek gubio , tu i tamo dobije nekog jakog , nikad dva puta. Kada odu očevi iz stonog tenisa tada će biti nekog napretka , dotle smo tu gde jesmo , igraće tatini sinovi doveka. Da je Saletu bar petina Milivojeve pameti , bio bi svetski prvak ! Ovako tu je gde je , i tu mu je i mesto . . .

navijac

pre 15 godina

STETA! Bas je mogao da pobedi Persona. Izdala mu je nervoza koja ga dekoncentrise. Ipak, cestitam na borbenost! Drugom prilikom ce ga pobediti sigurno.

mayer

pre 15 godina

zasto nasi sportski komentatori svako S u prezimenima sportista iz BILO KOJE ZEMLJE citaju sa SH ???????????? covek je iz shvedske i preziva se i cita perSon !
karakasevicu svaka cast ; borio se kako dolikuje jednom sportisti na OI !

Djavolak Devil

pre 15 godina

@ Majcek Maja:
Da to "nesto veliko" je uradila ogromna vecina nasih sportista u pojedinacnim sportovima na OI (cast Noletu, Cavketu i Jeci) - vecina ih je bila u ulozi statista odnosno navijaca posto su uglavnom ispadalu u prvom kolu a neki su i "na vreme odustali". Karakasevic bi mogao mnogo vise da smrsa i ostavi cigare.

Jovanka A

pre 15 godina

Ovo mi je bilo prvi put da gledam naseg Karakasevica. Do sada sam citala o njegovim uspesima.
Ponasanje prema treneru, koje je pratio ceo svet, nije bas sjajno. Posle njegovog vikanja trener nije smeo nista da mu kaze pokazuju kadar sa Personom koji slusa svog trenera i mirno razgovara sa njim.
Moze Karakasic da je veliki i nadaren sportista ali ce meni ostati usecanje, a verujem i drugima, njegovo nesportsko ponasanje prema svom treneru a samim tim kvari pozitivnu sliku Srpskih sportista

Marko

pre 15 godina

U potpunosti razumem krilaticu olimpizma da je vazno ucestvovati, ali licno smatram da nasa zemlja nije toliko bogata da bi slala na Olimpijadu bicikliste koji bi bili 60-ti, plivace ciji su zaostaci za svetskim vrhom po nekoliko sekundi, kao ni atleticare koji nisu u stanju ni da ponove svoje najbolje rezultate a kamoli da udju u polufinale ili finale. Nije mi jasno za koja takmicenja neko podesava fomu ako na olimpijadi trci, skace ili baca mnogo manje nego obicno. Podrzavam da treba slati odredjeni broj ekstra talentovanih klinaca da osete atmosferu, ali i od njih ocekivati da bar ponove svoj najbolji rezultat. Ovako, mi imamo tridesotogodisnjake koje ovo drustvo sponzorise da navijaju. Jesu li mozda plivac Markovic, hodac Filipovic, Karakasevic i ostali malo vise placeni za svoje navijanje? Mozda bi bilo bolje te novce pametnije utrositi, tj ovo drustvo treba da radi na tome da jasno napravi razliku izmedju ekstra kvaliteta i mrsavog proseka. Dati Miloradu sta trazi, sagraditi mu zatvoren bazen, platiti one ljude iz Zrenjanina i dobro stimulisti najbolje.

Captain Cook

pre 15 godina

Šteta, nada manje za medalju.
Derati se na trenera nikako, ali to je stvar vaspitanja. Trebalo bi uvesti stvarno nekog Kineza, bar ne bi razumeo :-).
Finale pre finala ? A kineskih takmičara još ni na vidiku, nije li to malo prepotentno ?

Konstantin 93

pre 15 godina

Karakasevic je stvarno talentovam, ali od talenta se ne zivi! On mora da smrsa ako hoces da igra bolje, to mu je najveci problem! I ne moze onako na trenera da se dere ma kakav on bio, ono onako smesno izgleda-Kalinic ne sme nista da mu kaze! Treba da i mi uvezemo nekog kineza!

Majcek Maja

pre 15 godina

Aco,svaka cast!Uspeh je i sto si dosao na OI!Ipak si ucinio nesto veliko za Srbiju,bio si verni navijac i velika podrska nasim teniserima!

Рагацони

pre 15 godina

Каракашевић се борио колико је могао, победио је прво коло и на томе му треба честитати. Бар није исценирао повреду палца и сл.

Konstantin 93

pre 15 godina

Karakasevic je stvarno talentovam, ali od talenta se ne zivi! On mora da smrsa ako hoces da igra bolje, to mu je najveci problem! I ne moze onako na trenera da se dere ma kakav on bio, ono onako smesno izgleda-Kalinic ne sme nista da mu kaze! Treba da i mi uvezemo nekog kineza!

Рагацони

pre 15 godina

Каракашевић се борио колико је могао, победио је прво коло и на томе му треба честитати. Бар није исценирао повреду палца и сл.

Jovanka A

pre 15 godina

Ovo mi je bilo prvi put da gledam naseg Karakasevica. Do sada sam citala o njegovim uspesima.
Ponasanje prema treneru, koje je pratio ceo svet, nije bas sjajno. Posle njegovog vikanja trener nije smeo nista da mu kaze pokazuju kadar sa Personom koji slusa svog trenera i mirno razgovara sa njim.
Moze Karakasic da je veliki i nadaren sportista ali ce meni ostati usecanje, a verujem i drugima, njegovo nesportsko ponasanje prema svom treneru a samim tim kvari pozitivnu sliku Srpskih sportista

Majcek Maja

pre 15 godina

Aco,svaka cast!Uspeh je i sto si dosao na OI!Ipak si ucinio nesto veliko za Srbiju,bio si verni navijac i velika podrska nasim teniserima!

Marko

pre 15 godina

U potpunosti razumem krilaticu olimpizma da je vazno ucestvovati, ali licno smatram da nasa zemlja nije toliko bogata da bi slala na Olimpijadu bicikliste koji bi bili 60-ti, plivace ciji su zaostaci za svetskim vrhom po nekoliko sekundi, kao ni atleticare koji nisu u stanju ni da ponove svoje najbolje rezultate a kamoli da udju u polufinale ili finale. Nije mi jasno za koja takmicenja neko podesava fomu ako na olimpijadi trci, skace ili baca mnogo manje nego obicno. Podrzavam da treba slati odredjeni broj ekstra talentovanih klinaca da osete atmosferu, ali i od njih ocekivati da bar ponove svoj najbolji rezultat. Ovako, mi imamo tridesotogodisnjake koje ovo drustvo sponzorise da navijaju. Jesu li mozda plivac Markovic, hodac Filipovic, Karakasevic i ostali malo vise placeni za svoje navijanje? Mozda bi bilo bolje te novce pametnije utrositi, tj ovo drustvo treba da radi na tome da jasno napravi razliku izmedju ekstra kvaliteta i mrsavog proseka. Dati Miloradu sta trazi, sagraditi mu zatvoren bazen, platiti one ljude iz Zrenjanina i dobro stimulisti najbolje.

Djavolak Devil

pre 15 godina

@ Majcek Maja:
Da to "nesto veliko" je uradila ogromna vecina nasih sportista u pojedinacnim sportovima na OI (cast Noletu, Cavketu i Jeci) - vecina ih je bila u ulozi statista odnosno navijaca posto su uglavnom ispadalu u prvom kolu a neki su i "na vreme odustali". Karakasevic bi mogao mnogo vise da smrsa i ostavi cigare.

Captain Cook

pre 15 godina

Šteta, nada manje za medalju.
Derati se na trenera nikako, ali to je stvar vaspitanja. Trebalo bi uvesti stvarno nekog Kineza, bar ne bi razumeo :-).
Finale pre finala ? A kineskih takmičara još ni na vidiku, nije li to malo prepotentno ?

mayer

pre 15 godina

zasto nasi sportski komentatori svako S u prezimenima sportista iz BILO KOJE ZEMLJE citaju sa SH ???????????? covek je iz shvedske i preziva se i cita perSon !
karakasevicu svaka cast ; borio se kako dolikuje jednom sportisti na OI !

navijac

pre 15 godina

STETA! Bas je mogao da pobedi Persona. Izdala mu je nervoza koja ga dekoncentrise. Ipak, cestitam na borbenost! Drugom prilikom ce ga pobediti sigurno.

Ilija

pre 15 godina

Karakas, zreo si za penziju! Pa se tovi,pusi i vici koliko hoces, a pusti neke nove klince koji nemaju caleta da ih gura da se probijaju!

Idiotizam

pre 15 godina

Mnogo priche bez pokrica od strane Karakashevica...Chovek na olimpijadi sa stomakom do kolena i pricha da je sveda imao srece etc etc...Sve je u redu ,izgubio je od mladjanog svedjanina,ali malo realnosti, skromnosti i kulture ne shkodi...

goran

pre 15 godina

Samo kratko bruka, pokazao je lice srbije kakvo neželimo da postoji. Onakvo ponašanje nezaslužuje ni da ga pominjemo. Sportisti bi trebali da budu primer...

Konstantin 93

pre 15 godina

@ Marko
Alo bre covece, ne mozes ti nekom da zabranis da ide na olipmijadu! Njima niko iz naseg komiteta nista ne placa, pa oni u borave u olimpijskom selu a tamo se smestaj ne placa! Pa po tebi najbolje bi bilo da za svaki sport idu po 10 takmicara i po tri, cetri reprezenacije, pa gde je onda zar olimpijsku igara!

Gatsby

pre 15 godina

Ma ne razumem komentare tipa talentovani Karakasevic. Pa on ima sigurno 30 i nesto godina minimum. I koliko se secam nikad nista nije uradio na velikim takmicenjima.
A i nije mi ni jasno kako moze da bude finale pre finala kada su i jedan i drugi debeli autsajderi. Koliko znam u cetvrtfinalu velikih takmicenja su igrali uvek Kinezi(za razlicite drzave)i onaj Belorus(zaboravio sam mu ime),a nasi su igrali mix dubl i bili dobri jer to nikad niko ne igra.
A za ponasanje prema treneru, nemam reci. Sramota.
I jos nesto, decko je izborio ucesce na olimpijskim igrama, pa mu se moglo i da gleda sta hoce, da ide gde hoce...Sto se vi niste plasirali,pa ste mogli da se setate po Beidzingu. Zasto uporno napadate sportiste, u svakom sportu ima oko 5o takmicara a samo 3 osvajaju medalje, neko mora da bude i zadnji. Uspeh je i otici. Problem je sto neki takmicari a pre svega mediji podgreju atmosferu da neko ima sansu za medalju,pa posle sledi razocaranje. Realno Karakasevic je tu negde medju 50 najboljih u svetu.

Zmaj

pre 15 godina

Citam komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod...kada dobro ide odusevljenju nema kraja a kada se gubi svi drvlje i kamenje..."Pametnjakovicima i filozofima" bih preporucio da se malo informisu pre nego sto daju bilo kakve komentare a Saletu sve cestitke...Arena i dalje pamti tvoje zlato...Svim nasim olimpijcima svaka cast,vas odlazak u Peking dokaz je svih vasih uspeha! Srbija je ponosna sto vas ima!

Anoniman

pre 15 godina

Uzasno ste dosadni sa tim "koga mi saljemo na olimpijadu..." Ne saljemo mi nikoga iz cefa. Idu oni koji su se plasirali, ne mozete da im zabranite.

poznavaoc

pre 15 godina

Životna priča ne tako mladog Karakaševića , večitog talenta. Mada ima još vremena da iskaže svoj raskošni talenat , gde je 42. ko srećnom Personu. Zapravo sreća nema ništa sa time , izgubio je kao što je oduvek gubio , tu i tamo dobije nekog jakog , nikad dva puta. Kada odu očevi iz stonog tenisa tada će biti nekog napretka , dotle smo tu gde jesmo , igraće tatini sinovi doveka. Da je Saletu bar petina Milivojeve pameti , bio bi svetski prvak ! Ovako tu je gde je , i tu mu je i mesto . . .

Милутин

pre 15 godina

Коментар бр 6, Мајер:

Шведска презимена се тако и изговарају. Першон...Није Хенрик Ларсон него Ларшон, у Лиону игра Ким Шелстром а не Келстром, а Ериксон се зове Свен Јоран :-)...

Колико година има Каракашевић?

anonimna

pre 15 godina

Da razumeju svi za svagda, uzimali su i drugi igrač reket bili bolji i talentovaniji ali treneri biraju koga ce poslati na koje takmičenje od kadetskih pa do seniorskih dana pa tako i na kvalifikacije za olimpiske igre.Oni koje treneri ne pošalju ni ne znate da li mogu osojiti medalju i kvalifikovati se. Onaj poznavalac je stvarno poznavalac stonoteniskog sporta u Srbiji i svaka čast da neko to javno i kaže. I još nešto dragi nam selektor Kalenić to dozvoljava a i svi u STS da se svi igrači tako ponašaju. Dok se ne reše mnoge stvari u Savezu neće biti ni rezultata jer nam biciklista radi kao trener juniorske reprezentacije!!!! A od najmladjih uzrasta potiče sve. U svakom slučaju Saletu svaka čast što se u tom haosu ipak kvalifikovao za OI.

NIKOLA SM

pre 15 godina

U jednom komentaru pise da treba da uvezemo nekog iamo mi naseg Indijca koji igra u Zvezdi ali daleko je on ispod klase inace svaka cast Karakasevicu na odlicnoj borbi

Djavolak Devil

pre 15 godina

Majcek, ja nisam profesionalni sportista a imam pravo da kritikujem jer "navijaci" kao sto je Karakasevic od nasih para idu na Olimpijadu. Mogli su i nekoga od nas da povedu, manje bi kostalo.

mojsije ezkulj

pre 15 godina

Kako sam se iznervirao danas kad sam gledao Karakasevica narocito zato sto je izgubio prakticno dobijeni mec... ali nema veze treba dici glavu gore i ocekicvati nove uspehe... ne samo Karakasevic vec svi olimpijci peredstavljaju nasu drzavu i na tome im treba odati pocast koju zasluzuju svi nasi olimpijci ukljucujuci i Ivu Obradovic koja se plasirala u B finale u veslanju.... Karakasevic je dobro otvorio mec ali je kasnije poosustao i dozvolio protivniku da preokrene rezultat i da povede protiv Karakasevica koji je do tad vodio sa odredjenom razlikom u setovima za Karasa. Karase glavu gore bice jos ovakvih duela ne smes klonuti duhom vec samo gledaj napred...

alex iz svedske

pre 15 godina

Karakasevic je los i izvikani igrac. on nikad nece da pobedi nesto. Covek je talentovan kad je 18-19, a ne 23..
Person je vrhunski igrac, i karakasevic nikad nece da ga pobedi, na velikim turnirima. Person je sve pobedio, sem olimiskog zlata. Karakasevic treba da skine malo sala, i da se nauci kako se ponasa, pa onda pocnite da pricate kako je dobar. Ovako je samo smesan. On se dere na Kalinica.. Sta je on uspeo do sada, a sta je Kalinic... Karakasevic je tradican, nazalost.

Рагацони

pre 15 godina

Каракашевић се борио колико је могао, победио је прво коло и на томе му треба честитати. Бар није исценирао повреду палца и сл.

Majcek Maja

pre 15 godina

Aco,svaka cast!Uspeh je i sto si dosao na OI!Ipak si ucinio nesto veliko za Srbiju,bio si verni navijac i velika podrska nasim teniserima!

Captain Cook

pre 15 godina

Šteta, nada manje za medalju.
Derati se na trenera nikako, ali to je stvar vaspitanja. Trebalo bi uvesti stvarno nekog Kineza, bar ne bi razumeo :-).
Finale pre finala ? A kineskih takmičara još ni na vidiku, nije li to malo prepotentno ?

Marko

pre 15 godina

U potpunosti razumem krilaticu olimpizma da je vazno ucestvovati, ali licno smatram da nasa zemlja nije toliko bogata da bi slala na Olimpijadu bicikliste koji bi bili 60-ti, plivace ciji su zaostaci za svetskim vrhom po nekoliko sekundi, kao ni atleticare koji nisu u stanju ni da ponove svoje najbolje rezultate a kamoli da udju u polufinale ili finale. Nije mi jasno za koja takmicenja neko podesava fomu ako na olimpijadi trci, skace ili baca mnogo manje nego obicno. Podrzavam da treba slati odredjeni broj ekstra talentovanih klinaca da osete atmosferu, ali i od njih ocekivati da bar ponove svoj najbolji rezultat. Ovako, mi imamo tridesotogodisnjake koje ovo drustvo sponzorise da navijaju. Jesu li mozda plivac Markovic, hodac Filipovic, Karakasevic i ostali malo vise placeni za svoje navijanje? Mozda bi bilo bolje te novce pametnije utrositi, tj ovo drustvo treba da radi na tome da jasno napravi razliku izmedju ekstra kvaliteta i mrsavog proseka. Dati Miloradu sta trazi, sagraditi mu zatvoren bazen, platiti one ljude iz Zrenjanina i dobro stimulisti najbolje.

Konstantin 93

pre 15 godina

Karakasevic je stvarno talentovam, ali od talenta se ne zivi! On mora da smrsa ako hoces da igra bolje, to mu je najveci problem! I ne moze onako na trenera da se dere ma kakav on bio, ono onako smesno izgleda-Kalinic ne sme nista da mu kaze! Treba da i mi uvezemo nekog kineza!

navijac

pre 15 godina

STETA! Bas je mogao da pobedi Persona. Izdala mu je nervoza koja ga dekoncentrise. Ipak, cestitam na borbenost! Drugom prilikom ce ga pobediti sigurno.

anonimna

pre 15 godina

Da razumeju svi za svagda, uzimali su i drugi igrač reket bili bolji i talentovaniji ali treneri biraju koga ce poslati na koje takmičenje od kadetskih pa do seniorskih dana pa tako i na kvalifikacije za olimpiske igre.Oni koje treneri ne pošalju ni ne znate da li mogu osojiti medalju i kvalifikovati se. Onaj poznavalac je stvarno poznavalac stonoteniskog sporta u Srbiji i svaka čast da neko to javno i kaže. I još nešto dragi nam selektor Kalenić to dozvoljava a i svi u STS da se svi igrači tako ponašaju. Dok se ne reše mnoge stvari u Savezu neće biti ni rezultata jer nam biciklista radi kao trener juniorske reprezentacije!!!! A od najmladjih uzrasta potiče sve. U svakom slučaju Saletu svaka čast što se u tom haosu ipak kvalifikovao za OI.

Jovanka A

pre 15 godina

Ovo mi je bilo prvi put da gledam naseg Karakasevica. Do sada sam citala o njegovim uspesima.
Ponasanje prema treneru, koje je pratio ceo svet, nije bas sjajno. Posle njegovog vikanja trener nije smeo nista da mu kaze pokazuju kadar sa Personom koji slusa svog trenera i mirno razgovara sa njim.
Moze Karakasic da je veliki i nadaren sportista ali ce meni ostati usecanje, a verujem i drugima, njegovo nesportsko ponasanje prema svom treneru a samim tim kvari pozitivnu sliku Srpskih sportista

Djavolak Devil

pre 15 godina

@ Majcek Maja:
Da to "nesto veliko" je uradila ogromna vecina nasih sportista u pojedinacnim sportovima na OI (cast Noletu, Cavketu i Jeci) - vecina ih je bila u ulozi statista odnosno navijaca posto su uglavnom ispadalu u prvom kolu a neki su i "na vreme odustali". Karakasevic bi mogao mnogo vise da smrsa i ostavi cigare.

Милутин

pre 15 godina

Коментар бр 6, Мајер:

Шведска презимена се тако и изговарају. Першон...Није Хенрик Ларсон него Ларшон, у Лиону игра Ким Шелстром а не Келстром, а Ериксон се зове Свен Јоран :-)...

Колико година има Каракашевић?

NIKOLA SM

pre 15 godina

U jednom komentaru pise da treba da uvezemo nekog iamo mi naseg Indijca koji igra u Zvezdi ali daleko je on ispod klase inace svaka cast Karakasevicu na odlicnoj borbi

Gatsby

pre 15 godina

Ma ne razumem komentare tipa talentovani Karakasevic. Pa on ima sigurno 30 i nesto godina minimum. I koliko se secam nikad nista nije uradio na velikim takmicenjima.
A i nije mi ni jasno kako moze da bude finale pre finala kada su i jedan i drugi debeli autsajderi. Koliko znam u cetvrtfinalu velikih takmicenja su igrali uvek Kinezi(za razlicite drzave)i onaj Belorus(zaboravio sam mu ime),a nasi su igrali mix dubl i bili dobri jer to nikad niko ne igra.
A za ponasanje prema treneru, nemam reci. Sramota.
I jos nesto, decko je izborio ucesce na olimpijskim igrama, pa mu se moglo i da gleda sta hoce, da ide gde hoce...Sto se vi niste plasirali,pa ste mogli da se setate po Beidzingu. Zasto uporno napadate sportiste, u svakom sportu ima oko 5o takmicara a samo 3 osvajaju medalje, neko mora da bude i zadnji. Uspeh je i otici. Problem je sto neki takmicari a pre svega mediji podgreju atmosferu da neko ima sansu za medalju,pa posle sledi razocaranje. Realno Karakasevic je tu negde medju 50 najboljih u svetu.

alex iz svedske

pre 15 godina

Karakasevic je los i izvikani igrac. on nikad nece da pobedi nesto. Covek je talentovan kad je 18-19, a ne 23..
Person je vrhunski igrac, i karakasevic nikad nece da ga pobedi, na velikim turnirima. Person je sve pobedio, sem olimiskog zlata. Karakasevic treba da skine malo sala, i da se nauci kako se ponasa, pa onda pocnite da pricate kako je dobar. Ovako je samo smesan. On se dere na Kalinica.. Sta je on uspeo do sada, a sta je Kalinic... Karakasevic je tradican, nazalost.

mayer

pre 15 godina

zasto nasi sportski komentatori svako S u prezimenima sportista iz BILO KOJE ZEMLJE citaju sa SH ???????????? covek je iz shvedske i preziva se i cita perSon !
karakasevicu svaka cast ; borio se kako dolikuje jednom sportisti na OI !

poznavaoc

pre 15 godina

Životna priča ne tako mladog Karakaševića , večitog talenta. Mada ima još vremena da iskaže svoj raskošni talenat , gde je 42. ko srećnom Personu. Zapravo sreća nema ništa sa time , izgubio je kao što je oduvek gubio , tu i tamo dobije nekog jakog , nikad dva puta. Kada odu očevi iz stonog tenisa tada će biti nekog napretka , dotle smo tu gde jesmo , igraće tatini sinovi doveka. Da je Saletu bar petina Milivojeve pameti , bio bi svetski prvak ! Ovako tu je gde je , i tu mu je i mesto . . .

goran

pre 15 godina

Samo kratko bruka, pokazao je lice srbije kakvo neželimo da postoji. Onakvo ponašanje nezaslužuje ni da ga pominjemo. Sportisti bi trebali da budu primer...

Konstantin 93

pre 15 godina

@ Marko
Alo bre covece, ne mozes ti nekom da zabranis da ide na olipmijadu! Njima niko iz naseg komiteta nista ne placa, pa oni u borave u olimpijskom selu a tamo se smestaj ne placa! Pa po tebi najbolje bi bilo da za svaki sport idu po 10 takmicara i po tri, cetri reprezenacije, pa gde je onda zar olimpijsku igara!

Anoniman

pre 15 godina

Uzasno ste dosadni sa tim "koga mi saljemo na olimpijadu..." Ne saljemo mi nikoga iz cefa. Idu oni koji su se plasirali, ne mozete da im zabranite.

Djavolak Devil

pre 15 godina

Majcek, ja nisam profesionalni sportista a imam pravo da kritikujem jer "navijaci" kao sto je Karakasevic od nasih para idu na Olimpijadu. Mogli su i nekoga od nas da povedu, manje bi kostalo.

Ilija

pre 15 godina

Karakas, zreo si za penziju! Pa se tovi,pusi i vici koliko hoces, a pusti neke nove klince koji nemaju caleta da ih gura da se probijaju!

Idiotizam

pre 15 godina

Mnogo priche bez pokrica od strane Karakashevica...Chovek na olimpijadi sa stomakom do kolena i pricha da je sveda imao srece etc etc...Sve je u redu ,izgubio je od mladjanog svedjanina,ali malo realnosti, skromnosti i kulture ne shkodi...

mojsije ezkulj

pre 15 godina

Kako sam se iznervirao danas kad sam gledao Karakasevica narocito zato sto je izgubio prakticno dobijeni mec... ali nema veze treba dici glavu gore i ocekicvati nove uspehe... ne samo Karakasevic vec svi olimpijci peredstavljaju nasu drzavu i na tome im treba odati pocast koju zasluzuju svi nasi olimpijci ukljucujuci i Ivu Obradovic koja se plasirala u B finale u veslanju.... Karakasevic je dobro otvorio mec ali je kasnije poosustao i dozvolio protivniku da preokrene rezultat i da povede protiv Karakasevica koji je do tad vodio sa odredjenom razlikom u setovima za Karasa. Karase glavu gore bice jos ovakvih duela ne smes klonuti duhom vec samo gledaj napred...

Zmaj

pre 15 godina

Citam komentare i prosto ne mogu da verujem kakav smo mi narod...kada dobro ide odusevljenju nema kraja a kada se gubi svi drvlje i kamenje..."Pametnjakovicima i filozofima" bih preporucio da se malo informisu pre nego sto daju bilo kakve komentare a Saletu sve cestitke...Arena i dalje pamti tvoje zlato...Svim nasim olimpijcima svaka cast,vas odlazak u Peking dokaz je svih vasih uspeha! Srbija je ponosna sto vas ima!