Subota, 16.08.2008.

16:37

Nole: "Medalju slavim sa Čavićem"

Izvor: AK

Nole: "Medalju slavim sa Èaviæem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Vasiljevic

pre 15 godina

Amerikanci;vratite zlatnu medalju Cavicu nekitite se tudim zlatom .Gospodo pogledajte dobro snimke ako nemate ispravne hronometre neizlazite raditi kada se dugme aktivira znaci da je dovoljna snaga.ne lagite

VladaNS

pre 15 godina

Fantastični sportisti i još bolji ljudi!!!!!!!
Hvala Vam momci, nove generacije zaista imaju na koga da se ugledaju!!!!!!!!!

natasha

pre 15 godina

Hvala CRANIO, lepo je primiti podrsku. Dobrih ljudi uvek ima, neka se i tebi vrati.
Uvek me oraspolozi ovakva iskrena poruka.:)

milan a marley

pre 15 godina

svaka cast, ljudine
usput, za neupucene, srbija ima jos ponekog u borbi za medalje. imam utisak da ce se mnogi iznenaditi.
navijajmo i za njih malo, za jos koju medalju.

serve&volley

pre 15 godina

@Gildor prvi deo tvoje poruke je u redu ali drugi deo je stvarno sramotan i vidi se bas i ne razumes u vrhunski sport.Svako,ali bukvalno SVAKI sportista koji se klasifikuje na Olimpijske igre je vrhunski sportista u tom sportu i da bi dostigao do tog nivoa on je trenirao barem 10 godina,odricao se svega da bi dosao tamo gde jeste.Nasi momci i devojke se ne takmice u seoskim ligama i takmicenjima pa da budu uvek na vrhu,svi najbolji na svetu su ma OI i sama cinjenica da se neko kvalifikovao na igre znaci da je taj unapred pobednik,ali medalja ima samo 3 i nije uopste lose kad se kvalifikujes medju 30 najboljih...to znaci da spadas medju 30 najelitnijih takmicara u tvom sportu.Sta ti mislis da od 100 sportista,90 mora da dobije medalju?? Smesno...pogledaj jednu Kanadu ili BRazil np,pogledaj njihove delegacije i koliko su medalja osvojili.Parafrazirajuci Kubertana:"Vazno je ucestvovati",ali nekima je ocigledno dovoljno da sede ispred PC-a i pametuju.

navijac

pre 15 godina

Kad kazu da su srebro i bronzano sijaju kao i zlato...jos i to da su osvojili punim srcem i emocija, onda nista drugo nego da su zlatni momci ! Cestitam od srca !

Many-jAk

pre 15 godina

Momci svaka vam cast, vi ste ponos srpskoga naroda, prezadovoljni smo, ali ovo je najlosija olimpijada od kada znam za sebe i to iz vrlo jednostavnog razloga, zato sto se olimpijskli komitet raspada, blago receno, sami lopovi i sami olos srbije je tu, neka im sluzi na obraz, ako ga uopste imaju, cista sramota, nego oni su sasvim ne bitni pri nasim kraljevima, junacima, sampionima, noletu i cavi, nasim herojima i cuvarima trobojke, naljepse zastave na svijetu, momci veliko vam hvala za sve trenutke radosti, uvijek cemo biti uz vas, uvijek, milioni srpskih srca kucaju za vas, svi za jednog, jedan za sve

Aca Faca

pre 15 godina

Momci, Republika Srpska je slavila, tugovala i radovala se zbog Vas istom snagom kao i majka Srbija. Volimo Vas majstori. Pozdrav iz Bratunca

Natasa

pre 15 godina

Svaka čast momci!!!

Kako smo mi nezahvalan narod, pa to je strašno. Čim neko osvoji medalju, odmah ga dižemo u nebesa, tada su to "naši" vaterpolisti, odbojkaši... A posle prvog poraza ih se odričemo javno. Svi oni su nam podarili toliko medalja, čak i da na OI ništa ne osvoje ne treba pljuvati po njima. Ne smeta nam kad političari troše silne pare poreskih obveznika, a sad nam kao smeta što smo poslali sportiste na OI. A posle znamo da pripišemo sebi njihove uspehe...Ne zaslužujemo ih uopšte. Pozdrav svim učesnicima OI, svim srcem navijam za vas.

NIKOLA,HERCEG NOVI

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI!HVALA STO STE DALI SVE OD SEBE DA SE OVA NASA NAPACENA ZEMLJA NADJE NA VRHU SVETA,HVALA!Nadam se da ce se olimpijski komitet najzad osvestiti i da ce nama sportistima,ali i svim mladima dati nadu u bolju buducnost,da se nece samo kititi tudjim perjem!!!

Angie

pre 15 godina

Nole, Milorade, mozda ste zauzeli drugo i trece mesto u svojim sportovima, ali jedno je sigurno: pokazali ste da obojica zauzimate mesto br. 1 u konkurenciji NAJVECIH SRCA NA SVETU!!!!!!

Gildor

pre 15 godina

Čestitam obojici od srca na medaljama koje NE SIJAJU "zlatnim sjajem",što je jedna od najotrcanijih fraza u istoriji!
Slažem se sa jednim od prethodnih komentara u kome je rečeno da je sve ovo sramota za Srbiju,jer ni trunke napora niti žute banke nisu uložili u ovu dvojicu momaka a sada se svi busamo njihovim medaljama!
Felps je osvojio 7 zlatnih medalja,plivao u (do danas) 16 trka,a Čavić je odustao od polufinala i (sigurno) finala na 100 m slobodno da bi se što bolje pripremio za ovu trku i opet ga je Felps dobio!
Novak je na svojim greškama izgubio od Nadala.
Svi ostali naši sportisti treba da se pokriju ušima jer je sramota da se mi hvalimo kako imamo skoro 100 sportista na OI,a da osvojimo (vrlo verovatno) samo 2 medalje. To je sramota za njih i državu.Zašto voditi takmičare koji imaju po 30 i više godina i nikada ništa nisu uradili (svaka čast Jasni i Pletikosiću),kao na godišnji odmor,o trošku poreskih obveznika Srbije!?
U redu je povesti momke i devojke koji će steći neko iskustvo,pa na nekim narednim igrama osvojiti medalju (Lenđer,Iva....).Ostali su trebali,kao i mi da svo ovo gledaju preko RTS-a i da se smeju komentarima "poznavalaca sporta" javnog servisa!
Daj Bože još neku medalju,da se ne sramotimo!

Ambasadori

pre 15 godina

I red je da njih dvojica slave zajedno! To su danas najveci, a zapravo i jedini srpski ambasadori u svetu! Ovi "diplomatski" ambasadori, za koje niko ne zna osim njihove porodice i osim onog ko ih je poslao u inostranstvo, posakrivali su se u misje rupe, od njih nikad necete cuti sta o politickim problemima misle, a ja sam ubedjen da uopste ne umeju misliti! Dok su Cavic i Djokovic sve postigli vlastitim radom, sve na velikoj svetskoj sceni, i u svom uspehu nisu zaboravili kojem narodu pripadaju! Svaka cast, majstori! Toni

Мире

pre 15 godina

Људи, што волим ове наше луткице, па то је невероватно. Много бих волео да их загрлим ко рођену браћу.
Ноле и Чавке - сам Бог нам их је подарио. Сретне су мајке што су вас родиле. Ово је тек почетак. Наставиће се...

San Diego

pre 15 godina

Bravo legendo....
Kao sto je neko vec rekao, dva najveca srbina donose medalje.
A sto se tice onog bonog poraza, malo je srece falilo za finle bas onoliko koliko ce ti ako Bog da, pomoci u finalu US-a, sa tim istim Nadalom.Srecno i cekamo te na NBC-u.

East Village ekipa

pre 15 godina

Nole, Care, sad imaš dodatni motiv da zgaziš Nadala na US Open-u! Ne bih voleo da sam u njegovoj koži kad bude pročitao tvoje ime u svojoj polovini žreba!

Čekamo te ovde, u New Yorku, pa da idemo ZAJEDNO DO KRAJA!!!

darko-sensei

pre 15 godina

Svaka cast momci!
Mislim da nema Srbina na svijetu cije srce nije zatreperilo i zaigralo kada smo vidjeli vase ruke u vazduhu,tada kad smo se zajedno radovali,shvatili smo i to,koliko jedan mali narod,moze biti VELIKI,ZAHVALJUJUCI VAMA!
SA VAMA I UZ VAS,SVI SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE!

cranio

pre 15 godina

Iskrene čestitke susjedima na osvojenim medaljama.Mislio sam da če Đoković možda psihički popustiti jer nije izborio finale,ali prevario sam se.Sjajni sportaši a vjerojatno i ljudi.
Kapa dolje.

paka

pre 15 godina

uzivanje je bilo gledati noletovu radost. divno je da je uspeo da potisne emocije jucerasnjeg poraza i da osvoji bronzu.

ne sumnjam da ce im biti priredjeno slavlje za pamcenje. to su i zasluzili!

duboki naklon za obojicu!

anna

pre 15 godina

Skidam kapu i cestitam iz sveg srca Noletu i Cavicu! Divno je bilo gledati Vas i navijati! Hvala Vam na divnim danima provedenim u navijanju i druzenju! UVEK SMO UZ VAS!!!

marko-nbgd

pre 15 godina

Sto je lepo biti Srbin!!! A???:)
Svaka cast momci na pokazanoj borbenosti i zelji da se Srbiji donese medalja!!!Zal ostaje i za tom 0,01 sekundom i za onako nesrecno igubljen mec u polufinalu ali... ovo je sjajno medalje za Srbiju prvi put posle 96 godina!!!

Beograd

pre 15 godina

BRAVO LEGENDO!
VEROVALA SAM U TEBE I MOLILA SAM BOGA DA OSVOJIS BARE BRONZANU KAO STO SE I DESILO.
ZELIM TI SVU SRECU A I DRAVLJE.
POZ. IZ ZEMUNA

Ema

pre 15 godina

BRAVO NOLE!!!!STETA STO NISI USPEO NADALA DA POBEDIS,AL JE I BRONZA OGROMAN USPEH!!!!!PUNO SRECE U NJUJORKU,PA DUPLA PROSLAVA U BEOGRADU!!!!VELIKI POZDRAV SA BANJICE:):):)

Ирена

pre 15 godina

Свака част Ноле!
Ма немам више речи хвале за њега, нарочито што је успео да смогне снаге за нову победу после онолике туге у полуфиналу. Заиста је велики шампион, нема шта.
Само још да поради мало на концентрацији и смирености у кључним тренуцима, падаће и Надал убудуће, 100%.

П.С. Драго ми је што је осетио нашу подршку чак из Пекинга, НОЛЕ ЦАРЕ, ВОЛИМО ТЕ И УВЕК ЋЕМО БИТИ УЗ ТЕБЕ!

Radomir

pre 15 godina

Sta je bilo Amerikanci, u tenisu vam je malo teze da stelujete? Vidim u plivanju se snalazite, ali Novaku niste mogli da uzmete bronzu. Bravo za Novaka i Milorada. Moralo je jednom da nas krene. Pa nismo mi losi u sportu. Ajde sad jos neka medalja, pa da ih zaokruzimo na 5. Inace za Felpsa se ne bojim. Proci ce kao Merion Dzons. Kad-tad ce se zameriti nekoj krupnoj ribi, pa ce morati da prizna da je koristio doping. Onda se zna kome ide zlato hehehehe

branko

pre 15 godina

Овакви асови као што су Чавић и Ђоковић, а има их још, пружају нама обичним људима несвакидашње задовољство да се осетимо поносним ониме ко смо и одакле смо, за шта нам се не указује прилика тако често.Зато, хвала вам момци, заправо велики људи.

Mladen Simić

pre 15 godina

Neverovatno sam ponosan na Novaka i Milorada. Ovakvi rezultati daju nam nadu da će se Srbija i Srbi izvući iz petnaestogodišnjeg bedaka i vratiti tamo gde moramo biti, sa najboljima.

novosadjanin

pre 15 godina

DVA FENOMENALNA MOMKA, DVOJICA FANTASTICNIH SPORTISTA i VELIKIH DZENTLMENA! Divovi srpskog i svetskog sporta...jednom recju: LJUDINE!!!

ZaSM

pre 15 godina

Svaka cast Novaku Djokovocu. Mi smo pratili sve njegove meceve u Pekingu a on je ovu medalju osvojio vise za nas i zbog nas nego za samog sebe. Uspeo je da se posle odlicne partije juce i nesrecnog poraza emotivno podigne i Srbiji donese medalju. I rauje me da proslavlja ovo sa drugim (tacnije prvim) herojem dana Miloradom Cavicem.

demi

pre 15 godina

Hvala Djokovicu I Cavicu na osvojenim medaljama.

Da ima malo morala medju ljudima u Olimpijskom savezu I Ministarstu sporta oni bi dali ostavke posle ovog debakla na Olimpijadi. Srbija nije ni jednu medalju osvojila njihovom zaslugom I radom! Rezultat ljudi koji tamo sede je bruka Srbije na Olimpijadi! Djokovic je proizvod njegove porodice koja je ulagala u njega, a Cavic je Americka skola plivanja. Odakle morala ljudima koji upravljalju srpskim sportom da se hvale uspehom ovo dvoje sportista?

Бане

pre 15 godina

Е колико ми је драго што су две прве медаље за самосталну Србију узела два највећа Србина тренутно.Они су оно што је Дивац био некад,најбољи амбасадори наше земље.Од срца вам честитам и најлепше вам фала,нећемо вам НИКАД заборавити то што чините за наш напаћени народ.

demi

pre 15 godina

Hvala Djokovicu I Cavicu na osvojenim medaljama.

Da ima malo morala medju ljudima u Olimpijskom savezu I Ministarstu sporta oni bi dali ostavke posle ovog debakla na Olimpijadi. Srbija nije ni jednu medalju osvojila njihovom zaslugom I radom! Rezultat ljudi koji tamo sede je bruka Srbije na Olimpijadi! Djokovic je proizvod njegove porodice koja je ulagala u njega, a Cavic je Americka skola plivanja. Odakle morala ljudima koji upravljalju srpskim sportom da se hvale uspehom ovo dvoje sportista?

Бане

pre 15 godina

Е колико ми је драго што су две прве медаље за самосталну Србију узела два највећа Србина тренутно.Они су оно што је Дивац био некад,најбољи амбасадори наше земље.Од срца вам честитам и најлепше вам фала,нећемо вам НИКАД заборавити то што чините за наш напаћени народ.

branko

pre 15 godina

Овакви асови као што су Чавић и Ђоковић, а има их још, пружају нама обичним људима несвакидашње задовољство да се осетимо поносним ониме ко смо и одакле смо, за шта нам се не указује прилика тако често.Зато, хвала вам момци, заправо велики људи.

cranio

pre 15 godina

Iskrene čestitke susjedima na osvojenim medaljama.Mislio sam da če Đoković možda psihički popustiti jer nije izborio finale,ali prevario sam se.Sjajni sportaši a vjerojatno i ljudi.
Kapa dolje.

ZaSM

pre 15 godina

Svaka cast Novaku Djokovocu. Mi smo pratili sve njegove meceve u Pekingu a on je ovu medalju osvojio vise za nas i zbog nas nego za samog sebe. Uspeo je da se posle odlicne partije juce i nesrecnog poraza emotivno podigne i Srbiji donese medalju. I rauje me da proslavlja ovo sa drugim (tacnije prvim) herojem dana Miloradom Cavicem.

Radomir

pre 15 godina

Sta je bilo Amerikanci, u tenisu vam je malo teze da stelujete? Vidim u plivanju se snalazite, ali Novaku niste mogli da uzmete bronzu. Bravo za Novaka i Milorada. Moralo je jednom da nas krene. Pa nismo mi losi u sportu. Ajde sad jos neka medalja, pa da ih zaokruzimo na 5. Inace za Felpsa se ne bojim. Proci ce kao Merion Dzons. Kad-tad ce se zameriti nekoj krupnoj ribi, pa ce morati da prizna da je koristio doping. Onda se zna kome ide zlato hehehehe

serve&volley

pre 15 godina

@Gildor prvi deo tvoje poruke je u redu ali drugi deo je stvarno sramotan i vidi se bas i ne razumes u vrhunski sport.Svako,ali bukvalno SVAKI sportista koji se klasifikuje na Olimpijske igre je vrhunski sportista u tom sportu i da bi dostigao do tog nivoa on je trenirao barem 10 godina,odricao se svega da bi dosao tamo gde jeste.Nasi momci i devojke se ne takmice u seoskim ligama i takmicenjima pa da budu uvek na vrhu,svi najbolji na svetu su ma OI i sama cinjenica da se neko kvalifikovao na igre znaci da je taj unapred pobednik,ali medalja ima samo 3 i nije uopste lose kad se kvalifikujes medju 30 najboljih...to znaci da spadas medju 30 najelitnijih takmicara u tvom sportu.Sta ti mislis da od 100 sportista,90 mora da dobije medalju?? Smesno...pogledaj jednu Kanadu ili BRazil np,pogledaj njihove delegacije i koliko su medalja osvojili.Parafrazirajuci Kubertana:"Vazno je ucestvovati",ali nekima je ocigledno dovoljno da sede ispred PC-a i pametuju.

novosadjanin

pre 15 godina

DVA FENOMENALNA MOMKA, DVOJICA FANTASTICNIH SPORTISTA i VELIKIH DZENTLMENA! Divovi srpskog i svetskog sporta...jednom recju: LJUDINE!!!

Mladen Simić

pre 15 godina

Neverovatno sam ponosan na Novaka i Milorada. Ovakvi rezultati daju nam nadu da će se Srbija i Srbi izvući iz petnaestogodišnjeg bedaka i vratiti tamo gde moramo biti, sa najboljima.

East Village ekipa

pre 15 godina

Nole, Care, sad imaš dodatni motiv da zgaziš Nadala na US Open-u! Ne bih voleo da sam u njegovoj koži kad bude pročitao tvoje ime u svojoj polovini žreba!

Čekamo te ovde, u New Yorku, pa da idemo ZAJEDNO DO KRAJA!!!

Мире

pre 15 godina

Људи, што волим ове наше луткице, па то је невероватно. Много бих волео да их загрлим ко рођену браћу.
Ноле и Чавке - сам Бог нам их је подарио. Сретне су мајке што су вас родиле. Ово је тек почетак. Наставиће се...

Ирена

pre 15 godina

Свака част Ноле!
Ма немам више речи хвале за њега, нарочито што је успео да смогне снаге за нову победу после онолике туге у полуфиналу. Заиста је велики шампион, нема шта.
Само још да поради мало на концентрацији и смирености у кључним тренуцима, падаће и Надал убудуће, 100%.

П.С. Драго ми је што је осетио нашу подршку чак из Пекинга, НОЛЕ ЦАРЕ, ВОЛИМО ТЕ И УВЕК ЋЕМО БИТИ УЗ ТЕБЕ!

marko-nbgd

pre 15 godina

Sto je lepo biti Srbin!!! A???:)
Svaka cast momci na pokazanoj borbenosti i zelji da se Srbiji donese medalja!!!Zal ostaje i za tom 0,01 sekundom i za onako nesrecno igubljen mec u polufinalu ali... ovo je sjajno medalje za Srbiju prvi put posle 96 godina!!!

Natasa

pre 15 godina

Svaka čast momci!!!

Kako smo mi nezahvalan narod, pa to je strašno. Čim neko osvoji medalju, odmah ga dižemo u nebesa, tada su to "naši" vaterpolisti, odbojkaši... A posle prvog poraza ih se odričemo javno. Svi oni su nam podarili toliko medalja, čak i da na OI ništa ne osvoje ne treba pljuvati po njima. Ne smeta nam kad političari troše silne pare poreskih obveznika, a sad nam kao smeta što smo poslali sportiste na OI. A posle znamo da pripišemo sebi njihove uspehe...Ne zaslužujemo ih uopšte. Pozdrav svim učesnicima OI, svim srcem navijam za vas.

Ema

pre 15 godina

BRAVO NOLE!!!!STETA STO NISI USPEO NADALA DA POBEDIS,AL JE I BRONZA OGROMAN USPEH!!!!!PUNO SRECE U NJUJORKU,PA DUPLA PROSLAVA U BEOGRADU!!!!VELIKI POZDRAV SA BANJICE:):):)

Gildor

pre 15 godina

Čestitam obojici od srca na medaljama koje NE SIJAJU "zlatnim sjajem",što je jedna od najotrcanijih fraza u istoriji!
Slažem se sa jednim od prethodnih komentara u kome je rečeno da je sve ovo sramota za Srbiju,jer ni trunke napora niti žute banke nisu uložili u ovu dvojicu momaka a sada se svi busamo njihovim medaljama!
Felps je osvojio 7 zlatnih medalja,plivao u (do danas) 16 trka,a Čavić je odustao od polufinala i (sigurno) finala na 100 m slobodno da bi se što bolje pripremio za ovu trku i opet ga je Felps dobio!
Novak je na svojim greškama izgubio od Nadala.
Svi ostali naši sportisti treba da se pokriju ušima jer je sramota da se mi hvalimo kako imamo skoro 100 sportista na OI,a da osvojimo (vrlo verovatno) samo 2 medalje. To je sramota za njih i državu.Zašto voditi takmičare koji imaju po 30 i više godina i nikada ništa nisu uradili (svaka čast Jasni i Pletikosiću),kao na godišnji odmor,o trošku poreskih obveznika Srbije!?
U redu je povesti momke i devojke koji će steći neko iskustvo,pa na nekim narednim igrama osvojiti medalju (Lenđer,Iva....).Ostali su trebali,kao i mi da svo ovo gledaju preko RTS-a i da se smeju komentarima "poznavalaca sporta" javnog servisa!
Daj Bože još neku medalju,da se ne sramotimo!

paka

pre 15 godina

uzivanje je bilo gledati noletovu radost. divno je da je uspeo da potisne emocije jucerasnjeg poraza i da osvoji bronzu.

ne sumnjam da ce im biti priredjeno slavlje za pamcenje. to su i zasluzili!

duboki naklon za obojicu!

Ambasadori

pre 15 godina

I red je da njih dvojica slave zajedno! To su danas najveci, a zapravo i jedini srpski ambasadori u svetu! Ovi "diplomatski" ambasadori, za koje niko ne zna osim njihove porodice i osim onog ko ih je poslao u inostranstvo, posakrivali su se u misje rupe, od njih nikad necete cuti sta o politickim problemima misle, a ja sam ubedjen da uopste ne umeju misliti! Dok su Cavic i Djokovic sve postigli vlastitim radom, sve na velikoj svetskoj sceni, i u svom uspehu nisu zaboravili kojem narodu pripadaju! Svaka cast, majstori! Toni

Aca Faca

pre 15 godina

Momci, Republika Srpska je slavila, tugovala i radovala se zbog Vas istom snagom kao i majka Srbija. Volimo Vas majstori. Pozdrav iz Bratunca

VladaNS

pre 15 godina

Fantastični sportisti i još bolji ljudi!!!!!!!
Hvala Vam momci, nove generacije zaista imaju na koga da se ugledaju!!!!!!!!!

Beograd

pre 15 godina

BRAVO LEGENDO!
VEROVALA SAM U TEBE I MOLILA SAM BOGA DA OSVOJIS BARE BRONZANU KAO STO SE I DESILO.
ZELIM TI SVU SRECU A I DRAVLJE.
POZ. IZ ZEMUNA

anna

pre 15 godina

Skidam kapu i cestitam iz sveg srca Noletu i Cavicu! Divno je bilo gledati Vas i navijati! Hvala Vam na divnim danima provedenim u navijanju i druzenju! UVEK SMO UZ VAS!!!

Angie

pre 15 godina

Nole, Milorade, mozda ste zauzeli drugo i trece mesto u svojim sportovima, ali jedno je sigurno: pokazali ste da obojica zauzimate mesto br. 1 u konkurenciji NAJVECIH SRCA NA SVETU!!!!!!

Many-jAk

pre 15 godina

Momci svaka vam cast, vi ste ponos srpskoga naroda, prezadovoljni smo, ali ovo je najlosija olimpijada od kada znam za sebe i to iz vrlo jednostavnog razloga, zato sto se olimpijskli komitet raspada, blago receno, sami lopovi i sami olos srbije je tu, neka im sluzi na obraz, ako ga uopste imaju, cista sramota, nego oni su sasvim ne bitni pri nasim kraljevima, junacima, sampionima, noletu i cavi, nasim herojima i cuvarima trobojke, naljepse zastave na svijetu, momci veliko vam hvala za sve trenutke radosti, uvijek cemo biti uz vas, uvijek, milioni srpskih srca kucaju za vas, svi za jednog, jedan za sve

darko-sensei

pre 15 godina

Svaka cast momci!
Mislim da nema Srbina na svijetu cije srce nije zatreperilo i zaigralo kada smo vidjeli vase ruke u vazduhu,tada kad smo se zajedno radovali,shvatili smo i to,koliko jedan mali narod,moze biti VELIKI,ZAHVALJUJUCI VAMA!
SA VAMA I UZ VAS,SVI SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE!

San Diego

pre 15 godina

Bravo legendo....
Kao sto je neko vec rekao, dva najveca srbina donose medalje.
A sto se tice onog bonog poraza, malo je srece falilo za finle bas onoliko koliko ce ti ako Bog da, pomoci u finalu US-a, sa tim istim Nadalom.Srecno i cekamo te na NBC-u.

NIKOLA,HERCEG NOVI

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI!HVALA STO STE DALI SVE OD SEBE DA SE OVA NASA NAPACENA ZEMLJA NADJE NA VRHU SVETA,HVALA!Nadam se da ce se olimpijski komitet najzad osvestiti i da ce nama sportistima,ali i svim mladima dati nadu u bolju buducnost,da se nece samo kititi tudjim perjem!!!

navijac

pre 15 godina

Kad kazu da su srebro i bronzano sijaju kao i zlato...jos i to da su osvojili punim srcem i emocija, onda nista drugo nego da su zlatni momci ! Cestitam od srca !

Vasiljevic

pre 15 godina

Amerikanci;vratite zlatnu medalju Cavicu nekitite se tudim zlatom .Gospodo pogledajte dobro snimke ako nemate ispravne hronometre neizlazite raditi kada se dugme aktivira znaci da je dovoljna snaga.ne lagite

milan a marley

pre 15 godina

svaka cast, ljudine
usput, za neupucene, srbija ima jos ponekog u borbi za medalje. imam utisak da ce se mnogi iznenaditi.
navijajmo i za njih malo, za jos koju medalju.

natasha

pre 15 godina

Hvala CRANIO, lepo je primiti podrsku. Dobrih ljudi uvek ima, neka se i tebi vrati.
Uvek me oraspolozi ovakva iskrena poruka.:)

Gildor

pre 15 godina

Čestitam obojici od srca na medaljama koje NE SIJAJU "zlatnim sjajem",što je jedna od najotrcanijih fraza u istoriji!
Slažem se sa jednim od prethodnih komentara u kome je rečeno da je sve ovo sramota za Srbiju,jer ni trunke napora niti žute banke nisu uložili u ovu dvojicu momaka a sada se svi busamo njihovim medaljama!
Felps je osvojio 7 zlatnih medalja,plivao u (do danas) 16 trka,a Čavić je odustao od polufinala i (sigurno) finala na 100 m slobodno da bi se što bolje pripremio za ovu trku i opet ga je Felps dobio!
Novak je na svojim greškama izgubio od Nadala.
Svi ostali naši sportisti treba da se pokriju ušima jer je sramota da se mi hvalimo kako imamo skoro 100 sportista na OI,a da osvojimo (vrlo verovatno) samo 2 medalje. To je sramota za njih i državu.Zašto voditi takmičare koji imaju po 30 i više godina i nikada ništa nisu uradili (svaka čast Jasni i Pletikosiću),kao na godišnji odmor,o trošku poreskih obveznika Srbije!?
U redu je povesti momke i devojke koji će steći neko iskustvo,pa na nekim narednim igrama osvojiti medalju (Lenđer,Iva....).Ostali su trebali,kao i mi da svo ovo gledaju preko RTS-a i da se smeju komentarima "poznavalaca sporta" javnog servisa!
Daj Bože još neku medalju,da se ne sramotimo!

Radomir

pre 15 godina

Sta je bilo Amerikanci, u tenisu vam je malo teze da stelujete? Vidim u plivanju se snalazite, ali Novaku niste mogli da uzmete bronzu. Bravo za Novaka i Milorada. Moralo je jednom da nas krene. Pa nismo mi losi u sportu. Ajde sad jos neka medalja, pa da ih zaokruzimo na 5. Inace za Felpsa se ne bojim. Proci ce kao Merion Dzons. Kad-tad ce se zameriti nekoj krupnoj ribi, pa ce morati da prizna da je koristio doping. Onda se zna kome ide zlato hehehehe

demi

pre 15 godina

Hvala Djokovicu I Cavicu na osvojenim medaljama.

Da ima malo morala medju ljudima u Olimpijskom savezu I Ministarstu sporta oni bi dali ostavke posle ovog debakla na Olimpijadi. Srbija nije ni jednu medalju osvojila njihovom zaslugom I radom! Rezultat ljudi koji tamo sede je bruka Srbije na Olimpijadi! Djokovic je proizvod njegove porodice koja je ulagala u njega, a Cavic je Americka skola plivanja. Odakle morala ljudima koji upravljalju srpskim sportom da se hvale uspehom ovo dvoje sportista?

Бане

pre 15 godina

Е колико ми је драго што су две прве медаље за самосталну Србију узела два највећа Србина тренутно.Они су оно што је Дивац био некад,најбољи амбасадори наше земље.Од срца вам честитам и најлепше вам фала,нећемо вам НИКАД заборавити то што чините за наш напаћени народ.

branko

pre 15 godina

Овакви асови као што су Чавић и Ђоковић, а има их још, пружају нама обичним људима несвакидашње задовољство да се осетимо поносним ониме ко смо и одакле смо, за шта нам се не указује прилика тако често.Зато, хвала вам момци, заправо велики људи.

Mladen Simić

pre 15 godina

Neverovatno sam ponosan na Novaka i Milorada. Ovakvi rezultati daju nam nadu da će se Srbija i Srbi izvući iz petnaestogodišnjeg bedaka i vratiti tamo gde moramo biti, sa najboljima.

novosadjanin

pre 15 godina

DVA FENOMENALNA MOMKA, DVOJICA FANTASTICNIH SPORTISTA i VELIKIH DZENTLMENA! Divovi srpskog i svetskog sporta...jednom recju: LJUDINE!!!

ZaSM

pre 15 godina

Svaka cast Novaku Djokovocu. Mi smo pratili sve njegove meceve u Pekingu a on je ovu medalju osvojio vise za nas i zbog nas nego za samog sebe. Uspeo je da se posle odlicne partije juce i nesrecnog poraza emotivno podigne i Srbiji donese medalju. I rauje me da proslavlja ovo sa drugim (tacnije prvim) herojem dana Miloradom Cavicem.

Ema

pre 15 godina

BRAVO NOLE!!!!STETA STO NISI USPEO NADALA DA POBEDIS,AL JE I BRONZA OGROMAN USPEH!!!!!PUNO SRECE U NJUJORKU,PA DUPLA PROSLAVA U BEOGRADU!!!!VELIKI POZDRAV SA BANJICE:):):)

Ирена

pre 15 godina

Свака част Ноле!
Ма немам више речи хвале за њега, нарочито што је успео да смогне снаге за нову победу после онолике туге у полуфиналу. Заиста је велики шампион, нема шта.
Само још да поради мало на концентрацији и смирености у кључним тренуцима, падаће и Надал убудуће, 100%.

П.С. Драго ми је што је осетио нашу подршку чак из Пекинга, НОЛЕ ЦАРЕ, ВОЛИМО ТЕ И УВЕК ЋЕМО БИТИ УЗ ТЕБЕ!

Beograd

pre 15 godina

BRAVO LEGENDO!
VEROVALA SAM U TEBE I MOLILA SAM BOGA DA OSVOJIS BARE BRONZANU KAO STO SE I DESILO.
ZELIM TI SVU SRECU A I DRAVLJE.
POZ. IZ ZEMUNA

anna

pre 15 godina

Skidam kapu i cestitam iz sveg srca Noletu i Cavicu! Divno je bilo gledati Vas i navijati! Hvala Vam na divnim danima provedenim u navijanju i druzenju! UVEK SMO UZ VAS!!!

marko-nbgd

pre 15 godina

Sto je lepo biti Srbin!!! A???:)
Svaka cast momci na pokazanoj borbenosti i zelji da se Srbiji donese medalja!!!Zal ostaje i za tom 0,01 sekundom i za onako nesrecno igubljen mec u polufinalu ali... ovo je sjajno medalje za Srbiju prvi put posle 96 godina!!!

paka

pre 15 godina

uzivanje je bilo gledati noletovu radost. divno je da je uspeo da potisne emocije jucerasnjeg poraza i da osvoji bronzu.

ne sumnjam da ce im biti priredjeno slavlje za pamcenje. to su i zasluzili!

duboki naklon za obojicu!

cranio

pre 15 godina

Iskrene čestitke susjedima na osvojenim medaljama.Mislio sam da če Đoković možda psihički popustiti jer nije izborio finale,ali prevario sam se.Sjajni sportaši a vjerojatno i ljudi.
Kapa dolje.

darko-sensei

pre 15 godina

Svaka cast momci!
Mislim da nema Srbina na svijetu cije srce nije zatreperilo i zaigralo kada smo vidjeli vase ruke u vazduhu,tada kad smo se zajedno radovali,shvatili smo i to,koliko jedan mali narod,moze biti VELIKI,ZAHVALJUJUCI VAMA!
SA VAMA I UZ VAS,SVI SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE!

San Diego

pre 15 godina

Bravo legendo....
Kao sto je neko vec rekao, dva najveca srbina donose medalje.
A sto se tice onog bonog poraza, malo je srece falilo za finle bas onoliko koliko ce ti ako Bog da, pomoci u finalu US-a, sa tim istim Nadalom.Srecno i cekamo te na NBC-u.

East Village ekipa

pre 15 godina

Nole, Care, sad imaš dodatni motiv da zgaziš Nadala na US Open-u! Ne bih voleo da sam u njegovoj koži kad bude pročitao tvoje ime u svojoj polovini žreba!

Čekamo te ovde, u New Yorku, pa da idemo ZAJEDNO DO KRAJA!!!

Мире

pre 15 godina

Људи, што волим ове наше луткице, па то је невероватно. Много бих волео да их загрлим ко рођену браћу.
Ноле и Чавке - сам Бог нам их је подарио. Сретне су мајке што су вас родиле. Ово је тек почетак. Наставиће се...

Ambasadori

pre 15 godina

I red je da njih dvojica slave zajedno! To su danas najveci, a zapravo i jedini srpski ambasadori u svetu! Ovi "diplomatski" ambasadori, za koje niko ne zna osim njihove porodice i osim onog ko ih je poslao u inostranstvo, posakrivali su se u misje rupe, od njih nikad necete cuti sta o politickim problemima misle, a ja sam ubedjen da uopste ne umeju misliti! Dok su Cavic i Djokovic sve postigli vlastitim radom, sve na velikoj svetskoj sceni, i u svom uspehu nisu zaboravili kojem narodu pripadaju! Svaka cast, majstori! Toni

Angie

pre 15 godina

Nole, Milorade, mozda ste zauzeli drugo i trece mesto u svojim sportovima, ali jedno je sigurno: pokazali ste da obojica zauzimate mesto br. 1 u konkurenciji NAJVECIH SRCA NA SVETU!!!!!!

NIKOLA,HERCEG NOVI

pre 15 godina

HVALA VAM MOMCI!HVALA STO STE DALI SVE OD SEBE DA SE OVA NASA NAPACENA ZEMLJA NADJE NA VRHU SVETA,HVALA!Nadam se da ce se olimpijski komitet najzad osvestiti i da ce nama sportistima,ali i svim mladima dati nadu u bolju buducnost,da se nece samo kititi tudjim perjem!!!

Natasa

pre 15 godina

Svaka čast momci!!!

Kako smo mi nezahvalan narod, pa to je strašno. Čim neko osvoji medalju, odmah ga dižemo u nebesa, tada su to "naši" vaterpolisti, odbojkaši... A posle prvog poraza ih se odričemo javno. Svi oni su nam podarili toliko medalja, čak i da na OI ništa ne osvoje ne treba pljuvati po njima. Ne smeta nam kad političari troše silne pare poreskih obveznika, a sad nam kao smeta što smo poslali sportiste na OI. A posle znamo da pripišemo sebi njihove uspehe...Ne zaslužujemo ih uopšte. Pozdrav svim učesnicima OI, svim srcem navijam za vas.

Aca Faca

pre 15 godina

Momci, Republika Srpska je slavila, tugovala i radovala se zbog Vas istom snagom kao i majka Srbija. Volimo Vas majstori. Pozdrav iz Bratunca

Many-jAk

pre 15 godina

Momci svaka vam cast, vi ste ponos srpskoga naroda, prezadovoljni smo, ali ovo je najlosija olimpijada od kada znam za sebe i to iz vrlo jednostavnog razloga, zato sto se olimpijskli komitet raspada, blago receno, sami lopovi i sami olos srbije je tu, neka im sluzi na obraz, ako ga uopste imaju, cista sramota, nego oni su sasvim ne bitni pri nasim kraljevima, junacima, sampionima, noletu i cavi, nasim herojima i cuvarima trobojke, naljepse zastave na svijetu, momci veliko vam hvala za sve trenutke radosti, uvijek cemo biti uz vas, uvijek, milioni srpskih srca kucaju za vas, svi za jednog, jedan za sve

navijac

pre 15 godina

Kad kazu da su srebro i bronzano sijaju kao i zlato...jos i to da su osvojili punim srcem i emocija, onda nista drugo nego da su zlatni momci ! Cestitam od srca !

serve&volley

pre 15 godina

@Gildor prvi deo tvoje poruke je u redu ali drugi deo je stvarno sramotan i vidi se bas i ne razumes u vrhunski sport.Svako,ali bukvalno SVAKI sportista koji se klasifikuje na Olimpijske igre je vrhunski sportista u tom sportu i da bi dostigao do tog nivoa on je trenirao barem 10 godina,odricao se svega da bi dosao tamo gde jeste.Nasi momci i devojke se ne takmice u seoskim ligama i takmicenjima pa da budu uvek na vrhu,svi najbolji na svetu su ma OI i sama cinjenica da se neko kvalifikovao na igre znaci da je taj unapred pobednik,ali medalja ima samo 3 i nije uopste lose kad se kvalifikujes medju 30 najboljih...to znaci da spadas medju 30 najelitnijih takmicara u tvom sportu.Sta ti mislis da od 100 sportista,90 mora da dobije medalju?? Smesno...pogledaj jednu Kanadu ili BRazil np,pogledaj njihove delegacije i koliko su medalja osvojili.Parafrazirajuci Kubertana:"Vazno je ucestvovati",ali nekima je ocigledno dovoljno da sede ispred PC-a i pametuju.

milan a marley

pre 15 godina

svaka cast, ljudine
usput, za neupucene, srbija ima jos ponekog u borbi za medalje. imam utisak da ce se mnogi iznenaditi.
navijajmo i za njih malo, za jos koju medalju.

natasha

pre 15 godina

Hvala CRANIO, lepo je primiti podrsku. Dobrih ljudi uvek ima, neka se i tebi vrati.
Uvek me oraspolozi ovakva iskrena poruka.:)

VladaNS

pre 15 godina

Fantastični sportisti i još bolji ljudi!!!!!!!
Hvala Vam momci, nove generacije zaista imaju na koga da se ugledaju!!!!!!!!!

Vasiljevic

pre 15 godina

Amerikanci;vratite zlatnu medalju Cavicu nekitite se tudim zlatom .Gospodo pogledajte dobro snimke ako nemate ispravne hronometre neizlazite raditi kada se dugme aktivira znaci da je dovoljna snaga.ne lagite