Ranković i Matić: Žao nam je što nije bilo sjajnije

Nadamo se da smo opravdali barem deo očekivanja, izjavile su Borislava Perić Ranković i Nada Matić, bronzane stonoteniserke sa Paraolimpijskih igara u Tokiju.

Izvor: SN

Ponedeljak, 06.09.2021.

13:15

Ranković i Matić: Žao nam je što nije bilo sjajnije
Foto: Profimedia

Paraolimpijke Borislava Perić Ranković i Nada Matić doputovale su u Beograd iz Tokija, nakon nastupa na Paraolimpijskim igrama.

Stigle su zajedno sa kolegama iz parastonoteniserskog tima i stručnim timovima.One su na Paraolimpijskim igrama u Tokiju osvojile bronzu u ekipnoj konkurenciji.

"Nadali smo se barem jednoj medalji. Imali smo četiri četvrtfinala, koja nismo uspeli da prebacimo u medalje, za tim ostaje žal. Drago mi je što smo uspeli da opravdamo barem deo očekivanja kako stručnog tima, tako i ljudi koji su bili uz nas. Žao mi je što nije bilo sjajnije, ali je teško doći i do ovog", rekla je Perić Ranković novinarima po dolasku u Beograd.

Nada Matić kaže da su se očekivale malo sjajnije odličje, ali da svaka medalja ima značaj.

"S obzirom na to da smo izgubili četvrfinala, trebalo je podići glavu i odigrati ekipni deo. Nas dve smo sa trenerom uspele da to odradimo i došli smo do medalje. Očekivali smo da bude sjajnija, ali medalja je medalja i svaka ima svoj značaj", rekla je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: