Sedam medalja za reprezentativce Srbije u para-plivanju na mitingu u Zagrebu

Na međunarodnom plivačkom mitingu završenom u Zagrebu reprezentativci Srbije u para-plivanju osvojili su čak sedam medalja.

Izvor: SN

Nedelja, 08.12.2019.

11:17

Sedam medalja za reprezentativce Srbije u para-plivanju na mitingu u Zagrebu
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Ana Jovović, Nemanja Panović, Stevan Nakić, Nikola Ljubisavljević i Filip Graovac, osvojili su sedam medalja i to 1 zlatnu, 2 srebrne i 3 bronzane.

Ani Jovović pripala je zlatna medalja u disciplini 400 metara kraul i srebrna na 100 metara leđno, dok je Nikola Ljubisavljević do bronzane medalje stigao u disciplini 100 metara delfin i 100 metara prsno

Filip Graovac osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50 metara leđno, Nemanja Panović bronzanu na 100 metara leđno, kao i Stevan Nakić na 400 metara kraul.

Nemanja Panović se iz Zagreba vraća sa osvojenom medaljom, ali i sa isplivanom A normom za Evropsko prvenstvo u para-plivanju koje se naredne godine održava u Portugalu.

Plivački miting u Zagrebu okupio je 120 plivača iz Hrvatske, Srbije, Turske, Slovenije, Crne Gore, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Takmičenje je organizovao Plivački klub "Dubrava".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: