Vučić čestitao Zariću na osvajanju zata

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Milođu Zariću osvajanje zlata u Londonu, u bacanju koplja u para atletici.

Izvor: SM

Subota, 15.07.2017.

23:00

Vučić čestitao Zariću na osvajanju zata
Foto/ Tanjug/uzickagimnazija.edu.rs

"Upućujem najiskrenije čestitke zlatnom atletičaru Milošu Zariću na najsjajnijem odličju osvojenom na Svetskom prvenstvu. Verujem da će naši paraolimpijci osvojiti još medalja u nastavku takmičenja u Londonu", navodi se u čestitki predsednika.

Čestitku je uputio i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je naveo da je svetska zlatna medalja uspeh koji je "takav i toliki da je vredan svakog divljenja i poštovanja".

"Čestitam našem parolimpijskom šampionu Milošu Zariću titulu najboljeg bacača koplja na planeti, njegovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije. Hvala ti Miloše što si Srbiju učinio najponosnijom danas i upisao zlatnim slovima u svetsku sportsku paraolimpijsku porodicu još jednom", piše u čestitki Udovičića.

Zarić je do zlata stigao hicem od 30 metara i 83 centimetra.

Srebrnu medalju osvojio je Portugalac Likurgo Fereira (29,5 metara), dok je treći bio Abdelaziz Elsajed iz Egipta (28,63).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: