Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 04.07.2022.

17:15

Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa

Temelj na kome će se graditi još jači prijateljski odnosi.

Izvor: B92

Autor:B92

Potpisan Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa
Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić i Ambasador Sindi Rodrigez, zamenica ministra za međunarodnu saradnju i promociju Republike Honduras, potpisali su u ponedeljak Sporazum o saradnji u oblasti sporta između Srbije i Hondurasa.

"Potpisivanje Sporazuma o saradnji u oblasti sporta je veoma značajan korak ka dodatnom jačanju prijateljskih veza između naše dve zemlje. Razgovarali smo o zajedničkim aktivnostima koje će podrazumevati razmenu znanja, iskustava i primera dobre prakse sportskih stručnjaka, ali i o značaju sporta i rekreacije kao mehanizama za prevenciju nasilja i razvoj zdravog načina života kod najmlađih" izjavio je ministar Udovičić i zaključio:

"Uveren sam da ćemo u budućnosti ostvariti saradnju na obostranu korist i da će ovaj sporazum biti temelj na kome će se graditi dobri bilateralni odnosi dveju zemalja”,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 h

U fokusu

Vidi sve