Srećna Nova sportska godina!

Iza nas je još jedna teška, naporna, nepredvidiva, nažalost za mnoge i tragična godina, tokom koje smo se privikavali na nove sportske okolnosti.

Izvor: B92
Podeli

* Novogodišnji paketić B92.net

Radovali smo se i tugovali sa našim sportistima, kako na svetskim i evropskim prvenstvima, tako i na Olimpijskim igrama i ostalim međunarodnim i domaćim takmičenjima.

Sportska redakcija B92.net je u prethodnih 365 dana nastavila da podiže standarde i sa velikom pažnjom pratila sve što je obeležilo sportsku godinu.

Nažalost, situacija nas je sprečila da opet izveštavamo sa lica mesta sa Grend slemova, evropskih i svetskih prvenstava, ali zdravlje je bilo prioritet i uspeli smo da ga očuvamo.

Svakako smo zajedno uživali u sportskim spektaklima poput grend slemova, Evropskog prvenstva u fudbalu, Olimpijskih igara, a zbog vas smo pokrenuli i specijalizovanu stranicu posvećenu samo NBA ligi...

Trudili smo se da Vam na najbolji mogući način prenesemo sve što se dešava u svetu sporta, i nadamo se da smo ispunili naša očekivanja s obzirom da ste nam ukazali poverenje sa oko 300 miliona otvorenih strana, što je apsolutni rekord sportske redakcije B92.net.

Mi ćemo se potruditi da to poverenje opravdamo i tokom 2022. u kojoj se pre svega nadamo boljoj epidemiološkoj situaciji, prolasku pandemije...

Čekaju nas novi teniski grend slemovi, evropska prvenstva u rukometu, atletici, odbojci, vaterpolu, košarci, te na kraju kao šlag na tortu fudbalski Mundijal u Kataru gde se nadamo da ćemo sa lica mesta pratiti nastup naše reprezentacije.

Nastavite da nas pratite i čitate, jer nas Vi činite boljim.

Srećna Nova 2022. godina!

Vaš Sport B92.net

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.