Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 01.02.2021.

15:00

Pratite B92 Sport i na "Vajberu"

Danas, više nego ikad, želimo da nove informacije dobijemo brzo, da budemo sigurni da su tačne i da odgovore baš na ono što nas zanima.

Izvor: B92

Autor:B92

Pratite B92 Sport i na
Foto: B92.net

Istovremeno, želimo da ih dobijemo tamo gde provodimo najviše vremena.

Upravo zato, B92.net je došao i na Viber i sve što vas interesuje sada je na jedan klik od vas.

Ako ste baš toliki fan sporta da nemate vremena ni za šta drugo – priključite se našoj B92 Sport Viber zajednici.

Najbolji sportski novinari u Srbiji izabraće za vas najbolje sportske vesti i bićete prvi koji će pročitati naše ekskluzivne intervjue i analize.

Mi vam, sa naše strane, obećavamo - nećemo vam dosađivati, nećemo vam slati beskrajno mnogo poruka. Naprotiv, bićemo brzi, tačni i zanimljivi. Izabraćemo najbolji i najaktuelniji sadržaj i, kao i uvek, biti tu za vas.

Pozivamo vas i da postanete deo naše B92.net Viber zajednice. U njoj ćete svakoga dana dobiti najzanimljivije informacije, upravo one za koje znamo da ćete odmah poželeti da ih prosledite svojim Viber kontaktima.

Povremeno, zamolićemo vas i da nam pomognete da kreiramo vesti zajedno. Pitaćemo vas u anketama šta mislite o ključnim temama i rezultati vaših glasanja biće deo naših tekstova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d