Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 06.09.2021.

13:00

Emotivna Milica Mandić: Ostvarila sam sve što sam želela

Milica Mandić je na događaju priređenom povodom izvanrednih uspeha na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, ali i završetka njene karijere, održala emotivan govor.

Izvor: SN

Autor: SN

Emotivna Milica Mandić: Ostvarila sam sve što sam želela
Foto: Visa

Sa samo 20 godina osvojila je našu jedinu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, ali i prvo zlato u istoriji za srpski tekvondo.

U kolekciji medalja tu su i zlato, srebro i bronza sa Svetskih prvenstava i Evropskog takmičenja u tekvondou.

A, ove godine, obradovala nas je i Tokiju, gde je još jednom osvojila najsjajnije olimpijsko odličje i popela se na najviši stepenik pobedničkog postolja u tekvondou.

"Imam poveću tremu, posebno jer sam večeras pred ljudima koji me vole i koje ja volim. Cela ova godina nije bila laka ni za koga od nas, ali želela sam da istrajem u onome što istinski volim. Ove Igre su mi veoma značile, tim još više, jer su obeležile kraj moje sportske karijere. Želela sam da je završim kako ja mislim dolikuje, i da ostvarim ono što sam želela. To sam i uradili", emotivno je rekla Milica Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

15 h

U fokusu

Vidi sve