Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 13.05.2021.

19:45

Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je glavni cilj ministarstva da obezbedi našim reprezentativcima najbolje moguće uslove.

Izvor: B92

Autor:B92

Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre
FOTO: STARSPORT/Pedja Milosavljevic

"Nama je glavni cilj i potpuni interes da obezbedimo sve moguće uslove za naše reprezentativce i da u svakom segmentu imaju najbolje moguće uslove", rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u videu na Instagram stranici resornog ministarstva. Ostao je još 71 dan do početka Olimpisjkih igara i 103 dana do početka Paraolimpiskih igara, a kako poručuju iz Ministarstva omladine i sporta zajedno, timski, prati se svaki dan priprema naših sportsita, svaki detalj kako bi naši sportisti imali najbolje uslove za rad i kako bi bili spremni da još jednom obore sopstvene rekorde. "Nama je želja da sa svim predstavnicima saveza prođemo još jednom sve kako bismo se uverili da sve funkcioniše kako treba", poručio je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve