Nova vest
Olimpizam

Sreda, 07.10.2020.

13:12

Penal za Minju i Lanu

U nedelju 11. oktobra od 12 do 15 časova na terenima FK 011 na Adi Ciganliji biće organizovana humanitarna akcija "Penal za Minju i Lanu".

Izvor: B92

Autor:B92

Penal za Minju i Lanu
Foto: Fondacija "Budi human"

U okviru ove akcije svi koji žele da pomognu moći će da učestvuju u humanitarnom šutiranju penala, a sav prihod od prikupljenih sredstava otići će za lečenje Lane Jovanović i Minje Matić, koje boluju od spinalne atrofije mišića.

Izvođenje penala je 150 RSD, a svako ko ima mogućnosti, može da da više i na taj način pomogne da Minja i Lana dobiju bitku za život.

Organizatori ove humanitarne akcije su Jovana Leposavić i Dušanka Bojić Lukić u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica.

Devetnaestogodišnja Jovana Leposavić aktivno trenira fudbal, pobednik je plivanja za Časni krst 2019. godine, a i sama je dobila bitku sa karcinomom male karlice nakon čega se posvetila humanitarnom radu i pružanju pomoći za obolelu decu.

Da Minja i Lana odu na lečenje na vreme potrebna je solidarnost svih nas, zato vas pozivamo da dođete u nedelju na Adu Ciganliju i svojim učešćem podržite ovu humanitarnu akciju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve