Nova vest
Olimpizam

Petak, 27.03.2020.

14:40

Meridian donirao višemilionsku pomoć Srbiji i zemljama u regionu

Zaposleni kompanije Meridian pomažu najugroženijim građanima kao dobrovoljci na terenu širom Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Meridian donirao višemilionsku pomoć Srbiji i zemljama u regionu
Foto: Promo

Više desetina naših zaposlenih se među prvima javilo da kao dobrovoljci širom Srbije, pomognu našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći, sada kada je najteže.

Naši zaposleni kao dobrovoljci pomažu po opštinama u Srbiji i u Crvenom krstu, jer sada je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, policajce i vojnike da sami na svojim leđima iznesu teret ove krize.

Kompanija Meridian koja je uvek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, smo odlučili da doniramo višemilionske novčane iznose Srbiji i zemljama u regionu koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.

Na ovaj način stvorićemo što bolje uslove za rad naših lekara i drugog medicinskog osoblja, koje se nadljudskim naporima bori sa ovom pošasti.

Kompanija Meridian izražava ogromnu zahvalnost svim zdravstvenim radnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima širom naše zemlje koji su stali u odbranu zdravlja naših građana.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović” kao i udruženjima koja se bave pomoći deci i drugim ugroženim društvenim grupama.

Cilj nam je da omogućimo da se naši sugrađani leče u savremenijim i boljim uslovima i od toga necemo odustati ni u ovoj godini.

Meridian je uvek uz svoj narod kad je najteže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

13 h

U fokusu

Vidi sve