Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 08.09.2019.

11:46

Iznenađenje za mlade zlatne odbojkaše

Za ekipu mladih odbojkaša iz Velikog Gradišta, koja se u avgustu vratila sa zlatom sa Velikog Međunarodnog finala SIM, splitska čarolija još uvek ne prestaje.

Izvor: SN

Autor: SN

Iznenađenje za mlade zlatne odbojkaše
Foto: SIM/ Slobodan Ðuriæ

Svaki novi dan nakon velikog uspeha postignutog na superfinalu njima donese poneku novu radost, novo iznenađenje i pregršt čestitiki i lepih reči koje pristižu iz svih delova Srbije i regiona.

A ovi naši klinci su to i te kako zaslužili, budući da se ne zna da li u njima ima više talenta, harizme ili dobrote i lepih manira. Momci su za ponos! A pre Splita lako su pobedili sve rivale u Srbiji i postali prvaci Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Prošle nedelje imali su prijem kod predsednika opštine Veliko Gradište, Dragana Milića. Usledio je prijem kod ministra Mladena Šarčevića, A najnovije u nizu iznenađenja za dečake, zlatne SIMovce, desilo kada su na poziv selektora naše odbojkaške reprezentacije – legendarnog Slobodana Bobe Kovača, došli u Beograd, gde su se u hali za odbojku “Impuls” upoznali i družili sa najboljim odbojkašima Srbije!

Zlatni momci su u Beograd stigli zajedno sa Draganom Mandićem, direktorom Osnovne škole “Ivo Lola Ribar” iz Velikog Gradišta, a popodne su proveli družeći se sa selektorom i našim vrhunskim odbojkašima.

Slobodan Boba Kovač ih je pozdravio i uputio im iskrene čestitke na uspehu koji su postigli najpre u Srbiji, kako u svom gradu, tako i na državnom finalu na Adi Ciganliji, a potom i u Splitu.

I tu iznenađenjima nije bio kraj. Momci iz Velikog Gradišta dobili su poziv od odbojkaša A selekcije da prvih 10 minuta njihovog treninga odrade zajedno! Naravno, bila je to ponuda koja se ne odbija.

A zaista je bilo pravo uživanje posmatrati njihove izraze lica, kada su se našli na istom terenu sa svojim idolima. Njihova radost bila je prosto zarazna!

Po završetku druženja sa odbojkašima, predstavnici SIM Srbije organizovali su ručak za dečake. Ivana Jovanović, predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije poželela je našim zlatnim klincima da nastave sa odličnim partijama u odbojci, a selektoru Kovaču i momcima medalje na narednim takmičenjima.

Portal B92 kao medijski partner bio je na licu mesta, Igre su ove godine oduševile sve a već mislimo i o novoj sezoni, gde planiramo da podržimo decu Srbije, koja ovu manifestaciju zaista uživaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve