Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 10.02.2019.

11:54

Srpski predstavnici spremni 14. "EYOF" u Sarajevu

U Sarajevu i Istočnom Sarajevu u nedelju uveče će svečano biti otvoren Zimski EYOF, 14. po redu, na kojem učestvuje i tim Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Srpski predstavnici spremni 14.
Foto: YTSS@Al Jazeera Balkans

Svečana ceremonija otvaranja počeće u 19 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase", nekadašnjem Koševu.

Tim Srbije nastupiće u sastavu Zoja Grbović (alpsko skijanje), Leona Rogić (umetničko klizanje) i Sabahudin Rastić (nordijsko trčanje), koji su doputovali u BiH sa trenerima, doktorom i šefom misije.

Inače, na istom mestu 1984. godine otvorene su Zimske olimpijske igre u Sarajevu. Učešće na ovom takmičenju uzeće oko 1.000 sportista iz 46 zemalja Evrope.

Zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja nosiće Zoja Grbović.

"Velika je čast, naravno i veliko je zadovoljstvo što ću imati prilku da nosim zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja. Potrudiću se da već dan kasnije opravdam očekivanja i na stazi", rekla je ranije Grbovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve