Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 25.11.2018.

19:07

Teniseri Kecmanović i Krstin posetili Sajam sporta

Kao i prethodnih godina Teniski savez Srbije predstavio se na Sajmu sporta od 23. do 25. novembra i Hali 1 Beogradskog sajma.

Izvor: B92

Autor:B92

Teniseri Kecmanović i Krstin posetili Sajam sporta
Foto: TSS

Domaćini i predstavnici tenisa u Srbiji na štandu i mini tenis terenu bili su i naši mladi asovi Miomir Kecmanović, Peđa Krstin, te mlade nade Fatma Idrizović i Marko Miladinović.

Takođe, bio je tu i seniorski šampion Srbije Bodin Žarković, kao i dolazeće mlade snage Goran Životić, Oliver Sabo-Rac, Dimitrije Zubac, kao i potpredsednik OKS Bogdan Obradović.

Teniski asovi Srbije prisustvovali su Svečanom otvaranju Sajma sporta 2017, dočekivali goste na štandu TSS, fotografisali se i delili autograme posetiocima Sajma sporta, ljubiteljima tenisa, a zatim igrali mini tenisa sa najmlađima. Fizička aktivnost kod dece predstavlja važan osnov za pravilan razvoj najmlađih. U skladu sa korporativnim sloganom “Budućnost na delu“ NIS već godinama podržava najveće sportske klubove i organizacije u cilju popularizacije sporta i zdravog načina života. I ove godine, kao generalni sponzor Teniskog saveza Srbije, NIS je učestvovao na Sajmu sporta kroz „Otvorenu školu tenisa“ i nastavlja da podržava dečji sport i razvoj budućih šampiona, u skladu sa korporativnim sloganom „Budućnost na delu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve