Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 08.10.2018.

18:00

Pobedila "životnu bitku", sada organizuje humanitarnu utakmicu

Jovana Leposavić, golman ŽFK Crvena zvezda, posle najveće pobede i dobijene životne bitke, nastavlja da pomaže drugima.

Izvor: B92

Autor:B92

Pobedila
Foto: YTSS@Highlights Football

Leposavićeva sa prijateljima organizuje humanitarnu utakmicu koja će biti održana 19. oktobra, sa početkom u 21 sat, na terenu SC Gladijator u Kneževcu, opština Rakovica.

Prihod koji bude prikupljen od utakmice ići će za lečenje Isidore Pavlović, rođene 1993. godine, inače obolele od kancera, kojoj je potreban novac za lečenje u Nemačkoj.

Utakmica je revijalnog karaktera i dobrodošli su svi koji mogu da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.

Na meču će nastupati fudbalerke Zvezdinog B tima protiv najverovatnije pripadnika MUP-a. Ulaznice neće biti u prodaji, već će biti kutija. Cena ulaska na utakmicu je 500 dinara, a ko je u prilici može da priloži i veću sumu.

Podsetimo, Jovana je veliki borac i vrlo plemenita devojka i sama je vodila životnu bitku sa karcinomom i posle najbitnije pobede nastavila je sa misijom da pomaže deci kojoj je pomoć neophodna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

18 h

U fokusu

Vidi sve