SIM stigle u Novi Pazar, Bibić nosio baklju prijateljstva

Sportske igre mladih (SIM) održane su i u Novom Pazaru, peti put zaredom, odnosno svaki put od osnivanja ove manifestacije za školsku decu.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto: Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Tribine Sportsko-rekreativnog centra Novi Pazar bile su ispunjene, a baklju prijateljstva uneo je mladi atletičar Elzan Bibić.

On je upalio plamen zajedno sa predsednicom SIM Srbija Ivanom Jovanović, direktorom Sportskog saveza Novog Pazara Emirom Mehmedovićem, pomoćnikom gradonačelnika Dejanom Kulundžićem i većnikom za sport Esmirom Muratovićem.

"Kako ne biti prezadovoljan kada vidite decu koja obožavaju da se druže, vide paljenje baklje i onda se maksimalno motivisani takmiče u sportovima koje vole. Hvala našim partnerima iz Novog Pazara, gospodinu Emiru Mehmedoviću i njegovim saradnicima. Zajedno u ovom gradu pravimo spektakle", izjavila je Jovanović.

Mehmedović je istakao veliko zadovoljstvo Igrama i naveo da su one postale omiljena manifestacija u gradu.

"Interesovanje je iz godine u godinu sve veće. Sjajno je videti ovoliko dece na terenima i tribinama, većina se takmiči, a ima i onih koji su došli da daju podršku drugovima i drugaricama. Novi Pazar je dokazan kao grad sporta i grad mladih, a najbolji znaju da im predstoji novo sjajno takmičenje – državno finale koje će se održati u julu u Beogradu", rekao je Mehmedović.

Za SIM nema pauze, već sutra na redu je veliki fudbalski turnir na stadionu FK Sindjelić u Beogradu, u ponedeljak 4. juna slede Igre u Prijepolju, dan kasnije na redu je Čačak.

Foto: Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Foto: Sportske igre mladih
Foto: Sportske igre mladih

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.