Nova vest
Olimpizam

Petak, 07.07.2017.

22:53

Više od 1.000 mališana na finalu SIM na Adi

Državno finale Sportskih igara mladih (SIM) za Srbiju, uz učešće više od 1.000 mališana, održaće se od 17. do 21. jula na Adi Ciganliji.

Izvor:

Autor:

Više od 1.000 mališana na finalu SIM na Adi
igremladih.rs

Najjuspešnije ekipe i pojedinci u 10 sportova predstavljaće Srbiju na regionalnom finalu u Splitu sredinom avgusta.

"Prezadovoljni smo sezonom. Napravili smo mnoge rekorde i ono što je najvažnije obezbedili svakom zainteresovanom dečaku i devojčici da se potpuno besplatno oproba u sportu koji voli. Iza nas je 58 dana takmičenja, odigrano je 137 turnira, na kojima je učestvovalo 58.125 dece iz čak 101 grada, opštine i mesta širom Srbije. Ponosni smo zbog ovih podataka", izjavila je sportski direktor Igara mladih Zorica Mijatović.

Igre se po četvrti put održavaju u Srbiji pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, a uz pomoć i podršku Ministarstva za omladinu i sport, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i lokalnih samouprava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

6 h

U fokusu

Vidi sve