Nova vest
Odbojka

Petak, 09.06.2023.

14:33

Japanci bolji od Srbije u Nagoji

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Japana u trećem kolu Lige Nacija sa 3:1 u setovima (22:25, 25:21, 25:23, 25:20).

Izvor: B92

Autor:B92

Japanci bolji od Srbije u Nagoji
Pedja Milosavljevic/Starsport

Ovo je treći poraz za izabranike Igora Kolakovića koji se posle tri kola nalaze na sedmom mestu tabele sa učinkom od dva poraza i jedne pobede.

Uspela je Srbija da osvoji prvi set u Nagoji, iako su Japanci nošeni podrškom svojih navijača u dva navrata imali prednost od tri poena razlike.

Nije se predavala četa Igora Kolakovića i na kraju sa 25:22 došla do prednosti od 1:0 u setovima.

Na krilima osvojenog prvog seta Srbije je krenula i u drugi, imali su naši momci prednost od 4:1 i tu su stali. Krenuli su potom Japanci da smanjuju prednost, da bi na polovini drugog seta ona iznosila 14:10, ali u korist rivala reprezentacije Srbije. Iz ovog minusa Srbije nije mogla da se vrati u meč, tako da je drugi set pripao Japanu sa 25:21.

Igralo se poen za poen na startu trećeg seta, ali ponovo je Srbije poklekla od drugog dela. Opet su Japanci stvorili prednost koju srpski odbojkaši nisu mogli da stignu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve