Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 30.03.2023.

08:12

Trener Partizana posle derbija: To što on radi je nešto najodvratnije što sam video

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić kritikovao je kolegu iz Crvene zvezde, Nikolu Matijaševića, posle derbija.

Izvor: MT

Autor: MT

Trener Partizana posle derbija: To što on radi je nešto najodvratnije što sam video
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Treneri Partizana Janić i Zvezde Matijašević ušli u verbalni sukob koji je potrajao nekoliko minuta, pre nego što su podeljeni crveni kartoni, a meč okončan pobedom Zvezde.

Crveno-beli su poveli protiv Partizana (3-0), u četvrtfinalu plej-ofa domaćeg prvenstva, a Janić je ponašanje Matijaševića ocenio kao "nešto najodvratnije što je video".

"Čestitke Crvenoj zvezdi i njenim momcima na fenomenalnoj partiji, mislim da pružaju najbolje partije cele sezone, pogotovo danas. Što se mojih momaka tiče, treći poraz od Zvezde i najbitnija utakmica, plej-of, kod kuće... Definitivno imamo neki problem, psihološki, koji ćemo probati da rešimo inače će potencijalno fenomenalna sezona za nas biti gotova. Već smo uradili nešto lepo, ali sam siguran da nijedan igrač ili član uprave, ni stručnog štaba, neće biti zadovoljan ako izgubimo u subotu, uprkos dva trofeja", rekao je Janić, pa se osvrnuo na ponašanje kolege.

"Što se incidenta tiče, nimalo mi nije žao. Žao mi je što nisam reagovao ranije i samo što je stariji čovek neću pominjati šta sam mu sve rekao, osobi koju ne mogu nazvati kolegom. To što on radi je nešto najodvratnije što sam video u karijeri koja traje oko 30 godina računajući mlađe kategorije. Nikad nisam video trenera koji toliko provocira protivničke igrače, sudije tu ne mogu ništa jer sve radi perfidno i ne znam šta da kažem. Užas. Nadam se da momci neće da padnu pod taj uticaj tokom sledeće utakmice, inače može biti svašta. Radi najjadniju stvar".

Odbojkaški klub Partizan se oglasio na Tviteru, gde je pojasnio šta se dogodilo.

Najavili su i saopštenje zbog nepriličnog ponašanja Matijaševića.

Kako kažu, u publici je bilo dosta dece i to ne priliči Crvenoj zvezdi.

Naredni meč je na programu u subotu od 19.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve