Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 13.03.2023.

17:17

Transfer o kom se priča na "čizmi" – veliki odlazak i isti takav povratak

Veliki odlazak i veliki povratak. To su vesti koje nam stižu sa italijanske odbojkaške scene.

Izvor:

Autor:

Transfer o kom se priča na
Foto: Profimedia/Tomasz Jastrzebowski / Foto Olimpik

Kako prenose pojedini tamošnji mediji, Ervin Ngapet će po drugi put napustiti Modenu i krenuti put Turske gde se očekuje da potpiše ugovor vredan 700.000 evra po sezoni sa Halkbankom, ekipu za koju igra holandski korektor Nimir Abdel Aziz.

Iz te zemlje dolazi njegova zamena na poziciji primača. Nekadašnji reprezentativac "azura" Osmani Huantorena dolazi u Modenu iz Ziratbanka, ekipe koja je šampion u Turskoj.

To je za odbojkaša rođenog na Kubi biti povratak u italijansku klupsku odbojku gde je u dresovima Trentina i Lubea tri puta osvajao Ligu šampiona.

Za Ngapeta je ovo treći put da odlazi sa "čizme", a drugi put iz ekipe Modene. Do sada je tokom karijere igrao u rodnoj Francuskoj, Rusiji, a nedavno se oprobao i u završnci sezone u Iranu. Za razliku od Huantorene nikada nije osvajao Ligu šampiona, ali zato jeste zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve