Nova vest
Odbojka

Subota, 13.08.2022.

18:30

Remi odbojkaša Srbije i Bugarske

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigrala je drugu prijateljsku utakmicu sa Bugarskom u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Sloveniji i Poljskoj.

Izvor: SS

Autor: SS

Remi odbojkaša Srbije i Bugarske
Foto: OSS

Odbojkaši Srbije i Bugarska su u SC „Voždovac" na Banjici odigrali meč bez pobednika, pošto je rezultat na kraju bio 2:2, po setovima 25:21, 25:21, 22:25 i 23:25, posle 90 minuta igre.

Izabranici Igora Kolakovića su u prva dva seta bili bolji rival i zasluženo su stigli do velike prednosti. Ipak, Bugarska je u trećem i četvrtom setu preuzela inicijativu i uspela je da izjednači ukupan rezultat.

Treneri obe ekipe dogovorili su se da se ne odigra još jedan, odlučujući set.

SP 2022. u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 26. avgusta do 11. septembra u Ljubljani, u Sloveniji, i u Gljivicama i Katovicama u Poljskoj.

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće u A grupi XX SP 2022. u Katovicama, u Poljskoj, sa Portorikom, Tunisom i Ukrajinom.

Srbija će pre početka Svetskog prvenstva igrati na Memorijalu Vagnera 2022. gde će pored Srbije na turniru učestovavati i domaćin Poljska, Argentina i Iran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve