Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 20.09.2021.

20:15

Srpski odbojkaši doputovali u Beograd

Srpski odbojkaši doputovali su u Beograd, nakon što su na završnici Evropskog prvenstva u Katovicama zauzeli četvrto mesto.

Izvor: SN

Autor: SN

Srpski odbojkaši doputovali u Beograd
EPA-EFE/Lukasz Gagulski

Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da "mnoge stvari nisu išle na ruku tokom turnira".

"Žao mi je ovih momaka, znam da smo dali sve od sebe, i da kažem razočarani smo, što je i normalno. Ne zadovoljavamo se da budemo četvrti", dodao je Kovač, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Kapiten reprezentacije Nemanja Petrić ocenio je da ovaj rezultat nije neuspeh, ali i da je četvrta pozicija najnezahvalnija.

"Teško nam je, jer smo zamišljali drugačiju završnicu ovog Evropskog prvenstva. Ostaje žal za celim letom, koje smo proveli zajedno spremajući se. Bili smo na korak, ali naizgled daleko", rekao je on.

Odbojkaši Srbije poraženi su juče sa 0:3 od selekcije Poljske, u meču za treće mesto, dok je zlatnu medalju osvojila Italija savladavši Sloveniju posle pet setova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve