Nova vest
Odbojka

Nedelja, 06.06.2021.

20:27

Odbojkašice: Baš težak poraz, moramo da izvučemo pouke

Odbojkašice Srbije i trener Aleksandar Vladisavljev rekli su da je poraz od Brazila veoma težak i da se nadaju da će se stvari popraviti u budućnosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Odbojkašice: Baš težak poraz, moramo da izvučemo pouke
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Srpske odbojkašice izgubile su od Brazila sa 3-0 u prvoj utakmici trećeg vikenda Lige nacija.

Podmlađena reprezentacija Srbije ima tri pobede i četiri poraza na turniru u Riminiju.

"Baš težak poraz. Nadam se da ćemo naučiti nešto iz jedne ovakve utakmice. Nije prijatno kada se ovako izgubi, ali je očekivano da se tako nešto desi. Ima još mnogo da se igra i nadam se da više nećemo ponoviti ovakvo izadnje", rekao je Vladisavljev posle meča.

Sledi duel sa Kinom.

"Poraz je bio težak, ali moramo što pre da se oporavimo. Bile su bolje u svim segmentima, nadigrale nas u svakom setu. Treba da izvučemo pouku i nadam se da će protiv Kine sve biti mnogo bolje",
kazala je Božica Marković.

Njena saigračica Mila Djordjević rekla je da se Srbija okreće duelu sa Kinom.

"Trebalo je da igramo bez opterećenja, ali zaista nismo mogle da dođemo do naše igre, energije koju smo pokazivale na prethodnim utakmicama. Čeka nas ozbiljna utakmica protiv Kine i idemo dalje",
rekla je Đorđevićeva.

Jovana Mirosavljević je navela da je utakmica bila "nimalo dramatična".

"Trener nam je rekao da dva i po seta nismo odigrale nijednu akciju kako umemo i možemo. Ovo nije ni slično kako je bilo na početku turnira. Mi smo mladje i trebalo bi da imamo mnogo veću želju. Nadam se da će se to popraviti jer smatram da imamo mnogo veći kvalitet od toga da imamo 15 poena po setu", rekla je Jovana Mirosavljević.

Utakmica Srbije i Kine igraće se u ponedeljak od 15.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve