Nova vest
Odbojka

Petak, 23.04.2021.

11:03

Prvaci Evrope u Vrnjačkoj Banji

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač pozvao je 28 igrača na pripreme u Vrnjačkoj Banji.

Izvor: B92

Autor:B92

Prvaci Evrope u Vrnjačkoj Banji
Foto: OSS

U Vrnjačkoj Banji trenira 15 igrača, dok će se preostalih 13 reprezentativaca priključiti pripremama u zavisnosti od dogovora sa selektorom, a nacionalni tim će biti kompletan 3. maja, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Aktuelni prvaci Evrope će u Vrnjačkoj Banji trenirati do 20. maja, kada je predvidjen polazak u Sloveniju, na turnir na kome će igrati Srbija, Slovenija i Bugarska.

Odbojkaška reprezentacija Srbije igraće ove godine u Ligi nacija u Riminiju od 14. maja do 27. juna, kao i na Evropskom prvenstvu koje je na programu od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Estoniji i Finskoj.

Na spisku su:

Tehničari: Nikola Jovović, Aleksa Batak, Vuk Todorović i Mihajlo Mitić;

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić, Božidar Vučićević i Aleksa Matić;

Libera: Neven Majstorović, Nikola Peković, Milorad Kapur i Stefan Negić;

Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Aleksandar Okolić, Nemanja Mašulović, Stevan Simić, Aleksandar Stefanović i Uroš Nikolić;

Primači: Nemanja Petrić, Marko Ivović, Uroš Kovačević, Miran Kujundžić, Pavle Perić, Stefan Skakić, Davide Kovač i Danilo Pavlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve