Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 24.08.2020.

15:32

Turnir kao sećanje na Gigovića i Brđovića

Memorijalni turnir "Legende Radničkog“, u znak sećanja na preminule odbojkaške asove Aleksandra Gigovića i Dejana Brđovića, biće održan 26. do 28. avgusta.

Izvor: MS

Autor: MS

Turnir kao sećanje na Gigovića i Brđovića
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Turnir će se igrati u dvorani "Jezero" u Kragujevcu.

Kako je saopšteno, pored domaćina Radničkog, svoje učešće na turniru potvrdile su i ekipe Niša i Mladog radnika iz Požarevca, a zbog aktuelne epidemiološke situacije u državi utakmice će se igrati u posebnom režimu i bez prisustva publike.

Odbojkaški klub Radnički nastavlja da baštini sećanje na svoje klupske legende Aleksandra Gigovića i Dejana Brđovića, a aktuelna situacija sa koronavirusom uslovila je određene korekcije u samoj organizaciji turnira, pa je umesto dva različita memorijala odlučeno da se ove godine organizuje samo jedan turnir sa smanjenim brojem učesnika.

Turnir će otvoriti duel Radničkog i vicešampiona Srbije, ekipe Niša, u sredu, 26. avgusta, od 17 sati.

Narednog dana, u istom terminu, sastaće se Mladi radnik iz Požarevca i Niš, dok je poslednjeg turnirskog dana na programu susret između Radničkog i Mladog radnika.

Ovaj turnir predstavljaće značajnu proveru forme ekipe Dragana Kobiljskog pred samu završnicu priprema za novu sezonu u Superligi, koja startuje sredinom septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve